Labukas
QUOTE(Afrodite69 @ 2012 02 06, 21:02)
KittyKitty na ir istorija

sekmes tau mazute kuo didziausios ir kad tik pradejus IVF keliza tau pakatu vieno vienintelio IVF ir lektum pas nestukes

, o tai ten tuoj tustejimo metas prasides
Ačiū, mieloji, oi, kaip noriu, kad tau pasisektų, kad tie kraujavimai nieko blogo nereikštų

Lauksim žinių, greičiau nueik, greičiau palengvės
QUOTE(audra72 @ 2012 02 06, 21:25)
Manau Treijsas geras pasirinkimas pati pas ji lankausi, man jis tikrai nera nei arogantiskas nei pasiputelis koks, geras daktaras ir tiek, na kad tyliai kalba tai tikrai,bet tai nemanau kad yra didele problema, jei ko neisgirsti galima dar karta paklaust. o kad eiles pas ji tai irgi nieko blogo nematau, jei jau tiek pralauki einant iki tikslo tai ten tas kelias valandas pasedet nematau problemos
aišku, ne, dėl pusvalandžio eilėje nematau bėdos, aš bijojau kitoių eilių,kad, pvz, dienos nepaskirs, na, kaip LT būna, kad pvz folių nepažiūrės laiku, vėl nepriaugs,peraugs ar pan, tokių dalykų bijau po LT klinikų. Kažkam balius, kažkam lėktuvas, nėr kam echo ar IUI padaryti.
QUOTE(Atiloja @ 2012 02 06, 22:05)
apie tuos tarpininkus, placiau prasom
aš čia perku:
Internetinės parduotuvės
Dukrytei viską perku iš UK arba JAV, ir drabužius,ir batus, ir va papildus, ir kosmetiką dažnai perku..
ai, dar norėjau pasakyti dėl linų sėmenų aliejaus, aš tai geriu natūralų, skonis nedžiugina, aišku:), bet įmanoma, aliejaus parduotuvėj nusiperku, vis nereikia dar vienos papildomos kapsulės gerti
QUOTE(laurynaa @ 2012 02 06, 22:19)
Kitty, lygiai to paties ir as vykau i LV pas gyd Treijs, nu bet viska perkracius ir apgalvojus - kazkaip demesio buvo mazoka, bent jau man tikrai
nu bet kaip skiriasi nuomonės, turbūt iš tikrųjų viskas labai subjektyvu..Ačiū
QUOTE(Krempudra @ 2012 02 07, 09:17)
ir ka suzinojau - o gi, kad pas mus bus dvynukai

vau

Tai identiški, taip išeina? SVEIKINU