Įkraunama...
Įkraunama...

Kanarų salos - X tema

Atejau pasigirti, bilietukai paruosti i Lanzarote vasario 27-kovo 6 d. Skrisim su Raynair (su persedimais i prieki Eidhovene, atgal-Frankfurt Hahn). Viesbutuka issirinkom H10 Rubicon Palace su AI. Keliaujam 4 suauge ir musu pupa beveik 4 m.
OI, kaip tikiuos gero oro biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(JM @ 2012 02 10, 00:13)
mums parai gavosi 16,42 eurai..bet aisku kuo ilgesnis tarpas nuomos tuo pigiau drinks_cheers.gif ir uzstato nereikejo mirksiukas.gif

mums parai išėjo 33 eurai 7-vietė, o dar padalinus ant 3 šeimų - juokas thumbup.gif
Atsakyti
Labukas
kovo men su seima lekiam atostogauti i Tenerife( Royal tenerife cuontry club) skrendam ten pirma karta
perziurejau kelis puslapius ir neradau info apie vietas kurias butina aplankyti lotuliukas.gif
gal kas is patirties galetu parasyti kur verta nueiti su mazais vaikais(2metai ir 5 metai) ir kur be ju(skrendam su seneliais tai gales pabuti auklem smile.gif )
kai turesiu laiko butinai paskaitinesiu visa tema, bet jei kas gali pasidalinti info busiu labai dekinga ax.gif
aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(lietuvaite001 @ 2012 02 10, 12:43)
Atejau pasigirti, bilietukai paruosti i Lanzarote vasario 27-kovo 6 d. Skrisim su Raynair (su persedimais i prieki Eidhovene, atgal-Frankfurt Hahn).

Na, va kaip saunu thumbup.gif Beje, atgal skrisim kartu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(liud @ 2012 02 10, 14:01)
gal kas is patirties galetu parasyti kur verta nueiti su mazais vaikais(2metai ir 5 metai) ir kur be ju(skrendam su seneliais tai gales pabuti auklem  smile.gif )
kai turesiu laiko butinai paskaitinesiu visa tema, bet jei kas gali pasidalinti info busiu labai dekinga ax.gif
aciu 4u.gif

Va tame ir reikalas, kad kai pats organizuojiesi, tai labai daug laiko atima maršruto organizavimai, info ieškojimas ir t.t.

Pirmam puslapyje viskas surašyta (žymiausi objektai), o šiaip reikia sėst ir skaityt visas temas. Man pvz labai padėjo fotoreportažai Supermamoj, ypač JM 4u.gif

Taip kad pirmyn prie darbų 4u.gif Aš tuo dabar ir užsiimu kaip tik, nes irgi pirma kelionė smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Upytė @ 2012 02 10, 15:20)
Va tame ir reikalas, kad kai pats organizuojiesi, tai labai daug laiko atima maršruto organizavimai, info ieškojimas ir t.t.

Pirmam puslapyje viskas surašyta (žymiausi objektai), o šiaip reikia sėst ir skaityt visas temas. Man pvz labai padėjo fotoreportažai Supermamoj, ypač JM  4u.gif

Taip kad pirmyn prie darbų  4u.gif  Aš tuo dabar ir užsiimu kaip tik, nes irgi pirma kelionė smile.gif

oho, nepastebejau kad yra ideti net fotoreportazai. labai smagu thumbup.gif reiks pastudijuoti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Miramax @ 2012 02 10, 12:11)
mums parai išėjo 33 eurai 7-vietė, o dar padalinus ant 3 šeimų - juokas thumbup.gif

na isties pigiai kai dar 3 seimos thumbup.gif
beje jums didesnis masiniukas visur gerai kilo ir vaziavo serpantinuose mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(liud @ 2012 02 10, 13:01)
Labukas
kovo men su seima lekiam atostogauti i Tenerife( Royal tenerife cuontry club) skrendam ten pirma karta
perziurejau kelis puslapius ir neradau info apie vietas kurias butina aplankyti  lotuliukas.gif
gal kas is patirties galetu parasyti kur verta nueiti su mazais vaikais(2metai ir 5 metai) ir kur be ju(skrendam su seneliais tai gales pabuti auklem  smile.gif )
aciu 4u.gif

su mazais vaikais beabejo,kad visi vandens parkai(Siam,Agualand) tinka,Loro parkas,bezdzioniu parkas(ten galesite maitinti lemurus wub.gif ) mirksiukas.gif

Suaugusiems jus turite mintyse,kad vakarais....jei vakarais tai pilna baru,muzikiniu,teminiu,klubai,diskotekos „Tramps“, „Bobies“, „Metropolis" . Viduramziu riteriu turnyrai vyksta -„viduramziskos“ vakarienes metu stilingoje San Migelio pilyje vyksta teatralizuoti riteriu pasirodymai.Taip pat yra privaciose fermose vyksta panasus pasirodymai,kur flamenku sokiai,pasirodymai su zirgais,ispaniskos vakarienes metu.
Tenerifeje rengiami ir Flamenku pasirodymai-"Piramide de Arona" koncertu saleje garsios ispanisko sokio choreografes Karmen Mota spektakliai mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Upytė @ 2012 02 10, 13:20)

Pirmam puslapyje viskas surašyta (žymiausi objektai), o šiaip reikia sėst ir skaityt visas temas. Man pvz labai padėjo fotoreportažai Supermamoj, ypač JM  4u.gif

Taip kad pirmyn prie darbų  4u.gif  Aš tuo dabar ir užsiimu kaip tik, nes irgi pirma kelionė smile.gif

tikra tiesa..laiko atima isties nemazai doh.gif
smagu,kad padejo musu fotoreportazas mirksiukas.gif thumbup.gif

as irgi tuo uzsiimu laisvu laiku friends.gif nemazai salu teks isnagrineti biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JM: 10 vasario 2012 - 15:45
Tenerifeje rengiami ir Flamenku pasirodymai-"Piramide de Arona" koncertu saleje garsios ispanisko sokio choreografes Karmen Mota spektakliai

neapsirikite su flamenko pasirodymais. jie tikrai nebus autentiski ir tikrieji flamenko pasirodymai. flamenko istakos yra andaluzijoje, ir tik toje vietoje yra geri pasirodymai, beje ir brangiai kainuojantys. visa kita yra kicas. barselonoje vyksta pilna flamenko pasirodymu, bet tai tik zaidimas turistams, ne autentiska. 4u.gif jeigu to uztenka, tada viskas liuks
Atsakyti
QUOTE(klementyna @ 2012 02 10, 16:01)
Tenerifeje rengiami ir Flamenku pasirodymai-"Piramide de Arona" koncertu saleje garsios ispanisko sokio choreografes Karmen Mota spektakliai

neapsirikite su flamenko pasirodymais. jie tikrai nebus autentiski ir tikrieji flamenko pasirodymai. flamenko istakos yra andaluzijoje, ir tik toje vietoje yra geri pasirodymai, beje ir brangiai kainuojantys. visa kita yra kicas. barselonoje vyksta pilna flamenko pasirodymu, bet tai tik zaidimas turistams, ne autentiska.  4u.gif jeigu to uztenka, tada viskas liuks

Pritariu 100%..mes pries kelione irgi pasidomejome apie tuos pasirodymus..nusprendeme,kad kol kas mes i juos neisime..beto kaina isties musu seimai susidarytu nemaza.
Bet...juk,kad ir neautentiska,bet praleisti idomiau vakara vis idomiau,nei eilini karta bare sedeti rolleyes.gif
O kam dar proga istrukti be vaiku idomesniam vakarui vis sis tas rolleyes.gif thumbup.gif paivairinimui thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JM: 10 vasario 2012 - 17:19
zinoma geriau nei bare, tiesiog reikia zinoti, kas yra kas. tiek tikraja korida tiek flamenko ne lengva rasti gera ir autentiska pacioje ispanijoje, o apie kanaru salas isvis nekalbu jau. cia atskira respublika. kai buvau barselonoje,maciau reklama kad flamenko 30 eur, ir as kaip tikra turistre liezuvi iskisus tik ir begau pagal tas reklamas. ka as zinau. gerai, kad nejau. po to is manes tik pasijuoke, kai gryzau i GK, ka tu sako nori gauti uz 30 eur. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(klementyna @ 2012 02 10, 16:50)
zinoma geriau nei bare, tiesiog reikia zinoti, kas yra kas. tiek tikraja korida tiek flamenko ne lengva rasti gera ir autentiska pacioje ispanijoje, o apie kanaru salas isvis nekalbu jau. cia atskira respublika. kai buvau barselonoje,maciau reklama kad flamenko 30 eur, ir as kaip tikra turistre liezuvi iskisus tik ir begau pagal tas reklamas. ka as zinau. gerai, kad nejau. po to is manes tik pasijuoke, kai gryzau i GK, ka tu sako nori gauti uz 30 eur.  smile.gif

drinks_cheers.gif
taip turistams masalu pilna yra...bet kai sala,o ne zemynas tai ir tu pramogu pasirinkimo isties maziau.
Tiesiog tokios pramogos prasiblaskymui drinks_cheers.gif ir paivairinimui drinks_cheers.gif galu gale kaip ten bebutu tai nera visiskas niekalas gal g.gif (manau,nes nesu maciusi)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JM: 10 vasario 2012 - 18:41
QUOTE(klementyna @ 2012 02 10, 19:50)
zinoma geriau nei bare, tiesiog reikia zinoti, kas yra kas. tiek tikraja korida tiek flamenko ne lengva rasti gera ir autentiska pacioje ispanijoje, o apie kanaru salas isvis nekalbu jau. cia atskira respublika. kai buvau barselonoje,maciau reklama kad flamenko 30 eur, ir as kaip tikra turistre liezuvi iskisus tik ir begau pagal tas reklamas. ka as zinau. gerai, kad nejau. po to is manes tik pasijuoke, kai gryzau i GK, ka tu sako nori gauti uz 30 eur.  smile.gif

Jo, tas moto spektaklis, tai tik labai išgirtas... Aš tai buvau labai nustebęs kad akustika tame spektaklyje blogiau nei kokiam kaimo kultūrnamyje...
Atsakyti