QUOTE(Elvita @ 2012 02 14, 21:13)
1.Tas mane ir "veza"
, nematau tikslo vaziuoti i siltus krastus vasara
Papildyta:
2.Manes tai nei kiek
Man jau viena tai smagu, kad pamatysiu tai, ko nemacius, patirsiu tai, ko nepatyrus
Elvita bet kokiu atveju kiekvienam savaip gerai ir renkasi,tai kas jam geriausia,bet...tarkim(as cia pamastysiu garsiai..niekam asmeniskai netaikau
)
1.Ruduo(aisku ne rugseji is karto vykti
) jau irgi nebe vasara ir labai smagu prasitesti siluma.Pas mus bet kokiu atveju tai jau saltasis sezonas prasideda..o tiksliau pats lietingiausias.Mums patinka,kad grizus is atostogu,visiskai nebedaug lieka laukti iki ziemos svenciu ir labai greitai laikas iki ju prabega
2.Tai vat smagu,kad jums tinka ir jus todel tokiu metu ir vykstate,bet kas megsta siluma ir vyksta su visa seima,t.y imasi ir vaikucius,tai manau siluma tiek ore,tiek vandenyje aktualus dalykas.As pavasari matau privalumus zaluma,kad pradeda zydeti viskas,cia pliusas,o oro ir vandens temp man minusas ir didelis,kuris ir atsveria
Juk manau keliauja dauguma,todel mums asmeniskai buvo smagu ir issimaudyti keliaujant norimoje vietoje,o kai neleistu tam oras ar didziulis bangavimas na butu nesmagu
baseinuose mes ir LT galime prisipliuskenti kiek tik norime i valias
mes spali nenusimaudeme tik vienoje vietoje,nes ten buvo pliazas uzdarytas ir 1.5 dienos Costa Adejoje del didziuliu bangu,tai man asmeniskai tu maudyniu truko,vaikams irgi....nes kai negalima tai taip ir norisi ilisti i bangas
As dabar kai rudeniui ziuriu pasirinktas salas,tai visada virtualiai apziuriu ir pliazus ir pasizymiu patikusius,kaip maudyniu vietas