Įkraunama...
Įkraunama...

Kanarų salos - X tema

QUOTE(Laukine_Feja @ 2012 02 06, 13:20)
drinks_cheers.gif  super, mes irgi greitai tuo jau galesim dziaugtis smile.gif

thumbup.gif , jau greiciau noris pabegti is saltos LT smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Elvita @ 2012 02 06, 11:54)
Uzsiregistravau skrydziui, jau rankose turiu bilietukus i GK  clap.gif

ner cia ko dziaugtis bebe.gif

zinoma,kad be galo smagu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Atsakyti
QUOTE(Elvita @ 2012 02 06, 14:22)
thumbup.gif , jau greiciau noris pabegti is saltos LT  smile.gif

vat butent, bet vakar buvau jau susinervinus (aisku turbut per anksti dar del to pergyventi) del salciu jei masina nesivestu, kaip reiktu iki kauno oro uosto nusigauti...... zodziu, buvau pati sau panikos pasejus smile.gif kazkokia ziemine depresija uzpuolus buvo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(JM @ 2012 02 06, 13:26)
ner cia ko dziaugtis  bebe.gif
zinoma,kad be galo smagu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

liezuvis.gif vacation4.gif

QUOTE(Laukine_Feja @ 2012 02 06, 13:28)
vat butent, bet vakar buvau jau susinervinus (aisku turbut per anksti dar del to pergyventi) del salciu jei masina nesivestu, kaip reiktu iki kauno oro uosto nusigauti...... zodziu, buvau pati sau panikos pasejus smile.gif kazkokia ziemine depresija uzpuolus buvo  biggrin.gif

Tai gal jau nebus salciu tokiu g.gif
Mes tai is Vilniaus kylam, tai is vakaro uzsisakysim taksa, nes paskui grisim i Kauna smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Elvita @ 2012 02 06, 14:36)
Mes tai is Vilniaus kylam, tai is vakaro uzsisakysim taksa, nes paskui grisim i Kauna smile.gif

na tikiuosi, kad nebus, sakau cia vakar tokia panika buvau pasisejus nuo tu salciu matyt galva persalo smile.gif
jau net susiradau kaip autobusai is vilniaus i kauno oro uosta vaziuoja ax.gif nebudinga man taip stresuoti...... schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Elvita @ 2012 02 06, 12:36)

tikiuosi ateis ir mano eile vacation4.gif ..kiek cia beliko irnesakyk.gif 8 menesiai laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(JM @ 2012 02 06, 13:42)
tikiuosi ateis ir mano eile vacation4.gif ..kiek cia beliko irnesakyk.gif 8 menesiai laugh.gif

irnesakyk.gif trumpiau, nei nėštumas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(JM @ 2012 02 06, 13:42)

Ateis ateis, as ir pries 9 menesius bilietus uzsisakiau ir sulaukiau (keliones, aisku biggrin.gif ) smile.gif
Atsakyti
Sveiki keliautojai, su šeima nusižiūrėjome kurortėlį esantį Puerto de Santjago miestelyje, gal kam teko pabūvoti? Ar turi šis miestelis gerą paplūdimį ir ar ne per daug jame triukšminga? Žadame nuomotis apartamentus.
Atsakyti
QUOTE(Raimiz @ 2012 02 06, 14:05)
Sveiki keliautojai, su šeima nusižiūrėjome kurortėlį esantį Puerto de Santjago miestelyje, gal kam teko pabūvoti? Ar turi šis miestelis gerą paplūdimį ir ar ne per daug jame triukšminga? Žadame nuomotis apartamentus.

Aš galėsiu papasakoti kai sugrįšiu, nes būtent ten praleisiu dalį savo atostogų mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(racke @ 2012 02 06, 15:16)
Aš galėsiu papasakoti kai sugrįšiu, nes būtent ten praleisiu dalį savo atostogų  mirksiukas.gif

mes galvojame balandžio menesi keliauti, o jus? Viešbutį ar apartamentus rinksitės?
Atsakyti
Mes jau poryt isskrendame thumbup.gif
Oi ne poryt blush2.gif ketvirtadieni lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo racke: 06 vasario 2012 - 15:04