Įkraunama...
Įkraunama...

IVF namai

QUOTE(Iride @ 2012 02 09, 14:48)
Neramiai smile.gif labai jau laukiu antradienio, kad isgirsciau tas sirdeles. Jokiu ypatingu nestukiniu pozymiu nera, na daugiau valgau (bet tai gali buti ir nuo steroidu), labiau miegoti noriu (bet tai gali buti ir nuo tinginystes smile.gif )

Tinginiauk kol gali, turesi labai mielo darbelio po 9 menesiiuku wub.gif

Afrodite - iki pasimatymo mirksiukas.gif
Jo skydliauke reikia susitvarkyt, nes jos nukrype hormonai tikrai neduos nieko gero. raik tiketis kad pavyks greiciau atstatyt tuos skaiciukus 4u.gif

sawana - kada suzinosi kaip sekasi tavo maziukams toliau gyventi ir daugintis bigsmile.gif ?

Atiloja - na mums tai zinok nei vienam nebuvo jokiu pasaliniu poveikiu nuo antibu schmoll.gif

man cirkai siandien buvo - nueinam abu su MB i ta PRE-IVF pasimatyma su sesele, o ji man ir desto kaip reikia gerti pregynova si cikla, po to sekanti cikla pradeti nuo 1cd, uzsisakyti ultragarsa po dvieju savaiciu ir jei viskas gerai pradeti stimuliuojancius. tai as jai sakau o tai kur dingo 3 savaites blokuojanciu?? ji sako tai kad daktaras jums sudare trumpa protokola si karta blink.gif tai kad sakau man daktaras sake kad mano abu anie protokolai uzaugino gerus embrioniukus tai jis viskas paliks taip kaip anie tik prides menopur prie gonalio, bet jis tikrai sake kad protokolas vel ilgas unsure.gif tai subalamutinau ja galutinai ir ji atsiprase ir sake pakalbes ryt su daktaru ir paskambins man. Zodziu vat jums ir pavyzdys, jei tai butu buves pirmas IVF buciau sau pakarpius ausim, paklausius kaip daryti ir biesas paskui kas butu gavesi biggrin.gif

Atsakyti
Sveikos, damos! 4u.gif
Esu as, kur as dingsiu:) Sawana, nu super derlius! thumbup.gif Linkiu kad iki 5 paros dagyventu daug stiproliu!
Iki pavasario pabaigos gydimas paskirtas, o ten ziuresiu kas ir kaip.
Atsakyti
Warwara - planas labai gerai drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Citas @ 2012 02 09, 22:07)
Warwara - planas labai gerai  drinks_cheers.gif

Planas - sukudeti 10 kg, pailsinti kiausydes, pagalvoti "o man to reikia???", iskasti tuneli iki banko saugyklos. Planu daug!!!!

Zmones, kam reikia gonalio, gi suges ir ismesiu!!!! Issiusiu i bet kuri lietuvos kampeli! Atiduosiu uz minimalia kaina!!!
Atsakyti
QUOTE(Warwara @ 2012 02 09, 23:12)
Planas - sukudeti 10 kg, pailsinti kiausydes, pagalvoti "o man to reikia???", iskasti tuneli iki banko saugyklos. Planu daug!!!!

Zmones, kam reikia gonalio, gi suges ir ismesiu!!!! Issiusiu i bet kuri lietuvos kampeli! Atiduosiu uz minimalia kaina!!!

Bankas - baikos!, kiausides pailses kaip reikiant iki pavasario - is patirties svori numesti man butu sunkiausia biggrin.gif beje dar nepradejau begioti, nes cia uzsnigo tai kaipgi as su kedais per sniega lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Citas @ 2012 02 09, 22:31)
Bankas - baikos!, kiausides pailses kaip reikiant iki pavasario - is patirties svori numesti man butu sunkiausia  biggrin.gif beje dar nepradejau begioti, nes cia uzsnigo tai kaipgi as su kedais per sniega  lotuliukas.gif

Pas mane skolu 12 shtuku!
Mesti svori as lengvai. Dieta kur mazai anglevandeniu ir mano kunas puikia atsikrato lisnu kilu
Dunkan dieta dabar madoj, bet man jinai truputi per baisi!
Atsakyti
Labas rytas, gėda man gėda blush2.gif blush2.gif blush2.gif

Vis paskaitau, bet negaliu jums parašyti - kažkoks bejėgiškumo jausmas, gyvenimo tikslo, prasmės ieškojimas mane kamuoja unsure.gif Truputėlį depresija puola...bet aš stengiuosi su ja kovoti doh.gif

Savana, sėkmės tau didelės. Kaip suprantu, iki blastučių augini :wub:Gal jau tiksliai žinai, šiandien ar sekmadienį sodins???Juk turime kumštukus laikyt už tave cool.gif O DERLIŲ TURI STULBINAMĄ (beveik kaip pas mane buvo rolleyes.gif ach,tie sentimentai blush2.gif )

Warvara, suprantu tave...Psichologiškai sunku: nori pastoti - nėra pinigų - skolinies - nepasiseka IVF - lieka atiduoti skolas, o svajonė lieka neišsipildžiusi... console.gif Tačiau smagu, kad esi sugalvojusi naują ir tikrai neblogesnį planą (ypač man patiko apie svorį ax.gif ). Susidomėjau Dukano dieta, dabar skaitinėju, nes ir man reik mest svorį.

Afrodite, aš čia, niekur nedingau. ax.gif Tik šiek tiek liūdna man ir galiu tik skaityt,kaip jums sekasi blush2.gif Mažut, iš visos širdies linkiu, kad tą skydliaukę tau vaistukai labai greit atstatytų ir tada tavo mažyliams nebus kur dingt, kaip tik pasilikt pas tave wub.gif Laukiam ir tavo pirmojo LIT mirksiukas.gif

Kaip Terzyte laikosi? Ką šiandien pietums gaminsi? smile.gif
Papildyta:
Faustina2000, neblogą humorą turi biggrin.gif Nejuokauk gal taip ir tikėkimės, kad niekas niekur nepastrigo. Na bet atlikt pigiau tau tyrimą tikrai galėtų. O žinai ką, už vėlavimą atlikt tyrimą jie galėtų ir kainą sumažinti ax.gif Duok žinią, kai tik gausi rezultatus drinks_cheers.gif

Pumpule, dėl punkcijos tikrai nesijaudink. Ten nėra nieko baisaus. Pajungs kateterį, suleis "skystų sapnelių" ir viskas, tu atsibusi po skanaus miego, o jūsų mažyliai eis į pasimatymą wub.gif Sėkėms tau per punkciją thumbup.gif Nusiteik tik teigiamam rezultatui nestuke.gif

Deime, nė nepajusi,kaip pradėsi stimuliaciją, kaip ateis punkcija, o va po to ir vaikučių draugystės dienos ir tada jau nėštumas nestuke.gif Linkiu,kad neprailgtų tau laukimo dienos 4u.gif

LINKĖJIMAI VISOMS mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Beila @ 2012 02 10, 09:27)
Warvara, suprantu tave...Psichologiškai sunku: nori pastoti - nėra pinigų - skolinies - nepasiseka IVF - lieka atiduoti skolas, o svajonė lieka neišsipildžiusi... console.gif Tačiau smagu, kad esi sugalvojusi naują ir tikrai neblogesnį planą (ypač man patiko apie svorį ax.gif ). Susidomėjau Dukano dieta, dabar skaitinėju, nes ir man reik mest svorį.

Jo, pinigai pagrindinis faktorius, bet gal ir gerai kad ju neturiu, pailsesiu.
Dukano dieta man nelabai patinka, nes ten jau labai yra daug ribojimu, kurie organizmui yra bomba. Mes ir taip bombardojam savo organizmus per daug, tai gi reikia ko nors svelniau.
As pries 5 metus kudejau, labai graziai, labai paprastai ir labai polaipsniu. Ir sukudejau per 4 men 2 ismerom. Kiek ten kg buvo nezinau, nelabai sekiau.
Bet ten buvo dieta su mazai anglevandeniu, ne tokia drastiska, kaip Dukano.
Atsakyti
sveikos merginos, siandien buvom pakeliui i londona, bet sulaukem skambucio ir pasake, kad visi spinduleliai laikosi puikiai ir isodins sekmadieni smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sawana @ 2012 02 10, 11:51)
sveikos merginos, siandien buvom pakeliui i londona, bet sulaukem skambucio ir pasake,  kad visi spinduleliai laikosi puikiai ir isodins sekmadieni smile.gif

Jums visiems linkejimai biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos mielosios 4u.gif

QUOTE(Afrodite69 @ 2012 02 09, 18:27)
Liepe atvaziuoti kita penktadieni,leis LIT. Ai,tiesa sake nebereikia gerti man B12. Bet kitus visus vaistus paliko. O dar suzinojau kad kazkas negerai su mano skydliauke..skambinau endokrinologui,tai sake gal per 3-6 menesius tik pavyks numusti tuos skaiciukus-bet konkreciau pasakys kai atvyksiu vel pas ji verysad.gif o jei su skydliauke ne kas,tai IVF teks atideti-tai dabar gan kiek padepresuoju blush2.gif 
Atiloja, uzjauciu del antibu pojuciu.Bet labai labai labai linkiu kad tas visas negerumas iseitu jums i nerealius gerumus,laime ir stebuklus.Laikykis draugyt 4u.gif Kada tau LP?

nu kaip as tau pavydziu to greito LIT'o blush2.gif thumbup.gif
oi, mano LP tiesiogiai susijusi su LIT'ais smile.gif kai tik pradesiu LIT'us, tai jau tada pradesiu galvoti ir appie LP 4u.gif

QUOTE(Citas @ 2012 02 09, 21:35)
man cirkai siandien buvo - nueinam abu su MB i ta PRE-IVF pasimatyma su sesele, o ji man ir desto kaip reikia gerti pregynova si cikla, po to sekanti cikla pradeti nuo 1cd, uzsisakyti ultragarsa po dvieju savaiciu ir jei viskas gerai pradeti stimuliuojancius. tai as jai sakau o tai kur dingo 3 savaites blokuojanciu?? ji sako tai kad daktaras jums sudare trumpa protokola si karta  blink.gif  tai kad sakau man daktaras sake kad mano abu anie protokolai uzaugino gerus embrioniukus tai jis viskas paliks taip kaip anie tik prides menopur prie gonalio, bet jis tikrai sake kad protokolas vel ilgas  unsure.gif  tai subalamutinau ja galutinai ir ji atsiprase ir sake pakalbes ryt su daktaru ir paskambins man. Zodziu vat jums ir pavyzdys, jei tai butu buves pirmas IVF buciau sau pakarpius ausim, paklausius kaip daryti ir biesas paskui kas butu gavesi  biggrin.gif

blink.gif nu geras blink.gif o siandien kokios naujienos? kokia schema taikoma? ir ar parejo chikagos atsakymai? 4u.gif

Papildyta:
QUOTE(Warwara @ 2012 02 09, 22:55)
Iki pavasario pabaigos gydimas paskirtas, o ten ziuresiu kas ir kaip.

thumbup.gif

QUOTE(Warwara @ 2012 02 09, 23:12)

thumbup.gif tau gal reikia pagalbos tunelio kasimui? galeciau prisijungti savaitgaliais biggrin.gif
QUOTE(Citas @ 2012 02 09, 23:31)
beje dar nepradejau begioti, nes cia uzsnigo tai kaipgi as su kedais per sniega  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif ir kedus naujus gaila pradet nesiot lotuliukas.gif
QUOTE(sawana @ 2012 02 10, 12:51)
sveikos merginos, siandien buvom pakeliui i londona, bet sulaukem skambucio ir pasake,  kad visi spinduleliai laikosi puikiai ir isodins sekmadieni smile.gif

thumbup.gif nuostabu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Faustina2000 @ 2012 02 10, 13:37)
Labukas visoms  4u.gif
nezinau kur graikiski dingo  angel_sadangel.gif  jau 10 dienu ir jokiu ziniu  verysad.gif

o tu registruotu siuntei? tai paste uzklausk 4u.gif
Atsakyti