QUOTE(Iride @ 2012 02 09, 14:48)
Neramiai labai jau laukiu antradienio, kad isgirsciau tas sirdeles. Jokiu ypatingu nestukiniu pozymiu nera, na daugiau valgau (bet tai gali buti ir nuo steroidu), labiau miegoti noriu (bet tai gali buti ir nuo tinginystes )
Tinginiauk kol gali, turesi labai mielo darbelio po 9 menesiiuku
Afrodite - iki pasimatymo
Jo skydliauke reikia susitvarkyt, nes jos nukrype hormonai tikrai neduos nieko gero. raik tiketis kad pavyks greiciau atstatyt tuos skaiciukus
sawana - kada suzinosi kaip sekasi tavo maziukams toliau gyventi ir daugintis ?
Atiloja - na mums tai zinok nei vienam nebuvo jokiu pasaliniu poveikiu nuo antibu
man cirkai siandien buvo - nueinam abu su MB i ta PRE-IVF pasimatyma su sesele, o ji man ir desto kaip reikia gerti pregynova si cikla, po to sekanti cikla pradeti nuo 1cd, uzsisakyti ultragarsa po dvieju savaiciu ir jei viskas gerai pradeti stimuliuojancius. tai as jai sakau o tai kur dingo 3 savaites blokuojanciu?? ji sako tai kad daktaras jums sudare trumpa protokola si karta tai kad sakau man daktaras sake kad mano abu anie protokolai uzaugino gerus embrioniukus tai jis viskas paliks taip kaip anie tik prides menopur prie gonalio, bet jis tikrai sake kad protokolas vel ilgas tai subalamutinau ja galutinai ir ji atsiprase ir sake pakalbes ryt su daktaru ir paskambins man. Zodziu vat jums ir pavyzdys, jei tai butu buves pirmas IVF buciau sau pakarpius ausim, paklausius kaip daryti ir biesas paskui kas butu gavesi