Įkraunama...
Įkraunama...

Kanarų salos - X tema

QUOTE(Elvita @ 2012 02 01, 16:45)
Jei neplauksit laivu, galit neuzvaziuoti i Los Gigantes, nes tos pacios olos matosi is Punta de Teno, man beje, dar graziau jame, nei Los Gigantes.
Siaip as nesu miesteliu megeja, ta prasme, man idomiau yra gamta, nei miesteliai, todel, jei neisit nei i Loro parka, nei i baseinus, tuomet nevaziuociau i Puerto de la Cruz. Bet cia, kas kam idomiau  mirksiukas.gif

aisku, supratau, man siaip irgi gamta labaiu, miestai nelabai, bet mazyciai grazuciai miesteliai patinka man. dar turim laiko nuspresti kur ir kaip vaziuoti, kolkas tik deliojuosi vietas kurias noreciau pamatyti smile.gif

Dar karta aciu, Elvita, uz komentarus ir paprotinimus smile.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Laukine_Feja: 01 vasario 2012 - 15:57
QUOTE(Laukine_Feja @ 2012 02 01, 15:56)
aisku, supratau, man siaip irgi gamta labaiu, miestai elabai, bet mazyciai grazuciia miesteliai patinka man. dar turim laiko nuspresti kur ir kaip vaziuoti, kolkas tik deliojuosi vietas kurias noreciau pamatyti smile.gif

Dar karta aciu, Elvita, uz komentarus ir paprotinimus smile.gif 4u.gif

Nera uz ka mirksiukas.gif Gal dar JM ar kitos mergaites ka patars, mes jau pries metus buvom, yra "svieziai'' grizusiu biggrin.gif
Puerto de la Cruz, nera toks jau maziukas mirksiukas.gif Mazi ir man patinka drinks_cheers.gif Labai patiko Masca kaimelis su savo mazais zydinciais namukais wub.gif
Kada jus kylat?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Elvita: 01 vasario 2012 - 15:59
Merginos, ka G. Kanarijoj tiesiog butina pamatyti? Galvoju apie Nublo, tuos olu gyventojus, Maspalome gyvensim tai savaime aisku ir kopas pamatysim gal net ne karta, labai noreciau su kupranugarais jomis pereiti, bet su 1.5 metu vaiku tai kogero neisdegs g.gif I Palmita jau bilietus turim... Dar i Tejada ir Teroro miestelius galvoju vaziuoti, na ir Puearto de Mogan ir Puerto rico del plezu ir vaiku lankysim. Ka manot?

Beje gal galit priminti kas ten per vaistai nuo supimo ir kur ju isigyti galima?
Atsakyti
QUOTE(GintareM @ 2012 02 01, 16:01)

Beje gal galit priminti kas ten per vaistai nuo supimo ir kur ju isigyti galima?

Ka butina pamatyti, manau, patars klementyna smile.gif
Vaistai "Avioplant", perkami bet kurioje vaistineje mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Elvita @ 2012 02 01, 16:58)
Nera uz ka  mirksiukas.gif Gal dar JM ar kitos mergaites ka patars, mes jau pries metus buvom, yra "svieziai'' grizusiu  biggrin.gif
Puerto de la Cruz, nera toks jau maziukas  mirksiukas.gif Mazi ir man patinka  drinks_cheers.gif  Labai patiko Masca kaimelis su savo mazais zydinciais  namukais  wub.gif
Kada jus kylat?

taip taip, zinau, kad puerto de la cruz nemazas, todel dabar jau ir dvejoti del jo pradejau smile.gif mes kylam vasario 23 jei niekas nepasikeis smile.gif

dar Elvitos noriu paklausti, raset kad i Puerto de la Cruz vaziavote autostrada, tai cia ta kuri eina rytine salos pakrante?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Laukine_Feja: 01 vasario 2012 - 16:14
QUOTE(Elvita @ 2012 02 01, 16:12)
Ka butina pamatyti, manau, patars klementyna  smile.gif
Vaistai "Avioplant", perkami bet kurioje vaistineje  mirksiukas.gif

cia Lt jie perkami? Kazkas temoje kazkokius is C raides minejo, bet nenusikopinau doh.gif Kazi tuos avioplant maziukams galima, nes aps mae maziausia supimo nepernesa ( Kretoje vazinejat po kaimelius veme)
Atsakyti
QUOTE(GintareM @ 2012 02 01, 17:01)
Merginos, ka G. Kanarijoj tiesiog butina pamatyti? Galvoju apie Nublo, tuos olu gyventojus, Maspalome gyvensim tai savaime aisku ir kopas pamatysim gal net ne karta, labai noreciau su kupranugarais jomis pereiti, bet su 1.5 metu vaiku tai kogero neisdegs  g.gif  I Palmita jau bilietus turim... Dar i Tejada ir Teroro miestelius galvoju vaziuoti, na ir Puearto de Mogan ir Puerto rico del plezu ir vaiku lankysim. Ka manot?

as tiesiog parasysiu kas man patinka:
1. roque nublo
2. vieni is urvu: arba cuatro pueartas arba Cenobio de Valerón (jei yra laiko galima abu)
3. Barranco de Guayadeque.
4. maspalomas
5. puerto de mogan (mano mylimiausias miestukas)
6. tejeda, aguimes
7. vaziavimas vakarine pakrante. (pats smagumas vaziuojant nuo agaete iki mogan).
ir zinoma pats vaziavimas suteikia daug malonumo ir peno akims, kol nuvaziuoji nuo vieno objekto iki kito, nes vaizdai labai grazus. pvz, kelias nuo maspalomas iki puerto de mogan. grazu ir diena ir vakare kai jau priteme, miestai labai graziai apsviesti.
ai beje, dar labai grazi arucas miesto katedra. ir vaizdai i ji nuo arucas kalno. galiam dar isiprasyti i arucas romo gamykla, kiek zinau degustacija vyksta nemokamai. bigsmile.gif bet kas kur ir kaip nezinau.
Atsakyti
QUOTE(Laukine_Feja @ 2012 02 01, 16:12)
dar Elvitos noriu paklausti, raset kad i Puerto de la Cruz vaziavote autostrada, tai cia ta kuri eina rytine salos pakrante?

Vaziavom rytine autostrada TF-1 ir prie Santa Cruz sukom i TF-5 autostrada smile.gif

QUOTE(GintareM @ 2012 02 01, 16:15)
cia Lt jie perkami? Kazkas temoje kazkokius is C raides minejo, bet nenusikopinau  doh.gif Kazi tuos avioplant maziukams galima, nes aps mae maziausia supimo nepernesa ( Kretoje vazinejat po kaimelius veme)

Kitu nzn, as siuos pirkau. Juos galima tik nuo 6m.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Elvita: 01 vasario 2012 - 16:25
QUOTE(klementyna @ 2012 02 01, 16:20)
as tiesiog parasysiu kas man patinka:

thumbup.gif Aciu!
O kas tuose urvuose isskirtinio, nes urvuoje sen bei ten buvo, galvoju ar tikrai verta...
Klementyna kaip orai dabar??? Ar tu ne GK dabar?
Atsakyti
QUOTE(Elvita @ 2012 02 01, 17:23)
Vaziavom rytine autostrada TF-1 smile.gif

aciukas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(klementyna @ 2012 02 01, 16:20)

2. vieni is urvu: arba cuatro pueartas arba Cenobio de Valerón (jei yra laiko galima abu)

Nors nesu kompetetinga siuo klausimu, kol dar nebuvus blush2.gif , bet pagal foto man graziau Cenobio de Valeron, tad jei laiko stoka, vaziuociau i jas.
Atsakyti
QUOTE(Elvita @ 2012 02 01, 17:30)
Nors nesu kompetetinga siuo klausimu, kol dar nebuvus blush2.gif , bet pagal foto man graziau Cenobio de Valeron, tad jei laiko stoka, vaziuociau i jas.

buvau abiejuose, ir abu patiko. sunku pasakyti kas geriau, visiems skirtingai atrodo. cuatro puertos gal didesnis, cenobio de valeron mazesnis, bet tu urvu daugiau, ir vaizdai i kalnus grazesni. negaliu rekomenduoti kad butent vienas ir ne kitas.
Atsakyti