Įkraunama...
Įkraunama...

IVF namai

QUOTE(Terze @ 2012 02 06, 16:12)
Sveikos merginos,
As pasisakysiu uz Treisa  4u.gif  Tiesa, jis turi mano akimis 2 didelius minusus: 1 tyliai kalba, 2 neiesko imunologiniu priezasciu del nepasisekusiu IVF, bet cia tokiose klinikose LT ir LV niekas neiesko, taip, kad gal tik viena minusa mano akimis jis turi tada...  Siaip pirmus kartus man su juo sunku buvo-emociskai. Bet uz tai punkcija-nera ko lyginti su LT, paskutiniais kartais as ji gal jau perkandau, tai jis man toks net fainas riesutelis pasirode wink.gif Laiko skiria kiek tik tau reikia, ne taip, kaip LT (BAK,VK, Bogdansk.) gal IR del to paskui susiformuoja dideles eiles. Jam as esu uzdavusi visokiu klausimu, niekada nera pasisaipes, ne taip, kaip Usoniene.
Bet kad balandzio 2dienai, tai jau kvepia nesamonem... Bet jei tu neskubi-as siulyciau palaukti, prisifarsiruoti papildu ir laukti smile.gif

Labai ačiū už info 4u.gif Aš planavau daryti birželį arba liepą, tai man balandis būtų pats tas. Dabar darbe šiek tiek situacija pasikeitė ir labai sunku planuoti, būtų geriau kuo greičiau. Kita vertus... tas skubėjimas irgi.. Kaip tik užsisakiau papildų, ramiai pagertume, bandyčiau kažkiek pasimėgauti pavasariu, pagerinti emocinę, psichinę , fizinę sveikatą, nusiteikti ir..tada gal bandyti. Bal2 dėl to,kad jis mėnesiui išvažiuoja, paskui, sakė, nebus problemų,kai jau pradėsim viską. Kažin, kiek pasiruošimas užtrunka, gegužę jau galima daryti?
O kuria prasme sunku emociškai? Aš esu labai jautri blush2.gif , greitai žliumbt pradedu, tai jeigu jis toks..na, emociškai terorizuojantis, tai man bus šakės doh.gif Labai skirtingi atsiliepimai, vienos sako, kad arogantiškas, kitos nesupranta, kodėl. bet kad laiko skiria- man tai labai svarbu.. Galutinai nusprendžiau nebedaryt LT po vasaros IUI. Seniau darydavau pas Bogd, tai tyliu, o dabar jau ėjau pas į VK pas V, tikrai geri atsiliepimai buvo. Na bet.. visgi vienuolikta IUI gyvenime, atrodo, viską jau žinau, pirmą kartą stimuliuoja gonaliu, 5 foliai, paskiria apžiūrą po 6 dienų, klausiu, ar nebus vėlu, ar užteks to gonalio,oi,užteks, bijau hiperstimuliacijos. Ateinu po tų 6 dienų - vienas folis. Klausiu,kodėl. Ai, tai kiti sunyko, matyt, visgi mažai gonalio buvo. Vieną gražų folį visada turiu natūraliam cikle, tai kam man reikėjo tų hormonų? ok, paskiria IUI šeštadienį, bet tokia nepatenkinta, nes jai Vilniuj dar tą dieną viena IUI,o jos sūnus iš UK parskrenda. Ateinam šeštadienį, lyja, stovim lauke, 9 val turėjom ateiti, 9.30 atlekia ta laborantė su suktukais ant galvos, oi, man šiandien balius,nieko nespėju. Klausiu, ar užteks laiko paruošti spermą- užteks,kokios problemos. Atlekia V., suleidžia ir lekia tolyn, aš dar noriu paklausti kai ko -ne, nėra laiko, sako, pinigus padėkit ant stalo, duphastono negerkit, turėtų laiku ateiti mėnesinės. Ačiū, galvoju. Įkvepiančios 2 savaitės laukia po tokios frazės.
Va po šito nusprendėm daryt ne LT, buvom Kijeve, ten gerai,bet labai brangu, apsistojom ties LV. Man reikia dėmesio, turiu galvoje, tokio medicininio,kad paaiškintų, atsakytų į mano klausimus, o ne su plaukų suktukais ant šluotos lakstytų..
Atsakyti
QUOTE(KittyKitty @ 2012 02 06, 16:32)
Labai ačiū už info 4u.gif Aš planavau daryti birželį arba liepą, tai man balandis būtų pats tas. Dabar darbe šiek tiek situacija pasikeitė ir labai sunku planuoti, būtų geriau kuo greičiau. Kita vertus... tas skubėjimas irgi.. Kaip tik užsisakiau papildų, ramiai pagertume, bandyčiau kažkiek pasimėgauti pavasariu, pagerinti emocinę, psichinę , fizinę sveikatą, nusiteikti ir..tada gal  bandyti. Bal2 dėl to,kad jis mėnesiui išvažiuoja, paskui, sakė, nebus problemų,kai jau pradėsim viską. Kažin, kiek pasiruošimas užtrunka, gegužę jau galima daryti?
O kuria prasme sunku emociškai? Aš esu labai jautri blush2.gif , greitai žliumbt pradedu, tai jeigu jis toks..na, emociškai terorizuojantis, tai man bus šakės doh.gif  Labai skirtingi atsiliepimai, vienos sako, kad arogantiškas, kitos nesupranta, kodėl. bet kad laiko skiria- man tai labai svarbu.. Galutinai nusprendžiau nebedaryt LT po vasaros IUI. Seniau darydavau pas Bogd, tai tyliu, o dabar jau ėjau pas į VK pas V, tikrai geri atsiliepimai buvo. Na bet.. visgi vienuolikta IUI gyvenime, atrodo, viską jau žinau, pirmą kartą stimuliuoja gonaliu, 5 foliai, paskiria apžiūrą po 6 dienų, klausiu, ar nebus vėlu, ar užteks to gonalio,oi,užteks, bijau hiperstimuliacijos. Ateinu po tų 6 dienų - vienas folis. Klausiu,kodėl. Ai, tai kiti sunyko, matyt, visgi mažai gonalio buvo. Vieną gražų folį visada turiu natūraliam cikle, tai kam man reikėjo tų hormonų? ok, paskiria IUI šeštadienį, bet tokia nepatenkinta, nes jai Vilniuj dar tą dieną viena IUI,o jos sūnus iš UK parskrenda. Ateinam šeštadienį, lyja, stovim lauke, 9 val turėjom ateiti, 9.30 atlekia ta laborantė su suktukais ant galvos, oi, man šiandien balius,nieko nespėju. Klausiu, ar užteks laiko paruošti spermą- užteks,kokios problemos. Atlekia V., suleidžia ir lekia tolyn, aš dar noriu paklausti kai ko -ne, nėra laiko, sako, pinigus padėkit ant stalo, duphastono negerkit, turėtų laiku ateiti mėnesinės. Ačiū, galvoju. Įkvepiančios 2 savaitės laukia po tokios frazės.
Va po šito nusprendėm daryt ne LT, buvom Kijeve, ten gerai,bet labai brangu, apsistojom ties LV. Man reikia dėmesio, turiu galvoje, tokio medicininio,kad paaiškintų, atsakytų į mano klausimus, o ne su plaukų suktukais ant šluotos lakstytų..

Skaitau tavo posma ir beveik ta pati galiu pasakyti apie sias abi klinikas: tiksliau patyleti...
Jei tu esi labai jautri - tai matai, bet kur yra sunku. As pati su tuo jautrumu kovoju. Kaip cia pasakyti del tos Treiso arogancijos, na kazkas ten yra tokio, bet ar cia arogancija, as drusciau abejoti... Na kazkoks jis toks kartais neprieinamas, o paskutiniais kartais jis atsileido visiskai-speju, kad jau nebenauji pacientai esam ir rysys atsirado. As kartais galvoju, gal ir gera ta pozicija tokia: trupuciuka "neprieinama" nes juk ir musu pacienciu jau tokiu buna-kad boze moij..... kad jis jau gal pradzioj ir taip elgiasi... Bent as tokia isvada darau..
Prisiminiau. Kai mum dare punkcija LV sestadieni-visiskai skyresi nuo IUI (kaip ir tavo) LT sestadieniais. Visi pilnu tempu dirba, jokiu skubejimu, nors tai buvo kaledu rytas-visi atsidave darbui 100proc., nuo seseliu iki anestezologu. Tokiu bajeriu kaip LT nebuvo nei kvapo, nes LT as irgi esu panasiu bigudukiniu atveju turejus.
Ai, tai va, del tu pacienciu. Parveze viena mergina i palata po punkcijos, tai jos vyras buvo gatavas primusti gydytojus, krete nerealius skandalus: ka jie padare jo moteriai... Nes jis nesitikejo, kad ja parves gulincia.. Gal galvojo, kad ji pareis jau nescia? blink.gif
Atsakyti
QUOTE(KittyKitty @ 2012 02 06, 15:09)
g.gif  g.gif  g.gif  vėl pradėjau blaškytis unsure.gif  Krempudra, gal gali plačiau? KAs buvo blogai su Treijsu? O kaip tas Vitolsas bendrauja?

pavasari pirma karta konsultacijai vaziavau pas T, nes juk kitaip nesugalvosi, kai visas forumas tik ir liaupsina ji. bet jis pramete mane po kokiu 10 minuciu konsultacijos, nepaskyre jokiu pakartotiniu tyrimu, nepatare, ko galima butu imtis musu atveju, tipo, bandykit dar naturaliai doh.gif pasijutau vos ne kad to IVF uzsimaniusi tik is igeidzio doh.gif
kadangi po apsilankymo pas T vis tiek nieko nepavyko, o atsirado dar daugiau nesamoniu, rudeni jau rasiausi is karto pas V, nes jau tada pavasari ji nusiziurejau. ir normaliai jis pasiziurejo i musu atveji, ir pasirode, kad to IVF mums net labiau reikejo nei kad atrode is pradziu, nes reikejo dar taikyti ir ICSI cool.gif
ir siaip V visada toks su sypsena, malonus, rupestingas, o T dazniausiai pervarges, susiraukes schmoll.gif o dar tos nenormalios eiles pas T schmoll.gif zodziu, nieko gero apie T bent as negaliu pasakyti schmoll.gif bet kiekvienam savo biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Krempudra: 06 vasario 2012 - 15:45
QUOTE(Krempudra @ 2012 02 06, 16:44)
pavasari pirma karta konsultacijai vaziavau pas T, nes juk kitaip nesugalvosi, kai visas forumas tik ir liaupsina ji. bet jis pramete mane po kokiu 10 minuciu konsultacijos, nepaskyre jokiu pakartotiniu tyrimu, nepatare, ko galima butu imtis musu atveju, tipo, bandykit dar naturaliai  doh.gif pasijutau vos ne kad to IVF uzsimaniusi tik is igeidzio  doh.gif
kadangi po apsilankymo pas T vis tiek nieko nepavyko, o atsirado dar daugiau nesamoniu, rudeni jau rasiausi is karto pas V, nes jau tada pavasari ji nusiziurejau. ir normaliai jis pasiziurejo i musu atveji, ir pasirode, kad to IVF mums net labiau reikejo nei kad atrode is pradziu, nes reikejo dar taikyti ir ICSI  cool.gif
ir siaip V visada toks su sypsena, malonus, rupestingas, o T dazniausiai pervarges, susiraukes  schmoll.gif o dar tos nenormalios eiles pas T  schmoll.gif zodziu, nieko gero apie T bent as negaliu pasakyti  schmoll.gif bet kiekvienam savo  biggrin.gif

Vat Vitolso veidas man is salies ziauriai patiko-tokio silto gero zmogaus, is Treiso to tiketis tikrai nereikia.
Krempudra, o jau praejo tas pirmadienis, kai tu turejai eiti pas LT gydytojus?? wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Terze @ 2012 02 06, 16:44)
Skaitau tavo posma ir beveik ta pati galiu pasakyti apie sias abi klinikas: tiksliau patyleti...
Jei tu esi labai jautri - tai matai, bet kur yra sunku. As pati su tuo jautrumu kovoju. Kaip cia pasakyti del tos Treiso arogancijos, na kazkas ten yra tokio, bet ar cia arogancija, as drusciau abejoti... Na kazkoks jis toks kartais neprieinamas, o paskutiniais kartais jis atsileido visiskai-speju, kad jau nebenauji pacientai esam ir rysys atsirado. As kartais galvoju, gal ir gera ta pozicija tokia: trupuciuka "neprieinama" nes juk ir musu pacienciu jau tokiu buna-kad boze moij..... kad jis jau gal pradzioj ir taip elgiasi... Bent as tokia isvada darau..
Prisiminiau. Kai mum dare punkcija LV sestadieni-visiskai skyresi nuo IUI (kaip ir tavo)  LT sestadieniais. Visi pilnu tempu dirba, jokiu skubejimu, nors tai buvo kaledu rytas-visi atsidave darbui 100proc., nuo seseliu iki anestezologu. Tokiu bajeriu kaip LT nebuvo nei kvapo, nes LT as irgi esu panasiu bigudukiniu atveju turejus.
Ai, tai va, del tu pacienciu. Parveze viena mergina i palata po punkcijos, tai jos vyras buvo gatavas primusti gydytojus, krete nerealius skandalus: ka jie padare jo moteriai... Nes jis nesitikejo, kad ja parves gulincia.. Gal galvojo, kad ji pareis jau nescia?  blink.gif

QUOTE(Krempudra @ 2012 02 06, 16:44)
pavasari pirma karta konsultacijai vaziavau pas T, nes juk kitaip nesugalvosi, kai visas forumas tik ir liaupsina ji. bet jis pramete mane po kokiu 10 minuciu konsultacijos, nepaskyre jokiu pakartotiniu tyrimu, nepatare, ko galima butu imtis musu atveju, tipo, bandykit dar naturaliai  doh.gif pasijutau vos ne kad to IVF uzsimaniusi tik is igeidzio  doh.gif
kadangi po apsilankymo pas T vis tiek nieko nepavyko, o atsirado dar daugiau nesamoniu, rudeni jau rasiausi is karto pas V, nes jau tada pavasari ji nusiziurejau. ir normaliai jis pasiziurejo i musu atveji, ir pasirode, kad to IVF mums net labiau reikejo nei kad atrode is pradziu, nes reikejo dar taikyti ir ICSI  cool.gif
ir siaip V visada toks su sypsena, malonus, rupestingas, o T dazniausiai pervarges, susiraukes  schmoll.gif o dar tos nenormalios eiles pas T  schmoll.gif zodziu, nieko gero apie T bent as negaliu pasakyti  schmoll.gif bet kiekvienam savo  biggrin.gif

ačiū, kuo daugiau nuomonių, tuo lengviau apsispręsti, nors kartais iš pradžių atrodo ir atvirkščiai biggrin.gif , laiko dar turiu, paskaitysiu,pagalvosiu, pasirinksiu (niekas, aišku, negarantuoja, kad teisingai). Suprantu, mes matome tik gydytojus, o jie prisižiūri visokių pacientų..

Pakartosiu klausimą, gal galit parašyt,kiek jums užtruko nuo pirmos konsultacijos iki IVF? 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Siandien laukiam CITO raporto, WARWAROS griztancios is pliazo ir AFRODITES skydliaukes atsakymu 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(KittyKitty @ 2012 02 06, 16:48)
ačiū, kuo daugiau nuomonių, tuo lengviau apsispręsti, nors kartais iš pradžių atrodo ir atvirkščiai biggrin.gif , laiko dar turiu, paskaitysiu,pagalvosiu, pasirinksiu (niekas, aišku, negarantuoja, kad teisingai). Suprantu, mes matome tik gydytojus, o jie prisižiūri visokių pacientų..

Pakartosiu klausimą, gal galit parašyt,kiek jums užtruko nuo pirmos konsultacijos iki IVF? 4u.gif  4u.gif  4u.gif

Jei ne Treiso kelione, butume dare per sekanti cikla 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Terze @ 2012 02 06, 15:47)
- Vat Vitolso veidas man is salies ziauriai patiko-tokio silto gero zmogaus, is Treiso to tiketis tikrai nereikia.
- Krempudra, o jau praejo tas pirmadienis, kai tu turejai eiti pas LT gydytojus??  wub.gif

- kai pagalvoju, gal ne ant tokios T nuotaikos tada pataikiau g.gif be to, buvau jam paskutine paciente ta diena, tai gal tiesiog norejo greiciau baigti darbus g.gif zodziu, kazkas nesuejo man su juo schmoll.gif ir kai dabar pagalvoju, gal is tikro taip ir turejo buti, tiesiog toks likimas g.gif gal man butent tam reikejo pas T nuvaziuoti i konsultacijai, kad suprasciau, kad man pades kaip tik kitas daktarelis biggrin.gif

- siandien eisiu, bet jau gerokai i vakara - 19 val 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Terze @ 2012 02 06, 16:29)
O LP Lietuvoj darytum valdiskoj istaigoj? As dariausi Antakalnyje pas Tamasauska - superinis gydytojas. O man irgi spranda gele...

nea, as jau LT turejusi 3 LP, tai dabar nusprendziau darytis LV pas V, tiesiog tam, kad jis matytu ne tik kaip as reaguoju i viska, bet kas ten pas mane ir viduje darosi 4u.gif

Ateinam šeštadienį, lyja, stovim lauke, 9 val turėjom ateiti, 9.30 atlekia ta laborantė su suktukais ant galvos, oi, man šiandien balius,nieko nespėju. Klausiu, ar užteks laiko paruošti spermą- užteks,kokios problemos. Atlekia V., suleidžia ir lekia tolyn, aš dar noriu paklausti kai ko -ne, nėra laiko, sako, pinigus padėkit ant stalo, duphastono negerkit, turėtų laiku ateiti mėnesinės. Ačiū, galvoju. Įkvepiančios 2 savaitės laukia po tokios frazės.

nu nacert, nesikeikiaknt doh.gif

QUOTE(Terze @ 2012 02 06, 16:44)
Ai, tai va, del tu pacienciu. Parveze viena mergina i palata po punkcijos, tai jos vyras buvo gatavas primusti gydytojus, krete nerealius skandalus: ka jie padare jo moteriai... Nes jis nesitikejo, kad ja parves gulincia.. Gal galvojo, kad ji pareis jau nescia?  blink.gif

nu cia tai porajuokinai mane lotuliukas.gif

QUOTE(Terze @ 2012 02 06, 16:47)
Vat Vitolso veidas man is salies ziauriai patiko-tokio silto gero zmogaus, is Treiso to tiketis tikrai nereikia.

drinks_cheers.gif tikrai labai siltas zmogus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(KittyKitty @ 2012 02 06, 15:48)
Pakartosiu klausimą, gal galit parašyt,kiek jums užtruko nuo pirmos konsultacijos iki IVF? 4u.gif  4u.gif  4u.gif

mums su ilga schema isejo kazkur 2 menesiai 4u.gif
Atsakyti
Man reikia dėmesio, turiu galvoje, tokio medicininio,kad paaiškintų, atsakytų į mano klausimus, o ne su plaukų suktukais ant šluotos lakstytų..

Super istorija 4u.gif Ir as galeciau papasakoti keleta bajeriuku is LT kliniku gyvenimo biggrin.gif Bijau kad naujokes net kojos nekeltu ten biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Atiloja @ 2012 02 06, 16:54)
nea, as jau LT turejusi 3 LP, tai dabar nusprendziau darytis LV pas V, tiesiog tam, kad jis matytu ne tik kaip as reaguoju i viska, bet kas ten pas mane ir viduje darosi  4u.gif
nu nacert, nesikeikiaknt  doh.gif
nu cia tai porajuokinai mane  lotuliukas.gif
drinks_cheers.gif tikrai labai siltas zmogus  4u.gif

doh.gif pamirsau, kad tu LV, tada aisku kad tik ten. O kiek LV LP kainuoja?
Papildyta:
QUOTE(Krempudra @ 2012 02 06, 16:52)
- kai pagalvoju, gal ne ant tokios T nuotaikos tada pataikiau  g.gif be to, buvau jam paskutine paciente ta diena, tai gal tiesiog norejo greiciau baigti darbus  g.gif zodziu, kazkas nesuejo man su juo  schmoll.gif ir kai dabar pagalvoju, gal is tikro taip ir turejo buti, tiesiog toks likimas  g.gif gal man butent tam reikejo pas T nuvaziuoti i konsultacijai, kad suprasciau, kad man pades kaip tik kitas daktarelis  biggrin.gif

- siandien  eisiu, bet jau gerokai i vakara - 19 val  4u.gif

Prasinesk mums wub.gif
Del TR reikia ir suprasti, kad pas ji daaaug zmoniu, jis tikrai buna pavarges ir gal tada konsultacija jau nebe tokia kokybiska gaunasi.... Yra yra tu minusu, bet as jau kaip rasiau, radau rysi su juo.. mes su MB ji Gintuku vadinam smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Aivė @ 2012 02 06, 16:57)
Super istorija  4u.gif Ir as galeciau papasakoti keleta bajeriuku is LT kliniku gyvenimo  biggrin.gif  Bijau kad naujokes net kojos nekeltu ten  biggrin.gif

Vat kaip tik del to ir reikia pasakoti, kad paskui kitos merginos laiko negaistu tose klinikose..... 4u.gif
Papildyta:
ATIJOLA - as dabar esu tam hollandandbarrett puslapyje i tuos zuvies taukus ziuriu lotuliukas.gif galvoju, ar verta, 50 lt pavedimas kainuos tikriausiai, ka manai?
Papildyta:
Galim nebandyti, i LT nesiuncia, siuncia i LV, EE, bet tik ne LT-kur gyventoju daugiausiai...
Atsakyti
QUOTE(Terze @ 2012 02 06, 16:50)
Jei ne Treiso kelione, butume dare per sekanti cikla  4u.gif

ačiū 4u.gif

QUOTE(Krempudra @ 2012 02 06, 16:52)
- kai pagalvoju, gal ne ant tokios T nuotaikos tada pataikiau  g.gif be to, buvau jam paskutine paciente ta diena, tai gal tiesiog norejo greiciau baigti darbus  g.gif zodziu, kazkas nesuejo man su juo  schmoll.gif ir kai dabar pagalvoju, gal is tikro taip ir turejo buti, tiesiog toks likimas  g.gif gal man butent tam reikejo pas T nuvaziuoti i konsultacijai, kad suprasciau, kad man pades kaip tik kitas daktarelis

gal ir man taip bus biggrin.gif

QUOTE(Krempudra @ 2012 02 06, 16:56)
mums su ilga schema isejo kazkur 2 menesiai 4u.gif

ačiū 4u.gif , o ilga schema - tai kai antroje ciklo pusėje leidžia tuos slopinamuosius, o tada jau stimuliuoja?

QUOTE(Aivė @ 2012 02 06, 16:57)
Super istorija  4u.gif Ir as galeciau papasakoti keleta bajeriuku is LT kliniku gyvenimo  biggrin.gif  Bijau kad naujokes net kojos nekeltu ten 

aha, aš iš Bogdanskienės klinikos dar daug tokių turiu biggrin.gif drinks_cheers.gif

QUOTE(Terze @ 2012 02 06, 17:11)
ATIJOLA - as dabar esu tam hollandandbarrett puslapyje i tuos zuvies taukus ziuriu  galvoju, ar verta, 50 lt pavedimas kainuos tikriausiai, ka manai?
Papildyta:
Galim nebandyti, i LT nesiuncia, siuncia i LV, EE, bet tik ne LT-kur gyventoju daugiausiai...

o jūs nenorit siųstis per tarpininkes? Aš pvz iš www.vitacost.com siunčiuosi per Rudaplaukę, bet galima ir iš kitų parduotuvių, tiesa, čia turbūt NL, tai nebus, bet..galima paieškoti, gal tokiais pačiais ir kitose šalyse prekiauja?
O GNLD papildais tai pas mus prekiaujama, nepatinka jums? Lyg ir tikrai geri ten tie žuvų taukai, aš ir dukrytei duodu,ir patys vartojame g.gif

Žinot, savaime suprantama, kad jus visas kuo greičia norėčiau matyti nestuke.gif skyrelyje, bet pusmetį pas jus skaitydama tuo pačiu pagalvoju,kad man čia labai pasisekė su kompanija blush2.gif Jūs tokios fainos, šiltos ir draugiškos wub.gif
Atsakyti