Įkraunama...
Įkraunama...

Kanarų salos - X tema

QUOTE(Elvita @ 2012 02 10, 15:19)
Na, va kaip saunu  thumbup.gif Beje, atgal skrisim kartu  smile.gif

Jūs dviese? Mes tai 4 suaugę ir mūsų dukrytė smile.gif jeigu pamatysit tokią kompaniją, pamojuokit biggrin.gif
Atsakyti
Mergaites,o kur ta tema apie raynair?
bandau bilietu ieskoti per juos,bet nelabai man gaunasi. ar ten eina parinkti tiesiog Kaunas_Tenerife ir ismestu visokiu variaciju skridimo. na tarkim ir per Londona, ir per vokietija ir t.t.
ir pavyzdziui su tom kainom. tarkim raso kad vienam 52 lt,bet paskui viso sumoje kazkokie dar tax free ir t.t.
kas turite patirties,pakomentuokite.
p.s.taip suprantu bilietai nebrangus butu zmogui pirmyn atgal iki 700 lt?
Atsakyti
skaičiau JM fotoreportažą ir ar aš blogai supratau, ar jūs į Teidę pirkot bilietą tik į viršų, o leidotės pėsčiomis? Kaip ten su tuo mėnulio peizažu. Ar jis pasiekiamas nuo Teidės ar reik atskirai važiuot iki jo? Susibalamūtijau blush2.gif Laiko jau visai nedaug liko iki rojaus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(DidyšišBaišušiš @ 2012 02 10, 22:27)
skaičiau JM fotoreportažą ir ar aš blogai supratau, ar jūs į Teidę pirkot bilietą tik į viršų, o leidotės pėsčiomis? Kaip ten su tuo mėnulio peizažu. Ar jis pasiekiamas nuo Teidės ar reik atskirai važiuot iki jo? Susibalamūtijau  blush2.gif Laiko jau visai nedaug liko iki rojaus smile.gif

mes iki Teides kilome funikulieriumi,kaip ir visi...bet iki pat,pat virsunes ..kontrabanda blush2.gif pesciomis..beje ten visi kyla pesciomis ( nes ten reikia spec leidimu,o mes ju negavome,nes nebebuvo laisvu vietu)leidomes irgi funikulieriumi..mes siais metais zadame i Teide kilti pestute ir nakvoti tame alpinistu viesbutyje mirksiukas.gif visa seima blush2.gif wub.gif
Menulio peisazas vaziuojant nuo Teides link Vilaflor...po kaire puse,pries posuki.....ten keliukas...vaziuokite juo ...ten galimas ejimas ivairiais atstumais...mes ejome nuo 2,5km...nesunku,malonu wub.gif
Papildyta:
QUOTE(laimutyte @ 2012 02 10, 22:16)
Mergaites,o kur ta tema apie raynair?
bandau bilietu ieskoti per juos,bet nelabai man gaunasi. ar ten eina parinkti tiesiog Kaunas_Tenerife ir ismestu visokiu variaciju skridimo. na tarkim ir per Londona, ir per vokietija ir t.t.
ir pavyzdziui su tom kainom. tarkim raso kad vienam 52 lt,bet paskui viso sumoje kazkokie dar tax free ir t.t.
kas turite patirties,pakomentuokite.
p.s.taip suprantu bilietai nebrangus butu zmogui pirmyn atgal iki 700 lt?

http://www.supermama...?...1557&st=528
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JM: 11 vasario 2012 - 00:13
QUOTE(JM @ 2012 02 10, 19:31)
drinks_cheers.gif
taip turistams masalu pilna yra...bet kai sala,o ne zemynas tai ir tu pramogu pasirinkimo isties maziau.
Tiesiog tokios pramogos prasiblaskymui drinks_cheers.gif ir paivairinimui drinks_cheers.gif galu gale kaip ten bebutu tai nera visiskas niekalas gal  g.gif (manau,nes nesu maciusi)

taip pat negaliu vertinti, ar labai blogai ar gerai, nes nejau. tiesiog del paties zinojimo, kad tai ne visai tikra. tik siaip. aisku turistui, sunku pasirinkit. pati dabar skaitineju apie Maroka, ir zinau, kad daug kur busiu isdurta arba permokesiu. bet tokia salis, tokia sistema. arba Kroatijoje vaziavau i ekskursija "autentiska kroatu vakariene, autentiskoje aplinkoje". ir ka...pavalgidino skaniai, prigirde vyno skiesto, ir tada tradiciniu muzikantu sokiai su jamaha...o kaina ar ne 100 lt buvau mokejusi. bet tai buvo pirma kelione i uzsieni tik baigus studijas. gyveni ir mokaisi. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(klementyna @ 2012 02 10, 22:41)
gyveni ir mokaisi.  biggrin.gif

drinks_cheers.gif
as esu jaunysteje gera patirti gavusi...daug keliavau,daug patyriau,zinot kaip...jaunos,grazios,na bet ne visai zioplos...mokejom pasinaudoti ir suvokti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(JM @ 2012 02 11, 00:36)
mes iki Teides kilome funikulieriumi,kaip ir visi...bet iki pat,pat virsunes ..kontrabanda blush2.gif pesciomis..beje ten visi kyla pesciomis ( nes ten reikia spec leidimu,o mes ju negavome,nes nebebuvo laisvu vietu)leidomes irgi funikulieriumi..mes siais metais zadame i Teide kilti pestute ir nakvoti tame alpinistu viesbutyje mirksiukas.gif visa seima blush2.gif  wub.gif
Menulio peisazas vaziuojant nuo Teides link Valfloro..po kaire puse,pries posuki.....ten keliukas...vaziuokite juo ...ten galimas ejimas ivairiais atstumais...mes ejome nuo 2,5km...nesunku,malonu wub.gif

dėkui, tikrai prašviesėjo smile.gif Beje, reportažas tobulas smile.gif
o dėl nakvojimo teidėj tai jau skaičiau apie jūsų planą smile.gif Šaunuoliai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(DidyšišBaišušiš @ 2012 02 10, 22:58)
dėkui, tikrai prašviesėjo smile.gif Beje, reportažas tobulas smile.gif
o dėl nakvojimo teidėj tai jau skaičiau apie jūsų planą smile.gif Šaunuoliai smile.gif

ACIU!!!!!!!!!!!!
Kaip ikvepia tokie Jusu zodziai wub.gif
Tikiuosi pavyks planas...turi pavykti blush2.gif
Atsakyti
Atsiprašau iš anksto, jei kartojuosi 4u.gif bet perskaičiau 20 psl ir atsakymo neradau. Norėjau paklausti, kuri iš salų yra įspūdingiausia, kur yra daugiausia, ką pamatyti? Nežinau, kurią rinktis... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Padangėje @ 2012 02 11, 02:28)
Atsiprašau iš anksto, jei kartojuosi  4u.gif  bet perskaičiau 20 psl ir atsakymo neradau. Norėjau paklausti, kuri iš salų yra įspūdingiausia, kur yra daugiausia, ką pamatyti? Nežinau, kurią rinktis...  4u.gif

mane kartais stebina tokie klausimai. jus parasykite kokie jusu prioritetai, tada butu galima kazka patarti. ispudingiausia...ne vienoje saloje stebuklai nevyksta ir visiems zmonems stebuklai skirtingi.
Atsakyti
QUOTE(Padangėje @ 2012 02 11, 00:28)
Atsiprašau iš anksto, jei kartojuosi  4u.gif  bet perskaičiau 20 psl ir atsakymo neradau. Norėjau paklausti, kuri iš salų yra įspūdingiausia, kur yra daugiausia, ką pamatyti? Nežinau, kurią rinktis...  4u.gif

Rinkites El Hiero arba La Palma biggrin.gif ir lauksiu tada jusu fotoreportazo biggrin.gif
Atsakyti
Labai aciu visiems kas netingi ir ideda fotoreportazus thumbup.gif man tikrai labai padejo ax.gif
Atsakyti