Įkraunama...
Įkraunama...

IVF namai

QUOTE(Faustina2000 @ 2012 02 10, 13:06)
registruotas  ax.gif o tai jie matys ar jau pas gaveja yra ??

Je ilaiskas registruotas, tai pasto puslapyje pati gali paziureti
Reikia numeriuka is cekio ivesti

Atiloja
Kastuva turi? ir dar reikia dideliu maisu, kad zeme isvezti. Dar gerai butu surasti gal kam zemes reikia, bizniukas!
Atsakyti
QUOTE(Warwara @ 2012 02 10, 14:28)
Atiloja
Kastuva turi? ir dar reikia dideliu maisu, kad zeme isvezti. Dar gerai butu surasti gal kam zemes reikia, bizniukas!

jo, turiu ta kastuva, kur sniegui kasti, tai jis labai tiks biggrin.gif ir prasisuksiu per savo statybininkus, jiems gi tikrai zemes reikalingos lotuliukas.gif klausyk, o saltis toks, tai nesunku kasti? gal pavasario palaukim? lotuliukas.gif

QUOTE(Faustina2000 @ 2012 02 10, 14:43)
deja...skambinau ir i pasta. Nieko negali pasakyt. Mazdaug atsakymas, duok ta numeri graikams, tegul ieskosi. As matau, kad 3 vasario iskeliavo is LT, viskas.
Pliusas registravimo tik tas, kad jei neatsiranda per menesi, tada musu pastas NEMOKAMAI iesko siuntinio  doh.gif

o tai gal tu pabandyk per raikus ieskotis g.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Warwara @ 2012 02 10, 10:00)
---Jo, pinigai pagrindinis faktorius, bet gal ir gerai kad ju neturiu, pailsesiu.
Dukano dieta man nelabai patinka, nes ten jau labai yra daug ribojimu, kurie organizmui yra bomba. Mes ir taip bombardojam savo organizmus per daug, tai gi reikia ko nors svelniau.
+++As pries 5 metus kudejau, labai graziai, labai paprastai ir labai polaipsniu. Ir sukudejau per 4 men 2 ismerom. Kiek ten kg buvo nezinau, nelabai sekiau.
Bet ten buvo dieta su mazai anglevandeniu, ne tokia drastiska, kaip Dukano.

---Tas irgi teisybė doh.gif
+++ Pasidalink patirtimt tada smile.gif ,kokios tu laikaisi dietos? Aš anksčiau skaičiuodavau kalorijas, bet dabar nelabai man betinka g.gif

QUOTE(sawana @ 2012 02 10, 11:51)
sveikos merginos, siandien buvom pakeliui i londona, bet sulaukem skambucio ir pasake,  kad visi spinduleliai laikosi puikiai ir isodins sekmadieni smile.gif

Puikios žinios thumbup.gif Sėkmės tavo spinduliukams wub.gif

P.S. Mano šlapime rado padidėjusį leukocitų kiekį verysad.gif Šlapimo puslę skauda ar ten kažką ... Tai sako, kad uždegimas yra blink.gif MMM dar nėra - nėštumo taip pat(32 ciklo dieną NT nieko nerodė).Tai jaučiu, kad įsodinimas gali nusikelti ir į kovą. Reik juk pasveikti ir visų pirma mmm prasirgti unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Beila @ 2012 02 10, 16:11)
P.S. Mano šlapime rado padidėjusį leukocitų kiekį  verysad.gif Šlapimo puslę skauda ar ten kažką ... Tai sako, kad uždegimas yra blink.gif MMM dar nėra - nėštumo taip pat(32 ciklo dieną NT nieko nerodė).Tai jaučiu, kad įsodinimas gali nusikelti ir į kovą. Reik juk pasveikti ir visų pirma mmm prasirgti unsure.gif

spesi dar si menesi, niekur as taves nekilnosiu schmoll.gif tongue.gif
Atsakyti
Hallo drauges!!!
Po Bikovos vizito pasidariau atostogas wink.gif
Pirmiausia sveikinu Krempudra su fantastiskom naujienom wink.gif
Matau Warwara grizo - jegele
Ir visos kitos drauges pavasarines nepabego - valio wink.gif
Cituk - naujienos tokios sakyciau idomios, vel kaip visada turi visiems "priminti" kas kur ir kaip zadeta ir kalbeta...

Mergaites-kasat zemes.. jei derlinga, tai man i darza reikia lotuliukas.gif

Beila- man siandien 37 diena ir as tik dabar susirgau.. pz visur skauda.. Kaip viskas issimala..

Faustina - cirkas su tuo pastu... Nenori paskandalinti? gal kur reikia paziures tada...
Atijola - 4u.gif
Afrodite - sekmes, keista, kad tau anksciau skydliaukes neziurejo.... rolleyes.gif
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif
Na ir savaitele blink.gif Geda sakyti bet jauciuosi sakes kokia nuvargusi doh.gif
Faustina2000 tu man i a.z. parasyk tekstuka-as tau ji isversiu i anglu kalba.
Warwaryte, jauciu sirdim kad tau ch....dieve,linkiu kad greiciau atsigautum,zinoma skolos spaudziai ir suprantu kad tai sunku.Nezinau,mergyt net ka ir pasakyti-bet nuosirdziai linkiu kad kuo greiciau atgautum dvasine pusiausvyra group.gif
Beila, puikiai suprantu tavo jausma...depresija..skausma.Reikes laiko,kad ta jausma tu uzmustum,uzkastum,isspaujutum velniop.Kad pas tave neateina dar mm, zinok labai zinomas dalykas.Man po IUI visada po O 14 dienu ateidavo mm.Bet kai pradejau darytis IVF ciklas sudurniavo doh.gif Ir buvo net 35 dienu-jau ir as buvau prisigalvojusi kad kraujukas gal neparode hcg,dariausi testukus-o kai atejo tos nelabosios ir lb.skausdzios tai verkiau pasikukciodama ir jauciausi tokia paluzusi...nes suvokiau kad realiai nepavyko.Imk stiprybes,lauk tu mm-nes taves laukia puikios snaigutes,mazutes kurios tikrai atitirps ir melsimes mes visos kad jos isikuistu pas tave ilgiems menesiams.Ir jeigu jau bus asaros-tai tik del to kad noriu gimdyti,o veiksmo dar nera.Laikyukis saulyte,laukiam tavo mm.
Terze, o as masciau kur tu dingusi.Ar gerai paatostogavai? Atsigavai? Mes tai su Cituku penktadieni pas Bikova apsilankysime thumbup.gif As tai gausiu ta doze LIT ir siaip dar daug neaiskumu ir klausimu. Man zinok nuo visu papildu kokius ji liepe gert, pati geriu tai momentais nebesinori valgyti- bet as kazkaip labai tikiu kad man sis kartas pavyks..tiesiog juodai kazkaip tikiu...kad ji man pades-linkiu ir tau to tikejimo -PRIVALO PAGALIAU GI BUTI IR MUMS SVENTE 4u.gif
Tyre man skydliauke,bet netyre niekada tu Antikuniu pries tiroglobulino, netyre ATPO-o visi kiti mano normoj buvo. Ir dabar TTH ir FT4 irgi normoj. Na,[pirmadieni vaziuosiu pas endokrinologa 12 val.daugiau zinosiu.Manau kad ir tas dalykas man irgi pakiso koja kad netapau nestuke.gif aisku neskaitant nemazai imuniniu bedu.Dabar kazkaip mastau,kad pirmiausiai reikejo pasirodyti Bikovai...o tada planuoti leliuka...bet gyveni ir mokaisi.
Atiloja,laikykis nebedaug mazute liko ir pavasaris nebe uz kalnu kuris atnes tikiui i musu skyreli didziulio dziaugsmo 4u.gif
sawanna superines zinios wub.gif wub.gif dabar laikom dar stipriau suspaude kumstukus.Nepamirsk papasakoti kaip sekasi mirksiukas.gif
Oi,kaip as laukiu Irides dieneles wub.gif O Krempudros stebuklas man neiseina is galvos- abiems musu nestuke.gif daug sveikatytes 4u.gif
O as ka tik pasidariau generaline tvarka,tiksliau ka tik pabaigiau ir eisiu gaminti vakarienes-kuri rytoj bus ir pietumis lotuliukas.gif Nemegstu gaminti blush2.gif
grazaus vakarelio 4u.gif apkabinu visas group.gif group.gif
Atsakyti
Labutes,

As tai vis nerimauju ir nerimauju, matyt busiu labiausiai neramastingoji smile.gif
Buvau pas Trejisa, paskutine abziura buvo, mate kazkur 17 folikulu ir plius daug mazuciu, padare E2, tai toks nedidelis atrodo pagal foliu skaiciu -1500, kaip maote ne per mazas? Punkcija nusimato pirmadieni.
Atsakyti
Sveikos,

matau, visos su savom problemom, siuntiniai dingsta, nu nesąmonė unsure.gif O aš irgi su problemom, galima pasiguosti? pas mane darbe iš gana ramios situacijos per porą mėnesiu viskas virto tokiu košmaru, kad dabar panašu, jog vienintelė išeitis - išeiti iš darbo, bet prieš IVF ta išeitis tokia be ryšio atrodė.. Prieš mėnesį sustresavau darbe ir pakilo tempa iki 38,2, man ji šiaip niekada nekyla, buvo 2dpo, bet nesusiejau. Šį pirmadienį O buvo kažkokia nenormali, skausminga, be išskyrų, kažkokia netokia.. ir paskui skaudėjo šonus, pilvą ir ką manot? Trečiadienį darbe klaikiai blogai pasijaučiu, važiuoju namo, matuoju tempą- 38,2. Aną kartą galvojau, kad nuo streso, bet tada buvo dvi dienos po ovuliacijos, lygiai kaip ir dabar.
Dar bandžiau ieškoti ligų pas loristus, nerado, šiandien nuvariau pas ginę, įsibrukau tiesiog.. Padarė kraujo tyrimą, CRB pakilęs, daug leukocitų. Už gimdos daug laisvo skysčio, o jau 4 dpo. Panašu į gimdos uždegimą.
Skyrė antibų. Dviejų rūšių, labai stiprių.
Taip liūdna..Visada buvo tik vyro problemos, aš - sveika... o dabar, kai jau paskutinis žingsnelis link IVF..darbas, sveikata..
dar gali būt viskas gerai iki pavasario, ką? unsure.gif

Atsakyti

QUOTE(KittyKitty @ 2012 02 10, 22:30)
Sveikos,

matau, visos su savom problemom, siuntiniai dingsta, nu nesąmonė unsure.gif O aš irgi su problemom, galima pasiguosti? pas mane darbe iš gana ramios situacijos per porą mėnesiu viskas virto tokiu košmaru, kad dabar panašu, jog vienintelė išeitis - išeiti iš darbo, bet prieš IVF ta išeitis tokia be ryšio atrodė.. Prieš mėnesį sustresavau darbe ir pakilo tempa iki 38,2, man ji šiaip niekada nekyla, buvo 2dpo, bet nesusiejau. Šį pirmadienį O buvo kažkokia nenormali, skausminga, be išskyrų, kažkokia netokia.. ir paskui skaudėjo šonus, pilvą ir ką manot? Trečiadienį darbe klaikiai blogai pasijaučiu, važiuoju namo, matuoju tempą- 38,2. Aną kartą galvojau, kad nuo streso, bet tada buvo dvi dienos po ovuliacijos, lygiai kaip ir dabar.
Dar bandžiau ieškoti ligų pas loristus, nerado, šiandien nuvariau pas ginę, įsibrukau tiesiog.. Padarė kraujo tyrimą, CRB pakilęs, daug leukocitų. Už gimdos daug laisvo skysčio, o jau 4 dpo. Panašu į gimdos uždegimą.
Skyrė antibų. Dviejų rūšių, labai stiprių.
Taip liūdna..Visada buvo tik vyro problemos, aš - sveika... o dabar, kai jau paskutinis žingsnelis link IVF..darbas, sveikata..
dar gali būt viskas gerai iki pavasario, ką? unsure.gif

Iki pavasario tikrai turetu susitvarkyti, tik pasistenk gerti daug dilgeliu ir medetku arbatos, pakatomis ir gimdos sildymus daryti ( as tai turiu tokia mikrobangineje sildoma sildykle), gal kur pasalai per siuos salcius. O stresas tai tikrai neinauda, kazkaip reikia ismokti atsiriboti, nors ir sunku, pas mane irgi darbe yra du variantai, arba nervuotis kiekviena diena, arba tiesiog galvoti apie tai kas tikrai yra svarbiau ir susitaikyti su tuo....
Atsakyti
Mergaites, kreipiuos i daugiau zinancias, esam pasimete .... mastom su vyru ka daryt sad.gif

Turim 3 saldytus embrioniukus, bet mastom, ar juos pasiimt, ar daryt antra IVF.
Kaip zinia, as po pirmo IVF pastojau, bet vaikiukas buvo su genetine sunkia liga (lasteliu dalinimosi klaida).
Kokia tikimybe gali buti, kad ir tie patys embrioniukai, is tos pacios partijos, irgi dalinsis su tokiom klaidom, nes buvo, sakykim prasta vyro sperma.
Ar gali buti tokia pati tikimybe?
Baisiai baisu vel per ta pati pereit .... kazkaip su vyru linkstam prie to, kad visais imanomais budais nors kiek gerint vyro turta ir bandyt antra IVF, nei pasiimt snaigutes, po pirmos nesekmes ...
Gal galite kazka pakomentuot? g.gif
Atsakyti
QUOTE(norma @ 2012 02 11, 01:20)
Mergaites, kreipiuos i daugiau zinancias, esam pasimete .... mastom su vyru ka daryt sad.gif

Turim 3 saldytus embrioniukus, bet mastom, ar juos pasiimt, ar daryt antra IVF.
Kaip zinia, as po pirmo IVF pastojau, bet vaikiukas buvo su genetine sunkia liga (lasteliu dalinimosi klaida).
Kokia tikimybe gali buti, kad ir tie patys embrioniukai, is tos pacios partijos, irgi dalinsis su tokiom klaidom, nes buvo, sakykim prasta vyro sperma.
Ar gali buti tokia pati tikimybe?
Baisiai baisu vel per ta pati pereit .... kazkaip su vyru linkstam prie to, kad visais imanomais budais nors kiek gerint vyro turta ir bandyt antra IVF, nei pasiimt snaigutes, po pirmos nesekmes ...
Gal galite kazka pakomentuot?  g.gif

o kaip jus isiaiskinot, kad vaikelis turi genetine liga? g.gif
Atsakyti
labas rytas merginos, gal galit pasakyti kurios jau daresi ivf, man ryt isodinimas ryte, o kada detis crinone? pries isvaziuojant ar po isodinimo?
Atsakyti