Įkraunama...
Įkraunama...

Kanarų salos - X tema

QUOTE(JM @ 2012 02 15, 08:08)

Vien keliavimui bet kokiu atveju gerai,bet kaip minejau kas su vaikais ar tikisi ir pliazinimosi tai cia jau rizika unsure.gif

Na, kaip bus taip, jau daug metu vasario menesi pabegam is saltos LT ir siltus krastus ir savo tradiciju nekeisim smile.gif Vaikai musu, beje, taip pat, jiems ziema tik slidinejimo atostogos pacios geriausios ir i siltus krastus su mumis nei pro kur smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Elvita @ 2012 02 15, 06:58)

P.s. soriukas, tik dabar pamaciau, kad apie vandens tempra rasei, ne oro  blush2.gif

aisku mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Elvita @ 2012 02 15, 07:11)
Na, kaip bus taip, jau daug metu vasario menesi pabegam is saltos LT ir siltus krastus ir savo tradiciju nekeisim smile.gif Vaikai musu, beje, taip pat, jiems ziema tik slidinejimo atostogos pacios geriausios ir i siltus krastus su mumis nei pro kur  smile.gif

tai beabejo,kad kiekvienam savaip drinks_cheers.gif jus del to ir renkates toki menesi,nes jums tai geriausia drinks_cheers.gif mes kol kas spaliui "vergaujam" biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(JM @ 2012 02 15, 08:15)

tai beabejo,kad kiekvienam savaip drinks_cheers.gif jus del to ir renkates toki menesi,nes jums tai geriausia drinks_cheers.gif mes kol kas spaliui "vergaujam"  biggrin.gif

Net negaleciau pasakyti, kad geriausia ar pvz. kodel butent vasaris g.gif Gal del to, kad vyras motokrosistas ir rudeni labai sunku suderinti atostogu laika, darbus ir jo treniruotes bei varzybu grafika g.gif Kai baigiasi varzybu sezonas, tada daug paprasciau planuotis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(JM @ 2012 02 15, 08:15)
tai beabejo,kad kiekvienam savaip drinks_cheers.gif jus del to ir renkates toki menesi,nes jums tai geriausia drinks_cheers.gif mes kol kas spaliui "vergaujam"  biggrin.gif

Aš irgi taip pagalvojau, kad spalis ir lapkritis mano šeimai yra tinkamiausias laikas atostogauti Kanaruose, iš draugų taip pat esu sulaukusi atsiliepimų, kad šilumos mėgėjams gruodis yra per vėsus atostogoms, nes vakarais megztuku reikia ir į vandenyną lenda tik pagalvoję, kad dabar Lietuvoje niekaip neišeitų pasimaudyti.
Užbėgdama už akių, kurie tuoj puls įrodynėti, kad ne vien tik vaziuoja pležintis, bet jiems ir užtenka nedidelės šilumos, tai sakau, kad didelės šilumos mėgėjams vasaris yra per šaltas atostogauti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Eliktra: 15 vasario 2012 - 08:28
As spali rezgu planus su seima i Maljorka islekti 4u.gif Kai tik sulauksiu varzybu kalendoriaus ir nesutaps varzybu dienos, tai jau nusiziurejau ir bilietukus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Elvita @ 2012 02 15, 08:26)
As spali rezgu planus su seima i Maljorka islekti  4u.gif Kai tik sulauksiu varzybu kalendoriaus ir nesutaps varzybu dienos, tai jau nusiziurejau ir bilietukus  4u.gif

Kaip jums smagu, kai turi galimybę tiek daug keliauti thumbup.gif .
Atsakyti
QUOTE(Elvita @ 2012 02 15, 07:20)
Net negaleciau pasakyti, kad geriausia ar pvz. kodel butent vasaris  g.gif Gal del to, kad vyras motokrosistas ir rudeni labai sunku suderinti atostogu laika, darbus ir jo treniruotes bei varzybu grafika g.gif Kai baigiasi varzybu sezonas, tada daug paprasciau planuotis  smile.gif

tada suprantu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Eliktra @ 2012 02 15, 08:25)

Užbėgdama už akių, kurie tuoj puls įrodynėti

Tai, kad cia niekas nieko neirodineja g.gif Kaip ir aisku, kad visi vaziuoja tada, kada jiems patinka ir norisi. Per prievarta niekas neatostogauja smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Eliktra @ 2012 02 15, 07:25)
Aš irgi taip pagalvojau, kad spalis ir lapkritis mano šeimai yra tinkamiausias laikas atostogauti Kanaruose, iš draugų taip pat esu sulaukusi atsiliepimų, kad šilumos mėgėjams gruodis yra per vėsus atostogoms, nes vakarais megztuku reikia ir į vandenyną lenda tik pagalvoję, kad dabar Lietuvoje niekaip neišeitų pasimaudyti.
Užbėgdama už akių, kurie tuoj puls įrodynėti, kad ne vien tik vaziuoja pležintis, bet jiems ir užtenka nedidelės šilumos, tai sakau, kad didelės šilumos mėgėjams vasaris yra per šaltas atostogauti.

drinks_cheers.gif
as bandziau siais metais save perlauzti,kad gruodzio menesi i Kanarus vykti,ten Naujus metus sutikti,bet...nepersilauziau..man reikia didesnes silumos ir nors siokios tokios garantijos,kad galesim mums komfortiskai maudytis vandenyne rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Eliktra @ 2012 02 15, 08:30)
Kaip jums smagu, kai turi galimybę tiek daug keliauti  thumbup.gif .

Tai dar nzn kaip gausis, as kol kas tyliai minti rezgu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Elvita @ 2012 02 15, 07:26)
As spali rezgu planus su seima i Maljorka islekti  4u.gif Kai tik sulauksiu varzybu kalendoriaus ir nesutaps varzybu dienos, tai jau nusiziurejau ir bilietukus  4u.gif

smagu..mes irgi keliautumeme daug,daug dazniau turim visas galimybes,isskyrus laisvesni laika biggrin.gif darbai biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JM: 15 vasario 2012 - 08:35
QUOTE(JM @ 2012 02 15, 08:34)
smagu..mes irgi keliautumeme daug,daug dazniau turim visas galimybes,isskyrus laisvesni laika biggrin.gif darbai  biggrin.gif

Gerą darbą tūrėti yra gerai, mano atlyginimai irgi yra investuojami į keliones, gaila kad ne tokias dažnas. verysad.gif
Atsakyti