Jau uzsibukinau y Teide
jsgute,gal turite daugiau foto is keliones po Gomera.Apie ja maziausia pasakojimu ir foto medziagos sioje temoje labai noriu aplankyti ja.
QUOTE(elitarai @ 2012 02 20, 17:43)
Jau uzsibukinau y Teide
jsgute,gal turite daugiau foto is keliones po Gomera.Apie ja maziausia pasakojimu ir foto medziagos sioje temoje labai noriu aplankyti ja.
Daugiau mano foto apie La Gomerą yra mano fotoreportaže apie Gran Kanarija (jo pabaigoj) Gal kas patiks ir Jums Buvau La Gomeroj du kartus. Abu kartai buvo ne savarankiški, t.y. Tenerifėj pirkta vienos dienos ekskursija su gidu.(Vieną kartą važiavau su lietuviškai kalbančiu jau a.a. agentūros Star1 holiday darbuotoju, o kitą kartą su Tez tour rusakalbe gide. Maršrutas abu kartus buvo visiškai analogiškas.) Tai reikštų, kad ryte mus kaip šiltus kiaušinius surinkdavo iš viešbučio, nuveždavo į Los Cristianos uostą, iš kur plaukia dideli greitaeigiai keltai. Po to sėsdavom į tą patį ekskursinį autobusą ir iš San Sebastiano judėdavom į salos gilumą, sustodami tai vienoj, tai kitoj gražesnėj vietelėj. Vakarop sugrįžom į tą patį San Sebastianą, o keltu atgal į Tenerifę. Tikslios ekskursijos kainos nebepamenu, galima rasti Tez Tour puslapyje. Pietūs buvo įskaičiuoti.
Sala tikrai graži, žalia, retai apgyvendinta...
http://www.supermama...howtopic=744084
Papildyta:
QUOTE(JM @ 2012 02 20, 13:54)
aciu jums labai kur tu uolu ieskoti gal pavadinima zinote siu uolu
Kai važiuoji su ekskursija , tai nelabai tuos ispaniškus pavadinimus seki
Mūsų ekskursija buvo stabtelėjusi dviejuose kaimeliuose, nes San Sebastianą jau reikia laikyti miestu
Pagal aprašymą spėju, kad kaimelis šių gražių dviejų uolų papėdėje vadinasi Hermigua. Ten stoja visi turistiniai autobusai, kadangi ten yra nemenka vietinių suvenyrų krautuvėlė, bei mini mini botanikos parkelis-vietinės augalijos pavyzdžiai
Kitas kaimelis kuriame stojome "privalomai" papietauti buvo Agulo.
Bet kokiu atveju viename iš jų tą grožį tikrai atrasit
Daugiau mano foto apie La Gomerą yra mano fotoreportaže apie Gran Kanarija (jo pabaigoj) Gal kas patiks ir Jums Buvau La Gomeroj du kartus. Abu kartai buvo ne savarankiški, t.y. Tenerifėj pirkta vienos dienos ekskursija su gidu.(Vieną kartą važiavau su lietuviškai kalbančiu jau a.a. agentūros Star1 holiday darbuotoju, o kitą kartą su Tez tour rusakalbe gide. Maršrutas abu kartus buvo visiškai analogiškas.) Tai reikštų, kad ryte mus kaip šiltus kiaušinius surinkdavo iš viešbučio, nuveždavo į Los Cristianos uostą, iš kur plaukia dideli greitaeigiai keltai. Po to sėsdavom į tą patį ekskursinį autobusą ir iš San Sebastiano judėdavom į salos gilumą, sustodami tai vienoj, tai kitoj gražesnėj vietelėj. Vakarop sugrįžom į tą patį San Sebastianą, o keltu atgal į Tenerifę. Tikslios ekskursijos kainos nebepamenu, galima rasti Tez Tour puslapyje. Pietūs buvo įskaičiuoti.
Papildyta:
Mūsų ekskursija buvo stabtelėjusi dviejuose kaimeliuose, nes San Sebastianą jau reikia laikyti miestu
Pagal aprašymą spėju, kad kaimelis šių gražių dviejų uolų papėdėje vadinasi Hermigua. Ten stoja visi turistiniai autobusai, kadangi ten yra nemenka vietinių suvenyrų krautuvėlė, bei mini mini botanikos parkelis-vietinės augalijos pavyzdžiai
Beje, tas gražusis pagrindinis kalnas vadinasi Roque de Agando, aš kažkaip savo fotoreportaže jį neteisingai pakrikštyjau
Vat jį pamatyti tiesiog PRIVALOMA
Papildyta:
Beje, tas gražusis pagrindinis kalnas vadinasi Roque de Agando, aš kažkaip savo fotoreportaže jį neteisingai pakrikštyjau
Vat jį pamatyti tiesiog PRIVALOMA
QUOTE(elitarai @ 2012 02 20, 16:02)
O tai dar ir kuriai valandai reikia zinoti,kad kilsi?maniau uztenka diena pazymeti....ar ne 100zmoniu dienai gauna leidimus ...fal ne taip supratau...
DidyšišBaišušiš jau atsake...tiesiog suskirsto valandomis,kad zmones pasiskirstytu per diena
Papildyta:
QUOTE(elitarai @ 2012 02 20, 16:43)
Jau uzsibukinau y Teide
super
oi,kaip pritariu....praktiskai visiskai nera info apie La Gomera...jau nekalbant apie kitas mazesnes salas (La Palma,El Hierro)..dar apie La Gomera is ekskursiju yra atsiliepimu,bet mazai,oi kaip mazai
As pati renku info ir man irgi labai aktualu
Papildyta:
Dar vat KristinaL buvo i mano fotoreportaza imetusi gabaleli La Gomeros aciu labai uz info
http://www.supermama...?...2571&st=132
Papildyta:
QUOTE(jsgute @ 2012 02 20, 17:14)
tikrai..kai vaziuoji su ekskursija maziau kreipi demesio i pavadinimus..kai ieskai pats,tai vos ne mintinai jau tuos pavadinimus isskali
Chm..nepatinka man mano zemelapis La Gomeros.. neradau as to kaimuko pas save zemelapyje
La Palmos ir El Hierro superinius zemelapius nusipirkau,o vat La Gomeros man patinkancio nerandu
Cia trumpai apie Tenerifes ekskursijas,ju kainas kas neturi laiko ir nori greitos info
http://wakacjenatene...0,0-Attractions
O cia La Gomeroje....fantastine vieta..apsistoti,parelaksuoti,atitrukti nuo visko vaizdas..o jau vaizdas vertas milijono
http://wakacjenatene...0,0-Attractions
O cia La Gomeroje....fantastine vieta..apsistoti,parelaksuoti,atitrukti nuo visko vaizdas..o jau vaizdas vertas milijono
QUOTE(JM @ 2012 02 20, 19:33)
Chm..nepatinka man mano zemelapis La Gomeros.. neradau as to kaimuko pas save zemelapyje
La Palmos ir El Hierro superinius zemelapius nusipirkau,o vat La Gomeros man patinkancio nerandu
Maps.google man tą Hermigua kaimuką rodo. Iš tikrųjų dabar galvoju, kad tuo vardu pavadinta visa nedidelė salos provincija,ne tik pats kaimukas. Bet googlas tik patvirtina mano prielaidą-"įsimylėjusios uolos" randasi būtent ten Šiaurinėj salos dalyj, netoli pagrindinio kelio TF-711. Agulo yra kiek arčiau vandenyno, bet irgi ant to kelio.
QUOTE(jsgute @ 2012 02 20, 20:02)
Maps.google man tą Hermigua kaimuką rodo. Iš tikrųjų dabar galvoju, kad tuo vardu pavadinta visa nedidelė salos provincija,ne tik pats kaimukas. Bet googlas tik patvirtina mano prielaidą-"įsimylėjusios uolos" randasi būtent ten Šiaurinėj salos dalyj, netoli pagrindinio kelio TF-711. Agulo yra kiek arčiau vandenyno, bet irgi ant to kelio.
aciu Jums labai uz info...mano zemelapis..na nepatiko,kai pirkau,bet nebuvo kito as pasiziuriu per maps,bet orientuojuosi pagal zemelapi,kuri turiu rankoje nes su juo reiks keliauti ten ir zymiuosi viska...teks nauja ieskotis...kas uzmatys gera La Gomeros zemelapi sakykit..busiu dekinga
merginos
na ar ne fantastinis keliukas
QUOTE(JM @ 2012 02 20, 21:06)
aciu Jums labai uz info...mano zemelapis..na nepatiko,kai pirkau,bet nebuvo kito as pasiziuriu per maps,bet orientuojuosi pagal zemelapi,kuri turiu rankoje nes su juo reiks keliauti ten ir zymiuosi viska...teks nauja ieskotis...kas uzmatys gera La Gomeros zemelapi sakykit..busiu dekinga
Per visą salą ten nutiesti tik keli pagrindiniai keliai (juk tai ne Tenerifė, masteliai ženkliai mažesni), jie ir vinguriuoja pagrindinėmis dėmesio vertomis vietomis.... Nepamirškit to fakto, kad saloj gyvena viso labo koks 20 tūkst. gyventojų. Ir telkiasi jie ten, kur daugiau vandens, žalumos, gyvybės......
QUOTE(jsgute @ 2012 02 20, 20:15)
Per visą salą ten nutiesti tik keli pagrindiniai keliai (juk tai ne Tenerifė, masteliai ženkliai mažesni), jie ir vinguriuoja pagrindinėmis dėmesio vertomis vietomis.... Nepamirškit to fakto, kad saloj gyvena viso labo koks 20 tūkst. gyventojų. Ir telkiasi jie ten, kur daugiau vandens, žalumos, gyvybės......
as visa sita suprantu juk sala maza bet ir ne kelias savaites ten busime,o tik 3-4 dienas,tad norisi pamatyti kuo daugiau ir ne tik tai,kas turistu numinta ekskursijose ech grazuole sala
QUOTE(JM @ 2012 02 20, 14:54)
mes ilsejomes Costa Adeje kurorte mums tiko ir patiko ten
del super apartamentu,tai rizikinga siulyti kazka nezinant jusu poreikiu,noru,patirties su viesbuciais ir t.t.
ar galetumete parasyti kokie pliusai butu tame kurorte ir kokia minusiukai
p.s. kaip ten papludimiai?
del viesbuciu,aisku kaina svarbi,bet ir kad tvarkinga bei geras baseinas,sildomas ir tt.
maitinimas nelabai butinas,svarbu kad jauku,svaru ir grazu aisku neblogai ir jura salia
Gal kas is buvusiu pakomentuotu kokia avalyne geriausia i Teide? Ar kedukai tinka? Kovo vidury uzsirezervavom laika, idomu koks ten saltukas, ar labai siltu striukiu reikia?
QUOTE(laimutyte @ 2012 02 20, 20:36)
ar galetumete parasyti kokie pliusai butu tame kurorte ir kokia minusiukai
net nezinau kokie ir minusiukai-kurortinis rajonas ir tiek-triuksmingas,seimyniskas,pasivaiksciojimo alieja turi tiek toliau nuo vandenyno,tiek ir pacia pakrante.Apsipirkimo centras,McDonaldas pliaze barai,restoranai,pakranteje yra pramogu vaikams,vakarais smagus bariukai prie pat vandenyno,kur galima ir visa seima pasedeti vaikams vietos yra kur palakstyti,papramogauti.
Pliazai,niekuom ne ypatingi,kaip ir dauguma miesto pliazu,mokami gultai,dusines,gerimu bariukai,siaip svaru tvarkinga.
Tiesa yra jachtu ir visokiu laiveliu prieplauka,tad labai patogu,norint kazka isinuomuoti pasiplaukiojimui.
Yra vienas pliaziukas visiskai ramus,praktiskai be bangu,tinka mazesniems vaikuciams ir tame paciame pliaze taip pat yra pripustos vandenyje laipiojimo figuros,bet cia jau didesniems vaikams.
Papildyta:
QUOTE(almuteee @ 2012 02 20, 20:40)
Gal kas is buvusiu pakomentuotu kokia avalyne geriausia i Teide? Ar kedukai tinka? Kovo vidury uzsirezervavom laika, idomu koks ten saltukas, ar labai siltu striukiu reikia?
mums idealiausia po kalnus buvo laipioti ir vaikscioti su sportiniais kedukais..imetu vizualiai..kaip vyras sake,galeciau is Nike uz reklama paprasyti pinigeliu
mes buvome spalio gale,tai ir striukes buvome pasieme,bet saulute kaitino,greit nusirengeme sunus irgi buvo su kedukais,o dukra su ecco rudeninukais