QUOTE(Pumpule @ 2012 02 04, 14:26)
Mes esam daug spermogramu dare, siaip reikia visur uzsirasyti is anksto, ir vk galima (nors ten rezultatai nuo latvijos mums labai skyresi), patiko grybo gydymo centre, kad galima sestadieni padaryti, nezinau kaip ten su vietavietoj atlikti, dar baltijos ir amerikos klinikoje, girdejau visai tikslus rezultatai, na aisku latvijoje darant tai daugiau nei puse keliones atsiperka, ir tikrai tikslus!
Dėl LV
Bet dabar noriu tik įsitinti kad reikalai gerėja
QUOTE(Terze @ 2012 02 04, 15:02)
Mano MB nori irgi pasidaryti
Ir jam patare Bykova.. Tai antrad vaziuojam pas ja, pasidarys pas ja, gal kazka kitaip pamatys
Ir bus mano atsakymas del antibiotiku....
O siaip jis skambinosi i VK - nerealiai zinok ji gerai pakonsultavo pati embriologe, jie kalbejo tel. gal 30minuciu apie tai, ka jie mato, ko nemato, kiek kokiu procentu tos morfologijos turi buti ir t.t. Tai jei ne Bykova, eitume pas juos. Ten nereikia jokio daktaro, tiesiog is anksto ispeji juos ir atvezi, arba vietoj. Ir paskui pasikonsultuoji su atsakymais su embriologu...
As turiu papildomus savo kraujo tyrimus, kur Bykova liepe dar papildomai pasidaryti.. Nieko nesuprantu
Pas mane blogasis cholesterolis virsyja normas... kepenu fermentas virsyja normas... Nieko nebesuprantu... Maitinames sveikai, ekologiskom darzovem, jokiu majonezu ir riebalu, jokiu sinteniniu konservantiniu produktu...ir t.t. aisku, as saldumynus megstu... vyras alu....
[
Mes irgi pas Bykovą jau darėm du kartus. O VK darėm tik kai pradėjom šį sunkų kelią pas gydytojus, na ir paskui prieš inseminacijas. Kiek pamenu tai reikėjo ir mums skambinti tikriausiai embriologui? Tik mums nieko nekomentavo, tik pasakė kad jūs problemų jokių neturit tikrai. Bet dabar aš norėčiau pasiimti tyrimą, bet nenorėčiau susitikti savo buvusios gydytojos
Dėl tavo tų tyrimų, tai net nežinau, ką pasakyti
Gal jūs turėjot kokių nusiskundimų? Aš prisimenu per pirmą konsultaciją ji kelis kartus perklausė ar niekada nebuvo problemų su kepenimis. Bet man ji nieko darytis neliepė
QUOTE(Faustina2000 @ 2012 02 04, 15:04)
Mergikes, o ka Bykova, gorgis siulo del herpes ? Jis gi visam gyvenimui, o baisu, kad neislystu paciu netinkamiausiu metu.
Man skyrė cikloferoną.
QUOTE(Meilės vaisius @ 2012 02 04, 15:41)
Egk, paskambink dar i BAK'a, man regis jie labai operatyviai daro. Ir klausimas, ko jums reikia - tik laboranto konsultacijos ar ir gydytojo.. Geru jums rezultatu
Man užtektų ir pačiai palyginti skaičiukus
kad tik pamatyčiau progresą
Mes po antibiotikų gėrimo turim didelių bėdų, nors anksčiau visad buvo donorinis.
Ačiū atsakiusioms mergaitėms
Taigi pirmadienį iškart užsiregistruosiu į VK, BAK arba Grybo g. Kaip suprantu šie 3 geriausiai. Tikriausiai pasirinksiu kur bus pigiausia