Įkraunama...
Įkraunama...

IVF namai

QUOTE(Beila @ 2012 02 03, 18:09)
Cituk, niu kaip sveikatėlė tavo?  4u.gif Tikiuosi lengvai pergyvenai narkozę  4u.gif

P.S. Gal žinot, kokių veiksmingų būdų ,kaip susirgt greičiau mmm???Gulėti vonioje netinka, nes man nelabai patinka doh.gif  g.gif

Man ir vonia nelabai patinka,bet isbandziau vonia,vyna ir vyra,rezultatas kita vakara pasirode mm 4u.gif Isbandyk visus tris 4u.gif
Atsakyti
Niu labukas mano drauges 4u.gif

as namie ant sofkutes, su svaigstancia galva, narkoze dar pilnai neisejus. Viskas praejo gerai, truputi kraujuoju, bet sake normalu, kol kas neskauda, bet dave nuskausminamu jei kas. Daktare atejo trumpai pasakyti kaip kas, tai sake gimda normalios formos, polipu nerado bet tipo kai kurie dariniai tipo linke lyg i polipus, lyg storesni dariniaa kazkokie, suzinosi tiksliau pirmadieni. tada daktare manes paklause ar jusu gleivine linkusi i plonuma? sakau nu jo per visus ivf daktarai sakydavo kad kazkiek i plonuma. tai daktare sako vat ir ne, gleivines labai normali ir storis taip pat bigsmile.gif apsidziaugiau, gal sakau isgydytos zarazos galejo padeti cia, nes man visada neduodavo ramybes jos storis per mazas rolleyes.gif Na o biopsijos rezultatai bus tik dvieju savaiciu begy, tai ir pirmadieni dar nesuzinosiu ar mano gleivines sandara normali ir pan smile.gif

tiek ziniu, aciu visoms uz kumstukus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Citas @ 2012 02 03, 20:53)
Niu labukas mano drauges  4u.gif

as namie ant sofkutes, su svaigstancia galva, narkoze dar pilnai neisejus. Viskas praejo gerai, truputi kraujuoju, bet sake normalu, kol kas neskauda, bet dave nuskausminamu jei kas. Daktare atejo trumpai pasakyti kaip kas, tai sake gimda normalios formos, polipu nerado bet tipo kai kurie dariniai tipo linke lyg i polipus, lyg storesni dariniaa kazkokie, suzinosi tiksliau pirmadieni. tada daktare manes paklause ar jusu gleivine linkusi i plonuma? sakau nu jo per visus ivf daktarai sakydavo kad kazkiek i plonuma. tai daktare sako vat ir ne, gleivines labai normali ir storis taip pat  bigsmile.gif  apsidziaugiau, gal sakau isgydytos zarazos galejo padeti cia, nes man visada neduodavo ramybes jos storis per mazas  rolleyes.gif  Na o biopsijos rezultatai bus tik dvieju savaiciu begy, tai ir pirmadieni dar nesuzinosiu ar mano gleivines sandara normali ir pan  smile.gif

tiek ziniu, aciu visoms uz kumstukus  4u.gif

Sveika Cituk-budejau cia-laukiau taves.. Pasirodo esi supratingas zmogus, nekankinai cia manes iki pirmadienio ir prasinesei wub.gif
Dziugu, kad viskas kol kas taip tikrai vaisingai juda i prieki wink.gif Ir dziaugiuosi, kad neuzmirsai i klinika.. cool.gif
Atsakyti
QUOTE(T.P.Keberiokst @ 2012 02 02, 18:05)
Merginos,o pasiknisus siek tiek giliau - esanti pvz tokia chlamidija kelia citokinu lygi,TH1/TH2 gali buti net labai pakiles,kas gali ne tik isreguliuoti imunine sistema,bet yra kaip naturali organizmo chemoterapija.Tikriausiai apie kiausialasciu kokybe prie auksto TH1/TH2 reiktu irgi pagalvoti.

Idomu Cito kokie atsakymai bus,tik kazin kaip bus sureaguota i Humira.

Pas mane TH1/TH2 buvo link aukstesnes ribos,bet dar tilpo.Po musio su zarazom tyrimas buvo superinis ax.gif

O kaip apibrezti kiausialasciu kokybe, kaip suzinoti ar jos kokybiskos? Jei per punkcija ispunktuoja pvz., 20 kiausialasciu ir sako liko 6 geros ir pvz., apsivaisino 5. Tai reikia suprasti, kad visos 5 buvo kokybiskos, geros ir pan.? Ir del blogo tolesnio dalijimosi kaltinti spermatozoidus?? Kaip suprasti gydytojo pasakyma, is 20 kiausialasciu buvo 6 geros? Juk jis DNR, zarazu, kurios turbut itakoja kiausialasciu kokybe mikroskopiskai nemato.
Atsakyti

as namie ant sofkutes, su svaigstancia galva, narkoze dar pilnai neisejus. Viskas praejo gerai, truputi kraujuoju, bet sake normalu, kol kas neskauda, bet dave nuskausminamu jei kas. Daktare atejo trumpai pasakyti kaip kas, tai sake gimda normalios formos, polipu nerado bet tipo kai kurie dariniai tipo linke lyg i polipus, lyg storesni dariniaa kazkokie, suzinosi tiksliau pirmadieni. tada daktare manes paklause ar jusu gleivine linkusi i plonuma? sakau nu jo per visus ivf daktarai sakydavo kad kazkiek i plonuma. tai daktare sako vat ir ne, gleivines labai normali ir storis taip pat  bigsmile.gif  apsidziaugiau, gal sakau isgydytos zarazos galejo padeti cia, nes man visada neduodavo ramybes jos storis per mazas  rolleyes.gif  Na o biopsijos rezultatai bus tik dvieju savaiciu begy, tai ir pirmadieni dar nesuzinosiu ar mano gleivines sandara normali ir pan  smile.gif

Cituk,mazute sveika sugryzusi 4u.gif 4u.gif Daug tau sveikatytes ir tik paciu geriausiu naujienu thumbup.gif Kaip dziaugiuosi kad tau viskas gerai ir nustebau kai pamaciau kad tu parasei-SAUNUOLE thumbup.gif Saugok savem,pagulinek,nepersitempk ir eik ilsetis.Buckis buckis buckis ir sveikatos dauf balioniuku tau 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Citai,skaiciau sau knyga su arbatele lovoj,tik niekaip tu man is galvos neisejai su savo skaiciais,tai atslepsejau parasyti smile.gif Vien zo,rasei,kad tavo CD56 12,bet juk aktyvumas tai 24 kiek pamenu buvo?Ar ne?Tai va sitas skaiciukas,tai yra aktyvumas,ne bendras skaicius,turi buti 15.Ir ne TNF.Viskas dar normaliai ten,mano berods buvo 30.9,labai jau toli visi tie tyrimai tingiu eit knistis.
Po antibu,lit ir intralipidu nukrito iki 25.

O del tavo gleivines tai labai realus variantas,kad antibai isvare chlam padejo,nes yra pastebeta,kad atsigauna gleivine isgydzius ta paslepta c.Ne taisykle cia,bet tikrai ne vienai ir ne dviem taip buvo.

Nu labai tikiuosi,kad as cia suprantamai ir nieko nesumaliau,nes kartais savo besmegeniskumu negaliu atsizaveti tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(per angusta @ 2012 02 03, 20:11)
O kaip apibrezti kiausialasciu kokybe, kaip suzinoti ar jos kokybiskos? Jei per punkcija ispunktuoja pvz., 20 kiausialasciu ir sako liko 6 geros ir pvz., apsivaisino 5. Tai reikia suprasti, kad visos 5 buvo kokybiskos, geros ir pan.? Ir del blogo tolesnio dalijimosi kaltinti spermatozoidus?? Kaip suprasti gydytojo pasakyma, is 20 kiausialasciu buvo 6 geros? Juk jis DNR, zarazu, kurios turbut itakoja kiausialasciu kokybe mikroskopiskai nemato.

Na kiek pamenu,spermatozoidus kaltint galima nuo 3 embrionu dienos,tada isijungia ju darbas.
O kaip vertint,nu sunku pasakyti kokius konkreciai kriterijus ima gydytojai,bet manai ir skaiciu ir branda,ir dalijimasi,ir veliau embrionu fragmentacija.
Klausimas ar is tiek nemazai kiausialasciu liko tik 6 del prastos kokybes ar del to,kad per anksti/per velai suleisti sprogdukai.Ar bandyta kitokiais vaistukais stimuliuoti.Man kazkodel atrodytu,kad apie kokybe vertetu pamastyti.Bet vel reikia ziureti koks FSH,metai ir t.t.
Juk jei is 6 apsivaisina 5,reiskias bendras apsivaisinimo procentas yra labai didelis.

Na cia bendrai labai,pamastymai garsiai ax.gif
Atsakyti
siandien man 6 diena po isodinimo, isidejau crinone po valandos viskas iskrito, labai issigandau, kazi gal galiu kita isidet , ir kazin kodel iskrito viskas , per visa savaite ne laselio nebuvo iskrite g.gif
Atsakyti
QUOTE(T.P.Keberiokst @ 2012 02 03, 23:13)
Citai,skaiciau sau knyga su arbatele lovoj,tik niekaip tu man is galvos neisejai su savo skaiciais,tai atslepsejau parasyti smile.gif Vien zo,rasei,kad tavo CD56 12,bet juk aktyvumas tai 24 kiek pamenu buvo?Ar ne?Tai va sitas skaiciukas,tai yra aktyvumas,ne bendras skaicius,turi buti 15.Ir ne TNF.Viskas dar normaliai ten,mano berods buvo 30.9,labai jau toli visi tie tyrimai tingiu eit knistis.
Po antibu,lit ir intralipidu nukrito iki 25.

O del tavo gleivines tai labai realus variantas,kad antibai isvare chlam padejo,nes yra pastebeta,kad atsigauna gleivine isgydzius ta paslepta c.Ne taisykle cia,bet tikrai ne vienai ir ne dviem taip buvo.

Nu labai tikiuosi,kad as cia suprantamai ir nieko nesumaliau,nes kartais savo besmegeniskumu negaliu atsizaveti  tongue.gif

tu labai labai gera wub.gif

Tavo besmeginiskumas labai labai jau protingas wub.gif Nu man dar visi intralipidai ir lit ateity, tai gal dar pamus biski tuos TNF. O del kitu rezultatu tai tu visiskai teisi, jie butent tokie, bet ju gorgis nepertestavo tai nezinau ar kas nukrito ar ne, gal veliau duos persitestuot 4u.gif

as ekstazej del gleivines normalaus storio ir labai laukiu biopsijos rezultatu biggrin.gif

Terze, afrodite - wub.gif wub.gif

QUOTE(audra72 @ 2012 02 03, 23:40)
siandien man 6 diena po isodinimo, isidejau crinone po valandos viskas iskrito, labai issigandau, kazi gal galiu kita isidet , ir kazin kodel iskrito viskas , per visa savaite ne laselio nebuvo iskrite  g.gif

daznai mergaitems buna kad iskrenta dalis ar visas kuria diena. tiesiog organizmas pasisavina tiek kiek reikia. nepergyvenk , viskas gerai 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Citas: 03 vasario 2012 - 23:00
sveikutes.labai idomu jai antra karta daryciau ivf ar butu kokia nuolaida? pirma karta dariausi 2008m jis buvo sekmingas ar vel tektu daryt visus kraujo tyrimus ar tiktu seni?aciu uz atsakymus.
Atsakyti
Sveikos mergaites 4u.gif

wub.gif wub.gif wub.gif

QUOTE(Citas @ 2012 02 03, 23:59)
as ekstazej del gleivines normalaus storio ir labai laukiu biopsijos rezultatu  biggrin.gif

as irgi ekstazej del tavo gleivines wub.gif

Praraja, manau tektu darytis visus tyrimus is naujo, nes senieji jau "pagyvene" 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(praraja @ 2012 02 04, 02:06)
sveikutes.labai idomu jai antra karta daryciau ivf ar butu kokia nuolaida? pirma karta dariausi 2008m jis buvo sekmingas ar vel tektu daryt visus kraujo tyrimus ar tiktu seni?aciu uz atsakymus.

o kur dareisi?
siaip tai tyrimus tikrai reiktu pasidaryti is naujo. as pries pusmeti visus esu atlikus tyrimus, o maniske gine pasake, kad reikia darytis visus is naujo.
Atsakyti