Įkraunama...
Įkraunama...

IVF namai

QUOTE(Citas @ 2012 02 04, 21:58)
Iride - matai tai sakai kad gali dvieju LIT nepakakti  g.gif  neramu , bet tai ka padarysi. jo zinok po npirmos humiros tnf krito nuo 42 iki 31 ir dar sukele iki ribos ta kita tng ar kaip jis ten, jau net issigandau. tai po antros humiros tnf 31.5, o tas kitas jau krites normaliai, ties zemesne riba. tai va galvok kaip nori zmogus. Nu kaip ir sakai dar intralipidai, LIT, zuvu taukai ir kiti biesai gal pagelbes  rolleyes.gif

Na, as cia savo atveju tokia isvada pasidariau, nes gi reikejo surasti IVF nesekmes priezasti smile.gif
As kad numusti TNF, be zuvies tauku dar intensyviai resveratroli vartojau. Paskaityk prie supplements: http://www.fertility...4739#msg3904739
Atsakyti
QUOTE(Iride @ 2012 02 04, 22:15)
Na, as cia savo atveju tokia isvada pasidariau, nes gi reikejo surasti IVF nesekmes priezasti smile.gif
As kad numusti TNF, be zuvies tauku dar intensyviai resveratroli vartojau. Paskaityk prie supplements: http://www.fertility...4739#msg3904739

Iride, bet LT nera zuvies tauku, kurie butu pagaminti ne is kepenu... Ar tu radai?
Atsakyti
QUOTE(Terze @ 2012 02 04, 22:19)
Iride, bet LT nera zuvies tauku, kurie butu pagaminti ne is kepenu... Ar tu radai?

As naudojau Jameson Wild salmon fish oil. Neparasyta, kad jie is kepenu, bet parasyta ir dar internete isnarsiau, kad jie be visu merkuriu ir kitu kenksmingu dalyku.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Iride: 04 vasario 2012 - 21:42
As situs geriau,jie berods is zuvies kunu,ne kepenu

http://www.hollandan...o...=421&sid=46

Kaip tik dabar neblogas dealas,antras buteliukas uz 1p.Kooperuokites ir atsisiuskit,jie berods i LT siuncia,o jei ka per tarpininkus galit.2 butelkos grubiai uz 80 litu iseis.
Atsakyti
QUOTE(Iride @ 2012 02 04, 22:41)
As naudojau Jameson Wild salmon fish oil. Neparasyta, kad jie is kepenu, bet parasyta ir dar internete isnarsiau, kad jie be visu merkuriu ir kitu kenksmingu dalyku.

Zinosiu, aciu
Atsakyti
Iride - o tas resveratroli be recepto man UK parduos?
Atsakyti
QUOTE(Citas @ 2012 02 04, 23:13)

Skamba kaip ravioli ... lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(T.P.Keberiokst @ 2012 02 04, 22:51)
As situs geriau,jie berods is zuvies kunu,ne kepenu

http://www.hollandan...o...=421&sid=46

Kaip tik dabar neblogas dealas,antras buteliukas uz 1p.Kooperuokites ir atsisiuskit,jie berods i LT siuncia,o jei ka per tarpininkus galit.2 butelkos grubiai uz 80 litu iseis.

Gal ir nieko variantas.. Reiks ryt pabandyt siustis, o tai siandien galiu daug prisipirkti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Terze @ 2012 02 04, 23:27)
Skamba kaip ravioli ...  lotuliukas.gif
Papildyta:

Gal ir nieko variantas.. Reiks ryt pabandyt siustis, o tai siandien galiu daug prisipirkti  doh.gif

Aha biski panasu, jau panersiau, ryt uzsisakysiu maisto i namus, tik ne karsto, bet tabletemis ir kapsulemis lotuliukas.gif

Faustina2000 - jei angliskai skaitai. Mano kadangi ir tnf ir nk aukstas tai man tikrai reikia.

20.5.18 Omega 3 fish body oil (not fish liver oil)
Various studies have shown that EPA in fish oil has NK and TNFa-lowering properties, at least when taken in the short term. (Some studies suggest that the benefit is no longer present when it is taken for longer periods e.g., 1 year.) DHA in fish oil has shown benefits for the development of baby’s brain.
Atsakyti
Labanakt 4u.gif Saldzios nakties merginos

Citai-kad neskaudetu 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Terze: 04 vasario 2012 - 23:00
QUOTE(Pumpule @ 2012 02 04, 14:26)
Mes esam daug spermogramu dare, siaip reikia visur uzsirasyti is anksto, ir vk galima (nors ten rezultatai nuo latvijos mums labai skyresi), patiko grybo gydymo centre, kad galima sestadieni padaryti, nezinau kaip ten su vietavietoj atlikti, dar baltijos ir amerikos klinikoje, girdejau visai tikslus rezultatai, na aisku latvijoje darant tai daugiau nei puse keliones atsiperka, ir tikrai tikslus!

Dėl LV drinks_cheers.gif Bet dabar noriu tik įsitinti kad reikalai gerėja

QUOTE(Terze @ 2012 02 04, 15:02)

Mano MB nori irgi pasidaryti  doh.gif  Ir jam patare Bykova.. Tai antrad vaziuojam pas ja, pasidarys pas ja, gal kazka kitaip pamatys  blink.gif  Ir bus mano atsakymas del antibiotiku....
O siaip jis skambinosi i VK - nerealiai zinok ji gerai pakonsultavo pati embriologe, jie kalbejo tel. gal 30minuciu apie tai, ka jie mato, ko nemato, kiek kokiu procentu tos morfologijos turi buti ir t.t. Tai jei ne Bykova, eitume pas juos. Ten nereikia jokio daktaro, tiesiog is anksto ispeji juos ir atvezi, arba vietoj. Ir paskui pasikonsultuoji su atsakymais su embriologu...

As turiu papildomus savo kraujo tyrimus, kur Bykova liepe dar papildomai pasidaryti.. Nieko nesuprantu  doh.gif  Pas mane blogasis cholesterolis virsyja normas... kepenu fermentas virsyja normas...  Nieko nebesuprantu... Maitinames sveikai, ekologiskom darzovem, jokiu majonezu ir riebalu, jokiu sinteniniu konservantiniu produktu...ir t.t. aisku, as saldumynus megstu... vyras alu....
[

Mes irgi pas Bykovą jau darėm du kartus. O VK darėm tik kai pradėjom šį sunkų kelią pas gydytojus, na ir paskui prieš inseminacijas. Kiek pamenu tai reikėjo ir mums skambinti tikriausiai embriologui? Tik mums nieko nekomentavo, tik pasakė kad jūs problemų jokių neturit tikrai. Bet dabar aš norėčiau pasiimti tyrimą, bet nenorėčiau susitikti savo buvusios gydytojos ax.gif

Dėl tavo tų tyrimų, tai net nežinau, ką pasakyti g.gif Gal jūs turėjot kokių nusiskundimų? Aš prisimenu per pirmą konsultaciją ji kelis kartus perklausė ar niekada nebuvo problemų su kepenimis. Bet man ji nieko darytis neliepė g.gif

QUOTE(Faustina2000 @ 2012 02 04, 15:04)
Mergikes, o ka Bykova, gorgis siulo del herpes ? Jis gi visam gyvenimui, o baisu, kad neislystu paciu netinkamiausiu metu.

Man skyrė cikloferoną.
QUOTE(Meilės vaisius @ 2012 02 04, 15:41)
Egk, paskambink dar i BAK'a, man regis jie labai operatyviai daro. Ir klausimas, ko jums reikia - tik laboranto konsultacijos ar ir gydytojo.. Geru jums rezultatu 4u.gif

Man užtektų ir pačiai palyginti skaičiukus ax.gif kad tik pamatyčiau progresą 4u.gif Mes po antibiotikų gėrimo turim didelių bėdų, nors anksčiau visad buvo donorinis.

Ačiū atsakiusioms mergaitėms 4u.gif Taigi pirmadienį iškart užsiregistruosiu į VK, BAK arba Grybo g. Kaip suprantu šie 3 geriausiai. Tikriausiai pasirinksiu kur bus pigiausia ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Citas @ 2012 02 04, 23:13)

Na cia papildas, tai manau, kad tikrai parduos. As LT visai pigiai buvau suradusi - 30 kapsuliu po 225 mg mazdaug 34 lt, tokie Herbo revive http://herbofamily.l...ui/herbo_revive
UK kiek skaiciau resveratrolis atrodo brangogas.
Atsakyti
QUOTE(Iride @ 2012 02 05, 00:32)
Na cia papildas, tai manau, kad tikrai parduos. As LT visai pigiai buvau suradusi - 30 kapsuliu po 225 mg mazdaug 34 lt, tokie Herbo revive http://herbofamily.l...ui/herbo_revive
UK kiek skaiciau resveratrolis atrodo brangogas.

Aciu, maciau ir holland barret parduoda smile.gif

O hystero man dare 21 cd, bet skaiciau kad hystero po ovuliacijos labiausiai tinkama gleivines biopsijai paimti.
Atsakyti