Įkraunama...
Įkraunama...

Kanarų salos - X tema

QUOTE(JM @ 2012 02 01, 20:45)
svarbiausia..neuzsiziopsoti ir fotografuoti biggrin.gif nepamirsk ir apie likusia auditorija biggrin.gif

Ujjj, bijau, kad galiu pamirsti is to dziaugsmo assa.gif Bet pasistengsiu karsta.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Elvita: 01 vasario 2012 - 20:51
QUOTE(Elvita @ 2012 02 01, 20:31)
drinks_cheers.gif , "tikru" muzieju as ir nemegstu , mb juolab  blush2.gif Lagomar, toks specifinis muziejus, bet itariu negaisim ir mes laiko  ax.gif

Man Jameos del Agua, Manrique namai ir Lagomar panasus, visi irengti uolose.Kaip jau sakiau, visu aplankyti nesigavo, o ir nesinorejo del trumpu atostogu.Todel rinkomes viena is ju.Jameos nugalejo, nes turi akluosius baltuosius krabiukus. wub.gif Manau, kad ten butu ispudinga vakare, kai vyksta koncertai pozemineje auditorijoje.

QUOTE(JM @ 2012 02 01, 20:33)
smagiai jus paatostogavote...net dziugu skaityti ir sypsena nuo veido nedingsta wub.gif skaitant apie jusu atostogas wub.gif
O tu nudistu,kurie ir i ekskursijas nuogi eina (kaip buvau imetusi nesenai nuoroda) nematete blush2.gif  biggrin.gif

Dekui. 4u.gif Stengiames megautis atostogomis. Pilnai suprantu tuos kurie atostogauja tik viesbuciuose ir tuos, kurie aplanko kiek imanoma daugiau lankytinu vietu.Bet patys mes megstame visko po truputi.

Nea, "ekskursantu" nepavyko pamatyti. bigsmile.gif Bet tie kuriuos matem irgi pakankamai demonstravosi.Veliau ipratau. cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Caca* @ 2012 02 01, 20:55)
Jameos nugalejo, nes turi akluosius baltuosius krabiukus. wub.gif

Man juos ir smalsu pamatyti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Elvita @ 2012 02 01, 20:57)
Man juos ir smalsu pamatyti  ax.gif

Jaukuciai, miniatiuriniai tokie... wub.gif Dickis grieztai stebejo visus turistus, ar nemeta jiems i vandeni monetu ( korozija krabams kenkia). cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Caca* @ 2012 02 01, 21:00)
Jaukuciai, miniatiuriniai tokie... wub.gif Dickis grieztai stebejo visus turistus, ar nemeta jiems i vandeni monetu ( korozija krabams kenkia). cool.gif

Aha, skaiciau, kad jie nyksta del to verysad.gif
Atsakyti
Ai, va ka dar pamirsau. Lanzaroteje, prie Arecifes yra IKEA.Jei kas noresit turiningai laika praleisti. smile.gif Nors keista.Ikea steigia savo parduotuves miestuose, kuriuose gyvena 1mln zmoniu ir daugiau, o Lanzaroteje ir 100.000 nerasi. schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Caca* @ 2012 02 01, 20:17)
Ai, va ka dar pamirsau. Lanzaroteje, prie Arecifes yra IKEA.Jei kas noresit turiningai laika praleisti. smile.gif Nors keista.Ikea steigia savo parduotuves miestuose, kuriuose gyvena 1mln zmoniu ir daugiau, o Lanzaroteje ir 100.000 nerasi. schmoll.gif

ar buvote ten nuvyke? kaip kainos, asortimentas?
mes Tenerifeje Ikejoje buvome,nusipirkome geru dalykeliu thumbup.gif ech wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JM: 01 vasario 2012 - 21:52
QUOTE(JM @ 2012 02 01, 21:43)
ar buvote ten nuvyke? kaip kainos, asortimentas?
mes Tenerifeje Ikejoje buvome,nusipirkome geru dalykeliu thumbup.gif ech  wub.gif

Nea, nebuvom, vis laukem blogo oro. biggrin.gif Man is Ikea reikia fotelio, pufiko ir suoliuko.Rankiniam vistiek neparsivezciau... lotuliukas.gif O siaip asortimenta galima paziuret www.ikea.com, suvedi sali, parduotuve.
Atsakyti
QUOTE(GintareM @ 2012 02 01, 16:15)
cia Lt jie perkami? Kazkas temoje kazkokius is C raides minejo, bet nenusikopinau  doh.gif Kazi tuos avioplant maziukams galima, nes aps mae maziausia supimo nepernesa ( Kretoje vazinejat po kaimelius veme)

Cinfamar (vaikams) ir Cinfamar Rapid. Vietoj nusipirksit 4u.gif
QUOTE(Elvita @ 2012 02 01, 16:23)

Kitu nzn, as siuos pirkau. Juos galima tik nuo 6m.

Negali būti... AViaplant pagaminti iš imbiero... Jie turėtų ir mažiukams tikt g.gif
Atsakyti
QUOTE(Dilma @ 2012 02 01, 22:26)
Negali būti... AViaplant pagaminti iš imbiero... Jie turėtų ir mažiukams tikt g.gif

as nezinau kaip kitiems,bet man aviaplantas visiskai nepadadeda schmoll.gif gal ka nepykina tai isgerus aviaplanta irgi nepykins biggrin.gif

Kazkada buvau nusipirkusi kitokius vaistus nuo pykinimo,tokias irgi mazulytes tabletytes,bet nebepamenu pavadinimo,o kiek klausiu vaistineje tik aviaplanta siulo doh.gif Gal kas zinot rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(Caca* @ 2012 02 01, 22:08)
Man is Ikea reikia fotelio, pufiko ir suoliuko.Rankiniam vistiek neparsivezciau... lotuliukas.gif O siaip asortimenta galima paziuret www.ikea.com, suvedi sali, parduotuve.

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Man asmeniškai nuo pykinimo labai padeda rusiški „Dramina“ ir važiuojant į Mascą ir plaukiant į La Gomero salą buvo thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ernesta: 02 vasario 2012 - 08:34
QUOTE(Ernesta @ 2012 02 02, 07:31)
Man asmeniškai nuo pykinimo labai padeda rusiški „Dramina“ ir važiuojant į Mascą ir plaukiant į La Gomero salą buvo  thumbup.gif

ar ju yra LT vaistinese?
Man serpantinuose nepykina,isvis masinoje nepykina thumbup.gif
Atsakyti