Sveikutes
Na ir savaitele
Geda sakyti bet jauciuosi sakes kokia nuvargusi
Faustina2000 tu man i a.z. parasyk tekstuka-as tau ji isversiu i anglu kalba.
Warwaryte, jauciu sirdim kad tau ch....dieve,linkiu kad greiciau atsigautum,zinoma skolos spaudziai ir suprantu kad tai sunku.Nezinau,mergyt net ka ir pasakyti-bet nuosirdziai linkiu kad kuo greiciau atgautum dvasine pusiausvyra
Beila, puikiai suprantu tavo jausma...depresija..skausma.Reikes laiko,kad ta jausma tu uzmustum,uzkastum,isspaujutum velniop.Kad pas tave neateina dar mm, zinok labai zinomas dalykas.Man po IUI visada po O 14 dienu ateidavo mm.Bet kai pradejau darytis IVF ciklas sudurniavo
Ir buvo net 35 dienu-jau ir as buvau prisigalvojusi kad kraujukas gal neparode hcg,dariausi testukus-o kai atejo tos nelabosios ir lb.skausdzios tai verkiau pasikukciodama ir jauciausi tokia paluzusi...nes suvokiau kad realiai nepavyko.Imk stiprybes,lauk tu mm-nes taves laukia puikios snaigutes,mazutes kurios tikrai atitirps ir melsimes mes visos kad jos isikuistu pas tave ilgiems menesiams.Ir jeigu jau bus asaros-tai tik del to kad noriu gimdyti,o veiksmo dar nera.Laikyukis saulyte,laukiam tavo mm.
Terze, o as masciau kur tu dingusi.Ar gerai paatostogavai? Atsigavai? Mes tai su Cituku penktadieni pas Bikova apsilankysime
As tai gausiu ta doze LIT ir siaip dar daug neaiskumu ir klausimu. Man zinok nuo visu papildu kokius ji liepe gert, pati geriu tai momentais nebesinori valgyti- bet as kazkaip labai tikiu kad man sis kartas pavyks..tiesiog juodai kazkaip tikiu...kad ji man pades-linkiu ir tau to tikejimo -
PRIVALO PAGALIAU GI BUTI IR MUMS SVENTE Tyre man skydliauke,bet netyre niekada tu Antikuniu pries tiroglobulino, netyre ATPO-o visi kiti mano normoj buvo. Ir dabar TTH ir FT4 irgi normoj. Na,[pirmadieni vaziuosiu pas endokrinologa 12 val.daugiau zinosiu.Manau kad ir tas dalykas man irgi pakiso koja kad netapau
aisku neskaitant nemazai imuniniu bedu.Dabar kazkaip mastau,kad pirmiausiai reikejo pasirodyti Bikovai...o tada planuoti leliuka...bet gyveni ir mokaisi.
Atiloja,laikykis nebedaug mazute liko ir pavasaris nebe uz kalnu kuris atnes tikiui i musu skyreli didziulio dziaugsmo
sawanna superines zinios
dabar laikom dar stipriau suspaude kumstukus.Nepamirsk papasakoti kaip sekasi
Oi,kaip as laukiu
Irides dieneles
O Krempudros stebuklas man neiseina is galvos- abiems musu
daug sveikatytes
O as ka tik pasidariau generaline tvarka,tiksliau ka tik pabaigiau ir eisiu gaminti vakarienes-kuri rytoj bus ir pietumis
Nemegstu gaminti
grazaus vakarelio
apkabinu visas