Įkraunama...
Įkraunama...

Kanarų salos - X tema

QUOTE(racke @ 2012 02 02, 20:05)
O as tempiau tempiau ir vos nepraziopsojau rezervacijos i Teide  ax.gif

kaip suprantu spejot bigsmile.gif as visada sakau merginos geriau anksciau rezervuokites,nei paveluoti unsure.gif poto reiks reiks kontrabanda lipti kaip mums hihihi.gif
Papildyta:
QUOTE(Elvita @ 2012 02 02, 20:15)
Nu va unsure.gif Gerai, kad priminei, man jau pirmadieni chekina reiks darytis  smile.gif

o kur jus Teide ten rasit bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(JM @ 2012 02 02, 21:17)
o kur jus Teide ten rasit  bigsmile.gif

irnesakyk.gif Teides mes neieskosim cool.gif Skrydziui registruosimes kitaip tariant ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Elvita: 02 vasario 2012 - 21:21
QUOTE(Elvita @ 2012 02 02, 20:19)
irnesakyk.gif Teides mes  neieskosim  cool.gif  Skrydziui registruosimes kitaip tariant  ax.gif

na ziurekit biggrin.gif maza ka ten naujo atrasit biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(JM @ 2012 02 02, 21:26)
na ziurekit  biggrin.gif maza ka ten naujo atrasit biggrin.gif

Mazu tuos turistus rolleyes.gif hihihi.gif
Atsakyti
JM, Jūs planuojate į mažas saliukes vykti, bet tikrai rekomenduoju neaplenkti ir Lanzarotės, ten beveik visa sala - mėnulio peizažas wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo racke: 02 vasario 2012 - 21:37
QUOTE(racke @ 2012 02 02, 20:37)
JM, Jūs planuojate į mažas saliukes vykti, bet tikrai rekomenduoju neaplenkti ir Lanzarotės, ten beveik visa sala - mėnulio peizažas  wub.gif

Racke labai aciu mirksiukas.gif mums su mazomis salomis ir taip gaunasi 3 savaites blush2.gif doh.gif mes su vaikais keliaujame,tai jiems kazkiek reiks ir keleta dienu pasilepinimui skirti. biggrin.gif
Kol kas norejosi pazinti masiskai turistu nepazintu ir maziau paliestu salu ir kur maziau turizmo,daugiau gamtos(tikiuosi)..aisku visos salos be galo grazios ir vertos demesio wub.gif aciu jums uz rekomendacijas mirksiukas.gif Lanzarote mane domina,kad ne visur galima savarankiskai pakeliauti(jau tai aptareme),Fuerte savo pliazais..vat kazkodel GK mane maziausiai domina.....vis bandau suprasti kodel.

Bet mano meile ..El Hierro blush2.gif wub.gif pasaulio krastas,ilgai buvusi uzdara,paslaptinga sala wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JM: 02 vasario 2012 - 21:51
QUOTE(JM @ 2012 02 02, 21:49)
vat kazkodel GK mane maziausiai domina.....vis bandau suprasti kodel.

O as paskaicius reportazus, paziurejus foto, jau pradedu manyti, kad man ji patiks labiau nei Tenerife g.gif Na, nuvyksiu, galesiu lyginti 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(Elvita @ 2012 02 02, 21:55)
O as paskaicius reportazus, paziurejus foto, jau pradedu manyti, kad man ji patiks labiau nei Tenerife  g.gif Na, nuvyksiu, galesiu lyginti 4u.gif

niekada nesakau niekada...ka galiu zinoti ka ten patirtumeme ir pamatytumeme rolleyes.gif kol kas mums Tenerifeje kopimas i pacia Teides virsune buvo smagiausia atrakcija..o labiausiai jaudino dukters plaukiojimas su delfinais wub.gif jus buvote tik dviese su vyru,tai jums kiti potyriai..tiesa dar labiausiai prisimename,kaip sokome vidury kelio pries Mersedes miskus....3 mergos soka..o masinos vaziuoja ir signalizuoja,mojuoja,rodo,kad mes super...ir nesvarbu ka mes ten priekyje pamatysime,mums buvo svarbu cia ir dabar wub.gif ir isduosiu paslapti,man tie Mersedes miskai tokie mistiniai pasirode,kad nezinau kodel,bet as galvojau,kad mes ju nerasim.......o taip lengvai radom,matyt todel ir dziaugemes taip smarkiai. biggrin.gif Mes vaziavome su dukra ir draugu dukra...kuri vis iki siol prisimena,kaip mes tada tuose miskuose super laika leidome, kaip ji niekada neleido per atostogas,o prie Candeliarijos dainavome visa kelia " super mergaites",o vairuotoja(as biggrin.gif ) dar ir sokti uz vairo sugebejo biggrin.gif
Patrakusios mes esam,mums tik duok pasireiksti biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JM: 02 vasario 2012 - 23:21
QUOTE(Elvita @ 2012 02 02, 14:35)
irnesakyk.gif ir nebesipleskim daugiau  biggrin.gif
Papildyta:
klementyna, ar yra ten pas jus surasyti sporto renginiu tvarkarasciai? Mane domina konkreciai motokroso varzybos. Ir kur yra motokroso trasa gal imanoma suzinoti?

pasiklausinesiu.pati neisivaizduoju
Atsakyti
QUOTE(Elvita @ 2012 02 02, 22:19)
irnesakyk.gif Teides mes  neieskosim  cool.gif  Skrydziui registruosimes kitaip tariant  ax.gif

pries kiek laiko reikia registruotis skrydziui? kakzkaip dar neteko reikalu tureti su Ryainair smile.gif
Elvita, jus man atrodo panasiu laiku skrendat kaip ir mes, galvoju reikai ir man matyt jau tuo reikalu pradeti rupintis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Laukine_Feja @ 2012 02 03, 07:38)
pries kiek laiko reikia registruotis skrydziui? kakzkaip dar neteko reikalu tureti su Ryainair smile.gif
Elvita, jus man atrodo panasiu laiku skrendat kaip ir mes, galvoju reikai ir man matyt jau tuo reikalu pradeti rupintis smile.gif

ne anksciau,kaip pries 2 savaites jau leidzia registruotis mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(JM @ 2012 02 03, 10:03)
ne anksciau,kaip pries 2 savaites jau leidzia registruotis mirksiukas.gif

aciu, ir ka as be SM ir ypac be JM ir Elvitos daryciau smile.gif 4u.gif
Atsakyti