Įkraunama...
Įkraunama...

Kanarų salos - X tema

Jau uzsibukinau y Teide wub.gif
jsgute,gal turite daugiau foto is keliones po Gomera.Apie ja maziausia pasakojimu ir foto medziagos sioje temoje bigsmile.gif labai noriu aplankyti ja. wub.gif
Atsakyti
QUOTE(elitarai @ 2012 02 20, 17:43)
jsgute,gal turite daugiau foto is keliones po Gomera.Apie ja maziausia pasakojimu ir foto medziagos sioje temoje bigsmile.gif labai noriu aplankyti ja. wub.gif

Daugiau mano foto apie La Gomerą yra mano fotoreportaže apie Gran Kanarija (jo pabaigoj) mirksiukas.gif Gal kas patiks ir Jums smile.gif Buvau La Gomeroj du kartus. Abu kartai buvo ne savarankiški, t.y. Tenerifėj pirkta vienos dienos ekskursija su gidu.(Vieną kartą važiavau su lietuviškai kalbančiu jau a.a. agentūros Star1 holiday darbuotoju, o kitą kartą su Tez tour rusakalbe gide. Maršrutas abu kartus buvo visiškai analogiškas.) Tai reikštų, kad ryte mus kaip šiltus kiaušinius surinkdavo iš viešbučio, nuveždavo į Los Cristianos uostą, iš kur plaukia dideli greitaeigiai keltai. Po to sėsdavom į tą patį ekskursinį autobusą ir iš San Sebastiano judėdavom į salos gilumą, sustodami tai vienoj, tai kitoj gražesnėj vietelėj. Vakarop sugrįžom į tą patį San Sebastianą, o keltu atgal į Tenerifę. Tikslios ekskursijos kainos nebepamenu, galima rasti Tez Tour puslapyje. Pietūs buvo įskaičiuoti. smile.gif
Sala tikrai graži, žalia, retai apgyvendinta... smile.gif

http://www.supermama...howtopic=744084

Papildyta:
QUOTE(JM @ 2012 02 20, 13:54)
aciu jums labai  thumbup.gif kur tu uolu ieskoti mirksiukas.gif gal pavadinima zinote siu uolu rolleyes.gif

Kai važiuoji su ekskursija , tai nelabai tuos ispaniškus pavadinimus seki ax.gif
Mūsų ekskursija buvo stabtelėjusi dviejuose kaimeliuose, nes San Sebastianą jau reikia laikyti miestu smile.gif
Pagal aprašymą spėju, kad kaimelis šių gražių dviejų uolų papėdėje vadinasi Hermigua. Ten stoja visi turistiniai autobusai, kadangi ten yra nemenka vietinių suvenyrų krautuvėlė, bei mini mini botanikos parkelis-vietinės augalijos pavyzdžiai smile.gif

Kitas kaimelis kuriame stojome "privalomai" papietauti buvo Agulo.
Bet kokiu atveju viename iš jų tą grožį tikrai atrasit mirksiukas.gif
Atsakyti
Daugiau mano foto apie La Gomerą yra mano fotoreportaže apie Gran Kanarija (jo pabaigoj) mirksiukas.gif Gal kas patiks ir Jums smile.gif Buvau La Gomeroj du kartus. Abu kartai buvo ne savarankiški, t.y. Tenerifėj pirkta vienos dienos ekskursija su gidu.(Vieną kartą važiavau su lietuviškai kalbančiu jau a.a. agentūros Star1 holiday darbuotoju, o kitą kartą su Tez tour rusakalbe gide. Maršrutas abu kartus buvo visiškai analogiškas.) Tai reikštų, kad ryte mus kaip šiltus kiaušinius surinkdavo iš viešbučio, nuveždavo į Los Cristianos uostą, iš kur plaukia dideli greitaeigiai keltai. Po to sėsdavom į tą patį ekskursinį autobusą ir iš San Sebastiano judėdavom į salos gilumą, sustodami tai vienoj, tai kitoj gražesnėj vietelėj. Vakarop sugrįžom į tą patį San Sebastianą, o keltu atgal į Tenerifę. Tikslios ekskursijos kainos nebepamenu, galima rasti Tez Tour puslapyje. Pietūs buvo įskaičiuoti. smile.gif
Sala tikrai graži, žalia, retai apgyvendinta... smile.gif

http://www.supermama...howtopic=744084
Papildyta:
Kai važiuoji su ekskursija , tai nelabai tuos ispaniškus pavadinimus seki ax.gif
Mūsų ekskursija buvo stabtelėjusi dviejuose kaimeliuose, nes San Sebastianą jau reikia laikyti miestu smile.gif
Pagal aprašymą spėju, kad kaimelis šių gražių dviejų uolų papėdėje vadinasi Hermigua. Ten stoja visi turistiniai autobusai, kadangi ten yra nemenka vietinių suvenyrų krautuvėlė, bei mini mini botanikos parkelis-vietinės augalijos pavyzdžiai smile.gif

Bet kokiu atveju viename iš jų tą grožį tikrai atrasit mirksiukas.gif

Beje, tas gražusis pagrindinis kalnas vadinasi Roque de Agando, aš kažkaip savo fotoreportaže jį neteisingai pakrikštyjau blush2.gif
Vat jį pamatyti tiesiog PRIVALOMA thumbup.gif

user posted image

Atsakyti
QUOTE(elitarai @ 2012 02 20, 16:02)
O tai dar ir kuriai valandai reikia zinoti,kad kilsi?maniau uztenka diena pazymeti....ar ne 100zmoniu dienai gauna leidimus unsure.gif ...fal ne taip supratau...

DidyšišBaišušiš jau atsake...tiesiog suskirsto valandomis,kad zmones pasiskirstytu per diena mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(elitarai @ 2012 02 20, 16:43)

super thumbup.gif
oi,kaip pritariu....praktiskai visiskai nera info apie La Gomera...jau nekalbant apie kitas mazesnes salas (La Palma,El Hierro)..dar apie La Gomera is ekskursiju yra atsiliepimu,bet mazai,oi kaip mazai verysad.gif
As pati renku info ir man irgi labai aktualu drinks_cheers.gif
Papildyta:
Dar vat KristinaL buvo i mano fotoreportaza imetusi gabaleli La Gomeros wub.gif aciu labai uz info bigsmile.gif
http://www.supermama...?...2571&st=132
Papildyta:
QUOTE(jsgute @ 2012 02 20, 17:14)
Kai važiuoji su ekskursija , tai nelabai tuos ispaniškus pavadinimus seki  ax.gif
Mūsų ekskursija buvo stabtelėjusi dviejuose kaimeliuose, nes San Sebastianą jau reikia laikyti miestu   smile.gif
Pagal aprašymą spėju, kad kaimelis šių gražių dviejų uolų papėdėje vadinasi Hermigua.  Ten stoja visi turistiniai autobusai, kadangi ten yra nemenka vietinių suvenyrų krautuvėlė, bei mini mini botanikos parkelis-vietinės augalijos pavyzdžiai  smile.gif

Bet kokiu atveju viename iš jų tą grožį tikrai atrasit  mirksiukas.gif

tikrai..kai vaziuoji su ekskursija maziau kreipi demesio i pavadinimus..kai ieskai pats,tai vos ne mintinai jau tuos pavadinimus isskali doh.gif biggrin.gif
Chm..nepatinka man mano zemelapis La Gomeros.. schmoll.gif neradau as to kaimuko doh.gif pas save zemelapyje doh.gif
La Palmos ir El Hierro superinius zemelapius nusipirkau,o vat La Gomeros man patinkancio nerandu doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JM: 20 vasario 2012 - 20:02
Cia trumpai apie Tenerifes ekskursijas,ju kainas rolleyes.gif rolleyes.gif kas neturi laiko ir nori greitos info
http://wakacjenatene...0,0-Attractions

O cia La Gomeroje....fantastine vieta..apsistoti,parelaksuoti,atitrukti nuo visko wub.gif vaizdas..o jau vaizdas vertas milijono biggrin.gif

user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JM: 20 vasario 2012 - 21:04
QUOTE(JM @ 2012 02 20, 19:33)
Chm..nepatinka man mano zemelapis La Gomeros.. schmoll.gif neradau as to kaimuko doh.gif pas save zemelapyje doh.gif
La Palmos ir El Hierro superinius zemelapius nusipirkau,o vat La Gomeros man patinkancio nerandu doh.gif

Maps.google man tą Hermigua kaimuką rodo. Iš tikrųjų dabar galvoju, kad tuo vardu pavadinta visa nedidelė salos provincija,ne tik pats kaimukas. Bet googlas tik patvirtina mano prielaidą-"įsimylėjusios uolos" randasi būtent ten smile.gif Šiaurinėj salos dalyj, netoli pagrindinio kelio TF-711. Agulo yra kiek arčiau vandenyno, bet irgi ant to kelio.
Atsakyti
QUOTE(jsgute @ 2012 02 20, 20:02)
Maps.google man tą Hermigua kaimuką rodo. Iš tikrųjų dabar galvoju, kad tuo vardu pavadinta visa nedidelė salos provincija,ne tik pats kaimukas. Bet googlas tik patvirtina mano prielaidą-"įsimylėjusios uolos" randasi būtent ten  smile.gif  Šiaurinėj salos dalyj, netoli pagrindinio kelio TF-711. Agulo yra kiek arčiau vandenyno, bet irgi ant to kelio.

aciu Jums labai uz info...mano zemelapis..na nepatiko,kai pirkau,bet nebuvo kito doh.gif as pasiziuriu per maps,bet orientuojuosi pagal zemelapi,kuri turiu rankoje biggrin.gif nes su juo reiks keliauti biggrin.gif ten ir zymiuosi viska...teks nauja ieskotis...kas uzmatys gera La Gomeros zemelapi sakykit..busiu dekinga bigsmile.gif

merginos

na ar ne fantastinis keliukas bigsmile.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JM: 20 vasario 2012 - 21:10
QUOTE(JM @ 2012 02 20, 21:06)
aciu Jums labai uz info...mano zemelapis..na nepatiko,kai pirkau,bet nebuvo kito  doh.gif as pasiziuriu per maps,bet orientuojuosi pagal zemelapi,kuri turiu rankoje  biggrin.gif nes su juo reiks keliauti biggrin.gif ten ir zymiuosi viska...teks nauja ieskotis...kas uzmatys gera La Gomeros zemelapi sakykit..busiu dekinga bigsmile.gif

Per visą salą ten nutiesti tik keli pagrindiniai keliai (juk tai ne Tenerifė, masteliai ženkliai mažesni), jie ir vinguriuoja pagrindinėmis dėmesio vertomis vietomis.... Nepamirškit to fakto, kad saloj gyvena viso labo koks 20 tūkst. gyventojų. Ir telkiasi jie ten, kur daugiau vandens, žalumos, gyvybės...... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(jsgute @ 2012 02 20, 20:15)
Per visą salą ten nutiesti tik keli pagrindiniai keliai (juk tai ne Tenerifė, masteliai ženkliai mažesni), jie ir vinguriuoja pagrindinėmis dėmesio vertomis vietomis.... Nepamirškit to fakto, kad saloj gyvena viso labo koks 20 tūkst. gyventojų. Ir telkiasi jie ten, kur daugiau vandens, žalumos, gyvybės......  smile.gif

as visa sita suprantu drinks_cheers.gif juk sala maza wub.gif bet ir ne kelias savaites ten busime,o tik 3-4 dienas,tad norisi pamatyti kuo daugiau ir ne tik tai,kas turistu numinta ekskursijose blush2.gif ech grazuole sala wub.gif
Atsakyti
QUOTE(JM @ 2012 02 20, 14:54)

mes ilsejomes Costa Adeje kurorte mirksiukas.gif mums tiko ir patiko ten  wub.gif
del super apartamentu,tai rizikinga siulyti kazka nezinant jusu poreikiu,noru,patirties su viesbuciais ir t.t.

ar galetumete parasyti kokie pliusai butu tame kurorte ir kokia minusiukai
p.s. kaip ten papludimiai?

del viesbuciu,aisku kaina svarbi,bet ir kad tvarkinga bei geras baseinas,sildomas ir tt.
maitinimas nelabai butinas,svarbu kad jauku,svaru ir grazu 4u.gif aisku neblogai ir jura salia smile.gif

Atsakyti
Gal kas is buvusiu pakomentuotu kokia avalyne geriausia i Teide? Ar kedukai tinka? Kovo vidury uzsirezervavom laika, idomu koks ten saltukas, ar labai siltu striukiu reikia?
Atsakyti
QUOTE(laimutyte @ 2012 02 20, 20:36)
ar galetumete parasyti kokie pliusai butu tame kurorte ir kokia minusiukai
p.s. kaip ten papludimiai?

net nezinau kokie ir minusiukai-kurortinis rajonas ir tiek-triuksmingas,seimyniskas,pasivaiksciojimo alieja turi tiek toliau nuo vandenyno,tiek ir pacia pakrante.Apsipirkimo centras,McDonaldas pliaze biggrin.gif barai,restoranai,pakranteje yra pramogu vaikams,vakarais smagus bariukai prie pat vandenyno,kur galima ir visa seima pasedeti wub.gif vaikams vietos yra kur palakstyti,papramogauti.
Pliazai,niekuom ne ypatingi,kaip ir dauguma miesto pliazu,mokami gultai,dusines,gerimu bariukai,siaip svaru tvarkinga.
Tiesa yra jachtu ir visokiu laiveliu prieplauka,tad labai patogu,norint kazka isinuomuoti pasiplaukiojimui.
Yra vienas pliaziukas visiskai ramus,praktiskai be bangu,tinka mazesniems vaikuciams ir tame paciame pliaze taip pat yra pripustos vandenyje laipiojimo figuros,bet cia jau didesniems vaikams.
Papildyta:
QUOTE(almuteee @ 2012 02 20, 20:40)
Gal kas is buvusiu pakomentuotu kokia avalyne geriausia i Teide? Ar kedukai tinka? Kovo vidury uzsirezervavom laika, idomu koks ten saltukas, ar labai siltu striukiu reikia?

mums idealiausia po kalnus buvo laipioti ir vaikscioti su sportiniais kedukais..imetu vizualiai..kaip vyras sake,galeciau is Nike uz reklama paprasyti pinigeliu laugh.gif
user posted image
mes buvome spalio gale,tai ir striukes buvome pasieme,bet saulute kaitino,greit nusirengeme biggrin.gif sunus irgi buvo su kedukais,o dukra su ecco rudeninukais mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JM: 21 vasario 2012 - 08:08