Įkraunama...
Įkraunama...

Kanarų salos - X tema

QUOTE(Elvita @ 2012 02 02, 12:15)
Todel, taip kategoriskai, kad tai slamstas neteigciau  biggrin.gif

Na nezinau jis slamstas ar ne,bet man asmeniskai nei kartelio nera padeje,o kai lygini su pries tai gertais vaistais nuo pykinimo,kur is karto padedavo ir suveikdavo,tai ka tada galvoti g.gif
Cia lygiai kaip man vaistineje tiesiog siule vietoj aviaplanto imbiero pakramtyti,sake tas pats poveikis g.gif tai jei tik siaip silpni pozymiai,gal ir padetu kazkam,bet kam rimtai,tai na juk nepadeda g.gif man nera stiprus pozymiai....nei karto nesu nei vemusi(atsiprasau),nei kad jau visai mirciau nuo blogumo...na negera ir tiek,bet ar isgeri tuos vaistus ar ne..rezultatas toks pat g.gif
Atsakyti
QUOTE(JM @ 2012 02 02, 13:20)
rezultatas toks pat g.gif

irnesakyk.gif ir nebesipleskim daugiau biggrin.gif
Papildyta:
klementyna, ar yra ten pas jus surasyti sporto renginiu tvarkarasciai? Mane domina konkreciai motokroso varzybos. Ir kur yra motokroso trasa gal imanoma suzinoti?
Atsakyti
QUOTE(Elvita @ 2012 02 02, 12:35)
irnesakyk.gif ir nebesipleskim daugiau  biggrin.gif
Papildyta:
klementyna, ar yra ten pas jus surasyti sporto renginiu tvarkarasciai? Mane domina konkreciai motokroso varzybos. Ir kur yra motokroso trasa gal imanoma suzinoti?

Na matai,kai paciai neaktualu,tai ir neidomi tema apie vaistus nuo pykinimo biggrin.gif o juk kelionese kitiems isties reikalingi tokie vaistai. rolleyes.gif
Todel kas zino kokiu veistu prasom temoje informuoti rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(JM @ 2012 02 02, 13:40)
Na matai,kai paciai neaktualu,tai ir neidomi tema apie vaistus nuo pykinimo  biggrin.gif o  juk kelionese kitiems isties reikalingi tokie vaistai. rolleyes.gif
Todel kas zino kokiu veistu prasom temoje informuoti  rolleyes.gif

Tai jau parasyta "Cinfamar" ir "Dramina", pirmieji perkami Ispanijoje, antrieji Rusijoje. LT, be Avioplant nieko nera smile.gif
Atsakyti
QUOTE(JM @ 2012 02 02, 13:40)
Na matai,kai paciai neaktualu,tai ir neidomi tema apie vaistus nuo pykinimo  biggrin.gif o  juk kelionese kitiems isties reikalingi tokie vaistai. rolleyes.gif
Todel kas zino kokiu veistu prasom temoje informuoti  rolleyes.gif

drinks_cheers.gif . Mums buvo aktualu, todėl susiradom tą Cinfamarą. Ir paskui į Kretą jį vežėmės, nes Aviaplantas bbūtų sėkmingai su kitu skrandžio turiniu atsidūręs už borto doh.gif - kaip tada suuupooo... Turbūt tik laivo įgulai nebuvo bloga lotuliukas.gif
Reiks ir vėl kada apsirūpint tuo Cinfamaru biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Dilma @ 2012 02 02, 13:23)
drinks_cheers.gif . Mums buvo aktualu, todėl susiradom tą Cinfamarą. Ir paskui į Kretą jį vežėmės, nes Aviaplantas bbūtų sėkmingai su kitu skrandžio turiniu atsidūręs už borto doh.gif - kaip tada suuupooo... Turbūt tik laivo įgulai nebuvo bloga lotuliukas.gif
Reiks ir vėl kada apsirūpint tuo Cinfamaru biggrin.gif

O kaip jus jo pasirupinate,gal galite pasidalinti idejomis blush2.gif rolleyes.gif man rudeni jo manau reikes - du skrydziai ir is karto turetume i kelta sesti doh.gif maza kas ten saus mano organizmui doh.gif
Atsakyti
QUOTE(JM @ 2012 02 02, 14:34)
O kaip jus jo pasirupinate,gal galite pasidalinti idejomis blush2.gif  rolleyes.gif man rudeni jo manau reikes - du skrydziai ir is karto turetume i kelta sesti doh.gif maza kas ten saus mano organizmui doh.gif

Labai primityviai - kai būname ten, nusiperkame vaistinėj biggrin.gif . Galiojimo laikas ilgas, apie porą metų 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Dilma @ 2012 02 02, 14:38)
Labai primityviai - kai būname ten, nusiperkame vaistinėj biggrin.gif . Galiojimo laikas ilgas, apie porą metų 4u.gif

Reiks ir man nusipirkti, mazu kada prireiks biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Dilma @ 2012 02 02, 13:38)

aciu....bet as jau nenusipirkau biggrin.gif

Vilnietes auuuu..kurios vyksta,kas galit prasau skelbkites blush2.gif biggrin.gif ..nedristu prasyti ir trukdyti atostogu metu lakstyti po vaistines,bet gal..tikiuosi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(JM @ 2012 02 02, 14:55)
aciu....bet as jau nenusipirkau biggrin.gif

Vilnietes auuuu..kurios vyksta,kas galit prasau skelbkites  blush2.gif  biggrin.gif ..nedristu prasyti ir trukdyti atostogu metu lakstyti po vaistines,bet gal..tikiuosi biggrin.gif

Kada išvykstat?
Atsakyti
QUOTE(Dilma @ 2012 02 02, 13:57)
Kada išvykstat?

spali hihihi.gif as matot kokia siais metais pavyzdinga ir viska is anksto planuojuosi flirt.gif
Atsakyti
QUOTE(JM @ 2012 02 02, 14:59)
spali hihihi.gif as matot kokia siais metais pavyzdinga ir viska is anksto planuojuosi flirt.gif

bigsmile.gif oho bigsmile.gif . Tai iki to laiko jums visą sunkvežimį priveš to Cinfamaro lotuliukas.gif Galėsiu ir aš papirkt biggrin.gif
Atsakyti