Įkraunama...
Įkraunama...

Kanarų salos - X tema

Elvita,bet tases savo kiekvienas nori virs galvos pasideti,o kitaip jei netelpa...stiuardai isnesa y bagaza,ir tase pasiimsite tik islipe is lektuvo,kartu su mamomis,laukianciomis vezimuku.
Ir mes jei su vaikais skrendame,norime kartu sedeti.Yra zmoniu,kurie nesutinka persesti verysad.gif maciau tokiu diedu,vat tada pamatai kiek dar truksta musiskiams tolerancijos.
Ir tas gerimas vyru doh.gif is po svarko atlapo,o salia moteris su leliuku sedi,ketino lektuva tupdyti karta,bet mb tada persedo prie pijoko,nes motina su mazyliu verke-niekas nenorejo keistis vietomis,o laisvu nebuvo.
Nu linkiu visoms ir visiems,kad tik geriausi prisiminimai liktu,cia tik kartais tokie atvejai pasitaiko,o mes labai daug ore bunam -tai pasidalinau.
Papildyta:
QUOTE(Elvita @ 2012 02 03, 10:33)
Na cucaraco tai man dar nieko irnesakyk.gif, bet jau ziurkes, baisu baisiausia fobija man joms  doh.gif
Kokiame cia viesbutyje taip?

....netoli maspalomas,o viesbucio neatsiminsiu dabar.
Atsakyti
Kazkaip perziurejau visa tema, visai nieko neradau apie Tenerifes viesbucius, kuriuose buve, kuriuos rekomenduotumete g.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(elitarai @ 2012 02 03, 11:37)
Elvita,bet tases savo kiekvienas nori virs galvos pasideti,o kitaip jei netelpa...

Na, su pigiomis oro benrovemis skristi neteko, bet skaiciau, kad bagaza pasideda po sedynemis, jei virsuje netelpa g.gif
Na, su Ryanair skrisim is Londono, Lanzarotes ir Frankfurto, tikiuos, bus maziau lietuviu, o uzsienieciai, kaip zinia tolerantiskesni smile.gif
Is Vilniaus skrisim su Wizzair, ten turbut irgi begs biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Elvita: 03 vasario 2012 - 11:48
QUOTE(lilget @ 2012 02 03, 11:39)
Kazkaip perziurejau visa tema, visai nieko neradau apie Tenerifes viesbucius, kuriuose buve, kuriuos rekomenduotumete  g.gif  4u.gif

O tu bandei skaityti fotoreportažus iš Tenerifės? ten šiek tiek rasi info.
Bet sutinku, kad apie viešbučius info per mažai, gal reiktų naujos temos??? g.gif

Ir tik apie viešbučius- Kanarų salose! Nes kai kurios merginos pačios nejaučia, kad per daug išsiplečia, o skaityti apie "ne į temą" -laiko gaišimas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Eliktra: 03 vasario 2012 - 11:49
Man GK didely yspudy po gamtos paliko ...vokieciai gejai ax.gif susikibe uz rankuciu,buciuojasi,mb sakydavo sukam y sona,negaliu ziureti,o man ydomu buvo lotuliukas.gif ,o jam panos susikibe patiko,man ne biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Eliktra @ 2012 02 03, 11:45)
Nes kai kurios merginos pačios nejaučia, kad per daug išsiplečia, o skaityti apie "ne į temą" -laiko gaišimas.

Eliktra, bet tai yra normalus zmoniu bendravimas. "Sausu" faktu yra apstu internete. Kam nesinori bendravimo ar neturi tam laiko, lai info ieskosi kitur 4u.gif
Atsakyti
Pasidalinsiu ir as skrydziu ispudziais.Ir mes daznai skraidom su Ryanair.Uz pigesne kaina sutinkam pakenteti ju ypatumus.
I Lanzarote skridom Kaunas- eindhovenas- Arrecife, atgal Arrecife- Frankfurt Hahn- Kaunas.Visi 4 skrydziai su Rainiais.Neemem priority. Lektuvas buvo nepilni, tai turejom "tik" 4 vietas (nors mums priklause tik 3) biggrin.gif ,kazkurio skrydzio metu net 5 vietas gavom. smile.gif Pasiseke. rolleyes.gif

Taip, vezimeliams reikia lipduku (uzlipina ten, kur priduodamas bagazas).Kiek skrydziu- tiek ir lipduku.
Atsakyti
QUOTE(Caca* @ 2012 02 03, 11:53)
Pasidalinsiu ir as skrydziu ispudziais.Ir mes daznai skraidom su Ryanair.Uz pigesne kaina sutinkam pakenteti ju ypatumus.

Is tiesu, zmones i lektuva taip verziasi? Mane tai suneramino, tas bagazo dejimas i bagazo skyriu, nes tarp vieno skrydzio turesim 2val laiko g.gif
Atsakyti
QUOTE(elitarai @ 2012 02 03, 11:18)
Dar noriu Jus perspeti,o gal jau zinote,kad Ryanair reikia isprintintu bilietu,

O kaip dar galima?

QUOTE(elitarai @ 2012 02 03, 11:25)

Vienintelis minusas sios oro bendroves,kad zmones neturi savo vietos,seda bet kur-tai patikekite kiek grumiasi visi,bega,per galvas lipa doh.gif kai daznai skraidai....matai,bet tai yra pigiausi skrydziai.

Kiek skridom, niekada niekas per galvas nelipo, niekada nebėgo ir nesistumdė lėktuvuose schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Elvita @ 2012 02 03, 11:53)
Eliktra, bet tai yra normalus zmoniu bendravimas. "Sausu" faktu yra apstu internete. Kam nesinori bendravimo ar neturi tam laiko, lai info ieskosi kitur  4u.gif

Tai jus bendraukit bendraukit, ar jus iš manes išgirdote kazkokį draudimą bendrauti, rašau, kaip man atrodo, juk nesakau, kad visą info -čia pateikiama yra nenaudinga.
Atsakyti
QUOTE(Eliktra @ 2012 02 03, 11:59)
Tai jus bendraukit bendraukit, ar jus iš manes išgirdote kazkokį draudimą bendrauti, rašau, kaip man atrodo, juk nesakau, kad visą info -čia pateikiama yra nenaudinga.

Kai ieskojau info apie Tenerife, tiesiog praleisdavau postus, kurie man buvo neaktualus ir tiek. O info ir tikrai naudingos, cia apstu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Elvita @ 2012 02 03, 11:56)
Is tiesu, zmones i lektuva taip verziasi? Mane tai suneramino, tas bagazo dejimas i bagazo skyriu, nes tarp vieno skrydzio turesim 2val laiko  g.gif

Viskas bus gerai, nesinervinkit.Rasit vietos tam bagazui.Jei ka, mazesnes tasytes po kojom pasidesit.

Mes taip pat turejom 2 valandas persedimui, bet pirmasis skrydis buvo atidetas daugiau kaip pusvalandi, tai persedimui teliko 1,5val.Viska spejom. Skridom be bagazo, bet su vezimuku.
Atsakyti