Įkraunama...
Įkraunama...

Kanarų salos - X tema

QUOTE(Deimin @ 2012 02 14, 22:15)
Sveikutes,
iskilo dilema del registracijos bunant GK: geriau registruotis internetu ar nuvykus i oro uosta pries 2 val. 

Oro uoste daug mokesit, bandykit chek in darytis anksciau. Nzn, kaip wizzair, bet ryanair man dave registruotis pries 23 dienas, tad jau turiu atsispausdinus ir bilietukus grizimui namo thumbup.gif

QUOTE(jurmarta @ 2012 02 14, 22:15)
vienu zodziu lietuviskam vidurziemy Kanarai tikras geris! thumbup.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
[quote=Elvita,2012 02 15, 00:21]
Oro uoste daug mokesit, bandykit chek in darytis anksciau. Nzn, kaip wizzair, bet ryanair man dave registruotis pries 23 dienas, tad jau turiu atsispausdinus ir bilietukus grizimui namo thumbup.gif

Kaip jums faina smile.gif , o musu pirmas ir paskutinis skrydis su Wizzair, taigi... prisiregistruoti galime, o kaip atsispausdinti???

O jus, Elvita, skrendate tiesiogiai?

Gal kas gali uzsakyti gera ora kitoms dviem savaitem? mirksiukas.gif
Atsakyti
po dvieju savaiciu turetu jau geresnis oras, reikia tiketis, kad atsils, nes dabar aisku ne salta, bet plezinimuisi nelabai.
Atsakyti
QUOTE(jurmarta @ 2012 02 14, 22:15)
du kartus buvom Tenerifej sausio vidury..vienakart visa savaite kepino+28,siemet apie +25,jokio vejelio, vandenynas siltas-vienu zodziu lietuviskam vidurziemy Kanarai tikras geris! thumbup.gif

Super thumbup.gif . Ir mums tokia šiluma buvo. Nu bet vistiek lapkričio menesį man vandenynas buvo šiltesnis ir dėl to mieliau būdavo lysti su vaikais pasipliuškenti.
Atsakyti
QUOTE(Eliktra @ 2012 02 15, 01:31)
Super  thumbup.gif . Ir mums tokia šiluma buvo.  Nu bet vistiek lapkričio menesį man vandenynas buvo šiltesnis ir dėl to mieliau būdavo lysti su vaikais pasipliuškenti.

Tai mums irgi praeitu ir uzpraeitu metu vasari Tenerifej buvo labai silta, tik va, kad siemet pasirodo Kanaruose salciau (arba kitose salose). doh.gif
Man oras irgi nebutu toks aktualus jeigu vyktume be vaiko, bet jeigu vaikas negales net nusimaudyt, tada jau nekas (praktiskai del jos renkames keliaut ziema), bet zinoma, nauja patirtis, pazintis su kita kultura, gamta etc.- tai daug vertingiau negu gulejimas pleze.
Atsakyti
QUOTE(lietuvaite001 @ 2012 02 15, 01:50)
Tai mums irgi praeitu ir uzpraeitu metu vasari Tenerifej buvo labai silta, tik va, kad siemet pasirodo Kanaruose salciau (arba kitose salose). doh.gif
Man oras irgi nebutu toks aktualus jeigu vyktume be vaiko, bet jeigu vaikas negales net  nusimaudyt, tada jau nekas (praktiskai del jos renkames keliaut ziema), bet zinoma, nauja patirtis, pazintis su kita kultura, gamta etc.- tai daug vertingiau negu gulejimas pleze.

orai kaip ir moterys nenuspejami, tai nieko negali zinoti smile.gif ir cia buvo ciklonas is sibiro uzslinkes. gal greit pasitrauks biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Eliktra @ 2012 02 14, 20:22)
Mes kai buvome viena kart lapkričio mėnesį, o kitą kart vasario gale, tai sau pasakiau kad niekada nevyksiu į Tenerifę sausio, vasario mėnesiais. Nes nors ir nemėgstu karščio - deginimuisi šilumos pakanka,  bet vandenynas tuo metu man per šaltas būna maudytis, o ir vėjuota būna labiau tokiu metu. Aišku su oru, kartais būna kaip su loterijos bilietu.  Na bet kokia šiluma aišku geriau, nei tas lietuviškas šaltis.  4u.gif

zodziu,kaip ten bebutu,bet visgi as neklydau,kad visgi sausio/vasario menesiai nera palankus megstantiems siluma ir silta vandenyna.Bet kokiu atveju rizika yra papulti labai blogam orui,o ir siaip nelepina tais menesiais siluma.
Atsakyti
QUOTE(Elvita @ 2012 02 14, 21:13)
1.Tas mane ir "veza"  biggrin.gif , nematau tikslo vaziuoti i siltus krastus vasara smile.gif

Papildyta:

2.Manes tai nei kiek irnesakyk.gif Man jau viena tai smagu, kad pamatysiu tai, ko nemacius, patirsiu tai, ko nepatyrus thumbup.gif

Elvita bet kokiu atveju kiekvienam savaip gerai ir renkasi,tai kas jam geriausia,bet...tarkim(as cia pamastysiu garsiai..niekam asmeniskai netaikau blush2.gif mirksiukas.gif )
1.Ruduo(aisku ne rugseji is karto vykti biggrin.gif ) jau irgi nebe vasara ir labai smagu prasitesti siluma.Pas mus bet kokiu atveju tai jau saltasis sezonas prasideda..o tiksliau pats lietingiausias.Mums patinka,kad grizus is atostogu,visiskai nebedaug lieka laukti iki ziemos svenciu ir labai greitai laikas iki ju prabega rolleyes.gif
2.Tai vat smagu,kad jums tinka ir jus todel tokiu metu ir vykstate,bet kas megsta siluma ir vyksta su visa seima,t.y imasi ir vaikucius,tai manau siluma tiek ore,tiek vandenyje aktualus dalykas.As pavasari matau privalumus zaluma,kad pradeda zydeti viskas,cia pliusas,o oro ir vandens temp man minusas ir didelis,kuris ir atsveria rolleyes.gif

Juk manau keliauja dauguma,todel mums asmeniskai buvo smagu ir issimaudyti keliaujant norimoje vietoje,o kai neleistu tam oras ar didziulis bangavimas na butu nesmagu unsure.gif baseinuose mes ir LT galime prisipliuskenti kiek tik norime i valias unsure.gif mes spali nenusimaudeme tik vienoje vietoje,nes ten buvo pliazas uzdarytas ir 1.5 dienos Costa Adejoje del didziuliu bangu,tai man asmeniskai tu maudyniu truko,vaikams irgi....nes kai negalima tai taip ir norisi ilisti i bangas doh.gif
As dabar kai rudeniui ziuriu pasirinktas salas,tai visada virtualiai apziuriu ir pliazus ir pasizymiu patikusius,kaip maudyniu vietas blush2.gif wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JM: 15 vasario 2012 - 07:53
QUOTE(Deimin @ 2012 02 14, 23:00)

O jus, Elvita, skrendate tiesiogiai?

Nea, griztam su Ryanair Lanzarote/Frankfurt Hahn, Frankfurt Hahn/Kaunas, o i prieki su Wizzair iki Londono, o nuo Londono su Ryanair i GK smile.gif
Atsakyti
QUOTE(jurmarta @ 2012 02 14, 21:15)
du kartus buvom Tenerifej sausio vidury..vienakart visa savaite kepino+28,siemet apie +25,jokio vejelio, vandenynas siltas-vienu zodziu lietuviskam vidurziemy Kanarai tikras geris! thumbup.gif

bet cia loterija del oro g.gif o del 25 vandens temp tai isvis mistika,nes net spali tokios berods nebuvo g.gif
Atsakyti
QUOTE(JM @ 2012 02 15, 07:48)
Elvita bet kokiu atveju kiekvienam savaip gerai ir renkasi,tai kas jam geriausia

drinks_cheers.gif

Papildyta:
QUOTE(JM @ 2012 02 15, 07:51)
bet cia loterija del oro g.gif o del 25 vandens temp tai isvis mistika,nes net spali tokios berods nebuvo g.gif

P.s. soriukas, tik dabar pamaciau, kad apie vandens tempra rasei, ne oro blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Elvita: 15 vasario 2012 - 08:06
QUOTE(Elvita @ 2012 02 15, 06:58)
drinks_cheers.gif
Papildyta:

Pernai vasari ir gerokai virs 25l pakildavo  smile.gif

bet is atsiliepimu suprantu,kad nors ir pakildavo ir ta parodydavo termometrai,bet matyt vistiek vanduo budavo vesesnis nei tarkim kitais menesiais...tai matyt vien rodoma temperatura dar ne viskas.... g.gif bendrumoje,kaip suprantu vesiau...bet...cia gal visiems tinka,man tik cia reikia silumos biggrin.gif
O sie metai konkreciai parode,kad deja,deja vasario menuo visiskai nenusisekes vandens ir oro temp atzvilgiu verysad.gif tad kaip sakau..loterija,nes gali buti viskas labai puiku,o gali buti visiskai priesingai.
Vien keliavimui bet kokiu atveju gerai,bet kaip minejau kas su vaikais ar tikisi ir pliazinimosi tai cia jau rizika unsure.gif
Atsakyti