Įkraunama...
Įkraunama...

Implantai, vainikėliai, tilteliai

na as noreciai kad ka parekomenduotumet is Vln.kuris gerai nusimano ir yra geras spec savo srytyje
Atsakyti
QUOTE(mr nobody @ 2012 04 26, 21:09)
na as noreciai kad ka parekomenduotumet is Vln.kuris gerai nusimano ir yra geras spec savo srytyje

Parašiau jums až, kad čia nedaryti reklamos.
Atsakyti
perskaiciau šią temą bet taip ir neradau vienoje vietoje kokie yra skirtingų firmų (turiu galvoje implantų rūšis, ne odontologų kabinetus) implantų privalumai ir trūkumai. o labai norėtųsi žinoti renkantis...
yac kokias garantijas gamintojai siulo savo implantams ir kurie is ju patikimiausi realiai smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo omega: 30 balandžio 2012 - 01:09
Aciu florestina smile.gif bandysim gal kreiptis i Jusu siuloma inplantalogijos centra 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mr nobody: 30 balandžio 2012 - 02:05
o Kaune kokie gydytojai implantavimui labiausiai verti dėmesio?
Atsakyti
sveiki,

tikrai ne firmoje esme- vienareiksmiskai.
Viskas priklauso nuo chirurgo, ta prasme nuo zmogaus- vieno rankos auga is teisngos vietos, deja, kitu- nelabai.
Cia kaip ir su siuvejais: vienam tas siuvejas puikiai siuva, kitam niekaip neitinka.
Tai ar tas siuvejas blogas meistras?
Kada paskaitau apie pvz. keramikos nuo karuneles atskilima ar plombos iskritima po 1metu ar 0,5 metu, suprantu, jog mano gydytojo9ir jo techniko) rankos auga is teisingos vietos biggrin.gif
keramokis vainikelius "nesioju" jau 16 metu ir jokios problemeles nebuvo.
Dabar jau reikia persitvarkyti si bei ta ir renkuosi implantacija- visi pasistebi labai graziu darbu su keramika mano burnoje ax.gif
O kaip ir rasiau kiekvienas turi savo nuomone pagal paciento burnos bukle: vieni siulo kaulo priauginima, kiti sako, jog galima be to apsieiti, treti isvis sako, jog neimanoma implantacija doh.gif dar kitas sako, jog reikia tik pasikeisti karuneles naujomis ir palikti viska ,kaip ir iki siol..
Juolab, kad ir patys gydytojai sako: kuo daugiau konsultuosis, tuo daugiau sumaisties galvoje bus.
Kiekvienas meistras dirba sau iprastais metodais. Reikia nepamirsti, jog turi dirbti komnada: chirurgas+ protezuotojas( buna ir viename asmenyje odontologas , kuris ir implantuoja ir protezuoja)

QUOTE(omega @ 2012 04 30, 01:30)
perskaiciau šią temą bet taip ir neradau vienoje vietoje kokie yra skirtingų firmų (turiu galvoje implantų rūšis, ne odontologų kabinetus) implantų privalumai ir trūkumai. o labai norėtųsi žinoti renkantis...
yac kokias garantijas gamintojai siulo savo implantams ir kurie is ju patikimiausi realiai smile.gif

Papildyta:
QUOTE(Taki @ 2012 04 30, 08:27)
sveiki,

tikrai ne firmoje esme- vienareiksmiskai.
Viskas priklauso nuo chirurgo, ta prasme nuo zmogaus- vieno rankos auga is teisngos vietos, deja, kitu- nelabai.
Cia kaip ir su siuvejais: vienam tas siuvejas puikiai siuva, kitam niekaip neitinka.
Tai ar tas siuvejas blogas meistras?
Kada paskaitau apie pvz. keramikos nuo karuneles atskilima ar plombos iskritima po 1metu ar 0,5 metu, suprantu, jog mano gydytojo9ir jo techniko) rankos auga is teisingos vietos  biggrin.gif
keramokis vainikelius "nesioju" jau 16 metu ir jokios problemeles nebuvo.
Dabar jau reikia persitvarkyti si bei ta ir renkuosi implantacija- visi pasistebi labai graziu darbu su keramika mano burnoje ax.gif
O kaip ir rasiau kiekvienas turi savo nuomone pagal paciento burnos bukle: vieni siulo kaulo priauginima, kiti sako, jog galima be to apsieiti, treti isvis sako, jog neimanoma implantacija doh.gif  dar kitas sako, jog reikia tik pasikeisti karuneles naujomis ir palikti viska ,kaip ir iki siol..
Juolab, kad ir patys gydytojai sako: kuo daugiau konsultuosis, tuo daugiau sumaisties galvoje bus.
Kiekvienas meistras dirba sau iprastais metodais. Reikia nepamirsti, jog turi dirbti komnada: chirurgas+ protezuotojas( buna ir viename asmenyje odontologas , kuris ir implantuoja ir protezuoja)

http://www.dantu-imp...a-svarbus.html-
cia tik man patikes straipsniukas - saziningas parasymas
Atsakyti
QUOTE(omega @ 2012 04 30, 00:30)

zinot,galima paskaityt internete,bet kiekvienos rusies implantas yra savaip isgyrtas

o ar mes pacios gaminam juos???jei ,tarkim,man pasake patikimi,as isidejau,tai jums galeciau atsakyt gal po 20m,kad tikrai viskas tvarkoj biggrin.gif
Atsakyti
tai is tiesų aš dėl to ir suku galvą - kiekvienas gamintojas savo prekę giria. O implantų apsirinkimas didelis nuo Strauman, Nobel bio care, biohorizons, mega'gen...
Susigaudyk kad gudrus.
ir visiškai sutinku, kad labai svarbu koks odontologas su kokiu iprates dirbti. Bet palyginimas su siuvėjais irgi taiklus: vieni vieniems gerai siuva, kiti kitiems, vieni iš kailio, kiti iš lino.
Atsakyti
QUOTE(omega @ 2012 04 30, 09:18)
tai is tiesų aš dėl to ir suku galvą - kiekvienas gamintojas savo prekę giria. O implantų apsirinkimas didelis nuo Strauman, Nobel bio care, biohorizons, mega'gen...
Susigaudyk kad gudrus.
ir visiškai sutinku, kad labai svarbu koks odontologas su kokiu iprates dirbti. Bet palyginimas su siuvėjais irgi taiklus: vieni vieniems gerai siuva, kiti kitiems, vieni iš kailio, kiti iš lino.

yra dar kazkokie kinietiski,visai papiguskes girdejau
Atsakyti
Labuks merginos, gal kuri implantavotot dantukus pas VIC pas Puišį? kokie atsiliepimai? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(girene @ 2012 04 30, 11:05)
yra dar kazkokie kinietiski,visai papiguskes girdejau

tai megagen kinietiski ko gero g.gif bent jei teisingai atsimenu. bet tai, kad pagamintas kinijoj, nebutinai blogos kokybes. svarbiau ne kur, o kas gamina smile.gif
Atsakyti
merginos ir dar klausimukas toms, kurios impalnatvo ne po viena, o daugiau dantuku 4u.gif , kaip viskas vyksta, jei salia nera keliu dantu? kita savaite susitikimas su gyd. , tai norisi nors siek tiek taip zinoti. 4u.gif
aciu labai 4u.gif
Atsakyti