QUOTE(Deimė @ 2012 02 09, 08:50)
Kaip gerai
O as pradesiu scema su blokuojanciais kita savaite (trumpa reikejo nutraukti).
Geros dienos!
Sveikutes
Kuo didziausios sekmes tau
Gero, laime prognozuojancio tau pirmo durio
Pumpule buna kad paduria ir daznai,juk auga pas tave auksiniai folikulai.Laikom kumstukus ir bus viskas labai gerai. Nepamirsk gerti,nesm an tai Treisas vis akcentvo kad daug gerti, o paskui po punkcijos pasake kad daugiau valgyti baltymu turinti maista.
Iride,zinok as kartu su tavim laukiu tos stebuklingos dienos,esu net pasizymejusi kalendoriujei r pamatysi ateisi cia su toookius dziaugsmu ir mums bus daug laimes ir tuo paciu vilties
O kad dar nieko nejauti,tai nieko- paskui prasides visi smagumai
Jau yra cia taip buve keliom mergaitems
Cituk,o mes susitiksime su tavim Latvijoje vasario menesi,nes as kita penktadieni vaziuoju pas Bykova.Si penktadieni priimti negalejo nes susirgo,tai kalbejom telefonu su ja.Liepe atvaziuoti kita penktadieni,leis LIT. Ai,tiesa sake nebereikia gerti man B12. Bet kitus visus vaistus paliko. O dar suzinojau kad kazkas negerai su mano skydliauke..skambinau endokrinologui,tai sake gal per 3-6 menesius tik pavyks numusti tuos skaiciukus-bet konkreciau pasakys kai atvyksiu vel pas ji
o jei su skydliauke ne kas,tai IVF teks atideti-tai dabar gan kiek padepresuoju
Atiloja, uzjauciu del antibu pojuciu.Bet labai labai labai linkiu kad tas visas negerumas iseitu jums i nerealius gerumus,laime ir stebuklus.Laikykis draugyt
Kada tau LP?
Aha,dingo Warwariukas, Terze,Beila
Idomu ar viskas joms gerai. As tai retai uzsuku nes kaip ir buvau minejus,kai buvau ligonlapyje,kad kai pradesiu dirbt busiu retas svecias,tai va taip ir yra.O dar siandien juoda migrena kankina.Tai va prisedau parasyti jums,jusu nepamirsau ir pagalvoju apie jus.Startavusioms ir tik startuosiancioms linkiu
DIDZIULEEEES SEKMES,STEBUKLO KAIP KREMPYUDRAI IVYKO
Grazaus vakaro, stipriai visas apkabinu