mes jau ryt iškrendam iš Fuertės, ech superinės atostogos buvo
klausykit, gal kas pagerbėsit ar sveria rankinį Fuertės oro uoste? nes Briusely mums nesvėrė, gal čia prasisuksim galvoju, jei šiek tiek viršysim ir šiaip kiek pamenu tik Kaune sverdavo
QUOTE(gėliukas @ 2012 02 03, 14:32)
mes jau ryt iškrendam iš Fuertės, ech superinės atostogos buvo
klausykit, gal kas pagerbėsit ar sveria rankinį Fuertės oro uoste? mes Briusely mums nesvėrė, gal čia prasisuksim galvoju, jei šiek tiek viršysim
klausykit, gal kas pagerbėsit ar sveria rankinį Fuertės oro uoste? mes Briusely mums nesvėrė, gal čia prasisuksim galvoju, jei šiek tiek viršysim
Tai jau prispirkot smutkiu
Laukiam ispudziu ir foto Geros keliones namo
QUOTE(Elvita @ 2012 02 03, 15:39)
taip ir lagaminą išsipirkom, bet į rankinius biš netelpu pagal svorį
QUOTE(gėliukas @ 2012 02 03, 13:44)
taip ir lagaminą išsipirkom, bet į rankinius biš netelpu pagal svorį
renkites viska ant saves jei tikrins svori ir netilpsit
Papildyta:
QUOTE(klementyna @ 2012 02 03, 12:48)
klementyna...kada mes sulauksime jusu fotoreportazo apie GK
nusprendziau dar siek tiek pabrandinti mintis. dar tik keturi menesiai cia, liko 8. manau po metu bus produktyvesnis repostazas. prijungsiu taip pat ir kitas vietas kurias jau aplankiau (barselona), ir kur dar zadu keliauti - Lanzarote ir marokas.
nusprendziau dar siek tiek pabrandinti mintis. dar tik keturi menesiai cia, liko 8. manau po metu bus produktyvesnis repostazas. prijungsiu taip pat ir kitas vietas kurias jau aplankiau (barselona), ir kur dar zadu keliauti - Lanzarote ir marokas.
tai jau bus pilnas kompletas labai,labai lauksim
Papildyta:
QUOTE(lilget @ 2012 02 03, 13:09)
koks teisingas postas labai aciu Beja paziurejau Jusu reportaza, esate labai grazi
O sakykite koks viesbutis is populiaresniu butu miesto centre, bet didesne teritorija, kad ir animacija butu, nors vaziuotume be vaikucio, bet smagu pasizvalgyt i besismaginancius zmones
O sakykite koks viesbutis is populiaresniu butu miesto centre, bet didesne teritorija, kad ir animacija butu, nors vaziuotume be vaikucio, bet smagu pasizvalgyt i besismaginancius zmones
aciu labai
Man sunku spresti apie viesbucius,kai nesi juose buves,mes tik praeidami apziurejome kai kuriuos.Asmeniskai rinkomes,kad butu vieta gera,svaru,tvarkinga,maistas padorus ir aisku labai ziurejome i kaina.Man patinka Iberostar tinklas..apziurejome ten ju viesbucius,grazus,tvarkingi,kai kurie net prabangus,bet ir uz visa tai ir sumokama..juose animacija sako gera,nors mes kai Iberostare Kretoje buvome i vakarinius pasirodymus neidavome,megavomes atlaisvejusiomis vietomis kitur..nes tada dauguma viesbuciu gyventoju suguzedavo i arena sou paziureti..is garsu girdedavosi,kad smagu
Pvz Santa Maria buvo vakariniai sou,bet primityvoki ir net labai ...man tiesa sakant isvis Tenerifeje nesinorejo jokiu animaciju ziureti viesbutyje..labai smagu promenada pasivaikscioti vakarais..su sangrijos taure kokiame bariuke ant vandenyno kranto pasedeti..net i tuos pacius zmones pasizvalgyti..iseina begales zmoniu i gatves vakarais.Na jauciausi kazkaip labai gerai,laisvai,smagiai
Tiesa musu jaunimas per helovina buvo nueje i Hovima La Pinta viesbuti.
Tai is jo iseiti negalejo pusvalandi...labirintu,labirintas sake
Tai pagalvojome...Pinta ir atitinka savo varda..koks padaugines pasiklystu nepriejes savo kambario
Kas nori pasisokti iseiti..ech gera tiems kas be vaiku ar ne tai prie SOL viesbucio yra klubas,skaiciau rusu saite,kad visai neblogas,nors nebuvome.
Beje ir jei viesbuciam kas nereiklus,tai ir pats SOL viesbutis labai neblogoje vietoje sakyciau..viskas po ranka..vandenynas,klubai,barai,parduotuves,McDonaldas
na tikrai sie viesbuciai nerealus Iberostar nu bet ir kainos
QUOTE(lilget @ 2012 02 03, 15:17)
na tikrai sie viesbuciai nerealus Iberostar nu bet ir kainos
Man asmeniskai Iberostar Tenerifeje nepatiktu, nes jis labai didelis , man jaukesni mazesni viesbuciai. Man patinka H10, Barcelo viesbuciu tinklai.
Siulyciau pasiziureti siu tinklu viesbucius arba dar man labai fainas pasirode "La Siesta"
QUOTE(Elvita @ 2012 02 03, 14:20)
Man asmeniskai Iberostar Tenerifeje nepatiktu, nes jis labai didelis , man jaukesni mazesni viesbuciai. Man patinka H10, Barcelo viesbuciu tinklai.
Siulyciau pasiziureti siu tinklu viesbucius arba dar man labai fainas pasirode "La Siesta"
Na taip,kiekvienam pagal poreikius.
Man patiko,kad tie viesbuciai nors ir dideli,bet jie turi pasivaiksciojimams didziule teritorija,kur net zmoniu nesutiksi...kas nori privatumo ras.Na ir aisku jie savo kokybe islaiko...bet ir kaina ju
O tu kitu 2 nelabai esu apziurejusi.
La Siesta tikrai sako neblogas(musu draugai ten buve praeita pavasari,bet jie griebe gera pasiulyma pigiai),bet,kad ten kieek lietuviu sezono metu Nors aisku turbut ir Hovima Santa Maria ju pilna buna.
Tiesa kam aktualu La Siesta nepriima 3+1.Mes ziurejome ir kaina pora tukstanciu aukstesne La Siestos buvo.
Sveikos merginos, prasau pagalbos. Turime atostogas vasario 13-26d. Ieskom galimybes istrukt su maze i Kanarus. Bet is LT kelioniu siam laikui nera. Kiek speju per mazyles pietu miega panarsyt, tai jau galva skauda ir niekaip neina sudeliot skrydziu toms datoms. Gal kas panasiu metu issirinko per Londona? Varsuva ar Ryga? Ar kokia nors agentura. Kaip tuos skrydzius sudeliot likus vos savaitei iki atostogu, nenesa galva
jei kas siom dienom skrenda, pasufleruokit, prasau is kur ir kaip. Sirdingai dekoju
jei kas siom dienom skrenda, pasufleruokit, prasau is kur ir kaip. Sirdingai dekoju
kuo gyliau i miska, tuo daugiau grybu, masau, kad pati as nieko neissirinksiu
QUOTE(ramile @ 2012 02 03, 14:33)
Sveikos merginos, prasau pagalbos. Turime atostogas vasario 13-26d. Ieskom galimybes istrukt su maze i Kanarus. Bet is LT kelioniu siam laikui nera. Kiek speju per mazyles pietu miega panarsyt, tai jau galva skauda ir niekaip neina sudeliot skrydziu toms datoms. Gal kas panasiu metu issirinko per Londona? Varsuva ar Ryga? Ar kokia nors agentura. Kaip tuos skrydzius sudeliot likus vos savaitei iki atostogu, nenesa galva
jei su raynaru,tai likus savaitei iki skrydzio,nebeleidzia pirkti bilietu ar as klystu,bet esu skaiciusi
Papildyta:
QUOTE(lilget @ 2012 02 03, 14:37)
kuo gyliau i miska, tuo daugiau grybu, masau, kad pati as nieko neissirinksiu
tai ziurekite visu pirma lokacija viesbucio,kad butu viskas arti,aisku i kokia kaina norite tilpti,ko tikites is viesbucio,kokio maitinimo tipo..ar daug keliausite?ar daugiau laiko leisite pasyviai
QUOTE(ramile @ 2012 02 03, 15:33)
Sveikos merginos, prasau pagalbos.
Bandyk su Wizzair Vilnius/Londonas (Luton), is ten su Ryanair i kuria nors Kanaru krypti
JM, norisi, kad butu mieste, kad nebutu toli juros ir noretusi su maitinimu iki 2000 ir 7dienom, gal cia as prisifantazavau