Įkraunama...
Įkraunama...

IVF namai

QUOTE(Pumpule @ 2012 02 05, 18:56)
Merginos, soriukas, kad vel trukdau, susileidau as savo 5 doze gonalio, ir man neramu pasidare, nes viena forumiete sake, kad piestuke yra 300 iu ir plius papildomai 75 atsargai. Ar tikrai taip? Nes tatip iseitu, kad as padariau tris ukoliukus po 112.5, tai turetu likti 37.5, bet svirkstukas nebeisitraukia visai. O gal as tada trecia karta susileidau ne 112,5, bet tik 75?

Nelabai aisku kiek tau skirta, jei 5 doze, tai turejai jau kita piestuka pradeti. Jei padarei 3 x 112,5 tai sunaudojai 337,5. Nemanau kad galetum is jo daugiau ispausti. Paprastai apskaiciuoja taip kad uztektu 300 arba 900.
Atsakyti
QUOTE(Aivė @ 2012 02 05, 18:20)
Nelabai aisku kiek tau skirta, jei 5 doze, tai turejai jau kita piestuka pradeti. Jei padarei 3 x 112,5 tai sunaudojai 337,5. Nemanau kad galetum is jo daugiau ispausti. Paprastai apskaiciuoja taip kad uztektu 300 arba 900.

Na as turejau du piestukus po 300. Viena forumiete sake, kad dar lieka papildomai vaistuku, ir lyg pilna doze isitrauke trecioji is to svirkstuko, net nezinau, biau padauginti.
Atsakyti
aive teisingai pasake, gonalio visada yra siek tiek daugiau piestuke, ir jei tau neuzsifiksiuoja tada tos dozes paprasciausiai nera, nes tu per 3 kartus ja isnaudojai. Pabandyk pasukioti piestua dar karta ir uzfiksoti (del garantijos), nes jeigu tavo norima doze neuzsifiksuoja, neissitraukia, tai tos dozes nera.

Gali paimti vienkartini svirksta ir per sona pabandyti dar gonali istraukti, man kartais duodavo ir toki varianta, jeigu prireiktu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nanataa: 05 vasario 2012 - 18:37
QUOTE(Triunfante @ 2012 02 05, 18:39)
Su tuo reikalu vargstame, bet po savaites is uzsienio gris vienas gyd., vaziuosime magnetinio rezonanso. Truputi depresuoja, nes daug ka tenka keisti, nera jegu darbui kuri dirbo, bet palaikau kiek galiu, bandau ismokyti ir ji gyventi bei mastyti kitaip, nes butent nuo musu vidinio pasaulio priklauso visa kita. Pati jauciuosi kaip niekada stipri, nebeapraudu savo likimo, yra kaip yra, jeigu noriu kazka keisti, turiu keistis pati, ta ir darau. O del planu, tai tiesiog laukiu skambucio is ligonines, kada pranes apie tai ka nusprende ir ar galutinai gydytoju komisija del mano lp ir kada ji bus. Kaip ir pirmaji karta, manau jog teks paluketi, bet as niekur ir neskubu.  smile.gif

Kada tavo dietabaigsis?  4u.gif

saunuole tu su TB thumbup.gif laikau kumstukus, kad kuo greiciau patvirtintu tavo LP 4u.gif

neidomiai ta mano dieta smile.gif smagu tai, kad jau 3 savaites praejo smile.gif ir liko tik 2 thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Afrodite69 @ 2012 02 05, 17:56)
CITUK,O KUR GAUTI SITU;  Resveratrol Capsules (50mg) - zemina TNF ir NK. Internetineje parduotuveje imanoma nusipirkti? sudomino g.gif

Man cia iride rekomendavo, o kadangi mano tnf ir nk aukstas tai ir pasiemiau, bet as pirkau UK internetinej parduotuvej. Maciau kazkuri mergaite oarase kur lietuvoj 4u.gif

QUOTE(T.P.Keberiokst @ 2012 02 05, 18:32)
Citai,man per histero ir paziurejo ir kazkoki meginuka paeme.Bet dare visai be narkozes,iskest imanoma smile.gif

Eik tu sau blink.gif be narkozes?? tai kad net kalbu nebuvo kad be narkozes ir net ne vietine nejautra o pilna pavare blink.gif bet matai gal tau negramde, tik biopsija eme tai gal kitaip unsure.gif nu nenoreciau kad butu dare be narkozes schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Atiloja @ 2012 02 05, 19:40)
saunuole tu su TB  thumbup.gif laikau kumstukus, kad kuo greiciau patvirtintu tavo LP  4u.gif

neidomiai ta mano dieta smile.gif smagu tai, kad jau 3 savaites praejo smile.gif ir liko tik 2  thumbup.gif

Stengiuosi buti pavyzdinga. aciuks.gif biggrin.gif

O po jos tada kas? Atleisk, truputi esu atitrukusi nuo forumo, tai nesiorientuoju. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Triunfante @ 2012 02 05, 19:55)
Stengiuosi buti pavyzdinga.  aciuks.gif  biggrin.gif

O po jos tada kas? Atleisk, truputi esu atitrukusi nuo forumo, tai nesiorientuoju.  4u.gif

O MB operacijos nesiulo daktarai? juk dabar jau pazengusi medicina, jau nera beribes rizikos unsure.gif Saunuole tu labai svarbu pradet mastyti pozityviai, turi gi pradeti sektis 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Triunfante @ 2012 02 05, 19:55)
Stengiuosi buti pavyzdinga.  aciuks.gif  biggrin.gif

O po jos tada kas? Atleisk, truputi esu atitrukusi nuo forumo, tai nesiorientuoju.  4u.gif

saunuole thumbup.gif
po jos LIT'ai, LP ir kazka pagaliau prieisiu ir prie IVF'o smile.gif 4u.gif

QUOTE(Citas @ 2012 02 05, 20:02)
O MB operacijos nesiulo daktarai? juk dabar jau pazengusi medicina, jau nera beribes rizikos  unsure.gif  Saunuole tu labai svarbu pradet mastyti pozityviai, turi gi pradeti sektis  4u.gif

aha, ir man idomu, negi neimanoma operacija? 4u.gif
ir CIT'ai, tau gal knyga suorganizuoti apie pasamones galia, kad pozityvo pasisemtum? 4u.gif o gal nuvaryk savaitelei i Indonezija mirksiukas.gif (cia jau rimtai) 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Citas @ 2012 02 05, 20:02)
O MB operacijos nesiulo daktarai? juk dabar jau pazengusi medicina, jau nera beribes rizikos  unsure.gif  Saunuole tu labai svarbu pradet mastyti pozityviai, turi gi pradeti sektis  4u.gif

Ne, apie opracija sake, galesime pamastyti, kada tikrai nebevaikscios. Buvo pokalbis rimtas, garsiai ivardinome ka butent reikia keisti, lengva nera, jis tai ne as, kuri sedi tarp knygu ir domisi kaip saviitaigos budu sau padeti, kad reikia medituoti ir pan., vyras jis. irnesakyk.gif Stai jeigu gydytojas jam duotu knyga ir sakytu, skaityk, pades, darytu. doh.gif Manau, kad zmogus pats turi pribrestikitokiems gydymo budams, bet jam labai pasiseke, jis turi mane. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Pumpule @ 2012 02 05, 19:24)
Na as turejau du piestukus po 300. Viena forumiete sake, kad dar lieka papildomai vaistuku, ir lyg pilna doze isitrauke trecioji is to svirkstuko, net nezinau, biau padauginti.

Manau cia ne vieta eksperimentams. Jei matai kad nera pilnos dozes - imk kita piestuka. Daktaras turejo apskaiciuoti kiek doziu ir kiek tam reikes piestuku, o papildomu doziu piestuke tau nieks negarantuoja doh.gif Buk gerute nesavivaliauk 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Atiloja @ 2012 02 05, 20:06)
po jos LIT'ai, LP ir kazka pagaliau prieisiu ir prie IVF'o smile.gif  4u.gif

ir CIT'ai, tau gal knyga suorganizuoti apie pasamones galia, kad pozityvo pasisemtum?  4u.gif o gal nuvaryk savaitelei i Indonezija  mirksiukas.gif (cia jau rimtai)  4u.gif

Prieisime ir mes. mirksiukas.gif

Cituk, laikykis, tu gali, tu stipri! wub.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Pumpule @ 2012 02 05, 17:56)
Merginos, soriukas, kad vel trukdau, susileidau as savo 5 doze gonalio, ir man neramu pasidare, nes viena forumiete sake, kad piestuke yra 300 iu ir plius papildomai 75 atsargai. Ar tikrai taip? Nes tatip iseitu, kad as padariau tris ukoliukus po 112.5, tai turetu likti 37.5, bet svirkstukas nebeisitraukia visai. O gal as tada trecia karta susileidau ne 112,5, bet tik 75?

OK, jei is vieno 300 piestuko gavosi 3 injekcijos po 112,5, tai nieko daugiau ir nebeiseis isgauti (ten minimali doze parasyta 75 vienetai).

Pav, man kai reikejo leistis po 225 VV, tai likdavo is 300 po 75+75, tai po dvieju piestuku sunaudojimo gaudavosi is likuciu viena pilna doze.
Atsakyti