Labas rytas
QUOTE(Citas @ 2012 02 04, 12:00)
o tai faina jei leistu ane? Man gorgis sake daryti 2 LIT pries ivf su 3-4 savaiciu pertrauka tarp ju. Tai tu jei 1-a darysi apie vasario viduri, tai kitas kovo pradzioj, tai ivf irgi kova startuosit?? Tai tu anksciau uz mane is cia keliausi
as jauciuosi net geriau nei maniau, nieko jau neskauda siandien (sesele sake kad praejus nuskausminamiems kuriuos suleido su lasaline gali skaudeti ir dave dvi dezutes nuskausminamu,bet nereikejo nei vienos tabletes:)) tikiuosi neprisisnekesiu! Tai prasau mb kad nuveztu i IKEA, noriu pasiziuret koki paveikla, ten jie ivairiu formu turi, o man reikia tokio nemazo pailgo.
aha, butu faina
man irgi liepe pasidaryti 2 LIT'us
ir tada persitestavimas, po jo jei viskas gerai LP ir tik tada IVF'as taip kad aplenkti taves tikrai nepavyks
kaip ten su tuo paveikslu? Issirinkai?
QUOTE(egk @ 2012 02 04, 12:55)
Mergaitės, noriu vilniečių mergaičių paklausti apie spermogramą. Norim jau kokį penktadienį pasidaryti. Gal ir ankstoka, bet vistiek nėra nei dienos, kad negalvotume. Bent jau progresas tai turėtų būti
Taigi kur ją geriausia daryti? Ir ar reikia registruotis, ar taip nueini ir paprašai? Per kiek laiko padaro? Esam darę tik VK, bet tada buvom jų pacientai. O kaip elgtis dabar?
mes daremes VK, komentarus jokiu nebuvo, arba MB tiesiog po tokiu rezultatu nieko negalejo isgirsti...
QUOTE(Terze @ 2012 02 04, 15:02)
As turiu papildomus savo kraujo tyrimus, kur Bykova liepe dar papildomai pasidaryti.. Nieko nesuprantu
Pas mane blogasis cholesterolis virsyja normas... kepenu fermentas virsyja normas... Nieko nebesuprantu... Maitinames sveikai, ekologiskom darzovem, jokiu majonezu ir riebalu, jokiu sinteniniu konservantiniu produktu...ir t.t. aisku, as saldumynus megstu... vyras alu....
Papildyta:
O kada tu persitestuosi zaraza?
del to holesterolio, tai zinok, yra zmoniu, pas kuriuos jis visada padidintas ir visai nepriklausomai nuo to, ka vartoji, vis tiek nekrenta... ir kazkakip gydytoja sake, kad neverta del to sukti galvos
man dar 2 savaites antibu, tada sulaukti memiu ir tik poto persitestuot
Papildyta:
QUOTE(shyva @ 2012 02 04, 19:41)
sveikos merginos
uzsukau cia pas jus is IUI skyrelio po 4 nesekmingu IUI pradejau galvoti apie ivf Taigi jau pradejau ruostis moraliskai
taciau be moralinio pasiruosimo reikia dar ir finansiskai pasiruosti. Gal galetumet pasidalint kiek iseina viena ivf su visais vaistais ir konsultacijom.
mums taike ICSI, tai LT su saldymu kainavo 13 tukst., LV e saldymo - apie 9 tukst. (abu kartai neiskaitant kelioniu ar konsultaciju)
QUOTE(Terze @ 2012 02 04, 21:16)
As siandien beveik nenoriu valgyt
Mano racionas, po grizimo is vaistines: Q10, Folis, gelezis, B vitaminu grupe, c vitaminas, ir cinkas (vyrui paemiau, tai pamaciau, kad parasyta gerai plaukams, tai ikaliau
) ir mano thybon, vakare dar bromokriptinas, o ryte Ltiroxinas
Klausykit, taip salta, gal cia po baseino... nosyje esantys plaukeliai susalo i vamzdelius
Atrodo, kad varvekliai kabo is nosies.... Ai, probiotiku nebuvo... tai jau nebevaziavau iki kitos vaistines, nes galva iki galo nebuvo sausa...
pop tokiu kiekiu, tikiu, kad nebesinori valgyt
einu ikalsiu savo 2 mg folio