Įkraunama...
Įkraunama...

IVF namai

sveikos 4u.gif

QUOTE(egk @ 2012 02 04, 23:23)
Ačiū atsakiusioms mergaitėms 4u.gif Taigi pirmadienį iškart užsiregistruosiu į VK, BAK arba Grybo g. Kaip suprantu šie 3 geriausiai. Tikriausiai pasirinksiu kur bus pigiausia ax.gif

mes spermograma daremes Grybe ir kai nuvaziavom i LV, ja ten visiskai isbrokavo doh.gif sake tokius nesamoningus ir kosminius skaiciukus jie tik ir mato is LT atsiveztose spermogramose doh.gif ir kiek skaiciau, labai daugelio rezultatai LV suprasteja, ypac morfologija unsure.gif nezinau, kodel cia taip, ar LV jie ten kazkaip griezciau ziuri, ar kaip g.gif nes pvz pagal LT rezultatus mb buvo vos ne supermenas ir tiko i donorus, o su LV rezultatais gavosi taip, kad net reikejo taikyti ICSI doh.gif g.gif taip kad net nebezinau kuo cia tiketi schmoll.gif bet, aisku, Grybe darytis spermogramos tai jau nerekomenduociau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Krempudra @ 2012 02 05, 09:09)
sveikos 4u.gif
mes spermograma daremes Grybe ir kai nuvaziavom i LV, ja ten visiskai isbrokavo doh.gif sake tokius nesamoningus ir kosminius skaiciukus jie tik ir mato is LT atsiveztose spermogramose doh.gif ir kiek skaiciau, labai daugelio rezultatai LV suprasteja, ypac morfologija unsure.gif  nezinau, kodel cia taip, ar LV jie ten kazkaip griezciau ziuri, ar kaip g.gif nes pvz pagal LT rezultatus mb buvo vos ne supermenas ir tiko i donorus, o su LV rezultatais gavosi taip, kad net reikejo taikyti ICSI doh.gif  g.gif taip kad net nebezinau kuo cia tiketi schmoll.gif bet, aisku, Grybe darytis spermogramos tai jau nerekomenduociau 4u.gif

Tai latviai visus brokuoja, musu vk daryti tyrimai irgi skyresi su lv kaip diena su naktimis( tik atvirksciai, vk buvo 7 ml/mlr, o latvijoje net 29 mil/mlt), o padaryti abu vienos savaites begyje, taip kad ir zinok, kurie ten tikslus.. O morfologija visuose lt klinikose yra normali 14 % , o lv pagal naujausius standartus grieztai vertina, ir norma yra tik 4% ! Nors pvz musu tyrimas puse velnio buvo, bet realybeje nei vienas spermiukas neisplauke, apdorojant sperma, taip kad sunku pasakyti kurie yra teisus, o kuriene, cia dar tokia nezinoma labai sritis manau smile.gif
Atsakyti
Labas rytas, mergaitės cool.gif

QUOTE(Citas @ 2012 02 04, 22:42)
Aha biski panasu, jau panersiau, ryt uzsisakysiu maisto i namus, tik ne karsto, bet tabletemis ir kapsulemis  lotuliukas.gif

Faustina2000 - jei angliskai skaitai. Mano kadangi ir tnf ir nk aukstas tai man tikrai reikia.

20.5.18   Omega 3 fish body oil (not fish liver oil)
+++Various studies have shown that EPA in fish oil has NK and TNFa-lowering properties, at least when taken in the short term. (Some studies suggest that the benefit is no longer present when it is taken for longer periods e.g., 1 year.)  DHA in fish oil has shown benefits for the development of baby’s brain.

Cituk, kaip tau šįryt savijauta? Tikiuosi naktį nekamavo skausmai... 4u.gif

+++Kaip supratau, ilgą laiką jų vartoti negalima, ar kaip čia? O galiu aš profilaktiškai prieš įsodinimą pavartoti, ar jau nebeverta? g.gif Dar mmm nėra blink.gif verysad.gif

WARVARYT, kur tu? Kaip tu laikaisi? 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Beila: 05 vasario 2012 - 11:32
Labas rytas 4u.gif

QUOTE(Citas @ 2012 02 04, 12:00)
o tai faina jei leistu ane? Man gorgis sake daryti 2 LIT pries ivf su 3-4 savaiciu pertrauka tarp ju. Tai tu jei 1-a darysi apie vasario viduri, tai kitas kovo pradzioj, tai ivf irgi kova startuosit?? Tai tu anksciau uz mane is cia keliausi smile.gif

as jauciuosi net geriau nei maniau, nieko jau neskauda siandien (sesele sake kad praejus nuskausminamiems kuriuos suleido su lasaline gali skaudeti ir dave dvi dezutes nuskausminamu,bet nereikejo nei vienos tabletes:)) tikiuosi neprisisnekesiu! Tai prasau mb kad nuveztu i IKEA, noriu pasiziuret koki paveikla, ten jie ivairiu formu turi, o man reikia tokio nemazo pailgo.

aha, butu faina 4u.gif man irgi liepe pasidaryti 2 LIT'us 4u.gif ir tada persitestavimas, po jo jei viskas gerai LP ir tik tada IVF'as taip kad aplenkti taves tikrai nepavyks smile.gif 4u.gif
kaip ten su tuo paveikslu? Issirinkai? 4u.gif
QUOTE(egk @ 2012 02 04, 12:55)
Mergaitės, noriu vilniečių mergaičių paklausti apie spermogramą. Norim jau kokį penktadienį pasidaryti. Gal ir ankstoka, bet vistiek nėra nei dienos, kad negalvotume. Bent jau progresas tai turėtų būti g.gif Taigi kur ją geriausia daryti? Ir ar reikia registruotis, ar taip nueini ir paprašai? Per kiek laiko padaro? Esam darę tik VK, bet tada buvom jų pacientai. O kaip elgtis dabar?

mes daremes VK, komentarus jokiu nebuvo, arba MB tiesiog po tokiu rezultatu nieko negalejo isgirsti... 4u.gif
QUOTE(Terze @ 2012 02 04, 15:02)
As turiu papildomus savo kraujo tyrimus, kur Bykova liepe dar papildomai pasidaryti.. Nieko nesuprantu  doh.gif  Pas mane blogasis cholesterolis virsyja normas... kepenu fermentas virsyja normas...  Nieko nebesuprantu... Maitinames sveikai, ekologiskom darzovem, jokiu majonezu ir riebalu, jokiu sinteniniu konservantiniu produktu...ir t.t. aisku, as saldumynus megstu... vyras alu....

Papildyta:

O kada tu persitestuosi zaraza?

del to holesterolio, tai zinok, yra zmoniu, pas kuriuos jis visada padidintas ir visai nepriklausomai nuo to, ka vartoji, vis tiek nekrenta... ir kazkakip gydytoja sake, kad neverta del to sukti galvos 4u.gif
man dar 2 savaites antibu, tada sulaukti memiu ir tik poto persitestuot doh.gif

Papildyta:

QUOTE(shyva @ 2012 02 04, 19:41)
sveikos merginos 4u.gif
uzsukau cia pas jus is IUI skyrelio po 4 nesekmingu IUI pradejau galvoti apie ivf Taigi jau pradejau ruostis moraliskai ax.gif taciau be moralinio pasiruosimo reikia dar ir finansiskai pasiruosti. Gal galetumet pasidalint kiek iseina viena ivf su visais vaistais ir konsultacijom.  ax.gif

mums taike ICSI, tai LT su saldymu kainavo 13 tukst., LV e saldymo - apie 9 tukst. (abu kartai neiskaitant kelioniu ar konsultaciju) 4u.gif

QUOTE(Terze @ 2012 02 04, 21:16)
As siandien beveik nenoriu valgyt  lotuliukas.gif  Mano racionas, po grizimo is vaistines: Q10, Folis, gelezis, B vitaminu grupe, c vitaminas, ir cinkas (vyrui paemiau, tai pamaciau, kad parasyta gerai plaukams, tai ikaliau  lotuliukas.gif  ) ir mano thybon, vakare dar bromokriptinas, o ryte Ltiroxinas  lotuliukas.gif 
Klausykit, taip salta, gal cia po baseino... nosyje esantys plaukeliai susalo i vamzdelius  lotuliukas.gif  Atrodo, kad varvekliai kabo is nosies.... Ai, probiotiku nebuvo... tai jau nebevaziavau iki kitos vaistines, nes galva iki galo nebuvo sausa...

lotuliukas.gif pop tokiu kiekiu, tikiu, kad nebesinori valgyt biggrin.gif einu ikalsiu savo 2 mg folio lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif
Terze zinok ir as jau nuo vitaminu ir papildu realiai jau valgyt nebenoriu biggrin.gif O dar neaisku ka Bykova prirasys g.gif
Atiloja,man kazkaip atrodo ar mes tik ne abi koja i koja zigiuosime link nestuke.gif
Cituk,o kada apytiksliai tu masta IVF darytis?beje kaip savijauta tavo?
T.P.Keberiokst kaip tu laikais mergyt?ar nekamuoja paruosiamieji saremiai taves? Aciu tau uz padaryta stebukla,juk jei ne tu as net nebuciau pagalvosjusi apie akcija ir isdrysusi rasyti.Aciu tau ir Iridei,kad iskenciat mano kvailus,zalius klausimus ir esat malonios ir suprantingos wub.gif
Atsakyti
Afrodite,tai,kad tikrai nera uz ka 4u.gif

Nezinau,pamaudena karts nuo karto ir tiek,bet siaip ramu kol kas . Penktadieni bus 36 savaiteles,ta proga istrauks siulus is kaklelio,va tada gal koks ir veiksmas prasides.Kas zino?O gal net ir pernesiosiu hihihi.gif Ot bus bajeris smile.gif
Ai,norisi susitikt greiciau,bet taip dar norisi ir pilveliu pasidziaugt,juk kas zino...gal vienintelis kartas gyvenime?
Atsakyti
QUOTE(Afrodite69 @ 2012 02 05, 13:27)
Atiloja,man kazkaip atrodo ar mes tik ne abi koja i koja zigiuosime link nestuke.gif

thumbup.gif

QUOTE(T.P.Keberiokst @ 2012 02 05, 13:38)
Afrodite,tai,kad tikrai nera uz ka  4u.gif

Nezinau,pamaudena karts nuo karto ir tiek,bet siaip ramu kol kas . Penktadieni bus 36 savaiteles,ta proga istrauks siulus is kaklelio,va tada gal koks ir veiksmas prasides.Kas zino?O gal net ir pernesiosiu hihihi.gif Ot bus bajeris smile.gif
Ai,norisi susitikt greiciau,bet taip dar norisi ir pilveliu pasidziaugt,juk kas zino...gal vienintelis kartas gyvenime?

wub.gif wub.gif wub.gif nesiosi pilveli dar karta tikrai nesiosi 4u.gif

kazkoks jautrumas padidejes pas mane siandien blush2.gif Perskaiciau Afrodites posta ir apsiasarojau, perskaiciau keberioks ir jau zliubt pradejau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Atiloja @ 2012 02 05, 12:03)
thumbup.gif
wub.gif  wub.gif  wub.gif nesiosi pilveli dar karta tikrai nesiosi  4u.gif

kazkoks jautrumas padidejes pas mane siandien  blush2.gif Perskaiciau Afrodites posta ir apsiasarojau, perskaiciau keberioks ir jau zliubt pradejau  blush2.gif

Atsikrapstau,tikrai nenorejau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(T.P.Keberiokst @ 2012 02 05, 14:12)
Atsikrapstau,tikrai nenorejau  blush2.gif

cia gi ne tu kalta 4u.gif cia pas mane jautrumas padidejes smile.gif matyt 3 savaiciu antibu dieta smegeneles pajautrino 4u.gif
Labai smagu, kad tau jau tiek laiko ir tuoj tuoj susitiksi su leliuku wub.gif
Atsakyti
Beila - Nu nieko man neskauda, as ir pati nesuprantu, gal man nieko ten nedare, tik apgavo kad dare blink.gif
De zuvu tauku, tai manau nepakenks, nors reiketu gal ilgiau nei kelias dieneles 4u.gif

Atiloja - hmm praleidau tavo laporoskopija g.gif , o del ko tau ja reikia daryti?? As jau dabar pergyvenu kad man neuzteks dvieju LIT kaip Iride minejo ir nepakels jie man LAD uztektinai. Bet mano beda ta kad IVF datos as pakeisti negaliu, taip kad teks rizikuoti.
Aha grazu, labai raminanti, "orchidejos ziedas" i miegamaji issirinkau smile.gif
pabaigus antibus vienas mmm praleist ir tik tada persitestuot su sekanciom reikia.

Afrodite - as turiu sulaukti kovo menesio mmm tada laukti 21 to ciklo dienos, tada leistis 3 savaites blokuojancius, tada kraujo tyrimas, jei hormonai dugne, pradedu stimuliuojancius, tai realiai stimuliacija ne anksciau nei balandzio vidury.

Keberiokst - nu tikrai butu bajeris jei pernesiotum biggrin.gif Nu kur jau viena karta gyvenime, atidirbus visa sistema tiesiog pakartosi ta pati procesa ir vel ziurek pilvukas pupsos biggrin.gif

Nu va mano sarasas papildu kuriuos ka tik uzsisakiau blink.gif kai suprantu i maisto parduotuve uzsukti negreit reikes ir pinigu ten sutaupysiu ax.gif Kaip ekspertems atrodo, uztenka??

Stinging Nettle capsules (300mg)
Vitamin D3 Tablets (10ug)
Omega 3 Fish Oil Concentrate Capsules (1000mg)
Coenzyme Q10 Capsules (30mg)
Body Fortress L-Arginine (500mg)
Wellman Conception
Vitabiotics Pregnacare Plus Tablets
Resveratrol Capsules (50mg)

TNF apibrezimas: A protein manufactured by white blood cells to stimulate and activate the immune system in response to infection or cancer.
Baltuju kraujo daleliu gaminamas proteinas kuris stimuliuoja ir aktyvuoja organizmo imunine sistema kaip atsaka i infekcija ar vezi. jei sio proteino organizmas pagamina per daug, organizmo imunitetas pradeda kovoti ir su sveikais organizmais.

Nu cia pazodziui isverciau. keberiokst, ar iride gal aiskiau paaiskintu smile.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Citas: 05 vasario 2012 - 14:36
Sveikos, tik uzeinu pasakyti, kad esu su jumis. wub.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Krempudra @ 2012 02 05, 10:09)

mes spermograma daremes Grybe ir kai nuvaziavom i LV, ja ten visiskai isbrokavo doh.gif sake tokius nesamoningus ir kosminius skaiciukus jie tik ir mato is LT atsiveztose spermogramose doh.gif ir kiek skaiciau, labai daugelio rezultatai LV suprasteja, ypac morfologija unsure.gif  nezinau, kodel cia taip, ar LV jie ten kazkaip griezciau ziuri, ar kaip g.gif nes pvz pagal LT rezultatus mb buvo vos ne supermenas ir tiko i donorus, o su LV rezultatais gavosi taip, kad net reikejo taikyti ICSI doh.gif  g.gif taip kad net nebezinau kuo cia tiketi schmoll.gif bet, aisku, Grybe darytis spermogramos tai jau nerekomenduociau 4u.gif

Ačiū už nuomonę 4u.gif Va taip tikriausiai ir atmesiu Grybą, nors mano ten stora kortelė, bet va nevaisingumo klausimais ten dar nebuvau ax.gif

QUOTE(Pumpule @ 2012 02 05, 12:00)
musu vk daryti tyrimai irgi skyresi su lv kaip diena su naktimis( tik atvirksciai, vk buvo 7 ml/mlr, o latvijoje net 29 mil/mlt), o padaryti abu vienos savaites begyje, taip kad ir zinok, kurie ten tikslus..

Mūsų irgi - pas latviukus buvo dar geresni skaičiukai nei LT, nors ir čia geri buvo 4u.gif

QUOTE(Faustina2000 @ 2012 02 05, 12:52)

kiek tau laiko reikejo ji vartoti ir kur pirkai ?? LT , kaip suprantu, tai jo nera  g.gif
Papildyta:

Bykova pati ir davė. O gerti reikia juos labai įdomiai (pagal schemą) - kažkaip 2 pirmas dienas geri, o paskui kas antra diena po 2 tabletes tuo pačiu metu reikia išgert (pav 8 ryte, tai 20 val vakare). O kiek išviso tų tabletyčių buvo jau tiksliai nebepasakysiu.

QUOTE(Atiloja @ 2012 02 05, 13:19)
mes daremes VK, komentarus jokiu nebuvo, arba MB tiesiog po tokiu rezultatu nieko negalejo isgirsti...  4u.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

QUOTE(Citas @ 2012 02 05, 15:25)

Stinging Nettle capsules (300mg)
Coenzyme Q10 Capsules (30mg)
Body Fortress L-Arginine (500mg)
Resveratrol Capsules (50mg)

Citai, o tas coenzyme tai ne wobenzyme ar ne? Kuo jie skiriasi ir kodėl tu šitą naudoji? O ką daro tie 3 kiti?

Oi dar mergaitės noriu paklausti - spermogramos atsakymai bus tą pačią dieną?
Atsakyti