Įkraunama...
Įkraunama...

Kanarų salos - X tema

QUOTE(gėliukas @ 2012 02 03, 16:07)
man atrodo jei ten jiems nesirodai kur priduodamus sveria, tai nieks ir nepraso, tik Kaune jau ten svarstykles pasistate sveria visu  biggrin.gif

Tai, blogiausiu atveju renkites ant saves, kai mes skridom, zmones keliais sluoksniais rengesi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(lilget @ 2012 02 03, 14:52)
Cia ziuriu viesbuti 2 zmonems, o maitinimo noretusi kuo pilnesnio  blush2.gif  kiek keliave visada su AI tai bijau jei to nebus, labai nusivilsim  biggrin.gif
tai ir as ten ziuriu, bet anglu kalba nera superine ir siaip sistema kazkokia durna, tai sunku man ten, reik eit i kiekviena viesbuti, kad kainas parodytu, ne taip kaip lt agenturose preliminarias iskart rodo arba as tikra blondine  doh.gif

mes tiesa sakant irgi visada imdavome AI,UAI,tik jaunysteje keliaudami turejome visokiu maitinimo tipu..skridome su vaikais ir pilnai uzteko ir HB..galu gale galima uzkandziu parduotuveje nusipirkti,nebutina pietauti kavinese..vaisiu,bandeliu,sumustiniams pasidaryti visko yra.... mirksiukas.gif o ir pietus buna kompleksiniai ir nebrangiu budavo mirksiukas.gif galu gale tame paciame McDonalde akcijiniu po 1-2 eurus sumustiniu budavo mirksiukas.gif

Jei neissirenkate viesbucio ,kreipkites pas Udriu,gal pasiulys kazka,jis gi turi visokiu variantu.
http://www.superkeliones.lt/
Papildyta:
QUOTE(gėliukas @ 2012 02 03, 15:07)
man atrodo jei ten jiems nesirodai kur priduodamus sveria, tai nieks ir nepraso, tik Kaune jau ten svarstykles pasistate sveria visu  biggrin.gif

drinks_cheers.gif
taigi sakau ir 1,5 litro vandens mano rankineje buvo ir pas vyra 1 litras sangrijos..ir net to neateme biggrin.gif aisku tai ne taisykle,greiciau isimtis per kelis oro uostus praejome su tais skysciais biggrin.gif
Atsakyti
pas mane visi keturi rankiniai virsys siek tiek, jei matysiu kad sveria tada ir rengsimes biggrin.gif
siandien vejuota - keliausim dar i El Cotilio bangu pafotkint wub.gif
Atsakyti
QUOTE(gėliukas @ 2012 02 03, 16:12)
pas mane visi keturi rankiniai virsys siek tiek, jei matysiu kad sveria tada ir rengsimes  biggrin.gif
siandien vejuota - keliausim dar i El Cotilio bangu pafotkint  wub.gif

o tai kur jus pasisveriat, kad zinot jog virsys? g.gif gi ne namie esat...
Atsakyti
QUOTE(GintareM @ 2012 02 03, 17:16)
o tai kur jus pasisveriat, kad zinot jog virsys?  g.gif  gi ne namie esat...

daug keliaujam tai isisgijom "bizmiena" biggrin.gif tokios svarstyklytes su kabliu
Atsakyti
QUOTE(gėliukas @ 2012 02 03, 16:18)
daug keliaujam tai isisgijom "bizmiena" biggrin.gif tokios svarstyklytes su kabliu

tai bizmiena meskit lauk, maziau svori virsys lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Elvita @ 2012 02 02, 22:55)
O as paskaicius reportazus, paziurejus foto, jau pradedu manyti, kad man ji patiks labiau nei Tenerife  g.gif Na, nuvyksiu, galesiu lyginti 4u.gif

as nesenai gryzau is Tenerifes, o pernai buvau GK - ir kazkodel pastaroji man labiau patiko..
Atsakyti
QUOTE(ligapi @ 2012 02 03, 16:19)
as nesenai gryzau is Tenerifes, o pernai buvau GK - ir kazkodel pastaroji man labiau patiko..

GK labiau patiko?
Atsakyti
Na mes vaziuotume 7 dienoms, masina issinuomotume parai ar dviems, nedaugiau, Kretoj to pilnai uzteko blush2.gif O bandelem vaisiais tik as galiu uzsikist, o ne mano vyras lotuliukas.gif beto esam megejai vynelio ar kazko pagurksnot per atostogas nevarzomi, juolabiau, kad vaikiuka paliksim seneliams, ai norisi visapusiskai geru atostogu, tik va istekliai ryboti verysad.gif
Ir dar - ar visur atiems reikia vaziuoti ar yra ekskursijos, kaip Egipte, Turkijoj ar Kretoj g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lilget: 03 vasario 2012 - 16:28
QUOTE(gėliukas @ 2012 02 03, 16:18)

Ir mes toki turim, geras dalykas thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(lilget @ 2012 02 03, 16:27)
  beto esam megejai vynelio ar kazko pagurksnot per atostogas nevarzomi,

Paskaiciau apie vyna ir prisiminiau "Cava" sampana mazuose buteliukuose thumbup.gif
Ir dar labai labai skanios Don Simon sultys su mangais thumbup.gif
Serano kumpis su melionais ir aisku juru gerybes thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Elvita: 03 vasario 2012 - 16:42
QUOTE(Dilma @ 2012 02 03, 10:57)
O kaip dar galima?
Kiek skridom, niekada niekas per galvas nelipo, niekada nebėgo ir nesistumdė lėktuvuose schmoll.gif

....niekaip,reikia printintis.
Na gal jums neteko skraidyti daug ir is Kauno y Dublina. O pailseti vaziuojantys zmones ramesni ir jei dar skrendate is Europos manau nera tu grumtyniu tokiu.
Papildyta:
QUOTE(klementyna @ 2012 02 03, 11:49)
nesupratau, kodel cia buvo pamineti vokieciu gejai. ju pilna visur ir visokiu tautybiu. pries karnavala prekybcentriuose iskabinetos nuotraukos is transvestitu rinkimu, ale mis Lietuva.  biggrin.gif
i kluba nuejus verkti norisi, gejai gejai gejai. o kaip vyra moterims susirasti?  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

o del tarakonu, as juokiuosi, kad jie cia is cernobilio atkeliavo.  biggrin.gif nemalonus padaras.

.....na atsiprasau,kad pasidalinau yspudziu,maniau galima 4u.gif tiesiog y klubus neiname,o kur keliavusi esu-tokiu nemaciau taip atvirai.....nematau nieko blogo ir jokios diskriminacijos is mano puses,man jie netrukdo 4u.gif
Atsakyti
Sveiki,

Visu pirma noriu padekoti forumo dalyvems, besidalinancioms savo patirtimi ir patarimais 4u.gif Radau daug atsakymu siame Forume del savo keliones i Tenerife

Kovo 1d. isvykstame i Tenerife, tad iskilo truputis klausimu, kai ten busime issinuomosime masina, susideliojau marsrutus daugmaz, bet va iskilo klausimas, kaip Jus keliaujate po tas vietas saloje, navigacinej susivedate nuo tasko A iki B? Ar perkate zemelapius su izimiomis vietomis, kurias butina aplankyti? Jei perkate zemelapius tai kur? ten Tenerifej ar cia LT? 4u.gif ir kaip ten su zenklais? ar aisku kad jau atvykote i ta vieta blush2.gif ar yra kazkokie aprasymai? g.gif
Is anksto dekoju!!!
Atsakyti