Įkraunama...
Įkraunama...

IVF namai

QUOTE(Beila @ 2012 02 04, 13:54)
Laba diena, panaitės  ax.gif
Afrodite, džiaugiuosi, kad tu gali taip greit žygiuot IVF link ir kad neprarandi tikėjimo 4u.gif  wub.gif Ačiū už palaikymą wub.gif
O man mergaitės  nei su žiburiu nėra mmm (šiandien 32 c.d.). Prieš kokias 4 dienas vakare neblogai padilgčiojo, maniau jau jau pramuš. Bet kur tau  doh.gif  verysad.gif Užknisa laukt mmm jų ir nesulaukt... blink.gif  O pirkt NT tikrai negaliu ir nenoriu, nes tokių nesąmonių negali būt. Be to mano ciklas yra nereguliarus, dažnai atsiranda cistų. Tai gal ir šįkart kokia gyvatė many tupi. Ai nežinau, jei savaitės pabaigos neatsiras mmm, gal vyro prašysiu, kad NT nupirktų  blink.gif

Man nuo visu stimuliaciju zinok ciklas visai issireguliavo.Visada budavo kaip laikrodukas 28 d. o dabar 33-34 doh.gif o kartais ateina 29..manau kad stimuliacijos savo padare g.gif
Oi,Beiliuk,kai tiek zmoniu palaiko-negaliu pasiduoti,niekaip ir isduoti visu ju tikejimo,pastangu ir maldu thumbup.gif Tik kazkaip geda,kad negaliu pati surinkt sumos blush2.gif Bet sios akcijos deka,pamaciau kiek visdelto siame niuriame pasaulyje yra AUKSINIU ZMONIU wub.gif
Terze na tu saunuolyte thumbup.gif nao vaistukus pagersi ir ziurek soliuosi pas nestuke.gif isburs ir tau Bykova greita nestuke.gif wub.gif
audra72 normalu kad krenta crenone.Man irgi krisdavo, neperseniausiai net panelem atlekusi klausiau ar turi buti taip,nes kaip golfo kamuoliukas iskrito.bet normalu-nes pasirodo organizmas pasisavina tiek kiek jo reikia,o kitkas po truputi pradeda kristi.Spaudziam kumstukus juk netrukus tu nuleisi kraujuka wub.gif nestuke.gif
Atsakyti
QUOTE(Terze @ 2012 02 04, 14:33)
Cia mum matyt po stimuliaciju issimuse ritmas... Na ka...laukiam... Baigiau tvarkytis virtuve, kambarius ir visa kita paliksiu rytojui  lotuliukas.gif  Einu pasportuoti, pilva pamankstinsiu, gal suveiks  g.gif  Bet labai salta...Bet reik eit, tuo paciu i vaistine, folines, nes dabar geriam po 5 tabletes (800) tai greit baigiasi... dar cia tu visu Bykovos papildu reik susipirkti, gal nuo cholesterolio paieskosiu kazko  lotuliukas.gif  anksciau tik mamai pirkdavau, dabar jau ir patiems reikia  lotuliukas.gif  Eisiu i vaistine kaip pensininkas su visu sarasu  doh.gif
Papildyta:

Mus pagasdino,kad cia blogis, bet kad siulytu kazka, tai nieko. Paklausiu as jos dar gyvai antrad., ka daryti...

Terze, eurovaistineje yra folio rugsties po 1000, tai reiketu 1 tabletes, arba po 400, tai reiketu tik 2. Ta 1000 gaunasi pigiausiai!
Atsakyti
Mergytes, gal galite padeti? Turiu 2 gonal 300 piestukus, man paskyre po 112,5 kas diena, taip iseina, kad viename piestuke yra pilnos dvi porcijos ir lieka 75 tik? Ar tame piestuke yra daugiau vaistuku? Nes taip iseina, kad 5 ukoliuka tureciau atlikti su abejais piestukais, is vieno 75, kito 37,5?
Kaip zinoti kad likusi porcija yra nepilna? Ar neisitraukia svirkstukas iki galo ? Kazkaip pasimeciau...aciu uz pagalba!
Atsakyti
QUOTE(Pumpule @ 2012 02 04, 19:09)
Mergytes, gal galite padeti? Turiu 2 gonal 300 piestukus, man paskyre po 112,5 kas diena, taip iseina, kad viename piestuke yra pilnos dvi porcijos ir lieka 75 tik? Ar tame piestuke yra daugiau vaistuku? Nes taip iseina, kad 5 ukoliuka tureciau atlikti su abejais piestukais, is vieno 75, kito 37,5?
Kaip zinoti kad likusi porcija yra nepilna? Ar neisitraukia svirkstukas iki galo ? Kazkaip pasimeciau...aciu uz pagalba!

jeigu rodiklele pasuki ant 112.5 tai tik tiek ir issitraukia svirkstas, daugiau nebeissitraukia smile.gif man ir buvo problemu su traukimu, bet viena forumiete, man pasake kaip naudotis 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Pumpule @ 2012 02 04, 18:09)

Man gydytoja sake, kad isnaudojus visa parasyta doze, dar lieka 75 VV. Susileisite po 112,5 VV 2 dienas, liks 75+75 VV.
Atsakyti
sveikos merginos 4u.gif
uzsukau cia pas jus is IUI skyrelio po 4 nesekmingu IUI pradejau galvoti apie ivf Taigi jau pradejau ruostis moraliskai ax.gif taciau be moralinio pasiruosimo reikia dar ir finansiskai pasiruosti. Gal galetumet pasidalint kiek iseina viena ivf su visais vaistais ir konsultacijom. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(sawana @ 2012 02 04, 18:31)
jeigu rodiklele pasuki ant 112.5 tai tik tiek ir issitraukia svirkstas, daugiau nebeissitraukia smile.gif  man ir buvo problemu su traukimu, bet viena forumiete, man pasake kaip naudotis 4u.gif

Tas tai taip, bet kaip su likuciu, jeigu lieka svirkstuke maziau vaistuku? Na kaip suprasti kiek liko ten?
Papildyta:
QUOTE(Deimė @ 2012 02 04, 18:37)
Man gydytoja sake, kad isnaudojus visa parasyta doze, dar lieka 75 VV. Susileisite po 112,5 VV 2 dienas, liks 75+75 VV.

O tik dabar pastebejau tavo atsakyma, tai kaip suprantu man liko tikrai pilna doze, tai nereikia naudoti dvieju svirkstuku smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Afrodite69 @ 2012 02 04, 12:39)
Labutis 4u.gif 
Cituk kaip smagu girdeti,kad jautiesi geriau :superLinkiu ir toliau kad taip butu ok,ir kad biopsija butu gera.Na,stai dideliais zingsniais ir tu keliauji link nestuke.gif  ir maziuko wub.gif  O del LIT tai cia gerai pasakei blink.gif mat ji man zada vasario menesi daryti,o IVF bus galima atlikti tik balandzio pabaigoje g.gif reiks pakalbeti su ja.ka ji masto..gal is pradziu reikia LIT susilasinti ir paskui iintralipidus g.gif bet juk pirma doze intralipidu leidziasi jei neklsytu 4-7 c.d.. Ai nesuksiu galvytes-lauksiu vizito pas ja.

Nemanau kad LIT ir intralipidus reikia kazkaip derinti. ir tikrai ne visada intralipidus skiria 4-7 stimuliacijos diena. As jau viena intralipidu doze gavau ir matysiu ka toliau gorgis lieps daryti, bet manau kad reikes leistis man juos kas kokios 2-3 savaites (bet cia gal man kitaip nes tie cikagos tyrimai parode per didelius TNF, NK lasteles ir panasiai) o del LIT tai gorgis sake iki IVF pasidaryti du LIT. LIT efektas islieka organizme apie 6 menesius, tai gorgis tik sake organizuokis du kartus su 3-4 savaiciu pertrauka. man gausis pries pat IVF bet tik del to kad anksciau nesusiorganizavau.

QUOTE(Terze @ 2012 02 04, 15:02)
As turiu papildomus savo kraujo tyrimus, kur Bykova liepe dar papildomai pasidaryti.. Nieko nesuprantu  doh.gif  Pas mane blogasis cholesterolis virsyja normas... kepenu fermentas virsyja normas...  Nieko nebesuprantu... Maitinames sveikai, ekologiskom darzovem, jokiu majonezu ir riebalu, jokiu sinteniniu konservantiniu produktu...ir t.t. aisku, as saldumynus megstu... vyras alu....
Beila - einam testo pirkti  lotuliukas.gif  ar geriau loterijos bilieta  lotuliukas.gif
[

Eik tu sau o kas cia dar per biesai unsure.gif ta bykova matau irgi megsta rasti ligu, kip ir gorgis , gal sakau kiekvienas daktaras tiesiog nusistates kokias ligas rasti nes zino kaip jas gydyti lotuliukas.gif na cholesterolis tai cia gi pas kas antra aukstoka, tai kas kad sveikai matintis stengiates, vis tiek gi valgot ir mesa ir visokius nitratiniu maistus, nu nebent ju tie visiski sveikuoliai bigsmile.gif o kepenu fermentas tai nezinau kas tai, reiks panarsyt angliskuose forumuose, tu ieskojai lietuviskuose??

del vaistu taip pirstu i aki, tik as per kompa desiu dideli uzsakyma visokiu papildu tiek sau tiek MB lotuliukas.gif

o jei taip nusiperkat su Beila tuos loterijos bilietus kur reikia nutrinti su kapeika kelis plotelius ir pamatot nescia nescia nescia bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Citas @ 2012 02 04, 20:46)
Nemanau kad LIT ir intralipidus reikia kazkaip derinti. ir tikrai ne visada intralipidus skiria 4-7 stimuliacijos diena. As jau viena intralipidu doze gavau ir matysiu ka toliau gorgis lieps daryti, bet manau kad reikes leistis man juos kas kokios 2-3 savaites (bet cia gal man kitaip nes tie cikagos tyrimai parode per didelius TNF, NK lasteles ir panasiai) o del LIT tai gorgis sake iki IVF pasidaryti du LIT. LIT efektas islieka organizme apie 6 menesius, tai gorgis tik sake organizuokis du kartus su 3-4 savaiciu pertrauka. man gausis pries pat IVF bet tik del to kad anksciau nesusiorganizavau.
Eik tu sau o kas cia dar per biesai  unsure.gif  ta bykova matau irgi megsta rasti ligu, kip ir gorgis , gal sakau kiekvienas daktaras tiesiog nusistates kokias ligas rasti nes zino kaip jas gydyti  lotuliukas.gif  na cholesterolis tai cia gi pas kas antra aukstoka, tai kas kad sveikai matintis stengiates, vis tiek gi valgot ir mesa ir visokius nitratiniu maistus, nu nebent ju tie visiski sveikuoliai  bigsmile.gif o kepenu fermentas tai nezinau kas tai, reiks panarsyt angliskuose forumuose, tu ieskojai lietuviskuose??

del vaistu taip pirstu i aki, tik as per kompa desiu dideli uzsakyma visokiu papildu tiek sau tiek MB  lotuliukas.gif

o jei taip nusiperkat su Beila tuos loterijos bilietus kur reikia nutrinti su kapeika kelis plotelius ir pamatot nescia nescia nescia  bigsmile.gif

Cituk, fainai, kad tavo histero praejo sekmingai. O kelinta tau ciklo diena dare? Nes LT tai vis taiko, kad is karto po mm butu, kad kuo plonesne gleivine..

Del LIT ir intralipidu. Man Gorgis irgi sake LIT butinai iki IVF pasidaryti du kartus. Svarbu, kad pirmas LIT butu padarytas likus ne maziau kaip 6 savaitem iki IVF. As antraji irgi panasiai pasidariau, kaip ir tu planuoji, pries pat IVF (cia pasakoju apie savo 2-aji IVF'a). Nu va ir zinok turiu itarima, kad man nepakako..Nes po to dar dariausi du kartus rugseji ir spali, o gruodzio pradzioje pas mane tik low positive atsakymas buvo. Tai isvada, arba man tu LIT daugiau reikejo, arba jis pas mane greiciau nei per 6 menesius isgaruoja.

Del intralipidu - standartiskai pirma karta daro likus 7-10 dienu iki embrionu ikelimo. Afroditei gal geriausiai i toki standartini varianta ir orientuotis, kadangi nera issamiu tyrimu. O tau neprosal ir daugiau ju, kad TNF dar pamustu. Kaip keista, kad nuo antros Humiros jokio poveikio..
Atsakyti
QUOTE(Pumpule @ 2012 02 04, 18:19)
Terze, eurovaistineje yra folio rugsties po 1000, tai reiketu 1 tabletes, arba po 400, tai reiketu tik 2. Ta 1000 gaunasi pigiausiai!

Aciu, ta ir nusipirkau.. Kaip as anksciau jo neuzmaciau? blink.gif Gal dar ir regejimas sutrikes lotuliukas.gif lotuliukas.gif

As siandien beveik nenoriu valgyt lotuliukas.gif Mano racionas, po grizimo is vaistines: Q10, Folis, gelezis, B vitaminu grupe, c vitaminas, ir cinkas (vyrui paemiau, tai pamaciau, kad parasyta gerai plaukams, tai ikaliau lotuliukas.gif ) ir mano thybon, vakare dar bromokriptinas, o ryte Ltiroxinas lotuliukas.gif
Klausykit, taip salta, gal cia po baseino... nosyje esantys plaukeliai susalo i vamzdelius lotuliukas.gif Atrodo, kad varvekliai kabo is nosies.... Ai, probiotiku nebuvo... tai jau nebevaziavau iki kitos vaistines, nes galva iki galo nebuvo sausa...
Papildyta:
QUOTE(Citas @ 2012 02 04, 20:46)
Eik tu sau o kas cia dar per biesai  unsure.gif  ta bykova matau irgi megsta rasti ligu, kip ir gorgis , gal sakau kiekvienas daktaras tiesiog nusistates kokias ligas rasti nes zino kaip jas gydyti  lotuliukas.gif  na cholesterolis tai cia gi pas kas antra aukstoka, tai kas kad sveikai matintis stengiates, vis tiek gi valgot ir mesa ir visokius nitratiniu maistus, nu nebent ju tie visiski sveikuoliai  bigsmile.gif o kepenu fermentas tai nezinau kas tai, reiks panarsyt angliskuose forumuose, tu ieskojai lietuviskuose??

del vaistu taip pirstu i aki, tik as per kompa desiu dideli uzsakyma visokiu papildu tiek sau tiek MB  lotuliukas.gif

o jei taip nusiperkat su Beila tuos loterijos bilietus kur reikia nutrinti su kapeika kelis plotelius ir pamatot nescia nescia nescia  bigsmile.gif

Man pirma karta, kada cholesterolis uzkilo.. blink.gif Nesam iki galo tie sveikuoliai, kurie stikline sulciu "valgo" puse valandos lotuliukas.gif reiks pasidometi, saldumynai ir cholesterolis ar yra kazkas bendro.. Neieskojau, jau nenoriu sau dar vienos ligos rasti, tegu Bykova pataria kas ir kaip...

internetu kazkaip liudnai LT, as irgi grizus galvoju, gal koks yra web puslapis, bet apart poros su mazu asortimentu neradau..

lotuliukas.gif pas mane dazniausiai budavo ant ju parasyta: bandykite dar karta lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Terze @ 2012 02 04, 21:16)
Aciu, ta ir nusipirkau.. Kaip as anksciau jo neuzmaciau?  Gal dar ir regejimas sutrikes
As siandien beveik nenoriu valgyt  lotuliukas.gif  Mano racionas, po grizimo is vaistines: Q10, Folis, gelezis, B vitaminu grupe, c vitaminas, ir cinkas (vyrui paemiau, tai pamaciau, kad parasyta gerai plaukams, tai ikaliau   ) ir mano thybon, vakare dar bromokriptinas, o ryte Ltiroxinas  lotuliukas.gif 
Klausykit, taip salta, gal cia po baseino... nosyje esantys plaukeliai susalo i vamzdelius  lotuliukas.gif  Atrodo, kad varvekliai kabo is nosies.... Ai, probiotiku nebuvo... tai jau nebevaziavau iki kitos vaistines, nes galva iki galo nebuvo sausa...
Papildyta:

Man pirma karta, kada cholesterolis uzkilo..  blink.gif  Nesam iki galo tie sveikuoliai, kurie stikline sulciu "valgo" puse valandos  lotuliukas.gif  reiks pasidometi, saldumynai ir cholesterolis ar yra kazkas bendro..  Neieskojau, jau nenoriu sau dar vienos ligos rasti, tegu Bykova pataria kas ir kaip...

internetu kazkaip liudnai LT, as irgi grizus galvoju, gal koks yra web puslapis, bet apart poros su mazu asortimentu neradau..

lotuliukas.gif  pas mane dazniausiai budavo ant ju parasyta: bandykite dar karta  lotuliukas.gif

Saldumynai ir cholesterolis labai susije 4u.gif As tai niekada ir nesityriau sito velnio doh.gif

dar galetum ir d3 prideti, jau vis tiek visa puokste naudoji, nepakenks lotuliukas.gif cia UK per Tv dabar labai pabrezia kad pas labai daug zmoniu trukumas jo. Ir dar gerai zuvu taukai ir biciu pienelis isvis tipo stebuklus daro 4u.gif ziurek pridesi situos ir nereikes jau tikrai valgyti tongue.gif

Issilauzyk varveklius depiliuosi nosi lotuliukas.gif lotuliukas.gif

nu tas bandykit dar karta tai prajuokino lotuliukas.gif , nors zinau kad nereiketu juoktis blush2.gif

Iride - matai tai sakai kad gali dvieju LIT nepakakti g.gif neramu , bet tai ka padarysi. jo zinok po npirmos humiros tnf krito nuo 42 iki 31 ir dar sukele iki ribos ta kita tng ar kaip jis ten, jau net issigandau. tai po antros humiros tnf 31.5, o tas kitas jau krites normaliai, ties zemesne riba. tai va galvok kaip nori zmogus. Nu kaip ir sakai dar intralipidai, LIT, zuvu taukai ir kiti biesai gal pagelbes rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Citas: 04 vasario 2012 - 21:04
QUOTE(Citas @ 2012 02 04, 21:58)
Saldumynai ir cholesterolis labai susije  4u.gif  As tai niekada ir nesityriau sito velnio  doh.gif

dar galetum ir d3 prideti, jau vis tiek visa puokste naudoji, nepakenks  lotuliukas.gif  cia UK per Tv dabar labai pabrezia kad pas labai daug zmoniu trukumas jo. Ir dar gerai zuvu taukai ir biciu pienelis isvis tipo stebuklus daro  4u.gif  ziurek pridesi situos ir nereikes jau tikrai valgyti  tongue.gif

Issilauzyk varveklius depiliuosi nosi  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

nu tas bandykit dar karta tai prajuokino  lotuliukas.gif , nors zinau kad nereiketu juoktis  blush2.gif

As geriau tuos d3 nuo praeitu metu, neperseniausia meciau, nes issityriau ta d3-jis pas mane maximumas lotuliukas.gif Mane irgi endokrtinologas buvo primokines su ivairiausiais pavyzdziais, kad jis pagal paskutinius tyrimus labai reiklaingas, ir kad jo beveik neranda pas zmones...

Zinai, svarbiausia, kad neparasyta: NUSTOKITE bandyti lotuliukas.gif Tai jau ir gerai lotuliukas.gif
Atsakyti