Labas rytas,
na kaip tik šiandien galvojau, kad reiks paklasuti dėl Gomeros. ir va visa info. Bet dar visgi pasitikslinsiu.
Galima važiuoti 2 būdais: savarankiškai ir su ekskursija. Jei savarankiškai, tai reiškia, kad ten reiks nuomotis ten vietoj mašiniuką ir blūdyti patiems?
Kiek laiko reikia keltu keltis (ir greičiausiai negaluoti )?
Kiek laiko trunka visa ekskursija ir kas į ją įskaičiuota?
Ačiū ir atsiprašau, jei kartojuosi su klausimais, jau susisuko makaulė nuo info pertekliaus
Poryt busiu GK, o ten rodo tik 17 laipsniu,. Negi taip salta ten liudna pasidare
QUOTE(Ledi @ 2012 02 21, 12:06)
Poryt busiu GK, o ten rodo tik 17 laipsniu,. Negi taip salta ten liudna pasidare
pastarasias tris dienas oras tikrai pradeda gereti. o pietuose manau kad dar geresne situacija. kaip sako kanarieciai, didieji salciai jau traukiasi po truputi. dauguma sake, kad siemet "ziema" salciausia kokia jie tik prisimena. bet situacija tikrai gereja. ejau jau degintis.
na gal tikrai mergaites viskas bus gerai
man rodos kad per prognozes rodo sostines temperatura, o ten sako 3-4 laipsniais salciau
man rodos kad per prognozes rodo sostines temperatura, o ten sako 3-4 laipsniais salciau
man tai visada keista,kai lietuviai,bet kokiu oru sako buvo viskas buvo gerai buvo zema temperatura,vandenyne del bangavimo buvo negalima maudytis,bet visktiek viskas super..stai rusu atsiliepimai man patinka..nebijoma prisipazinti,kad na nepasiseke su oru,negalejo maudytis ir del to nusivyle,o baseinas nepatenkino maudyniu,tai ne super,o minusas ir tokiu laiku daugiau nebevyktu man patinka realus objektyvumas
QUOTE(Ledi @ 2012 02 21, 23:18)
na gal tikrai mergaites viskas bus gerai
Trečiadienis GK pietuos dar apsiniaukęs, nekils virš 20, bet po to giedrės ir šilumos daugės. Tik nepamirškit, kad ten saulė kaitresnė ir labiau griebia, todėl jei nėra vėjo, saulės šiluma iš karto jaučias. Ir kremai primygtinai rekomenduojami. Arba pavėsis
QUOTE(JM @ 2012 02 21, 22:27)
man tai visada keista,kai lietuviai,bet kokiu oru sako buvo viskas buvo gerai buvo zema temperatura,vandenyne del bangavimo buvo negalima maudytis,bet visktiek viskas super..stai rusu atsiliepimai man patinka..nebijoma prisipazinti,kad na nepasiseke su oru,negalejo maudytis ir del to nusivyle,o baseinas nepatenkino maudyniu,tai ne super,o minusas ir tokiu laiku daugiau nebevyktu man patinka realus objektyvumas
sveikos mergaites
bilietus jau turime
tik va nemaniau kad taip sunku rasti bus kur gyventi, kiek ziurejome viskas jau isnuomota
ziurime dazniausiai ne viesbucius,o tokius apartamentus,na kur valgyt pats gali daryt.
mes isskrendame 15 kovo
gal turite ka pasiulyti,kad butu vaikams sildomas baseinas ir netoli jura
lauksiu
aciu
bilietus jau turime
tik va nemaniau kad taip sunku rasti bus kur gyventi, kiek ziurejome viskas jau isnuomota
ziurime dazniausiai ne viesbucius,o tokius apartamentus,na kur valgyt pats gali daryt.
mes isskrendame 15 kovo
lauksiu
aciu
QUOTE(laimutyte @ 2012 02 22, 16:00)
sveikos mergaites
bilietus jau turime
mes isskrendame 15 kovo
lauksiu
aciu
bilietus jau turime
mes isskrendame 15 kovo
lauksiu
aciu
O kur skrendate? ir kuriam laikui?
QUOTE(techno @ 2012 02 23, 12:03)
O kur skrendate? ir kuriam laikui?
I Tenerife
15-27 d
QUOTE(laimutyte @ 2012 02 22, 14:00)
sveikos mergaites
bilietus jau turime
mes isskrendame 15 kovo
lauksiu
aciu
bilietus jau turime
mes isskrendame 15 kovo
lauksiu
aciu
Jei nieko visiskai tinkamo nerandate...galite ir toki varianta..uzsibookinate keletui dienui paprasciausia viesbutuka ir nuvyke per diena apsiziurite aplinkui nuomuojamus apartamentus..tikrai vietoje pasirinkimas realus matysis.
Aisku sis variantas tinkamas,tik kai vykstama ilgesniam laikui
Papildyta:
QUOTE(laimutyte @ 2012 02 23, 12:40)
dabar kai parasete...vidutiniskai busite,ne labai ilgai,tad manau sis variantas jums gal ir nelabai tinkamas..vat jei kokioms 3-4 savaitems,tai tada viena dienele ir negaila paaukoti laikinos,bet tinkamos vietos apsistojimui..juolab,kad vietoje ir visi pliusai minusai pasimato ir pigesniu pasiulymu tiesiog issinuomuoti apartamentus daug yra.
Papildyta:
QUOTE(V&E Mamytė @ 2012 02 22, 08:44)
vos atpazinau po pasikeitimo