Įkraunama...
Įkraunama...

IVF namai

QUOTE(Beila @ 2012 02 07, 17:12)
KREMPUDRA, nerealiai čia tu 4u.gif Smagu, kad bent kartais žmonėms pasiseka po IVF  drinks_cheers.gif  wub.gif

Va ir būna, vienoms vieno užtenka žirniuko, kitos dedasi po kelis ir daug kartų - ir nieko...Toks jau tas gyvenimas...

P.S. GAL ŽINOT, NORINT PASIDARYTI SKYDLIAUKĖS TYRIMUS, REIKIA TAM TIKRUS HORMONUS NURODYT AR TIESIOG IŠTIRS VISKĄ??? Kur KLAIPĖDOJE  geriausia tirtis skydliaukę?

Labas,
siandien issityriau smile.gif
www.kraujolaboratorija.lt
Papildyta:
QUOTE(Krempudra @ 2012 02 07, 08:17)
labas rytas

vakar buvau TA .... pas mus bus dvynukai  swoon.gif  biggrin.gif vat kokie pokstai  tongue.gif

Nuosirdziai sveikinu!
Kokia nuostabi zinia bigsmile.gif
O pas ka planuojate lankytis nestumo metu? Juk dvynuku prieziura sudetingesne mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Deimė @ 2012 02 07, 17:40)
Labas,
siandien issityriau smile.gif
www.kraujolaboratorija.lt
Papildyta:
Nuosirdziai sveikinu!
Kokia nuostabi zinia  bigsmile.gif
O pas ka planuojate lankytis nestumo metu? Juk dvynuku prieziura sudetingesne mirksiukas.gif

Ačiū, bet žiūriu jų puslapy kainoraštis nebaigtas g.gif kiek kainavo tau išsitirt skydliaukę be siuntimo?
Atsakyti
ir ka suzinojau - o gi, kad pas mus bus dvynukai  swoon.gif  biggrin.gif vat kokie pokstai  tongue.gif

bigsmile.gif oi kaip jums smagu, viskas bus tikrai tik gerai mirksiukas.gif
QUOTE(egk @ 2012 02 07, 10:21)
Krempudra nu nerealios naujienos thumbup.gif

O aš užsirašiau į VK daryt spermogramą penktadieniui ax.gif Labai jau maloni sesutė atsiliepė. Pasakiau aš jai kas kaip, tai sako gal jums užteks ir tos mažesnės spermogramos (čia ta kur 90 lt?), atsivežkit savo spermogramas ir dar prieš galėsit pasikalbėti su embriologu swoon.gif O už embriologo konsultaciją kaži reiks mokėti? Ar čia bus free? Na jei reiks tai ir sumokėsiu, bet šiandien tai nuotaiką pakėkė vistiek irnesakyk.gif

man yra kazkada teke bendrauti su embriologu tame kambarelyje su mikroskopais, bet ar tai konsultacija g.gif nepavadinciau tiesiog pasitarem apie spermiukus, ir viskas buvo for free tikrai.
Atsakyti
Sveikos,

Vis paskaitinėju paskaitinėju naujienas. Toks lyg ir sujudimas vėl jaučiamas. Smagu bus pavasarį, oj smagu.

ir ka suzinojau - o gi, kad pas mus bus dvynukai  swoon.gif  biggrin.gif vat kokie pokstai  tongue.gif

O čia tai iš vis smagiausia thumbup.gif Kvadratiniai sveikinimai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Citas @ 2012 02 07, 15:36)
geru rezultatu rytoj  4u.gif  tai ta pacia diena jau ir istirs ane?

Ačiū 4u.gif Darysim ne rytoj, o penktadienį 4u.gif

QUOTE(nanataa @ 2012 02 07, 16:06)
egk,  tikrai pakanka daryti spermograma uz 90 Lt, neapsimoka uz 180 Lt, patirtis ta sako smile.gif, IVF jiems uztenka ir tu duomenu

Va va drinks_cheers.gif Aš irgi taip manau, juk noriu tik pamatyti, kad gerėja, o dar jeigu papigiai parsisuksiu ax.gif
QUOTE(laurynaa @ 2012 02 07, 20:58)
man yra kazkada teke bendrauti su embriologu tame kambarelyje su mikroskopais, bet ar tai konsultacija  g.gif  nepavadinciau tiesiog pasitarem apie spermiukus, ir viskas buvo for free tikrai.

Aš irgi supratau, kad taip tik galėsim pasitarti su juo, na žinoma ir parodysim jam dvi paskutines spermogramas, tikiuosi iš klumpių neišvirs pamatęs tokius pokyčius hihihi.gif Galvoju, kad nepradėtų jis siūlyti kokiose nors medikų konferencijose išvis uždrausti antibus LT hihihi.gif

Mergaitės, gal kuri žinosit, nors gal užklausiu ir AFS temutėje - paskambinau šiandien į Sorpo paklausti dėl AFS tyrimo, sako kaina 120. Nu kažkokia nesąmonė man atrodo, nes esu girdėjusi, kad brangokas tyrimas g.gif Gal kuri darėtės neperseniausiai savarankiškai? Nes noriu tik dėl savęs, niekas man neliepė ir nesiuntė
Atsakyti
labas rytas 4u.gif

aciu, mergaites, uz sveikinimus 4u.gif siandien jau siek tiek apsiraminau ir nakti jau geriau miegojau. nes ana nakti nuo tiek ispudziu puse nakties nemiegojau - mintys galvoje tik sukosi, tik sukosi, o ir visa diena dar negalejau susikaupti doh.gif nes kazkaip labai sunkiai isejo isisamoninti, kad is 1 galejo pasidaryti 2 blush2.gif biggrin.gif
zodziu, siunciam mes su savo chebryte visoms tetoms linkejimus, seksim, kaip kuriai sekasi ir vis uzeisim pavirusuoti mirksiukas.gif

QUOTE(Deimė @ 2012 02 07, 17:40)

turbut pas ta pacia gydytoja, pas kuria ir taip planavau lankytis ir kuri atrado musu dvynukus biggrin.gif ji dirba AK Gimdymo skyriuje 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Faustina2000 @ 2012 02 08, 09:42)
Labas rytas mergiukai  4u.gif
patarkit ka raminancio pagert ? nerimas juodas  verysad.gif  verysad.gif kaip mazas vaikas verkt galeciau, jausmas...lyg niekas aplink nemyli. Nemoku apibudint busenos, toks bejegiskumas apemes  verysad.gif

Rekomenduočiau sedatif, jie nekenia smile.gif ir biški nuramina smile.gif laikykis!!!
Atsakyti
QUOTE(Beila @ 2012 02 07, 17:43)
Ačiū, bet žiūriu jų puslapy kainoraštis nebaigtas  g.gif kiek kainavo tau išsitirt skydliaukę be siuntimo?

TSH 19
FT4 20
FT3 20
ATPO 27
Anti- Tg 39

Dar pasidariau vitamino D - 49
Sekmes!
Atsakyti
Gal kam yra buve per stimuliacija, astrus skausma kiausideje, man toks kaip kad kas su adata durtu, bet po kelias sekundes, tada praeina, paskui vel, taip gal siandien kokius 4 kartus buvo.
Atsakyti
sveikos merginos, na ka vakar turejau punkcija, ispunktavo 14. siandien paskambino pasake, kad 9 apsivaisino. sake isodins penktadieni arba sekmadieni smile.gif labai laukiu ax.gif
Atsakyti
Sveikos mielosios 4u.gif

kaip cia tylu blink.gif
QUOTE(sawana @ 2012 02 08, 22:09)
sveikos merginos, na ka vakar turejau punkcija, ispunktavo 14. siandien paskambino pasake, kad 9 apsivaisino. sake isodins penktadieni arba sekmadieni smile.gif labai laukiu  ax.gif

thumbup.gif geras derliukas uzaugintas thumbup.gif dabar graziu dalyu ir dar grazesnio isodinimo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Faustina2000 @ 2012 02 08, 10:42)
Labas rytas mergiukai  4u.gif
patarkit ka raminancio pagert ? nerimas juodas  verysad.gif  verysad.gif kaip mazas vaikas verkt galeciau, jausmas...lyg niekas aplink nemyli. Nemoku apibudint busenos, toks bejegiskumas apemes  verysad.gif

Mazute nu aiskiai pms, juk tu dar vis lauki mmm ane? as tai isvis gal zalia arbata arba siltu pienu apsiribociau 4u.gif

QUOTE(Pumpule @ 2012 02 08, 20:37)
Gal kam yra buve per stimuliacija, astrus skausma kiausideje, man toks kaip kad kas su adata durtu, bet po kelias sekundes, tada praeina, paskui vel, taip gal siandien kokius 4 kartus buvo.

Buna buna, kiausidej juk daug visko auga, tin ir tempiasi ir bado ir viso kito buna biggrin.gif jei skausmas ne kazkoks baisinis, su priepoliais tai tikrai viskas normalu. kada punkcija nusimato?

QUOTE(sawana @ 2012 02 08, 22:09)
sveikos merginos, na ka vakar turejau punkcija, ispunktavo 14. siandien paskambino pasake, kad 9 apsivaisino. sake isodins penktadieni arba sekmadieni smile.gif labai laukiu  ax.gif

Puikus turtas. Jauciu kad vistik su 9 apsivaisinusiomis iki sekmadinio daeisit bent su kokiom 4 blastukem bigsmile.gif

Atiloja - tyla pries pavasario audra thumbup.gif
Terziuk - Kaip tu? ar nuotaikele pgerejo kiek?
Warwariuk - wub.gif

As gavau deze papildu siandien, tai bent uzvalgysiu drinks_cheers.gif Uzsirasiau pas Gorgi vasario 14 dienai, klausiu ka su ta likusia mycoplazma daryt, duosiu atsakymus del visu hystero ir klausiu ka daryt toliau smile.gif nu ir bikova jau ne uz kalnu, vasario 17d smile.gif
Atsakyti