QUOTE(T.P.Keberiokst @ 2012 02 03, 23:13)
Citai,skaiciau sau knyga su arbatele lovoj,tik niekaip tu man is galvos neisejai su savo skaiciais,tai atslepsejau parasyti
Vien zo,rasei,kad tavo CD56 12,bet juk aktyvumas tai 24 kiek pamenu buvo?Ar ne?Tai va sitas skaiciukas,tai yra aktyvumas,ne bendras skaicius,turi buti 15.Ir ne TNF.Viskas dar normaliai ten,mano berods buvo 30.9,labai jau toli visi tie tyrimai tingiu eit knistis.
Po antibu,lit ir intralipidu nukrito iki 25.
O del tavo gleivines tai labai realus variantas,kad antibai isvare chlam padejo,nes yra pastebeta,kad atsigauna gleivine isgydzius ta paslepta c.Ne taisykle cia,bet tikrai ne vienai ir ne dviem taip buvo.
Nu labai tikiuosi,kad as cia suprantamai ir nieko nesumaliau,nes kartais savo besmegeniskumu negaliu atsizaveti
tu labai labai gera
Tavo besmeginiskumas labai labai jau protingas
Nu man dar visi intralipidai ir lit ateity, tai gal dar pamus biski tuos TNF. O del kitu rezultatu tai tu visiskai teisi, jie butent tokie, bet ju gorgis nepertestavo tai nezinau ar kas nukrito ar ne, gal veliau duos persitestuot
as ekstazej del gleivines normalaus storio ir labai laukiu biopsijos rezultatu
Terze, afrodite -
QUOTE(audra72 @ 2012 02 03, 23:40)
siandien man 6 diena po isodinimo, isidejau crinone po valandos viskas iskrito, labai issigandau, kazi gal galiu kita isidet , ir kazin kodel iskrito viskas , per visa savaite ne laselio nebuvo iskrite
daznai mergaitems buna kad iskrenta dalis ar visas kuria diena. tiesiog organizmas pasisavina tiek kiek reikia. nepergyvenk , viskas gerai