QUOTE(Elvita @ 2012 02 02, 14:34)
Aha, mes irgi ziauriai dziaugiames, kad pabegsim.
Skrendam i Tenerife, ten 7 naktys +Barselona.
As su vyru jau ten buvau pries 2 metus, bet mes buriavom, pamatyta tikrai ne visa sala. Plaukem ir i Gran Kanarija. Dabar vezames ir vaiku priekaba ziema vasaros parodyt.
QUOTE(GintareM @ 2012 02 02, 14:56)
Aha parasykit kaip vaikus rengsit, nes mes pirmadieni anksti ryte isskrendam
Tikrai man cia opus klausimas, jauciu, kad nuspresiu tik sekmadieni.
Mes skrendam per Barselona, ten teks nakvot, o atgal griztant po ja bludysim dar 2 dienas, va todel ir skauda galva del tos aprangos.
QUOTE(JM @ 2012 02 02, 16:55)
Vilnietes auuuu..kurios vyksta,kas galit prasau skelbkites ..nedristu prasyti ir trukdyti atostogu metu lakstyti po vaistines,bet gal..tikiuosi
Jau matau daug besisiulanciu , bet jei uztiksim pakeliui vaistine prigriebsiu ir as. Neprapuls su musu seimos pomegiais.
Labas rytas ,
Aciu
Mes kylam vasario 20d. Ryanair galima registruotis likus 15 dienu iki skrydzio
QUOTE(klementyna @ 2012 02 02, 23:23)
pasiklausinesiu.pati neisivaizduoju
Aciu
QUOTE(Laukine_Feja @ 2012 02 03, 08:38)
pries kiek laiko reikia registruotis skrydziui? kakzkaip dar neteko reikalu tureti su Ryainair
Elvita, jus man atrodo panasiu laiku skrendat kaip ir mes, galvoju reikai ir man matyt jau tuo reikalu pradeti rupintis
Elvita, jus man atrodo panasiu laiku skrendat kaip ir mes, galvoju reikai ir man matyt jau tuo reikalu pradeti rupintis
Mes kylam vasario 20d. Ryanair galima registruotis likus 15 dienu iki skrydzio
QUOTE(Laukine_Feja @ 2012 02 03, 09:13)
aciu, ir ka as be SM ir ypac be JM ir Elvitos daryciau
Niu as vel su savo kvailais klausimais (jau biesina,nes niekad su vaikais neskridau pigiomis oro bendrovemis)
Jeigu ant bilieto priority,tada einu be eiles? Nes kiek domejausi Ryanair nebeleidzia mamu su vaikais be eiles Taip tai butu 100 metu,bet nesinori,kad mano 5-meti atskirtu nuo musu su mazium(pazystamai taip buvo )
Kokia tvarka vyksta su vezimeliais, ar jiems reikia lipduko. Turbut teks laukti eileje prie bagazo pridavimo,kad gauciau ji(registruoto neturesim)
Busiu labai dekinga uz info Ex visada buna pirmas kartas
Jeigu ant bilieto priority,tada einu be eiles? Nes kiek domejausi Ryanair nebeleidzia mamu su vaikais be eiles Taip tai butu 100 metu,bet nesinori,kad mano 5-meti atskirtu nuo musu su mazium(pazystamai taip buvo )
Kokia tvarka vyksta su vezimeliais, ar jiems reikia lipduko. Turbut teks laukti eileje prie bagazo pridavimo,kad gauciau ji(registruoto neturesim)
Busiu labai dekinga uz info Ex visada buna pirmas kartas
QUOTE(Britvute @ 2012 02 03, 11:56)
2. Jeigu ant bilieto priority,tada einu be eiles?
Būna atskira eilė, kurioje stovi visi turintys priority
QUOTE(Ernesta @ 2012 02 03, 12:03)
Būna atskira eilė, kurioje stovi visi turintys priority
O ant bilieto parasyta ar ne nes vyras bilietus uzsakinejo ir sake,kad pirko be priority,bet ataskaitoje matau kad iskaiciuota 20euru Tai ir galvoju... ex durna galva. Ziuriu kuo labaiu mastau apie tai tuo daugiau durnu klausimu kyla
QUOTE(Elvita @ 2012 02 03, 09:19)
Dar noriu Jus perspeti,o gal jau zinote,kad Ryanair reikia isprintintu bilietu,nes kitaip oro uoste teks pakloti po 40eur uz kiekviena keleivy,kad printinti bilietus oro uoste.(mes visada 2-3d iki skrydzio cekinames,ir tada iskarto bilietus pirmyn atgal duoda printintis)
Sitos info niekur neradau pas jus temelese,o jas skaitau nuo pradziu,ypuseti baigiu.
Gal mazai kas tuo ryanair skraidote, mes tai kas 2men ,paskutinius keleta m.,tai tikrai zinome.
QUOTE(elitarai @ 2012 02 03, 11:18)
Dar noriu Jus perspeti,o gal jau zinote,kad Ryanair reikia isprintintu bilietu,nes kitaip oro uoste teks pakloti po 40eur uz kiekviena keleivy,kad printinti bilietus oro uoste
Tikrai taip Tik bilietus duoda printintis nesvarbu, ar uzsiregistravai 15dienu pries skrydi ar 4 val pries skrydi, pasidarei chekina ir printinkis bilietus
.Pridursiu
..mes priority jau neperkame,nes pradeda leisti kartais ir priority ir ne priority is kitos puses ,sueina visi y koridoriu ir vel makalyne,mamos vezimus rankomis tysia,arba geri zmones padeda,nu Kaunui turi buti geda del to,matau mamas,tai pyktis ima,prie lektuvo jos laukia kol vezima kas paims,kitos padeda ir eina sesti(kurios jau zino,kad paskui nebus vietos normalios,arba reikes grustis per kitus ,kurie tuo metu jau ylipo y lektuva,kol jos lauke stovejo)
Vienintelis minusas sios oro bendroves,kad zmones neturi savo vietos,seda bet kur-tai patikekite kiek grumiasi visi,bega,per galvas lipa kai daznai skraidai....matai,bet tai yra pigiausi skrydziai.
..mes priority jau neperkame,nes pradeda leisti kartais ir priority ir ne priority is kitos puses ,sueina visi y koridoriu ir vel makalyne,mamos vezimus rankomis tysia,arba geri zmones padeda,nu Kaunui turi buti geda del to,matau mamas,tai pyktis ima,prie lektuvo jos laukia kol vezima kas paims,kitos padeda ir eina sesti(kurios jau zino,kad paskui nebus vietos normalios,arba reikes grustis per kitus ,kurie tuo metu jau ylipo y lektuva,kol jos lauke stovejo)
Vienintelis minusas sios oro bendroves,kad zmones neturi savo vietos,seda bet kur-tai patikekite kiek grumiasi visi,bega,per galvas lipa kai daznai skraidai....matai,bet tai yra pigiausi skrydziai.
QUOTE(elitarai @ 2012 02 03, 11:25)
Keisti tie zmones Kam grustis, begti, juk nei vienas stovintis neskrenda
Jau kad uzejo noras rasyti ...
.....karta Gran Kanarijoje,viezbutyje pamaciau 5cm tarakona,o kaip isigandau...pakvieciu budinty-pasiimk sakau,ojis tai gi cia kukaracio!sakau matau...pasiimk,o jis eime duosiu kita kambary,o kitame nebus ju?nutilo vyrukas
.....mes megome vakaroti,terasoje sedime muzika klausome,tai tiek ziurkiu lakstanciu matydavome ,jos likucius maisto matyt aplink baseina rankioja gudruoles,ir stai tau 4*viesbutis
.....karta Gran Kanarijoje,viezbutyje pamaciau 5cm tarakona,o kaip isigandau...pakvieciu budinty-pasiimk sakau,ojis tai gi cia kukaracio!sakau matau...pasiimk,o jis eime duosiu kita kambary,o kitame nebus ju?nutilo vyrukas
.....mes megome vakaroti,terasoje sedime muzika klausome,tai tiek ziurkiu lakstanciu matydavome ,jos likucius maisto matyt aplink baseina rankioja gudruoles,ir stai tau 4*viesbutis
QUOTE(elitarai @ 2012 02 03, 11:30)
Na cucaraco tai man dar nieko , bet jau ziurkes, baisu baisiausia fobija man joms
Kokiame cia viesbutyje taip?