Įkraunama...
Įkraunama...

IVF namai

QUOTE(Citas @ 2012 02 08, 22:41)
As gavau deze papildu siandien, tai bent uzvalgysiu  drinks_cheers.gif Uzsirasiau pas Gorgi vasario 14 dienai, klausiu ka su ta likusia mycoplazma daryt, duosiu atsakymus del visu hystero ir klausiu ka daryt toliau smile.gif nu ir bikova jau ne uz kalnu, vasario 17d  smile.gif

thumbup.gif tai svoris tuoj prades pats kristi ir nebereikes sportuot..., juk su tiek papildu, nesiruosi dar ir maista gadinti? biggrin.gif
Man MB sake, kad galeciau ir as nustoti valyt, tai ir maisto sutaupytume ir figurai i nauda butu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Atiloja @ 2012 02 08, 22:51)
thumbup.gif tai svoris tuoj prades pats kristi ir nebereikes sportuot..., juk su tiek papildu, nesiruosi dar ir maista gadinti? biggrin.gif
Man MB sake, kad galeciau ir as nustoti valyt, tai ir maisto sutaupytume ir figurai i nauda butu  lotuliukas.gif

Aha MB ir man ta pati siulo, bet pats ko tai nelabai linkes nustoti. Jeigu jam nereiktu gaminti as tikrai maziau valgyciau smile.gif Man kazkaip pradejo pilva, puusti, lyg paskuadena pilva ir nugara, gal sakau ta narkoze tik dabar normaliai isejo ir skausmeliai parejo g.gif O gal mmm vistik bus, nes siaip joms jau ant dienu laikas, bet tipo po hystero kadangi ta gleivine dirbtiniu budu isgramde tai atseit gali nebuti ten is ko mmm buti.
ir dar isitikinau kad mano imunitetas vis dar labai stiprus, MB serga ziauriai, darbe irgi nemazai o as sveika kaip ridikas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Citas @ 2012 02 08, 21:41)
Buna buna, kiausidej juk daug visko auga, tin ir tempiasi ir bado ir viso kito buna  biggrin.gif  jei skausmas ne kazkoks baisinis, su priepoliais tai tikrai viskas normalu. kada punkcija nusimato?

Aciu Cituk, nuraminai, o tai man pirma kart stimuliacija, nezinau ko laukti. Punkcija numatyta pirmadieni arba antradieni, ziuresim, kaip cia bus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Faustina2000 @ 2012 02 08, 23:00)
Neee, as gi jau issiuntus graikams savo mm.  biggrin.gif Tik mano siuntinys muitinej uzstrigo  lotuliukas.gif Mazu tyrimas ten bus atliktas ir pigiau prasisuksiu ??  hihihi.gif

Nu ir kas cia man uzplauke, nu dievazi sudurnau, taigi zinau puikiausiai kad lauki rezultatu is graikijos blink.gif tai nerimauji del to kad nezinai kaip cia bus su tuo snaiguciu idejimu ane? nu suprantu bet vis tiek esu isitikinus, kad geriau zinoti ir isgydyti nei tiketi laukti nusivilti ir vel nezinoti del ko kaip ir kas toliau 4u.gif Nu ka sedu ant suoliuko ir laukiu tavo rezultatu kartu, matyt taviskis kraujas irgi sugalvojo apie pasauli pakeliaut pries varydamas i graikija lotuliukas.gif

QUOTE(Pumpule @ 2012 02 09, 00:13)
Aciu Cituk, nuraminai, o tai man pirma kart stimuliacija, nezinau ko laukti. Punkcija numatyta pirmadieni arba antradieni, ziuresim, kaip cia bus smile.gif

tai jau stimuliacija ir i pabaiga, tai dar normaliau visi tie skausmeliai ir duriai. cia tau kiauside patvirtina kad tikrai auga folikulai biggrin.gif Kiek per paskutini scana mate folikulu?
Atsakyti
QUOTE(sawana @ 2012 02 08, 21:09)
sveikos merginos, na ka vakar turejau punkcija, ispunktavo 14. siandien paskambino pasake, kad 9 apsivaisino. sake isodins penktadieni arba sekmadieni smile.gif labai laukiu  ax.gif

Kaip gerai bigsmile.gif
O as pradesiu scema su blokuojanciais kita savaite (trumpa reikejo nutraukti).
Geros dienos!
Atsakyti
QUOTE(Faustina2000 @ 2012 02 08, 23:00)
Neee, as gi jau issiuntus graikams savo mm.  biggrin.gif Tik mano siuntinys muitinej uzstrigo  lotuliukas.gif Mazu tyrimas ten bus atliktas ir pigiau prasisuksiu ??  hihihi.gif

Rimtai užstrigo muitinėj, ar čia juokauji? Šiaip negalima kraujo siųsti be medicininės įstaigos pažymos, kad nėra infekcijų, tad visai nejuokinga tokia situacija būtų..
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

QUOTE(Citas @ 2012 02 08, 22:58)
Aha MB ir man ta  pati siulo, bet pats ko tai nelabai linkes nustoti. Jeigu jam nereiktu gaminti as tikrai maziau valgyciau smile.gif Man kazkaip pradejo pilva, puusti, lyg paskuadena pilva ir nugara, gal sakau ta narkoze tik dabar normaliai isejo ir skausmeliai parejo  g.gif O gal mmm vistik bus, nes siaip joms jau ant dienu laikas, bet tipo po hystero kadangi ta gleivine dirbtiniu budu isgramde tai atseit gali nebuti ten is ko mmm buti.
ir dar isitikinau kad mano imunitetas vis dar labai stiprus, MB serga ziauriai, darbe irgi nemazai o as sveika kaip ridikas  smile.gif

o MB nuo antruju antibu pradejo viduriuoti doh.gif o man, kaip bebutu keista - nieko blink.gif tik burnoj nuolat toks slykstus skonis stovi smile.gif ir siaip jau abu prasirgom mazumele, bet manau, kad cia antibu poveikis 4u.gif

Iride, manau, kad pajuokavo del muitines Faustina smile.gif 4u.gif
kaip tu jautiesi? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Atiloja @ 2012 02 09, 14:35)
kaip tu jautiesi?  bigsmile.gif

Neramiai smile.gif labai jau laukiu antradienio, kad isgirsciau tas sirdeles. Jokiu ypatingu nestukiniu pozymiu nera, na daugiau valgau (bet tai gali buti ir nuo steroidu), labiau miegoti noriu (bet tai gali buti ir nuo tinginystes smile.gif )
Atsakyti
QUOTE(Iride @ 2012 02 09, 14:48)
Neramiai smile.gif labai jau laukiu antradienio, kad isgirsciau tas sirdeles. Jokiu ypatingu nestukiniu pozymiu nera, na daugiau valgau (bet tai gali buti ir nuo steroidu), labiau miegoti noriu (bet tai gali buti ir nuo tinginystes smile.gif )

lotuliukas.gif viskas bus gerai wub.gif as kartu su tavim laukiu antradienio g.gif

Warwarushka, kur tu dingusi? 4u.gif
Ir Terzes pasigedau sad.gif

Mergaites grizkit 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Deimė @ 2012 02 09, 08:50)
Kaip gerai  bigsmile.gif
Geros dienos!

Sveikutes 4u.gif
Kuo didziausios sekmes tau mirksiukas.gif Gero, laime prognozuojancio tau pirmo durio thumbup.gif
Pumpule buna kad paduria ir daznai,juk auga pas tave auksiniai folikulai.Laikom kumstukus ir bus viskas labai gerai. Nepamirsk gerti,nesm an tai Treisas vis akcentvo kad daug gerti, o paskui po punkcijos pasake kad daugiau valgyti baltymu turinti maista. 4u.gif
Iride,zinok as kartu su tavim laukiu tos stebuklingos dienos,esu net pasizymejusi kalendoriujei r pamatysi ateisi cia su toookius dziaugsmu ir mums bus daug laimes ir tuo paciu vilties thumbup.gif O kad dar nieko nejauti,tai nieko- paskui prasides visi smagumai mirksiukas.gif Jau yra cia taip buve keliom mergaitems tongue.gif
Cituk,o mes susitiksime su tavim Latvijoje vasario menesi,nes as kita penktadieni vaziuoju pas Bykova.Si penktadieni priimti negalejo nes susirgo,tai kalbejom telefonu su ja.Liepe atvaziuoti kita penktadieni,leis LIT. Ai,tiesa sake nebereikia gerti man B12. Bet kitus visus vaistus paliko. O dar suzinojau kad kazkas negerai su mano skydliauke..skambinau endokrinologui,tai sake gal per 3-6 menesius tik pavyks numusti tuos skaiciukus-bet konkreciau pasakys kai atvyksiu vel pas ji verysad.gif o jei su skydliauke ne kas,tai IVF teks atideti-tai dabar gan kiek padepresuoju blush2.gif
Atiloja, uzjauciu del antibu pojuciu.Bet labai labai labai linkiu kad tas visas negerumas iseitu jums i nerealius gerumus,laime ir stebuklus.Laikykis draugyt 4u.gif Kada tau LP?
Aha,dingo Warwariukas, Terze,Beila g.gif Idomu ar viskas joms gerai. As tai retai uzsuku nes kaip ir buvau minejus,kai buvau ligonlapyje,kad kai pradesiu dirbt busiu retas svecias,tai va taip ir yra.O dar siandien juoda migrena kankina.Tai va prisedau parasyti jums,jusu nepamirsau ir pagalvoju apie jus.Startavusioms ir tik startuosiancioms linkiu DIDZIULEEEES SEKMES,STEBUKLO KAIP KREMPYUDRAI IVYKO wub.gif
Grazaus vakaro, stipriai visas apkabinu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Deimė @ 2012 02 09, 08:50)
Kaip gerai  bigsmile.gif
Geros dienos!

sekmes! man ilga scema praejo labai greitai, linkiu ir tau to 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sawana @ 2012 02 09, 20:20)
sekmes! man ilga scema praejo labai greitai, linkiu ir tau to 4u.gif

O as tau linkiu hCG 1000 pradziai mirksiukas.gif
Atsakyti