Caca*, o Lagomar ir Cesar Manrique muziejuose buvot? Skaiciau, kad Lagomare fainiau nei SM muziejuje, idomu tavo nuomone?
Sala turbut nera labai didele? Vaziavimas daug laiko neuzima?
QUOTE(GintareM @ 2012 02 01, 13:29)
QUOTE(Elvita @ 2012 02 01, 13:38)
Jo, kalbejau apie sitas, aciu
QUOTE(GintareM @ 2012 02 01, 13:45)
Na, jei cia sitos, tai jos lankytinu vietu sarase pas mane uzfiksuotos
QUOTE(GintareM @ 2012 02 01, 17:01)
Merginos, ka G. Kanarijoj tiesiog butina pamatyti? Galvoju apie Nublo, tuos olu gyventojus, Maspalome gyvensim tai savaime aisku ir kopas pamatysim gal net ne karta, labai noreciau su kupranugarais jomis pereiti, bet su 1.5 metu vaiku tai kogero neisdegs I Palmita jau bilietus turim... Dar i Tejada ir Teroro miestelius galvoju vaziuoti, na ir Puearto de Mogan ir Puerto rico del plezu ir vaiku lankysim. Ka manot?
Beje gal galit priminti kas ten per vaistai nuo supimo ir kur ju isigyti galima?
Beje gal galit priminti kas ten per vaistai nuo supimo ir kur ju isigyti galima?
Mes irgi situos lankem Dar galit Fataga pasizymet, miestukas kalnuose, netoli Maspalomos ..
O kodel su kupriais neisdegs del vaiko? Mes Fuertej visi trys uzlipom ant kupriaus ir perejom gal 1 val. ar ilgiau, vaikui buvo 2 m. Nebent jusiskis judrus, neissedes?
QUOTE(klementyna @ 2012 02 01, 13:33)
aciu uz temute
kur tokia nuotrauka apie GK gavai? varau tuoj pat ieskot jos
as dar siulyciau prie lankytinu vietu GK butinai prideti roque nublo (ruko uola).
kur tokia nuotrauka apie GK gavai? varau tuoj pat ieskot jos
as dar siulyciau prie lankytinu vietu GK butinai prideti roque nublo (ruko uola).
O ta ruko uola kartais ne prie Tejedos randasi? Mes turbut buvom rade atsitiktinai ja, jei neklystu
Papildyta:
Caca, kaip grazu
Lotyna, musiske maze 1.5 metuku tai jei prades muistytis teks lipt lauk o po kiek zmoniu ant kupriaus sesti gali?
Fataga pasizymiu juo labiau kad kaip suprantu netoli musu gyvenamos vietos bus
Fataga pasizymiu juo labiau kad kaip suprantu netoli musu gyvenamos vietos bus
QUOTE(Elvita @ 2012 02 01, 14:58)
Nera uz ka Gal dar JM ar kitos mergaites ka patars, mes jau pries metus buvom, yra "svieziai'' grizusiu
Puerto de la Cruz, nera toks jau maziukas Mazi ir man patinka Labai patiko Masca kaimelis su savo mazais zydinciais namukais
Puerto de la Cruz, nera toks jau maziukas Mazi ir man patinka Labai patiko Masca kaimelis su savo mazais zydinciais namukais
viska labai gerai parasei. nera ka pridurti man mazi kaimeliai dieviski...ta ju atmosfera,aura,ramybe...o vakarais kai viskas istusteja,sauselydis..
Is ties tai is mano puses butu vienas patarimas(kuri asmeniskai visada stengiames taikyti mes patys sau aisku ne visada pavyksta bet stengiames,stengiames )..neplanuokite visko,kad butu begte,iki smulkmenu,pagal kruopstu plana( nebent mazai dienu,mazai laiko ir tikslas,kuo daugiau pamatyti,aplankyti)...atostogos,relaksas....vien tam,.kad uzsideti pliusiuka neverta..tada ir grozis nublanksta ir pavargstama...norisi kazkurioje vietoje pabuti ilgeliau tai ir leiskime tai sau ( as va prie Teides taip uzsirelaksavau,kad prabego nemazai laiko ir pazadejau sau,kad cia dar grisiu i ta vieta,kuri mane patrauke savo kazkokia trauka..ir vat planuojame mes ten net nakti praleisti i nuostabu giedra((tikiuosi)) ir zvaigzdeta dangu paziureti,leisti tai sau ta prabanga) o jei kazko nepamatysime,ne beda....bus laikas bus ir kita kartas....nebus tai nebus,bus kitoje salyje,saloje,kitoje vietoje...mes nenuvykome i La Gomera nors planavome ir norejome...dukra iki siol dar vis man primena foto ziuredama..kad nevykome i ta sala kuria is toli mateme,nenuvykome i vejo urva,bet..nera to blogo,kas neiseitu i gera....planuojame vel,tik didesniais mastais ir ilgesniu laiku
Geru,turiningu,ispudingi ir relaksiniu visiems atostogu
QUOTE(JM @ 2012 02 01, 20:06)
...neplanuokite visko,kad butu begte,iki smulkmenu,pagal kruopstu plana( nebent mazai dienu,mazai laiko ir tikslas,kuo daugiau pamatyti,aplankyti)...atostogos,relaksas....vien tam,.kad uzsideti pliusiuka neverta..tada ir grozis nublanksta ir pavargstama...norisi kazkurioje vietoje pabuti ilgeliau tai ir leiskime tai sau
QUOTE(Elvita @ 2012 02 01, 19:27)
Caca*, o Lagomar ir Cesar Manrique muziejuose buvot? Skaiciau, kad Lagomare fainiau nei SM muziejuje, idomu tavo nuomone?
Musu seima labiau laukines gamtos myletojai, todel jau 3 "muziejai"( Jameos del Agua, Kaktusu parkas ir Timanfaya nac. parkas) per 1 kelione buvo daug. Apie tikrus muziejus nekalbu,MB i juos varu nenuvarysi.Todel muziejais jokiais net nesidomejau.
Sala tikrai nedidele, manau, per 1,5val visa isilgai pervaziuotumet.
Uztat pliazu aplankem daug, i kalnus kopem, po uolas-olas landziojom, su dviraciais kaifavom. Matem daug nudistu, laukiniuose papludimiuose pastatytu palapiniu.Kai kurie zmones atvaziuoja su mikriukais, turtingesni su kemperiais ir gyvena tuose pliazuose.Eini pro sali, sedi koks vyriokas ant akmenu, medituoja, bugneliais groja...
JM- Taikliai pasakyta.
QUOTE(Caca* @ 2012 02 01, 20:26)
Musu seima labiau laukines gamtos myletojai, todel jau 3 "muziejai"( Jameos del Agua, Kaktusu parkas ir Timanfaya nac. parkas) per 1 kelione buvo daug. Apie tikrus muziejus nekalbu,MB i juos varu nenuvarysi.Todel muziejais jokiais net nesidomejau.
, "tikru" muzieju as ir nemegstu , mb juolab Lagomar, toks specifinis muziejus, bet itariu negaisim ir mes laiko
QUOTE(Caca* @ 2012 02 01, 19:26)
Uztat pliazu aplankem daug, i kalnus kopem, po uolas-olas landziojom, su dviraciais kaifavom. Matem daug nudistu, laukiniuose papludimiuose pastatytu palapiniu.Kai kurie zmones atvaziuoja su mikriukais, turtingesni su kemperiais ir gyvena tuose pliazuose.Eini pro sali, sedi koks vyriokas ant akmenu, medituoja, bugneliais groja...
JM- Taikliai pasakyta.
JM- Taikliai pasakyta.
smagiai jus paatostogavote...net dziugu skaityti ir sypsena nuo veido nedingsta skaitant apie jusu atostogas
O tu nudistu,kurie ir i ekskursijas nuogi eina (kaip buvau imetusi nesenai nuoroda) nematete
QUOTE(JM @ 2012 02 01, 20:33)
O tu nudistu,kurie ir i ekskursijas nuogi eina (kaip buvau imetusi nesenai nuoroda) nematete
As tai turiu vilties sutikti kurioje nors saloje
QUOTE(Elvita @ 2012 02 01, 19:34)
As tai turiu vilties sutikti kurioje nors saloje
isdykele
mums itariu nepasiseks na kiek skaiciau jie didesnese salose bazuojasi mazesnes gal bijo,nes jos uzdaresnes
QUOTE(JM @ 2012 02 01, 20:40)
isdykele
mums itariu nepasiseks na kiek skaiciau jie didesnese salose bazuojasi mazesnes gal bijo,nes jos uzdaresnes
, liuks tada
Kad tik per salta jiems nebutu, nes kitaip nesutiksiu dar
QUOTE(Elvita @ 2012 02 01, 19:43)
, liuks tada
svarbiausia..neuzsiziopsoti ir fotografuoti nepamirsk ir apie likusia auditorija
Papildyta:
QUOTE(Elvita @ 2012 02 01, 19:43)
Kad tik per salta jiems nebutu, nes kitaip nesutiksiu dar
oi,nebegaliu..nebejuokink