QUOTE(Beila @ 2012 02 04, 13:54)
Laba diena, panaitės
Afrodite, džiaugiuosi, kad tu gali taip greit žygiuot IVF link ir kad neprarandi tikėjimo Ačiū už palaikymą
O man mergaitės nei su žiburiu nėra mmm (šiandien 32 c.d.). Prieš kokias 4 dienas vakare neblogai padilgčiojo, maniau jau jau pramuš. Bet kur tau Užknisa laukt mmm jų ir nesulaukt... O pirkt NT tikrai negaliu ir nenoriu, nes tokių nesąmonių negali būt. Be to mano ciklas yra nereguliarus, dažnai atsiranda cistų. Tai gal ir šįkart kokia gyvatė many tupi. Ai nežinau, jei savaitės pabaigos neatsiras mmm, gal vyro prašysiu, kad NT nupirktų
Afrodite, džiaugiuosi, kad tu gali taip greit žygiuot IVF link ir kad neprarandi tikėjimo Ačiū už palaikymą
O man mergaitės nei su žiburiu nėra mmm (šiandien 32 c.d.). Prieš kokias 4 dienas vakare neblogai padilgčiojo, maniau jau jau pramuš. Bet kur tau Užknisa laukt mmm jų ir nesulaukt... O pirkt NT tikrai negaliu ir nenoriu, nes tokių nesąmonių negali būt. Be to mano ciklas yra nereguliarus, dažnai atsiranda cistų. Tai gal ir šįkart kokia gyvatė many tupi. Ai nežinau, jei savaitės pabaigos neatsiras mmm, gal vyro prašysiu, kad NT nupirktų
Man nuo visu stimuliaciju zinok ciklas visai issireguliavo.Visada budavo kaip laikrodukas 28 d. o dabar 33-34 o kartais ateina 29..manau kad stimuliacijos savo padare
Oi,Beiliuk,kai tiek zmoniu palaiko-negaliu pasiduoti,niekaip ir isduoti visu ju tikejimo,pastangu ir maldu Tik kazkaip geda,kad negaliu pati surinkt sumos Bet sios akcijos deka,pamaciau kiek visdelto siame niuriame pasaulyje yra AUKSINIU ZMONIU
Terze na tu saunuolyte nao vaistukus pagersi ir ziurek soliuosi pas isburs ir tau Bykova greita
audra72 normalu kad krenta crenone.Man irgi krisdavo, neperseniausiai net panelem atlekusi klausiau ar turi buti taip,nes kaip golfo kamuoliukas iskrito.bet normalu-nes pasirodo organizmas pasisavina tiek kiek jo reikia,o kitkas po truputi pradeda kristi.Spaudziam kumstukus juk netrukus tu nuleisi kraujuka