QUOTE(Terze @ 2012 02 06, 16:12)
Sveikos merginos,
As pasisakysiu uz Treisa Tiesa, jis turi mano akimis 2 didelius minusus: 1 tyliai kalba, 2 neiesko imunologiniu priezasciu del nepasisekusiu IVF, bet cia tokiose klinikose LT ir LV niekas neiesko, taip, kad gal tik viena minusa mano akimis jis turi tada... Siaip pirmus kartus man su juo sunku buvo-emociskai. Bet uz tai punkcija-nera ko lyginti su LT, paskutiniais kartais as ji gal jau perkandau, tai jis man toks net fainas riesutelis pasirode Laiko skiria kiek tik tau reikia, ne taip, kaip LT (BAK,VK, Bogdansk.) gal IR del to paskui susiformuoja dideles eiles. Jam as esu uzdavusi visokiu klausimu, niekada nera pasisaipes, ne taip, kaip Usoniene.
Bet kad balandzio 2dienai, tai jau kvepia nesamonem... Bet jei tu neskubi-as siulyciau palaukti, prisifarsiruoti papildu ir laukti
As pasisakysiu uz Treisa Tiesa, jis turi mano akimis 2 didelius minusus: 1 tyliai kalba, 2 neiesko imunologiniu priezasciu del nepasisekusiu IVF, bet cia tokiose klinikose LT ir LV niekas neiesko, taip, kad gal tik viena minusa mano akimis jis turi tada... Siaip pirmus kartus man su juo sunku buvo-emociskai. Bet uz tai punkcija-nera ko lyginti su LT, paskutiniais kartais as ji gal jau perkandau, tai jis man toks net fainas riesutelis pasirode Laiko skiria kiek tik tau reikia, ne taip, kaip LT (BAK,VK, Bogdansk.) gal IR del to paskui susiformuoja dideles eiles. Jam as esu uzdavusi visokiu klausimu, niekada nera pasisaipes, ne taip, kaip Usoniene.
Bet kad balandzio 2dienai, tai jau kvepia nesamonem... Bet jei tu neskubi-as siulyciau palaukti, prisifarsiruoti papildu ir laukti
Labai ačiū už info Aš planavau daryti birželį arba liepą, tai man balandis būtų pats tas. Dabar darbe šiek tiek situacija pasikeitė ir labai sunku planuoti, būtų geriau kuo greičiau. Kita vertus... tas skubėjimas irgi.. Kaip tik užsisakiau papildų, ramiai pagertume, bandyčiau kažkiek pasimėgauti pavasariu, pagerinti emocinę, psichinę , fizinę sveikatą, nusiteikti ir..tada gal bandyti. Bal2 dėl to,kad jis mėnesiui išvažiuoja, paskui, sakė, nebus problemų,kai jau pradėsim viską. Kažin, kiek pasiruošimas užtrunka, gegužę jau galima daryti?
O kuria prasme sunku emociškai? Aš esu labai jautri , greitai žliumbt pradedu, tai jeigu jis toks..na, emociškai terorizuojantis, tai man bus šakės Labai skirtingi atsiliepimai, vienos sako, kad arogantiškas, kitos nesupranta, kodėl. bet kad laiko skiria- man tai labai svarbu.. Galutinai nusprendžiau nebedaryt LT po vasaros IUI. Seniau darydavau pas Bogd, tai tyliu, o dabar jau ėjau pas į VK pas V, tikrai geri atsiliepimai buvo. Na bet.. visgi vienuolikta IUI gyvenime, atrodo, viską jau žinau, pirmą kartą stimuliuoja gonaliu, 5 foliai, paskiria apžiūrą po 6 dienų, klausiu, ar nebus vėlu, ar užteks to gonalio,oi,užteks, bijau hiperstimuliacijos. Ateinu po tų 6 dienų - vienas folis. Klausiu,kodėl. Ai, tai kiti sunyko, matyt, visgi mažai gonalio buvo. Vieną gražų folį visada turiu natūraliam cikle, tai kam man reikėjo tų hormonų? ok, paskiria IUI šeštadienį, bet tokia nepatenkinta, nes jai Vilniuj dar tą dieną viena IUI,o jos sūnus iš UK parskrenda. Ateinam šeštadienį, lyja, stovim lauke, 9 val turėjom ateiti, 9.30 atlekia ta laborantė su suktukais ant galvos, oi, man šiandien balius,nieko nespėju. Klausiu, ar užteks laiko paruošti spermą- užteks,kokios problemos. Atlekia V., suleidžia ir lekia tolyn, aš dar noriu paklausti kai ko -ne, nėra laiko, sako, pinigus padėkit ant stalo, duphastono negerkit, turėtų laiku ateiti mėnesinės. Ačiū, galvoju. Įkvepiančios 2 savaitės laukia po tokios frazės.
Va po šito nusprendėm daryt ne LT, buvom Kijeve, ten gerai,bet labai brangu, apsistojom ties LV. Man reikia dėmesio, turiu galvoje, tokio medicininio,kad paaiškintų, atsakytų į mano klausimus, o ne su plaukų suktukais ant šluotos lakstytų..