Įkraunama...
Įkraunama...

Kanarų salos - X tema

Sveiki:)
Jei kam idomus orai Kanaruose, galiu pakomentuoti:) Siuo metu esame Tenerifeje, Playa De Las Americas mieste. Siuo metu rytas ( 10.26 vietiniu laiku), oras prie baseino (pavesyje) +18 laipsniu. Diena susyla iki +22/+25. Taip, kad tikrai silta ir butinas kremas nuo saules, nes saulekaitoje saulute oi kokia karsta. Ir tokiu netikinciu, kad karsta cia vaiskto nemazai , juos gidai vadina krevetemis (raudomi)smile.gif
Orus galite paziureti cia, geras puslapis:
Orai
Vaziuojant i kalnus reikalingas megztukas arba plona striuke, nors man uzteko salio. Ten vesiau ir vejas. Taides ugnikalnio apzvalgos aiskteleje, buvo labai vejuota ir vesu, bet viska atperka grozis, kalnai, miskai, uolos.
Dar del Taides. Pakilus autobusu iki 2 km aukscio, oras retesnis, vyresniems zmonems tikrai sunkiau kvepuot. Funikulierius kelia, kai nera vejuota, bet reikalingas leidimas. Is musu autobuso niekas nekilo. Ir beje, jei pakila vejas, funikulierius stabdomas ir tu kabi toje kabinoje ir supuojiesi, kol vejas nurismta. Manyciau pakankamai baisu. Beje virsuneje yra viezbutis, kuriame gali nakvoti, ten, kaip pasakojo gidai, dviausketes lovos ir visus kelia 5 valanda ryto, kad paziuret sauleteki:)
Beje, internetas cia brangus ir labai letas... Mes emem 3 dienom-10 euru. Na cia viezbutyje.
O siaip zinokit gera!!! Ypac, kai mes iskridom per pacius salcius, tai dabar cia megaujames. Isskridom is Kauno, kai buvo -23 laispniai salcio. Skrydis iki Frankfurto 2 valandos. 3 Valandas ten laukem ir tada iki Tenerifes 5 valandas:)
Atsakyti
[quote=Laukine_Feja,2012 02 08, 10:48]
merginos, pasakykit dar, ar pakilus i Teide marsrutas iki pacios virsunes (su leidimais) labai fiziskai varginantis, kiek mazdaug laiko/atstumo reikia kulniuoti? nes vaziuoju su mama, tai del jos pergyvenu, ar nebus jai sunku ten ropstis?

Aciukas 4u.gif
p.s. ar cia reservuojates leidimus i Teides visrune? www.reservasparquesnacionales.es
zinau, kad buvo rasyta, bet kazkaip praleidau per akis blush2.gif
[/quote]

Sveiki,
Na nera labai lengva uzlipti. Juk vis delto aukstis nemazas virs 3 km, tai jauciasi oro trukumas. Bet lipant mus aplenke pagyvenes vyras, o mums dar tik ipusejus lipti, jis jau leidosi zemyn. Tad ar sunku, a ne - kiekvienam savaip. Bet man pasirode, kad nera labai lengvas kelias (palyginti galiu tik su Lenkijos Tatrais- tai buvo tikrai sunkiau). Ir dar jei yra sirdies ir kraujospudzio problemu- patariama nelipti. pakilus su funikulieriumi yra dar du takai pasivaiksciojimui. Sutikti lietuviai vienu ju ejo apie 1 val zemyn, apie 1,5 val grizinejo atgal.

Aciukas 4u.gif
p.s. ar cia reservuojates leidimus i Teides visrune? www.reservasparquesnacionales.es
zinau, kad buvo rasyta, bet kazkaip praleidau per akis blush2.gif
[/quote]

taip, siame puslapyje.

Atsakyti
QUOTE(Dangima11 @ 2012 02 08, 13:35)
Sveiki,
Na nera labai lengva uzlipti. Juk vis delto aukstis nemazas virs 3 km, tai jauciasi oro trukumas. Bet lipant mus aplenke pagyvenes vyras, o mums dar tik ipusejus lipti, jis jau leidosi zemyn. Tad ar sunku, a ne - kiekvienam savaip. Bet man pasirode, kad nera labai lengvas kelias (palyginti galiu tik su Lenkijos Tatrais- tai buvo tikrai sunkiau). Ir dar jei yra sirdies ir kraujospudzio problemu- patariama nelipti. pakilus su funikulieriumi yra dar du takai pasivaiksciojimui. Sutikti lietuviai vienu ju ejo apie 1 val zemyn, apie 1,5 val grizinejo atgal.
taip, siame puslapyje.

aciu labai uz komentarus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Undzinka @ 2012 02 08, 12:34)
Sveiki:)
Jei kam idomus orai Kanaruose, galiu pakomentuoti:) Siuo metu esame Tenerifeje, Playa De Las Americas mieste. Siuo metu rytas ( 10.26 vietiniu laiku), oras prie baseino (pavesyje) +18 laipsniu. Diena susyla iki +22/+25. Taip, kad tikrai silta ir butinas kremas nuo saules, nes saulekaitoje saulute oi kokia karsta.

Oi, Undzinka kaip jums faina thumbup.gif Sakau, kad ten daug silciau nei rodo prognozes thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos keliautojos,

Planuojame ir mes i Lanzarote ar Tenerife, kaip ir esu jau suplanavus laika ir skrydzius su ryanair. Sakykit, kas keliavot su persedimais per Briuseli ar frankfurta, ar yra kazkokie papildomi mokesciai prie nurodytos sumos(kai rodo total price). Nes cia kiekvienas skirtingai sako, ir jau dabar nesuprantu kas kaip blush2.gif
Aciu
Atsakyti
QUOTE(Laukine_Feja @ 2012 02 08, 11:48)
merginos, pasakykit dar, ar pakilus i Teide marsrutas iki pacios virsunes (su leidimais) labai fiziskai varginantis, kiek mazdaug laiko/atstumo reikia kulniuoti? nes vaziuoju su mama, tai del jos pergyvenu, ar nebus jai sunku ten ropstis?

Asmeniškai man žinokite užteko vien pakilti keltu blush2.gif ir oro trūkti pradėjo blush2.gif teko leistis žemyn,
bet kai aš aukščio bijau(net eskalatoriumi prekybos centruose negaliu kilti) tai man buvo didžiausias pasiekimas thumbup.gif bent jau tuo keltu pasikelti thumbup.gif
Atsakyti
Del lipimo iki pat virsunes su leidimais.....kas turi problemu su sveikata(sirdimi ir t.t.) aisku lipti sunkiau ir galbut del sveikatos nereiketu to daryti.
Sveikiems zmonems tai nera sunku...mes priminsiu lipome su vaikais(dukrai 5 metai buvo),kuriems tikrai nebuvo sunku,jiems labai patiko..beabejo,kad stojome pailseti,bet mes lipome pakankamai greitai(na kas skaite fotoreportaza supras kodel biggrin.gif ).
Atsakyti
QUOTE(berlin @ 2012 02 08, 13:36)
Sveikos keliautojos,

Planuojame ir mes i Lanzarote ar Tenerife, kaip ir esu jau suplanavus laika ir skrydzius su ryanair. Sakykit, kas keliavot su persedimais per Briuseli ar frankfurta, ar yra kazkokie papildomi mokesciai prie nurodytos sumos(kai rodo total price). Nes cia kiekvienas skirtingai sako, ir jau dabar nesuprantu kas kaip blush2.gif
Aciu

Mes skridom per Frankfurta su Ryanairu. Jei neimat registruoto bagazo, uz kuri reikia susimoket, tada nebera jokiu mokesciu papildomu. Na jei valgysit lektuve ar oro uoste teks patiems susimoket:) Bagazas tik rankinis (ne daugiau 10kg). Kauno orouoste sveria, kitur ne. Nors mano lagaminas ir netiplo i ta matavimo deze, bet niekas nieko nesake, nes ji maziukas (pirkome specialiai pagal ismatavimus). Praejom registracija normaliai.
Papildyta:
QUOTE(Elvita @ 2012 02 08, 13:29)
Oi, Undzinka kaip jums faina  thumbup.gif Sakau, kad ten daug silciau nei rodo prognozes  thumbup.gif

Tikrai silciau:) Be to juk oro temperatura yra matuojama pavesyje, o kai saulute isisviecia, tai net karsta:)
Atsakyti
QUOTE(Ernesta @ 2012 02 08, 12:51)
Asmeniškai man žinokite užteko vien pakilti keltu blush2.gif ir oro trūkti pradėjo  blush2.gif teko leistis žemyn

isties tai pries kelione buvau prisiskaiciusi,kad net vaziuojant link Teides reiktu vidury kelio stoti,kad iprastum prie retesnio oro....bet tik man vienai pradejo skaudeti galva(jau leidziantis nuo Teides),kitu pozymiu jokiu nebuvo,o vyrui ir vaikams isvis jokiu pasaliniu pozymiu nebuvo rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Undzinka @ 2012 02 08, 14:58)
Mes skridom per Frankfurta su Ryanairu. Jei neimat registruoto bagazo, uz kuri reikia susimoket, tada nebera jokiu mokesciu papildomu. Na jei valgysit lektuve ar oro uoste teks patiems susimoket:) Bagazas tik rankinis (ne daugiau 10kg). Kauno orouoste sveria, kitur ne. Nors mano lagaminas ir netiplo i ta matavimo deze, bet niekas nieko nesake, nes ji maziukas (pirkome specialiai pagal ismatavimus). Praejom registracija normaliai.

O grisit turbut per Leeds? blush2.gif
Nes as susiskaiciavau bilietu kainas Kaunas- Frankfurtas, Frakfurtas- Tenerife ir grizimas Tenerife- Leeds,Leeds- Kaunas, tai 4 zmonems( 1 vaikas, 1 kudikis ir 2 suauge) isejo apie 1900lt. Tai dabar pradejo gasdinti, kad dar bus kazkokie korteles mokesciai ar pan. g.gif Tai dar +800lt dasides g.gif
Atsakyti
QUOTE(Undzinka @ 2012 02 08, 11:34)
. Beje virsuneje yra viezbutis, kuriame gali nakvoti, ten, kaip pasakojo gidai, dviausketes lovos ir visus kelia 5 valanda ryto, kad paziuret sauleteki:)
Beje, internetas cia brangus ir labai letas... Mes emem 3 dienom-10 euru. Na cia viezbutyje.

ar cia jus ne taip supratote ar gidas nesamone sukalbejo....bet Teides virsuneje viesbucio nera schmoll.gif viesbutis yra prie Teides.
user posted image

http://www.eurobooki...CFdAvmAodQ2kkew

Vaziuojant link Teides,jis randasi po desine puse 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JM: 08 vasario 2012 - 14:11
QUOTE(berlin @ 2012 02 08, 14:06)
O grisit turbut per Leeds? blush2.gif
Nes as susiskaiciavau bilietu kainas Kaunas- Frankfurtas, Frakfurtas- Tenerife ir grizimas Tenerife- Leeds,Leeds- Kaunas, tai 4 zmonems( 1 vaikas, 1 kudikis ir 2 suauge) isejo apie 1900lt. Tai dabar pradejo gasdinti, kad dar bus kazkokie korteles mokesciai ar pan.  g.gif Tai dar +800lt dasides g.gif

Gryztame taip pat per Frankfyrta Hanna. Vienas bilietas mums kainavo 564lt. Jokiu papildomu mokesciu nemokejom.
Na del korteles, tai gal reik pas Udriu klaust. Cia gal jei noresit isigyti Ryanairo kortele, jei daznai skraidysit...
Atsakyti