Įkraunama...
Įkraunama...

Kanarų salos - X tema

QUOTE(JM @ 2012 02 07, 22:35)
drinks_cheers.gif ir velgi ar GK silciau nei tarkim kitose salose...nes pvz kitoje temoje skaiciau pasisakyma,kad  dienos metu  buvo iki 21  silumos Lanzaroteje g.gif na man asmeniskai mazoka,oi mazoka

Kai as plezintis nemegstu, tai keliavimui man pati ta temp. butu. Nors pernai vasario pabaigoje, temp. ir 30l sieke. Cia jau kaip pasiseks, man rodos g.gif
Atsakyti
QUOTE(Elvita @ 2012 02 07, 21:38)
Kai as plezintis nemegstu, tai keliavimui man pati ta temp. butu. Nors pernai vasario pabaigoje, temp. ir 30l sieke. Cia jau kaip pasiseks, man rodos  g.gif

as matai silumos megeja biggrin.gif as ir i vandeni prie bet kokios temp neilipsiu biggrin.gif baseinu nemegstu,todel man net rudeni norejosi kartais daugiau silumos biggrin.gif
O kai dar keliaujam su vaikais visada tai ir del ju as visada noriu,kad turetu galimybe komfortiskai pasipliuskenti wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JM: 07 vasario 2012 - 22:54
QUOTE(Norkyt @ 2012 02 07, 17:41)
Gal galite pasidalinti per kur žiūrite?  ax.gif

http://www.andaluz.t.../torre_cam1.php

Kol kas ir šioje Ispanijos dalyje šaltoka ax.gif Bet dienos metu tikrai vaizdelis daug gražesnis biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo racke: 08 vasario 2012 - 08:57
QUOTE(JM @ 2012 02 07, 23:35)
drinks_cheers.gif ir velgi ar GK silciau nei tarkim kitose salose...nes pvz kitoje temoje skaiciau pasisakyma,kad  dienos metu  buvo iki 21  silumos Lanzaroteje g.gif na man asmeniskai mazoka,oi mazoka

Man irgi tas pats klausimas opus, ar GK šilčiau nei pav. Lanzarotėjė? g.gif
Atsakyti
QUOTE(lietuvaite001 @ 2012 02 08, 09:39)
Man irgi tas pats klausimas opus, ar GK šilčiau nei pav. Lanzarotėjė? g.gif

Na, logiskai mastant, Lanzarote yra arciau Afrikos krantu, tai kaip ir silciau turetu buti g.gif
Atsakyti
QUOTE(Elvita @ 2012 02 08, 10:45)
Na, logiskai mastant, Lanzarote yra arciau Afrikos krantu, tai kaip ir silciau turetu buti  g.gif

Na, bet GK yra piečiau, man atrodo ten turėtū būt šilčiau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lietuvaite001 @ 2012 02 08, 09:48)

Traukit burtus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(racke @ 2012 02 08, 08:55)
Kol kas ir šioje Ispanijos dalyje šaltoka  ax.gif  Bet dienos metu tikrai vaizdelis daug gražesnis  biggrin.gif

Bet cia ne Kanaru salos, cia gi zemynine Ispanija. ax.gif Kanaru salos "atskira respublika" su savo orais. 4u.gif Andaluzijoj vasari nekiltu fantazija issimaudyt. biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Caca*: 08 vasario 2012 - 10:41
merginos, pasakykit dar, ar pakilus i Teide marsrutas iki pacios virsunes (su leidimais) labai fiziskai varginantis, kiek mazdaug laiko/atstumo reikia kulniuoti? nes vaziuoju su mama, tai del jos pergyvenu, ar nebus jai sunku ten ropstis?

Aciukas 4u.gif

p.s. ar cia reservuojates leidimus i Teides visrune? www.reservasparquesnacionales.es
zinau, kad buvo rasyta, bet kazkaip praleidau per akis blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Laukine_Feja: 08 vasario 2012 - 10:52
QUOTE(Caca* @ 2012 02 08, 10:39)
Andaluzijoj vasari nekiltu fantazija issimaudyt. biggrin.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(lietuvaite001 @ 2012 02 08, 09:48)

GK vienu dviem laipsniais šilčiau.
Atsakyti
QUOTE(Eliktra @ 2012 02 08, 11:01)
GK vienu dviem laipsniais šilčiau.

Sakau, kad esu skaicius, kad GK yra silciausia is visu salu. lietuvaite cia mane sumajacino biggrin.gif
Atsakyti