[quote=racke,2012 02 06, 16:03]
Mes jau poryt isskrendame
Oi ne poryt ketvirtadieni
QUOTE(racke @ 2012 02 06, 15:03)
, linkiu
QUOTE(Raimiz @ 2012 02 06, 14:05)
Sveiki keliautojai, su šeima nusižiūrėjome kurortėlį esantį Puerto de Santjago miestelyje, gal kam teko pabūvoti? Ar turi šis miestelis gerą paplūdimį ir ar ne per daug jame triukšminga? Žadame nuomotis apartamentus.
mes gyvenom kelias dienas ten
yra nedidelis juodo smelio papludimys, salia kitas jau didesnis su kavinuke dusais..
QUOTE(Raimiz @ 2012 02 06, 14:05)
Sveiki keliautojai, su šeima nusižiūrėjome kurortėlį esantį Puerto de Santjago miestelyje, gal kam teko pabūvoti? Ar turi šis miestelis gerą paplūdimį ir ar ne per daug jame triukšminga? Žadame nuomotis apartamentus.
Buvome išsinuomavę apartamentus šitame miestelyje, kai pirmą kartą atostogavome Tenerifėje. Vaizdas išėjus į apartamentų terasą:
Antrą kartą rinkomės Las Americas kurortėlį. Tai man šie du kurortai, kaip palyginimas mūsų Nidos su Palanga. Puerto Santiagas man mielesnis ir ramesnis, nors yra čia ir parduotuvių ir kavinių, o jeigu jau norite pašelti labjau, tai Las Americas yra ne per toliausiai nuo šio miestelio. Beje paplūdymiai irgi nuostabūs, ramybė - niekas nelenda į akis. O Las Americas, kiek teko apsilankyti paplūdymiuose, tai kas dešimt minučių trukdydavo poilsį visokiausi negrai- siulydami savo prekes ir siauraakiai su masažo paslaugomis. Nu nebent tik man čia taip pasisekė. Rudenį ir vėl žadam pasirinkti Tenerifės salą, tai apsistosime vėl Puerto Santiago miestelyje. Jei dar neturite išsirinkę apartamentų rašykite i Až, galėsiu duoti kontaktus.
Mergaitės, ar tiesa, kad Lanzarotėje šilčiau negu GK? Ar išvis oras skiriasi šiose salose?
QUOTE(lietuvaite001 @ 2012 02 06, 22:06)
Mergaitės, ar tiesa, kad Lanzarotėje šilčiau negu GK? Ar išvis oras skiriasi šiose salose?
Esu girdejus, kad silciausia is ju visu - Gran Kanarija
QUOTE(Elvita @ 2012 02 06, 23:13)
Esu girdejus, kad silciausia is ju visu - Gran Kanarija
Ir as taip buvau girdejus, bet pagooglinus randu, kad Lanzaroteje lyja maziausiai, bet gal ten temp. yra zemesne keliais laipsniais, tokios info neraso
QUOTE(Elvita @ 2012 02 03, 17:39)
Ir mes toki turim, geras dalykas
Papildyta:
Paskaiciau apie vyna ir prisiminiau "Cava" sampana mazuose buteliukuose
Ir dar labai labai skanios Don Simon sultys su mangais
Serano kumpis su melionais ir aisku juru gerybes
Papildyta:
Paskaiciau apie vyna ir prisiminiau "Cava" sampana mazuose buteliukuose
Ir dar labai labai skanios Don Simon sultys su mangais
Serano kumpis su melionais ir aisku juru gerybes
Aga, priminei ir man
QUOTE(Elvita @ 2012 02 06, 16:02)
, linkiu
Laukiu laukiu, bet orų prognozės tai kaip čia pasakius 14 d LIŪTIS
QUOTE(racke @ 2012 02 07, 13:00)
mano vyras tik ir lauktu tos dienos...liuties su zaibais
QUOTE(racke @ 2012 02 07, 14:00)
, apsimesk, kad nematei tokios oru prognozes
Kurioje nuorodoje ziuri?
Per daug ir nepergyvenu, nes per dvi savaites spėsiu ir saulute pasidžiaugti Čia tik bendradarbiams labai juokinga, kad bėgam nuo speigų ant liūčių. Bet ko tik iš pavydo neprikalbi
Čia http://www.orelis.lt/orai/tenerife
Aš laikas nuo laiko pasižiūriu internetinę kamerą kur tiesiogiai rodo Toremolinos miesteli tai šiandien apie 25 šilumos Vaikšto žmogeliukai su šortais, deginasi.
Čia http://www.orelis.lt/orai/tenerife
Aš laikas nuo laiko pasižiūriu internetinę kamerą kur tiesiogiai rodo Toremolinos miesteli tai šiandien apie 25 šilumos Vaikšto žmogeliukai su šortais, deginasi.