Įkraunama...
Įkraunama...

IVF namai

Krempudra nu nerealios naujienos thumbup.gif

O aš užsirašiau į VK daryt spermogramą penktadieniui ax.gif Labai jau maloni sesutė atsiliepė. Pasakiau aš jai kas kaip, tai sako gal jums užteks ir tos mažesnės spermogramos (čia ta kur 90 lt?), atsivežkit savo spermogramas ir dar prieš galėsit pasikalbėti su embriologu swoon.gif O už embriologo konsultaciją kaži reiks mokėti? Ar čia bus free? Na jei reiks tai ir sumokėsiu, bet šiandien tai nuotaiką pakėkė vistiek irnesakyk.gif
Atsakyti
Labukas 4u.gif

QUOTE(Afrodite69 @ 2012 02 06, 21:02)
KittyKitty na ir istorija blink.gif sekmes tau mazute kuo didziausios ir kad tik pradejus IVF keliza tau pakatu vieno vienintelio IVF ir lektum pas nestukes nestuke.gif , o tai ten tuoj tustejimo metas prasides

Ačiū, mieloji, oi, kaip noriu, kad tau pasisektų, kad tie kraujavimai nieko blogo nereikštų unsure.gif 4u.gif Lauksim žinių, greičiau nueik, greičiau palengvės 4u.gif

QUOTE(audra72 @ 2012 02 06, 21:25)
Manau Treijsas geras pasirinkimas pati pas ji lankausi, man jis tikrai nera nei arogantiskas nei pasiputelis koks, geras daktaras ir tiek, na kad tyliai kalba tai tikrai,bet tai nemanau kad yra didele problema, jei ko neisgirsti galima dar karta paklaust. o kad eiles pas ji tai irgi nieko blogo nematau, jei jau tiek pralauki einant iki tikslo tai ten tas kelias valandas pasedet nematau problemos

aišku, ne, dėl pusvalandžio eilėje nematau bėdos, aš bijojau kitoių eilių,kad, pvz, dienos nepaskirs, na, kaip LT būna, kad pvz folių nepažiūrės laiku, vėl nepriaugs,peraugs ar pan, tokių dalykų bijau po LT klinikų. Kažkam balius, kažkam lėktuvas, nėr kam echo ar IUI padaryti.

QUOTE(Atiloja @ 2012 02 06, 22:05)
apie tuos tarpininkus, placiau prasom

aš čia perku:

Internetinės parduotuvės

Dukrytei viską perku iš UK arba JAV, ir drabužius,ir batus, ir va papildus, ir kosmetiką dažnai perku..

ai, dar norėjau pasakyti dėl linų sėmenų aliejaus, aš tai geriu natūralų, skonis nedžiugina, aišku:), bet įmanoma, aliejaus parduotuvėj nusiperku, vis nereikia dar vienos papildomos kapsulės gerti

QUOTE(laurynaa @ 2012 02 06, 22:19)
Kitty, lygiai to paties ir as vykau i LV pas gyd Treijs, nu bet viska perkracius ir apgalvojus - kazkaip demesio buvo mazoka, bent jau man tikrai 

nu bet kaip skiriasi nuomonės, turbūt iš tikrųjų viskas labai subjektyvu..Ačiū 4u.gif

QUOTE(Krempudra @ 2012 02 07, 09:17)
ir ka suzinojau - o gi, kad pas mus bus dvynukai 

blink.gif vau blink.gif Tai identiški, taip išeina? SVEIKINU 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(KittyKitty @ 2012 02 07, 10:23)
Tai identiški, taip išeina? SVEIKINU 4u.gif

aga, identiski biggrin.gif realiai genetiniu poziuriu tas nera labai gerai, nes ir taip jie nera pradeti labai jau naturaliom salygom, mums taikyta ICSI, o dar jie pasidalino doh.gif na bet kas belieka - tik tiketi, kad viskas bus gerai wub.gif nors siaip vakar lyg ir viskas graziai atrode, ir drakoniukai beveik vienodo dydzio, nera taip, kad vienas issisautu i prieki, o kitas atsilikinetu. yra ir kazkokia pertvarele tarp ju, kuri, kiek supratau, tokiais atvejais turi buti, ir blogai jei jos nera g.gif
dar pati lengvam soke ir negaliu patiketi doh.gif nu zinojau, kaip taip buna. bet supratau, kad retai ir jau tikrai negalvojau, kad taip atsitiks butent mums tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Faustina2000 @ 2012 02 07, 11:29)
užsilaukiau graikiškų.....  unsure.gif maniau, kad gavo, nes penktadienį sąskaitą atisiuntė. Šiandien parašė, kad kai tik gaus, tada l.greit gausiu atsakymą  ax.gif

Kaip įdomiai tau g.gif Man jie sąskaitą atsiuntė kartu su laišku, kad gavo mano mėginį
Laukiam tavo neigiamų atsakymų ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Faustina2000 @ 2012 02 07, 11:29)
užsilaukiau graikiškų.....  unsure.gif maniau, kad gavo, nes penktadienį sąskaitą atisiuntė. Šiandien parašė, kad kai tik gaus, tada l.greit gausiu atsakymą  ax.gif

Linkiu,kad kuo greičiau atkeliautų 4u.gif

Atiloja, neparašiau, kad papildus perku iš www.vitacost.com , tam sąraše dabar nėra, bet perka jos. Nežinau,kiek tais amerikiečiais galima pasitikėti, rašo,kad natūralūs ir t. t., manau, kad tikrai ne mažiau patikimi, negu mūsiškiai. Ten didelės dozės, šiaip profilaktiškai europiečiaism nerekomenduojama vartoti amerikietiškų papildų, nes jie per stiprūs, JAV gi š.. maistą valgo, bet kai mums reikia intensyvesnio efekto, tai visai gerai, prieš porą savaičių Ž pasiūlė vyrui pabandyti dar vieną gydymą sintetiniu testosteronu, įvertinę rizikas, atsisakėme, bet užsakiau natūraliai testo gamybą skatinančių preparatų, galvoju, blogiau nebus. To paties tribulus , maca ten tikrai geros dozės ir kaina nepalyginama.
Papildyta:
QUOTE(Krempudra @ 2012 02 07, 11:30)
aga, identiski  biggrin.gif realiai genetiniu poziuriu tas nera labai gerai, nes ir taip jie nera pradeti labai jau naturaliom salygom, mums taikyta ICSI, o dar jie pasidalino  doh.gif na bet kas belieka - tik tiketi, kad viskas bus gerai  wub.gif nors siaip vakar lyg ir viskas graziai atrode, ir drakoniukai beveik vienodo dydzio, nera taip, kad vienas issisautu i prieki, o kitas atsilikinetu. yra ir kazkokia pertvarele tarp ju, kuri, kiek supratau, tokiais atvejais turi buti, ir blogai jei jos nera  g.gif
dar pati lengvam soke ir negaliu patiketi  doh.gif nu zinojau, kaip taip buna. bet supratau, kad retai ir jau tikrai negalvojau, kad taip atsitiks butent mums  tongue.gif

Jėga bigsmile.gif Na ir nepergyvenk, jeigu pasidalino, vadinasi, jiems reikėjo pasidalinti cool.gif Viskas bus gerai 4u.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Krempudra @ 2012 02 07, 10:30)
aga, identiski  biggrin.gif realiai genetiniu poziuriu tas nera labai gerai, nes ir taip jie nera pradeti labai jau naturaliom salygom, mums taikyta ICSI, o dar jie pasidalino  doh.gif na bet kas belieka - tik tiketi, kad viskas bus gerai  wub.gif nors siaip vakar lyg ir viskas graziai atrode, ir drakoniukai beveik vienodo dydzio, nera taip, kad vienas issisautu i prieki, o kitas atsilikinetu. yra ir kazkokia pertvarele tarp ju, kuri, kiek supratau, tokiais atvejais turi buti, ir blogai jei jos nera  g.gif
dar pati lengvam soke ir negaliu patiketi  doh.gif nu zinojau, kaip taip buna. bet supratau, kad retai ir jau tikrai negalvojau, kad taip atsitiks butent mums  tongue.gif

Na bet kokie stebuklėliai, kaip fainai smile.gif viskas tikrai bus gerai, sveikinu labai smile.gif
Aš jeigu ką penktadienį važiuoju, galėsiu parvežti vaistuku, parašyk man laiškiuką smile.gif
Na bet net neįsivaizdavau, kad ir taip pavyksta smile.gif sveikinu dar kartą smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Faustina2000 @ 2012 02 07, 09:29)

Viskas cia gerai.Jie pinigu nenuims tol kol negaus tavo siuntinuko,o taip padare,kad sutaupyt laika.Gaus siuntinuka ir is kart tures tavo forma.O tai rasytu,kad gavom,tada siustu forma,lauktu kol uzpildysi,kol pinigai nueis ir t.t.

Man abu kartus labai ilgai ejo,gal po formos uzpildymo tik po 10 dienu gavo.Ten graiku pasta gryba supjove,nes abu kartus siunciau registruotu tai tiek Ispanijos tiek UK pastai labai greitai issiunte smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Krempudra @ 2012 02 07, 11:30)

Sveikinu kuo nuosirdziausiai thumbup.gif Tiek kelio prarjus super kad vienu metu turesi du maziukus wub.gif wub.gif Kaip del taves dziaugiuosi.... thumbup.gif wub.gif super nestuke.gif nestuke.gif SVEIKATOS 4u.gif ech,neisivaizduoju as gal nualpciau is laimes isgirdusi tokia zinia wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Afrodite69 @ 2012 02 07, 13:51)
ech,neisivaizduoju as gal nualpciau is laimes isgirdusi tokia zinia wub.gif

jau ir tau ne tiek daug liko, tuoj startuosi mirksiukas.gif tas laikas greitai prabega. tikiu, kad tikrai isgirsi gera zinia ir jau tada kaip noresi - galesi ir alti biggrin.gif mirksiukas.gif specialiai tau didelis didelis virusiukas user posted image
Atsakyti
QUOTE(Krempudra @ 2012 02 07, 15:18)
jau ir tau ne tiek daug liko, tuoj startuosi  mirksiukas.gif tas laikas greitai prabega. tikiu, kad tikrai isgirsi gera zinia ir jau tada kaip noresi - galesi ir alti  biggrin.gif  mirksiukas.gif specialiai tau didelis didelis virusiukas user posted image

na,mano startas dar tik balandzio pabaigoje blush2.gif nes reikia susitvarkyti su skydliauke ir imuniniais dalykais.Bet tavo stipru dviguba virusiuka labai ciumpu ir dedu pries sirdeles nes noreciau ir as tooookio stebuklo wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
egk, tikrai pakanka daryti spermograma uz 90 Lt, neapsimoka uz 180 Lt, patirtis ta sako smile.gif, IVF jiems uztenka ir tu duomenu

krempudra, sveikinimai kuo didziausi, as net neisivaizdavu kad tokiu stebuklu buna, bet gerai kad jie turi pervara thumbup.gif , o kiek tau dabar laiko yra svaitemis.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nanataa: 07 vasario 2012 - 15:14
KREMPUDRA, nerealiai čia tu 4u.gif Smagu, kad bent kartais žmonėms pasiseka po IVF drinks_cheers.gif wub.gif

Va ir būna, vienoms vieno užtenka žirniuko, kitos dedasi po kelis ir daug kartų - ir nieko...Toks jau tas gyvenimas...

P.S. GAL ŽINOT, NORINT PASIDARYTI SKYDLIAUKĖS TYRIMUS, REIKIA TAM TIKRUS HORMONUS NURODYT AR TIESIOG IŠTIRS VISKĄ??? Kur KLAIPĖDOJE geriausia tirtis skydliaukę?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Beila: 07 vasario 2012 - 17:14