Įkraunama...
Įkraunama...

Kanarų salos - X tema

QUOTE(JM @ 2012 02 01, 13:03)
flirt.gif
Elvita,as tas nuorodas norejau patvarkyti,kad butu eiliskumas ir t.t. nes tada buvau tik sumetusi ir tiek. blush2.gif
Gal kai kita tema bus kooperuojames,kad butu tvarkele mirksiukas.gif gal as ten dar kazka imesiu,perzvelgsiu savo favoritus ir t.t. gerai mirksiukas.gif

Papildyta:

o is kokio tu cia puslapiuko ziurejai,gal gali imesti mirksiukas.gif

JM, zinok, as daugiau maziau buvau jas aptvarkius, buvau ir savo idejus, bet kai du kartus uzluzo psl., tai trecia karta jau nesizaidziau blush2.gif
Sutinku su tavim, kad reikia jas tvarkyti, nes netvarkingai ir negraziai pirmas psl atrodo 4u.gif

Psl. vienu postu auksciau imestas mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Elvita: 01 vasario 2012 - 13:14
QUOTE(Elvita @ 2012 02 01, 12:11)
JM, zinok, as daugiau maziau buvau jas aptvarkius, buvau ir savo idejus, bet kai du kartus uzluzo psl., tai trecia karta jau nesizaidziau  blush2.gif
Sutinku su tavim, kad reikia jas tvarkyti, nes netvarkingai ir negraziai pirmas psl atrodo  4u.gif 

Psl. vienu postu auksciau imestas  mirksiukas.gif

drinks_cheers.gif nuo salcio uzluzo viskas,net ir SM biggrin.gif
Atsakyti
merginos, na pasakykit kur yra juodo Playa de las Arenas juodo smėlio paplūdimys, kazkaip matyt ir as nuo salcio mapsuose pasimeciau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(JM @ 2012 02 01, 13:15)
drinks_cheers.gif nuo salcio uzluzo viskas,net ir SM biggrin.gif

Nzn, ar SM ar mano intikas, bet zodziu per vargus ir kancias atidariau biggrin.gif

QUOTE(Laukine_Feja @ 2012 02 01, 13:39)
merginos, na pasakykit kur yra juodo Playa de las Arenas juodo smėlio paplūdimys, kazkaip matyt ir as nuo salcio mapsuose pasimeciau smile.gif

Los Gigantes mirksiukas.gif

klementyna, vyro prasymu klausiu, ar gali suzinoti, gal bus motokroso varzybos vasario 20-25d. ir kur GK yra motokroso trasa doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Elvita @ 2012 02 01, 14:41)
Los Gigantes  mirksiukas.gif

paciame miestuke? skaiciau jusu fotoreportaza, kad is Los Gigantes vaziavote maudytis i ji, o mepse man meta ta papludimy kazkur prie Candelaria, kitame salos gala, tai vat ir pasimeciau kazkaip.....
Atsakyti
Aciu uz info,kuria pateikiate labai ydomiai wub.gif
Mes skrendame balandzio 9-19d.i Tenerife.Labai laukiu,ir mintyse planuoju marsruta g.gif .
Nusipirkome bilietus taip spontaniskai. blush2.gif .....seip uzmeteme aky y skrydzius,kur pigiau, radome maza viezbutely 285eur-2sav. bigsmile.gif ir keliausime.
Buvome kanaruose pries 6metus,taip patiko,kad gryztu vel y juos wub.gif wub.gif tik dabar ne per agentura.
Mane domina ar ymanoma nusipirkti bilietus internetu y Loro parka,keltui y Gomero sala?
Atsakyti
QUOTE(elitarai @ 2012 02 01, 12:58)

Mane domina ar ymanoma nusipirkti bilietus internetu y Loro parka,keltui y Gomero sala?

Taip i parkus galima nusipirkti bilietus is anksto.
Ir bilietus i keltus galima mirksiukas.gif Jei norite tik kelto bilietu mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Laukine_Feja @ 2012 02 01, 12:39)

pries Los Gigante mirksiukas.gif
O jus zemelapio neturite popierinio mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Laukine_Feja @ 2012 02 01, 13:58)
paciame miestuke? skaiciau jusu fotoreportaza, kad is Los Gigantes vaziavote maudytis i ji, o mepse man meta ta papludimy kazkur prie Candelaria, kitame salos gala, tai vat ir pasimeciau kazkaip.....

Paziurejau dabar Tenerifes zemelapi, tai tiksliai vadinasi Playa de la Arena. Gal arciau sakyciau Puerto de Santiago miestelio g.gif Dar salia papludimys Playa de Santiago
Vaziuojant nuo Playa las Americas miestelio trasa TF-47.
Papildyta:
JM, pameni buvai nuoroda idejus tos zemelapiu pardes. Nerandu as jos doh.gif blush2.gif Noriu paziureti Madeiros zemelapio smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Elvita @ 2012 02 01, 13:13)
JM, pameni buvai nuoroda idejus tos zemelapiu pardes. Nerandu as jos  doh.gif  blush2.gif Noriu paziureti Madeiros zemelapio  smile.gif

prasau..sita?
http://www.gis-centr....php?pageid=180

ten ideta ir elektronine parduotuve mirksiukas.gif

va ir Madeiros zemelapiai
http://www.mapshop.l...earch_sort_by=0

Kada i Madeira planuoja bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JM: 01 vasario 2012 - 14:19
QUOTE(JM @ 2012 02 01, 14:17)
prasau..sita?
http://www.gis-centr....php?pageid=180

ten ideta ir elektronine parduotuve mirksiukas.gif

Kada i Madeira planuoja bigsmile.gif

Aha sita, aciukas thumbup.gif
Tradiciskai, vasario pabaigoje 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Elvita @ 2012 02 01, 13:19)
Aha sita, aciukas  thumbup.gif
Tradiciskai, vasario pabaigoje  4u.gif

cia kitiems metams planuojiesi bigsmile.gif saunuole thumbup.gif
Atsakyti
JM, turit?

http://www.mapshop.l...nt01returnid=15
Papildyta:
QUOTE(JM @ 2012 02 01, 14:20)
cia kitiems metams planuojiesi  bigsmile.gif saunuole thumbup.gif

Oj ne, nesiplanuoju dar. Dar pirmiau vasaros atostogas susiplanuoti reikia biggrin.gif
Atsakyti