Įkraunama...
Įkraunama...

Kanarų salos - X tema

QUOTE(Dilma @ 2012 02 01, 23:26)
1.Cinfamar (vaikams) ir Cinfamar Rapid. Vietoj nusipirksit 4u.gif

2.Negali būti... AViaplant pagaminti iš imbiero... Jie turėtų ir mažiukams tikt g.gif

1. Aciu! 4u.gif
2. Imbiero tokiems maziukams negalima, del galimos alergijos ir netoleravimo wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Dilma @ 2012 02 01, 23:26)
Cinfamar (vaikams) ir Cinfamar Rapid. Vietoj nusipirksit 4u.gif

Negali būti... AViaplant pagaminti iš imbiero... Jie turėtų ir mažiukams tikt g.gif

Parasyta anotacijoje mirksiukas.gif

QUOTE(JM @ 2012 02 02, 07:49)
as nezinau kaip kitiems,bet man aviaplantas visiskai nepadadeda schmoll.gif

Manes nepykina irgi niekur, bet, kai plaukem laivu isgeriau, tai nzn arba irgi nepykino, arba Avioplant padejo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(JM @ 2012 02 02, 09:57)
ar ju yra LT vaistinese?

ne nėra jų LT vaistinėse schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Ernesta @ 2012 02 02, 11:24)
ne nėra jų LT vaistinėse schmoll.gif

Juos galima is Baltarusijos atsivezti? Kokia ju kaina?
Atsakyti
QUOTE(JM @ 2012 02 02, 07:49)
as nezinau kaip kitiems,bet man aviaplantas visiskai nepadadeda schmoll.gif gal ka nepykina tai isgerus aviaplanta irgi nepykins biggrin.gif

drinks_cheers.gif absoliutus šlamštas. Man irgi nepadeda. Bet Lietuvos vaistinėse daugiau nuo pykinimo nieko ir nėra. Kažkada buvo tos mažytės tabletytės, bet paskui dingo...
Atsakyti
QUOTE(JM @ 2012 02 02, 09:49)
as nezinau kaip kitiems,bet man aviaplantas visiskai nepadadeda schmoll.gif gal ka nepykina tai isgerus aviaplanta irgi nepykins biggrin.gif

Aviaplanto reikia gerti 2-3 kapsules ir is anksto, pries plaukiant, o ne jau isplaukus.
Bet visko gali buti, kad veikia ir psichologija, kaip nusiteiksi - va isgeriau ir dabar jau nepykins, tai taip ir bus. lotuliukas.gif

Sekmadieni isskrendam, tai suku galva kaip vaikus aprengt, juk cia laaabai salta, o ryanieras girdejau laipina ne per rankoves.
Atsakyti
QUOTE(pingwine @ 2012 02 02, 12:31)
Sekmadieni isskrendam

Kaip jums gerai, pabegsit is to salcio thumbup.gif
Ilgam isskrendat? I kuria sala?
Atsakyti
noriu feedback'o. o tai kiek LT salcio? ziuriu visis pastaruoju metu apie tai tik ir kalba
Atsakyti
QUOTE(klementyna @ 2012 02 02, 13:43)
noriu feedback'o. o tai kiek LT salcio? ziuriu visis pastaruoju metu apie tai tik ir kalba

siuo metu Vilniuj -24C biggrin.gif nakti pranasauja -30 ir iki -33C
Atsakyti
QUOTE(pingwine @ 2012 02 02, 12:31)
Sekmadieni isskrendam, tai suku galva kaip vaikus aprengt, juk cia laaabai salta, o ryanieras girdejau laipina ne per rankoves.

Aha parasykit kaip vaikus rengsit, nes mes pirmadieni anksti ryte isskrendam
Atsakyti
QUOTE(pingwine @ 2012 02 02, 11:31)
Aviaplanto reikia gerti 2-3 kapsules ir is anksto, pries plaukiant, o ne jau isplaukus.
Bet visko gali buti, kad veikia ir psichologija, kaip nusiteiksi - va isgeriau ir dabar jau nepykins, tai taip ir bus.  lotuliukas.gif

tai taip ir dariau mirksiukas.gif ir ne karta jau isbandyta mirksiukas.gif pvz man kylant lektuvui buna kartais nekoks jausmas(ne visada cia tik pora kartu buvo)...gerdavau,kaip parasyta instrukcijose,bet nepadedavo nei kiek schmoll.gif
O vat tos tabletes mazulytes,kuriu vaistinese neberandu padedavo ir jausdavosi poveikis.O psichologiskai nenusistatau schmoll.gif juolab,kad juroje dar nei karto manes nera pykine,bet isgeriau del atsargos,nes buvau pries tai paskaiciusi rusu komentaruose,kad dazna vandenyne supa ir pykina.
Papildyta:
QUOTE(Dilma @ 2012 02 02, 10:34)
drinks_cheers.gif absoliutus šlamštas. Man irgi nepadeda. Bet Lietuvos vaistinėse daugiau nuo pykinimo nieko ir nėra. Kažkada buvo tos mažytės tabletytės, bet paskui dingo...

drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JM: 02 vasario 2012 - 13:13
As tai Avioplant geriau pernai pirma karta, anksciau is vis nuo pykinimo nesu jokiu gerus. Bet, pries plaukiant, galvoju nerizikuosiu, tai sakau, arba nepykino, del to, kad nepykina, arba del to, kad padejo. Todel, taip kategoriskai, kad tai slamstas neteigciau biggrin.gif
Atsakyti