Įkraunama...
Įkraunama...

IVF namai

QUOTE(KittyKitty @ 2012 02 06, 16:31)
- gal ir man taip bus biggrin.gif
- o ilga schema - tai kai antroje ciklo pusėje leidžia tuos slopinamuosius, o tada jau stimuliuoja?

- kad daugiau nelabai girdejau istoriju, kad kazkas LV po apsilankymo pas viena gydytoja butu perbeges pas kita biggrin.gif dazniausiai pas ka nuvaziuoja, pas ta jau ir lankosi biggrin.gif
- aga 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Krempudra: 06 vasario 2012 - 16:39
Labu,

Na va prisiduodu, buvau pas Trejisa, patikrino, gleivine, nesupratau kokia, bet supratau, kad gera. Mano derliukas gan neblogas, vienoje lyg 4, kitoje lyg 8+daug maziuku (kas kelia nerima del hiperstimuliacijos). Kitas apsilankymas penktadieni, jei bus norinciu kartu vaziuoti, labai prasom smile.gif
Gal zinot kaip galima bandyti apsisaugoti nuo hiperstimuliacijos?
Siaip kaip nekeista, bet man kazkaip atrodo malonesnis is veido Trejisas, o pas ji visomet daugiau zmoniu, ir ne tik is Lt, aisku tai turi minusu, bet ir pliusu, sunku pasakyti, aisku vienu momentu galvojom pas kita gydytoja del tu eiliu, isgazdino merginos, bet kaip ne keista nereikejo man per 4 kartus lauki ilgiau nei 40 min (cia pirma kart buvo tik), kelis kartus po 20 min, siandien laiku prieme. Visgi gydytojo pasirinkime svarbiausia moters nuojauta, ar sutinka vadinamieji laukai, kad gerai proceso metu jaustis, o ir juk labai dideli darba atlieka embrionologai, kuriu tikrai nematome ir negalime pasirinkti smile.gif
Atsakyti
Sveikos panos mano-buckis buckix wub.gif 4u.gif
Stai ir as gryzau is Kauno,bet nakti nemiegojusi buvau,ryte anksti islekem i Kauna.Patiko man tas Knispelis thumbup.gif padare echoskopa,paziurejo mano skydliaukes kelisu tyrimus,paziurejo hormonu tyrimus ir prirase darytis tyrimu skydliaukei (nuleido 3 kolbutes kraujo)teko apmoketi dali tyrimu,nes jei per sodra tai tipo darytu labai ilgai.O to laiko nera...kad lauktum..tai dabar tureciau zinoti kita pirmadieni jau viska.(ATPO, PRL, FT4,TTH, ANTI-ig, ANTI-TT4,TESTERONAS, SHBGJ-VISKAS TYRIMA KAZKOKIU RIA metodu) eigu nieko nebus,tai vis tik nusprendem mazinti TTH,kad butu maziau nei 1.Geriau pastojimui.O kiek zaviu nestukiu nestuke.gif siandien maciau wub.gif as akiu negalejau atitraukti,o jos jauciu galvojo kad esu nesveika kazkokia nes labai ziurejau i jas. blush2.gif
Cituk,kokie tavo atsakymai? 4u.gif Visa diena apie tave galvojau ir vis laikau kumstukus.
Gavau atsakymusi s Bykovos,zinoma po skambucio i registratura tik.Tai kai pamaciau blink.gif nu nieko nesuprantu,absoliuciai nieko doh.gif ir beveik du lapai tyrimu atsakymu verysad.gif kai kas siekia beveik virsutine normos ribas,o kai kas virsija normas-ziuriu ir darosi baisu-ryt turiu pokalbi su Bikova unsure.gif
o dar antra diena kaip teplioja kaip reikiant-to niekada nebuvo.Dabar cikl vidurys ir man teplioja...nejaugi cia tas vezys vystosi greiciau ir toliau blink.gif kaip baisu..bandysiu lekt pas onkologa kad paziuretu verysad.gif ir pas gine kad echoskopiskai patikrintu,gal kas gimdoj augt pradejo verysad.gif
zodziu sias dienas kazkokie neramumai man ant sirdies blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Pumpule @ 2012 02 06, 20:22)
Labu,

Na va prisiduodu, buvau pas Trejisa, patikrino, gleivine, nesupratau kokia, bet supratau, kad gera. Mano derliukas gan neblogas, vienoje lyg 4, kitoje lyg 8+daug maziuku (kas kelia nerima del hiperstimuliacijos). Kitas apsilankymas penktadieni, jei bus norinciu kartu vaziuoti, labai prasom smile.gif
Siaip kaip nekeista, bet man kazkaip atrodo malonesnis is veido Trejisas, o pas ji visomet daugiau zmoniu, ir ne tik is Lt, aisku tai turi minusu, bet ir pliusu, sunku pasakyti, aisku vienu momentu galvojom pas kita gydytoja del tu eiliu, isgazdino merginos, bet kaip ne keista nereikejo man per 4 kartus lauki ilgiau nei 40 min (cia pirma kart buvo tik), kelis kartus po 20 min, siandien laiku prieme. Visgi gydytojo pasirinkime svarbiausia moters nuojauta, ar sutinka vadinamieji laukai, kad gerai proceso metu jaustis, o ir juk labai dideli darba atlieka embrionologai, kuriu tikrai nematome ir negalime pasirinkti smile.gif

As nezinau tiksliai,bet prisimenu merginos gere daug vandens 4u.gif As irgi per visas stimuliacijas labai daug geriau vandens 4u.gif Gal pabandyk-juk blogiau nebus mirksiukas.gif Sveikinu 4u.gif
KittyKitty na ir istorija blink.gif sekmes tau mazute kuo didziausios ir kad tik pradejus IVF keliza tau pakatu vieno vienintelio IVF thumbup.gif ir lektum pas nestukes nestuke.gif wub.gif o tai ten tuoj tustejimo metas prasides mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(KittyKitty @ 2012 02 06, 16:32)
Labai ačiū už info 4u.gif Aš planavau daryti birželį arba liepą, tai man balandis būtų pats tas. Dabar darbe šiek tiek situacija pasikeitė ir labai sunku planuoti, būtų geriau kuo greičiau. Kita vertus... tas skubėjimas irgi.. Kaip tik užsisakiau papildų, ramiai pagertume, bandyčiau kažkiek pasimėgauti pavasariu, pagerinti emocinę, psichinę , fizinę sveikatą, nusiteikti ir..tada gal  bandyti. Bal2 dėl to,kad jis mėnesiui išvažiuoja, paskui, sakė, nebus problemų,kai jau pradėsim viską. Kažin, kiek pasiruošimas užtrunka, gegužę jau galima daryti?
O kuria prasme sunku emociškai? Aš esu labai jautri blush2.gif , greitai žliumbt pradedu, tai jeigu jis toks..na, emociškai terorizuojantis, tai man bus šakės doh.gif  Labai skirtingi atsiliepimai, vienos sako, kad arogantiškas, kitos nesupranta, kodėl. bet kad laiko skiria- man tai labai svarbu.. Galutinai nusprendžiau nebedaryt LT po vasaros IUI. Seniau darydavau pas Bogd, tai tyliu, o dabar jau ėjau pas į VK pas V, tikrai geri atsiliepimai buvo. Na bet.. visgi vienuolikta IUI gyvenime, atrodo, viską jau žinau, pirmą kartą stimuliuoja gonaliu, 5 foliai, paskiria apžiūrą po 6 dienų, klausiu, ar nebus vėlu, ar užteks to gonalio,oi,užteks, bijau hiperstimuliacijos. Ateinu po tų 6 dienų - vienas folis. Klausiu,kodėl. Ai, tai kiti sunyko, matyt, visgi mažai gonalio buvo. Vieną gražų folį visada turiu natūraliam cikle, tai kam man reikėjo tų hormonų? ok, paskiria IUI šeštadienį, bet tokia nepatenkinta, nes jai Vilniuj dar tą dieną viena IUI,o jos sūnus iš UK parskrenda. Ateinam šeštadienį, lyja, stovim lauke, 9 val turėjom ateiti, 9.30 atlekia ta laborantė su suktukais ant galvos, oi, man šiandien balius,nieko nespėju. Klausiu, ar užteks laiko paruošti spermą- užteks,kokios problemos. Atlekia V., suleidžia ir lekia tolyn, aš dar noriu paklausti kai ko -ne, nėra laiko, sako, pinigus padėkit ant stalo, duphastono negerkit, turėtų laiku ateiti mėnesinės. Ačiū, galvoju. Įkvepiančios 2 savaitės laukia po tokios frazės.
Va po šito nusprendėm daryt ne LT, buvom Kijeve, ten gerai,bet labai brangu, apsistojom ties LV. Man reikia dėmesio, turiu galvoje, tokio medicininio,kad paaiškintų, atsakytų į mano klausimus, o ne su plaukų suktukais ant šluotos lakstytų..

Manau Treijsas geras pasirinkimas pati pas ji lankausi, man jis tikrai nera nei arogantiskas nei pasiputelis koks, geras daktaras ir tiek, na kad tyliai kalba tai tikrai,bet tai nemanau kad yra didele problema, jei ko neisgirsti galima dar karta paklaust. o kad eiles pas ji tai irgi nieko blogo nematau, jei jau tiek pralauki einant iki tikslo tai ten tas kelias valandas pasedet nematau problemos smile.gif
Atsakyti
Afrodite 4u.gif 4u.gif 4u.gif Laikykis tu console.gif

P.S.Gal kas žinot, kur geriausiai tiria Klaipėdoje skydliaukę???
Atsakyti
QUOTE(Terze @ 2012 02 06, 17:11)
doh.gif  pamirsau, kad tu LV, tada aisku kad tik ten. O kiek LV LP kainuoja?

ATIJOLA - as dabar esu tam hollandandbarrett puslapyje i tuos zuvies taukus ziuriu  lotuliukas.gif  galvoju, ar verta, 50 lt pavedimas kainuos tikriausiai, ka manai?
Papildyta:
Galim nebandyti, i LT nesiuncia, siuncia i LV, EE, bet tik ne LT-kur gyventoju daugiausiai...

V sake, kad kainuos apie 700 LVL (su kiausintakiais, miomos pasalinimu ir liepsiu, kad pagramdytu lotuliukas.gif ) 4u.gif
nu tai blyn, is kur tu zuvu kunu aliejaus gauti doh.gif
QUOTE(KittyKitty @ 2012 02 06, 17:31)
aha, aš iš Bogdanskienės klinikos dar daug tokių turiu biggrin.gif  drinks_cheers.gif
o jūs nenorit siųstis per tarpininkes? Aš pvz iš www.vitacost.com siunčiuosi per Rudaplaukę, bet galima ir iš kitų parduotuvių, tiesa, čia turbūt NL, tai nebus, bet..galima paieškoti, gal tokiais pačiais ir kitose šalyse prekiauja?
O GNLD papildais tai pas mus prekiaujama, nepatinka jums? Lyg ir tikrai geri ten tie žuvų taukai, aš ir dukrytei duodu,ir patys vartojame g.gif

Žinot, savaime suprantama, kad jus visas kuo greičia norėčiau matyti  nestuke.gif  skyrelyje, bet pusmetį pas jus skaitydama tuo pačiu pagalvoju,kad man čia labai pasisekė su kompanija blush2.gif  Jūs tokios fainos, šiltos ir draugiškos wub.gif

apie tuos tarpininkus, placiau prasom smile.gif 4u.gif
ir del tos kompanijos, tai as sutinku, bet mieliau su ta kompanija persikraustyciau i nestuke.gif skyreli, ten irgi turetume ka veikti biggrin.gif

Papildyta:
QUOTE(Pumpule @ 2012 02 06, 20:22)
Labu,

thumbup.gif derliuka prisiauginai thumbup.gif
QUOTE(Afrodite69 @ 2012 02 06, 20:44)

saunuole, tiek nuveikusi siandien thumbup.gif
ir brangioji, labai zinau ir suprantu tavo nerimus ir baimes, bet pabandyk nusiraminti, nes nerimas tikrai nepadeda sveikatai 4u.gif

Cituk, kur tu su pagramdymo atsakymais? as gi cia spirgu bigsmile.gif
O gal tu Warwarushka i Indonezija ishvarei ir mane palikai nezinioj? blink.gif
Atsakyti
QUOTE(KittyKitty @ 2012 02 06, 15:32)
Man reikia dėmesio, turiu galvoje, tokio medicininio,kad paaiškintų, atsakytų į mano klausimus, o ne su plaukų suktukais ant šluotos lakstytų..

Kitty, lygiai to paties ir as vykau i LV pas gyd Treijs, nu bet viska perkracius ir apgalvojus - kazkaip demesio buvo mazoka, bent jau man tikrai unsure.gif tyrimus tai reikejo brukte ibrukti,kad paziuretu, jokiu valandos trukmes konsultaciju pries pradedant procedura nebuvo (na cia kazkada anksciau buvo rasoma,kad tiek demesio skiria) kaip pasakem,kad norim su juo pasitarti kaip daryti IVF naturaliam cikle ar ne tai mazdaug - eikit patys apsipreskit ko norit tada atvaziuokit blink.gif nu bet galvoju dzin - nesinervuosiu, vyras ziuriu jau visas papiktejes sedi lotuliukas.gif as bandau kazka apie savo hormonus kalbeti, tada sulaukiu egzamino apie hormonu kiekius doh.gif zo... bet visviena as juo tikejau ir tikiu, taciau renkuosi kita, tiksliau griztu pas LT gydytoja. tai tiek. cia mano nuomone mirksiukas.gif manau kiekviena mes turime intuicija - kur mums bus geriau ir kada prasides stebuklelis.
Atsakyti
Labukas mergai biggrin.gif Kaip gyvos siandien? matau siandien kalbejimo diena pas jus, staigiai permeciau postus, nes MB jau kompa tuoj griebs is ranku biggrin.gif

Na mano daktaras labai patenkintas Hystero (aisku biopsijos rezuoltatu reikia dar laukti), bt sake jokiu polipu nerasta o pagramdymas tikrai iseis i nauda, nes gleivine vietomis lyg truputi surambejus, tipo tai normalu bet bandant pastoti geriau kad tu kietu dariniu nebutu (atiloja matau nenurimsi kol tave isgramdys lotuliukas.gif ), visus kitus tyrimus paziurejo, kraujo kresumas, gerai, raudoniukei po skiepu irgi viskas gerai jau. Tai sake kad labai gerai kad derinu juos su gorgiu (nustebau nes paprastai daktarai nepripazista tokiu issisokeliu smile.gif ), jis sake kad jie i imuninius dalykus nesigilina, bet mano atveju jis beveik tikras kad pas mane imunines problemos, nes embrioniukai bent jau antra karta cia UK tai buvo vos ne idelios blastocidos ir tikrai tik organizmas galejo atmesti ir priezastis greiciausiai imunine. Zodziu kita savaite, greiciausiai vasario 14 eisiu pas gorgi ir galutinai suderinsiu gydyma. Ai dar prirase sitas daktaras pregynova??? jei gerai parasiau, estrogenas kad naujai vesliai auginti gleivine po gramdymo, tai gersiu ateinanti cikla 1-21cd ir po to sekanti cikla vel 1-21cd.

tai vat mano raportas, kaip ir nieko naujo, viska jau zinojau 4u.gif

Afrodite - linkiu kad ryt bikova nieko blogo nepasakytu ir kad tepliojimas nebutu nieko rimta 4u.gif

Terziuk, Atiloja - jei niekur LT nera tai sakykit, nupirksiu ir gal pastu atsiusiu jums tuos papildus. Del apmokejimo sutarsim ka paprasciau, kad isvengt jums tarptautiniu pavedimu, as turiu i LT saskaita.
Atsakyti
labas rytas

vakar buvau TA 4u.gif is tikro is pradziu grynai is etiniu sumetimu nelabai norejau jums labai su smulkmenom pasakoti blush2.gif na o bet taciau po tokiu gamtos, mokslo, likimo ir dievulio pokstu negaliu tyleti blush2.gif
zodziu, priminsiu - pas mus is viso derliaus liko 1 blastute, kuria viena vienintele ir isodino, kas man is pradziu buvo labai baisu. bet viskas pavyko ir rezultatas buvo nestuke.gif kadangi neturejau dideliu nusiskundimu, rimtesnei apziurai pas gydytoja labai ir neskubejau ir prisiruosiau tik vakar. ir ka suzinojau - o gi, kad pas mus bus dvynukai swoon.gif biggrin.gif vat kokie pokstai tongue.gif

beje, help.gif help.gif help.gif gal kad sia savaite vaziuoja i LV? prasyciau parvezti crinone 4u.gif arba gal kas turi atliekamo parduoti? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Faustina2000 @ 2012 02 07, 08:53)
Sveikinimai  thumbup.gif  thumbup.gif Oho kaip buna, is vienos net du ?  blink.gif  bigsmile.gif Stebuklai tikrai  wub.gif

pasirodo, kad buna biggrin.gif dekui mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos mielosios 4u.gif

QUOTE(Citas @ 2012 02 06, 23:08)
Na mano daktaras labai patenkintas Hystero (aisku biopsijos rezuoltatu reikia dar laukti), bt sake jokiu polipu nerasta o pagramdymas tikrai iseis i nauda, nes gleivine vietomis lyg truputi surambejus, tipo tai normalu bet bandant pastoti geriau kad tu kietu dariniu nebutu (atiloja matau nenurimsi kol tave isgramdys  lotuliukas.gif ), visus kitus tyrimus paziurejo, kraujo kresumas, gerai, raudoniukei po skiepu irgi viskas gerai jau. Tai sake kad labai gerai kad derinu juos su gorgiu (nustebau nes paprastai daktarai nepripazista tokiu issisokeliu smile.gif ), jis sake kad jie i imuninius dalykus nesigilina, bet mano atveju jis beveik tikras kad pas mane imunines problemos, nes embrioniukai bent jau antra karta cia UK tai buvo vos ne idelios blastocidos ir tikrai tik organizmas galejo atmesti ir priezastis greiciausiai imunine. Zodziu kita savaite, greiciausiai vasario 14 eisiu pas gorgi ir galutinai suderinsiu gydyma. Ai dar prirase sitas daktaras pregynova??? jei gerai parasiau, estrogenas kad naujai vesliai auginti gleivine po gramdymo, tai gersiu ateinanti cikla 1-21cd ir po to sekanti cikla vel 1-21cd.

tai vat mano raportas, kaip ir nieko naujo, viska jau zinojau  4u.gif

thumbup.gif
as noriu ir gramdymo ir jo REIKALAUSIU lotuliukas.gif nu rimtai, man Gorgis sake, kad butinai reikia to gramdymo.., tai jei jau guluosi pakaifuoti su narkoze, tai noriu ir kad "pakasytu" lotuliukas.gif

QUOTE(Krempudra @ 2012 02 07, 09:17)
labas rytas

vakar buvau TA  4u.gif is tikro is pradziu grynai is etiniu sumetimu nelabai norejau jums labai su smulkmenom pasakoti blush2.gif na o bet taciau po tokiu gamtos, mokslo, likimo ir dievulio pokstu negaliu tyleti  blush2.gif
zodziu, priminsiu - pas mus is viso derliaus liko 1 blastute, kuria viena vienintele ir isodino, kas man is pradziu buvo labai baisu. bet viskas pavyko ir rezultatas buvo  nestuke.gif kadangi neturejau dideliu nusiskundimu, rimtesnei apziurai pas gydytoja labai ir neskubejau ir prisiruosiau tik vakar. ir ka suzinojau - o gi, kad pas mus bus dvynukai  swoon.gif  biggrin.gif vat kokie pokstai  tongue.gif

nu dar karteli sveikinu 4u.gif thumbup.gif
Atsakyti