Krempudra nu nerealios naujienos
O aš užsirašiau į VK daryt spermogramą penktadieniui Labai jau maloni sesutė atsiliepė. Pasakiau aš jai kas kaip, tai sako gal jums užteks ir tos mažesnės spermogramos (čia ta kur 90 lt?), atsivežkit savo spermogramas ir dar prieš galėsit pasikalbėti su embriologu O už embriologo konsultaciją kaži reiks mokėti? Ar čia bus free? Na jei reiks tai ir sumokėsiu, bet šiandien tai nuotaiką pakėkė vistiek
Labukas
Ačiū, mieloji, oi, kaip noriu, kad tau pasisektų, kad tie kraujavimai nieko blogo nereikštų Lauksim žinių, greičiau nueik, greičiau palengvės
aišku, ne, dėl pusvalandžio eilėje nematau bėdos, aš bijojau kitoių eilių,kad, pvz, dienos nepaskirs, na, kaip LT būna, kad pvz folių nepažiūrės laiku, vėl nepriaugs,peraugs ar pan, tokių dalykų bijau po LT klinikų. Kažkam balius, kažkam lėktuvas, nėr kam echo ar IUI padaryti.
aš čia perku:
Internetinės parduotuvės
Dukrytei viską perku iš UK arba JAV, ir drabužius,ir batus, ir va papildus, ir kosmetiką dažnai perku..
ai, dar norėjau pasakyti dėl linų sėmenų aliejaus, aš tai geriu natūralų, skonis nedžiugina, aišku:), bet įmanoma, aliejaus parduotuvėj nusiperku, vis nereikia dar vienos papildomos kapsulės gerti
nu bet kaip skiriasi nuomonės, turbūt iš tikrųjų viskas labai subjektyvu..Ačiū
vau Tai identiški, taip išeina? SVEIKINU
QUOTE(Afrodite69 @ 2012 02 06, 21:02)
KittyKitty na ir istorija sekmes tau mazute kuo didziausios ir kad tik pradejus IVF keliza tau pakatu vieno vienintelio IVF ir lektum pas nestukes , o tai ten tuoj tustejimo metas prasides
Ačiū, mieloji, oi, kaip noriu, kad tau pasisektų, kad tie kraujavimai nieko blogo nereikštų Lauksim žinių, greičiau nueik, greičiau palengvės
QUOTE(audra72 @ 2012 02 06, 21:25)
Manau Treijsas geras pasirinkimas pati pas ji lankausi, man jis tikrai nera nei arogantiskas nei pasiputelis koks, geras daktaras ir tiek, na kad tyliai kalba tai tikrai,bet tai nemanau kad yra didele problema, jei ko neisgirsti galima dar karta paklaust. o kad eiles pas ji tai irgi nieko blogo nematau, jei jau tiek pralauki einant iki tikslo tai ten tas kelias valandas pasedet nematau problemos
aišku, ne, dėl pusvalandžio eilėje nematau bėdos, aš bijojau kitoių eilių,kad, pvz, dienos nepaskirs, na, kaip LT būna, kad pvz folių nepažiūrės laiku, vėl nepriaugs,peraugs ar pan, tokių dalykų bijau po LT klinikų. Kažkam balius, kažkam lėktuvas, nėr kam echo ar IUI padaryti.
QUOTE(Atiloja @ 2012 02 06, 22:05)
apie tuos tarpininkus, placiau prasom
aš čia perku:
Internetinės parduotuvės
Dukrytei viską perku iš UK arba JAV, ir drabužius,ir batus, ir va papildus, ir kosmetiką dažnai perku..
ai, dar norėjau pasakyti dėl linų sėmenų aliejaus, aš tai geriu natūralų, skonis nedžiugina, aišku:), bet įmanoma, aliejaus parduotuvėj nusiperku, vis nereikia dar vienos papildomos kapsulės gerti
QUOTE(laurynaa @ 2012 02 06, 22:19)
Kitty, lygiai to paties ir as vykau i LV pas gyd Treijs, nu bet viska perkracius ir apgalvojus - kazkaip demesio buvo mazoka, bent jau man tikrai
nu bet kaip skiriasi nuomonės, turbūt iš tikrųjų viskas labai subjektyvu..Ačiū
QUOTE(Krempudra @ 2012 02 07, 09:17)
ir ka suzinojau - o gi, kad pas mus bus dvynukai
vau Tai identiški, taip išeina? SVEIKINU
QUOTE(KittyKitty @ 2012 02 07, 10:23)
Tai identiški, taip išeina? SVEIKINU
aga, identiski realiai genetiniu poziuriu tas nera labai gerai, nes ir taip jie nera pradeti labai jau naturaliom salygom, mums taikyta ICSI, o dar jie pasidalino na bet kas belieka - tik tiketi, kad viskas bus gerai nors siaip vakar lyg ir viskas graziai atrode, ir drakoniukai beveik vienodo dydzio, nera taip, kad vienas issisautu i prieki, o kitas atsilikinetu. yra ir kazkokia pertvarele tarp ju, kuri, kiek supratau, tokiais atvejais turi buti, ir blogai jei jos nera
dar pati lengvam soke ir negaliu patiketi nu zinojau, kaip taip buna. bet supratau, kad retai ir jau tikrai negalvojau, kad taip atsitiks butent mums
QUOTE(Faustina2000 @ 2012 02 07, 11:29)
užsilaukiau graikiškų..... maniau, kad gavo, nes penktadienį sąskaitą atisiuntė. Šiandien parašė, kad kai tik gaus, tada l.greit gausiu atsakymą
Kaip įdomiai tau Man jie sąskaitą atsiuntė kartu su laišku, kad gavo mano mėginį
Laukiam tavo neigiamų atsakymų
QUOTE(Faustina2000 @ 2012 02 07, 11:29)
užsilaukiau graikiškų..... maniau, kad gavo, nes penktadienį sąskaitą atisiuntė. Šiandien parašė, kad kai tik gaus, tada l.greit gausiu atsakymą
Linkiu,kad kuo greičiau atkeliautų
Atiloja, neparašiau, kad papildus perku iš www.vitacost.com , tam sąraše dabar nėra, bet perka jos. Nežinau,kiek tais amerikiečiais galima pasitikėti, rašo,kad natūralūs ir t. t., manau, kad tikrai ne mažiau patikimi, negu mūsiškiai. Ten didelės dozės, šiaip profilaktiškai europiečiaism nerekomenduojama vartoti amerikietiškų papildų, nes jie per stiprūs, JAV gi š.. maistą valgo, bet kai mums reikia intensyvesnio efekto, tai visai gerai, prieš porą savaičių Ž pasiūlė vyrui pabandyti dar vieną gydymą sintetiniu testosteronu, įvertinę rizikas, atsisakėme, bet užsakiau natūraliai testo gamybą skatinančių preparatų, galvoju, blogiau nebus. To paties tribulus , maca ten tikrai geros dozės ir kaina nepalyginama.
Papildyta:
QUOTE(Krempudra @ 2012 02 07, 11:30)
aga, identiski realiai genetiniu poziuriu tas nera labai gerai, nes ir taip jie nera pradeti labai jau naturaliom salygom, mums taikyta ICSI, o dar jie pasidalino na bet kas belieka - tik tiketi, kad viskas bus gerai nors siaip vakar lyg ir viskas graziai atrode, ir drakoniukai beveik vienodo dydzio, nera taip, kad vienas issisautu i prieki, o kitas atsilikinetu. yra ir kazkokia pertvarele tarp ju, kuri, kiek supratau, tokiais atvejais turi buti, ir blogai jei jos nera
dar pati lengvam soke ir negaliu patiketi nu zinojau, kaip taip buna. bet supratau, kad retai ir jau tikrai negalvojau, kad taip atsitiks butent mums
Jėga Na ir nepergyvenk, jeigu pasidalino, vadinasi, jiems reikėjo pasidalinti Viskas bus gerai
QUOTE(Krempudra @ 2012 02 07, 10:30)
Na bet kokie stebuklėliai, kaip fainai viskas tikrai bus gerai, sveikinu labai
Aš jeigu ką penktadienį važiuoju, galėsiu parvežti vaistuku, parašyk man laiškiuką
Na bet net neįsivaizdavau, kad ir taip pavyksta sveikinu dar kartą
QUOTE(Faustina2000 @ 2012 02 07, 09:29)
Viskas cia gerai.Jie pinigu nenuims tol kol negaus tavo siuntinuko,o taip padare,kad sutaupyt laika.Gaus siuntinuka ir is kart tures tavo forma.O tai rasytu,kad gavom,tada siustu forma,lauktu kol uzpildysi,kol pinigai nueis ir t.t.
Man abu kartus labai ilgai ejo,gal po formos uzpildymo tik po 10 dienu gavo.Ten graiku pasta gryba supjove,nes abu kartus siunciau registruotu tai tiek Ispanijos tiek UK pastai labai greitai issiunte
QUOTE(Krempudra @ 2012 02 07, 11:30)
Sveikinu kuo nuosirdziausiai Tiek kelio prarjus super kad vienu metu turesi du maziukus Kaip del taves dziaugiuosi.... super SVEIKATOS ech,neisivaizduoju as gal nualpciau is laimes isgirdusi tokia zinia
QUOTE(Afrodite69 @ 2012 02 07, 13:51)
ech,neisivaizduoju as gal nualpciau is laimes isgirdusi tokia zinia
jau ir tau ne tiek daug liko, tuoj startuosi tas laikas greitai prabega. tikiu, kad tikrai isgirsi gera zinia ir jau tada kaip noresi - galesi ir alti specialiai tau didelis didelis virusiukas
QUOTE(Krempudra @ 2012 02 07, 15:18)
jau ir tau ne tiek daug liko, tuoj startuosi tas laikas greitai prabega. tikiu, kad tikrai isgirsi gera zinia ir jau tada kaip noresi - galesi ir alti specialiai tau didelis didelis virusiukas
na,mano startas dar tik balandzio pabaigoje nes reikia susitvarkyti su skydliauke ir imuniniais dalykais.Bet tavo stipru dviguba virusiuka labai ciumpu ir dedu pries sirdeles nes noreciau ir as tooookio stebuklo
egk, tikrai pakanka daryti spermograma uz 90 Lt, neapsimoka uz 180 Lt, patirtis ta sako , IVF jiems uztenka ir tu duomenu
krempudra, sveikinimai kuo didziausi, as net neisivaizdavu kad tokiu stebuklu buna, bet gerai kad jie turi pervara , o kiek tau dabar laiko yra svaitemis.
krempudra, sveikinimai kuo didziausi, as net neisivaizdavu kad tokiu stebuklu buna, bet gerai kad jie turi pervara , o kiek tau dabar laiko yra svaitemis.
KREMPUDRA, nerealiai čia tu Smagu, kad bent kartais žmonėms pasiseka po IVF
Va ir būna, vienoms vieno užtenka žirniuko, kitos dedasi po kelis ir daug kartų - ir nieko...Toks jau tas gyvenimas...
P.S. GAL ŽINOT, NORINT PASIDARYTI SKYDLIAUKĖS TYRIMUS, REIKIA TAM TIKRUS HORMONUS NURODYT AR TIESIOG IŠTIRS VISKĄ??? Kur KLAIPĖDOJE geriausia tirtis skydliaukę?
Va ir būna, vienoms vieno užtenka žirniuko, kitos dedasi po kelis ir daug kartų - ir nieko...Toks jau tas gyvenimas...
P.S. GAL ŽINOT, NORINT PASIDARYTI SKYDLIAUKĖS TYRIMUS, REIKIA TAM TIKRUS HORMONUS NURODYT AR TIESIOG IŠTIRS VISKĄ??? Kur KLAIPĖDOJE geriausia tirtis skydliaukę?