Įkraunama...
Įkraunama...

Implantai, vainikėliai, tilteliai

QUOTE(MaGre @ 2012 03 27, 12:05)
sakykit ar visoms planuojancioms implantuotis liepe pasidaryti kompiuterines tomografijos nuotrauka  g.gif  ir gal zinote kur pigiausiai daro Vilniuje  4u.gif

man reikejo. Sariausi zalgirio klinikoj. Kiek mokejau nepamenu, bet apie 200Lt
Atsakyti
QUOTE(MaGre @ 2012 03 28, 14:23)
tai taip aisku  4u.gif  o man virsutiniam zandikaulyje reikia implantuoti, o gal pasakysite kur daretes tomograma ir kiek kainavo ?

as dariausi Vilniuj, Grybo gatvej. bet senai tas buvo, pries geru pora metu jei ne daugiau.. tiksliai kiek kainavo nepamenu, bet apie 200-300 lt. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(MaGre @ 2012 03 28, 14:23)
tai taip aisku  4u.gif  o man virsutiniam zandikaulyje reikia implantuoti, o gal pasakysite kur daretes tomograma ir kiek kainavo ?

Kaip rašiau, man nereikėjo, bet klinikoj kur lankausi daro, kaina:

"Kompiuterinė tomografija: Diagnostinė Pakartotinė
5x5 cm 160 80
8,5x5 cm 200 100
8,5x8,5 cm 240 120
12,5x8,5 cm 300 150"

Šaltinis
Atsakyti
QUOTE(Florestina @ 2010 04 25, 12:28)
O aš neatsidžiaugiu naujuoju vainikėliu, nes senasis truputį per tamsus buvo, o dabar spalva parinkta idealiai. Ir, aišku, išspręsta dantenų dirginimo problema.

Negirk dienos be vakaro. Ne veltui sakoma. Trečiadienį vėl teks keisti tą patį vainikėlį ir vėl dėl tos pačios priežasties. Sakė, kad jei ir šis keitimas bus nesėkmingas tada reis lupti protinį. g.gif

Papildyta:
QUOTE(Florestina @ 2010 05 26, 10:54)
O man tas vainikėlio pakeitimas nieko nepadėjo (tik tai tiek, kad parinko spalvą iš naujo, nes ankščiau jis buvo per tamsus), kaip kraujavo iš tarpdančio, taip ir toliau kraujuoja. verysad.gif Ten aukštai sulipę dantenos ir kai naudojuosi siūlu, jos tiesiog dirginamos. Vienu žodžiu... Pas gydytoją eiti bijau, kad nelieptų susimokėti už vainikėlio pakeitimą. rolleyes.gif

Ir veltui bijojau, nes vėl keis nemokamai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Florestina: 21 balandžio 2012 - 16:34
sveikos,

berods perskaiciau vias imanomas temas apie implantavima.
Atejo laikas daryti diiideli remonta ir man:)
Konsultavausi su eile gydytoju ...ir kiekvienas vis su kitokiais pasiulymais.
Galvojau bus aiskiau kuo daugiau nuomoniu...Kur vienas siulo implantus, kitas - isvis nemato galimybes isukti. Vienas rauna viena danti, kitas- kitus tris. Vienas priaugina kaula, kitas gali isukti be priauginimo. Vienas suka iskarto po rovimo, kitas tik po puses metu po rovimo..
Supratau viena: jei ateiciau isvis be dantu, butu idealus variantas:)
Isuktu keleta implantu ir uzdetu dantis.
Zodziu, galvoje visiska makalyne.
Apsistociau prie vieno chirurgo, kurio darbu kaina ir patirtis, zmogiskas faktorius labiausiai patiko.
Gal kas galit rekomenduoti gera protezuotoja, kuris protezuoja ne tik ant Strauman implantu? Veiksmas turetu buti Kaune.
Atsakyti
QUOTE(Vicci @ 2012 03 25, 14:15)
Laba,

suplanuota ir man kaulo priauginimo ir implantavimo schema. Pirmiausia atliks sinuso pakelima, o sugijus atlikines implantavima. Kadangi esu baile visokiu tokiu dalyku, tai noriu paklaust patyrusiu sias proceduras, ar visa tai darant nejuntamas skausmas? Ar labai baisu ir pan unsure.gif

sinuso pakelimas apsoliuciai neskausminga procedura buvo...
as irgi pasiguosiu man pries kelis menesius virsuje protezavo dantuka o salia ant kito laminate dejo. Pries tai buvo sinusas pakeltas... tai toje vietoje dantenos vis dar jautrios nepoadejo nei higienos niekas... einu rytoj pasirdoyti kas darosi doh.gif
dar implantuoti viena danti reikia apacioje, vis neapsisprendziu nes gydytoju nuomones apsoliuciai skirtingos! vieni sako sakandi tiesintis ir kad datems ta tarpa.. kiti kaula augintis ir kad dantys visi nustos sonu eje, treti dar kazka.. nebezinau kuo tiketi... neiseinu is stomotologu jau praktiskai metus laiko..
Atsakyti
QUOTE(Florestina @ 2012 04 21, 16:34)
Negirk dienos be vakaro. Ne veltui sakoma. Trečiadienį vėl teks keisti tą patį vainikėlį ir vėl dėl tos pačios priežasties. Sakė, kad jei ir šis keitimas bus nesėkmingas tada reis lupti protinį. g.gif

Papildyta:
Ir veltui bijojau, nes vėl keis nemokamai.

O tai jums taip nemokamai keitė dėl spalvos, ar dėl to, kad nepatogus?
Atsakyti
QUOTE(Karklas @ 2012 04 24, 17:45)
O tai jums taip nemokamai keitė dėl spalvos, ar dėl to, kad nepatogus?

Dėl to, kad nuolat kraujuoja iš tarpdančio tarp 7 ir 8 danties. Ten prilenda maisto ir neįmanoma iškrapštyti, nes viršutinėj vainikėlio dalyje labai siauras tarpas, o apatinėj prie dantenų- gana platu. Pradėjus krapštyti ima kraujuoti, būna, kad ir dantenos patinsta. Dėl spalvos- tai tikrai nesipiktinau, gi 7 dantis toli. Ir dabartinis apsilankymas buvo visai kitu tikslu- higienos metu buvo pastebėtas dantenų uždegimas šalia implantų- tai higienistė rekomendavo apsilankyti pas implantologą. O tas gydytojas man ir protezavo šitą dantį, aš planavau nesakyti blush2.gif , kad vėl atsinaujino problema, bet jis pats paklausė.

Aš iš vis manau, kad pigiausias ir papraščiausias problemos sprendimas būtų protinio šalinimas, bet gydytojas mano kitaip. g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Florestina: 24 balandžio 2012 - 18:03
QUOTE(Florestina @ 2012 04 24, 17:59)
Dėl to, kad nuolat kraujuoja iš tarpdančio tarp 7 ir 8 danties. Ten prilenda maisto ir neįmanoma iškrapštyti, nes viršutinėj vainikėlio dalyje labai siauras tarpas, o apatinėj prie dantenų- gana platu. Pradėjus krapštyti ima kraujuoti, būna, kad ir dantenos patinsta. Dėl spalvos- tai tikrai nesipiktinau, gi 7 dantis toli. Ir dabartinis apsilankymas buvo visai kitu tikslu- higienos metu buvo pastebėtas dantenų uždegimas šalia implantų- tai higienistė rekomendavo apsilankyti pas implantologą. O tas gydytojas man ir protezavo šitą dantį, aš planavau nesakyti blush2.gif , kad vėl atsinaujino problema, bet jis pats paklausė.

Aišku.Tai tada jums tikrai reikėjo keist.Aš tai spalva nepatenkinta, bet bijau , kad nekeis nemokamai vien dėl spalvos g.gif
Atsakyti
Sveikos sakykite ka patarsite,tevukui vienas priekinys dantukas iskrito(na jisai pats jau ji isrove) nes beveik nesilaike,nebuvo jisai nei sugedes nei ka,jo teigimu cia nuo skersveju darbe jam sveiki dantis ima klibet,na man sunkei tikisi,bet gal tikrai,nei skileti tie dantis nei ka bet va paeme ir isrove nes jau klibejo jam jau jisai trukde valgyt.Vaizdas be 1 priekino tikrai nekazkoks,ka siulote daryt kur kreiptis?Ko gero reiktu implantuot ant to varzto..Reiktu siaip nedelsiant kazka daryt,juk cia ne is galo iskrito o visgi is pacio priekio verysad.gif Siaip pasakiau jam kad pasiteirausiu,suieskosiu info,nes pats tai prie pc nepriseda..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mr nobody: 26 balandžio 2012 - 01:38
QUOTE(mr nobody @ 2012 04 26, 02:35)
Sveikos sakykite ka patarsite,tevukui vienas priekinys dantukas iskrito(na jisai pats jau ji isrove) nes beveik nesilaike,nebuvo jisai nei sugedes nei ka,jo teigimu cia nuo skersveju darbe jam sveiki dantis ima klibet,na man sunkei tikisi,bet gal tikrai,nei skileti tie dantis nei ka bet va paeme ir isrove nes jau klibejo jam jau jisai trukde valgyt.Vaizdas be 1 priekino tikrai nekazkoks,ka siulote daryt kur kreiptis?Ko gero reiktu implantuot ant to varzto..Reiktu siaip nedelsiant kazka daryt,juk cia ne is galo iskrito o visgi is pacio priekio  verysad.gif Siaip pasakiau jam kad pasiteirausiu,suieskosiu info,nes pats tai prie pc nepriseda..

labas,

zinai PC dantu negydo ir tevukas teisingai daro nesesdamas prie jo biggrin.gif
Toks dantu laisvumas atsiranda del parodantozes.
Vienareiksmiskai reikia pas odontologa ir periodontologa. Jei butu anksciau kreipesis gal butu ir tas priekinis vietoje dar likes.
Atsakyti
QUOTE(mr nobody @ 2012 04 26, 01:35)
Sveikos sakykite ka patarsite,tevukui vienas priekinys dantukas iskrito(na jisai pats jau ji isrove) nes beveik nesilaike,nebuvo jisai nei sugedes nei ka,jo teigimu cia nuo skersveju darbe jam sveiki dantis ima klibet,na man sunkei tikisi,bet gal tikrai,nei skileti tie dantis nei ka bet va paeme ir isrove nes jau klibejo jam jau jisai trukde valgyt.Vaizdas be 1 priekino tikrai nekazkoks,ka siulote daryt kur kreiptis?Ko gero reiktu implantuot ant to varzto..Reiktu siaip nedelsiant kazka daryt,juk cia ne is galo iskrito o visgi is pacio priekio  verysad.gif Siaip pasakiau jam kad pasiteirausiu,suieskosiu info,nes pats tai prie pc nepriseda..

Čia ponios ir panelės dalinasi savo patirtimi. Nesam medikės, tiesiog kaip sako mano odontologas, gydytojas nejaučia to, ką jaučia pacientas, todėl pasidalinti patirtimi tikrai galima. Gydytojui viskas aišku, ką reikia daryti, o pacientas gali pasidalinti savo "įspūdžiais" žmonių kalba. Tad pirmiausia jūsų tėčiui reikia kreiptis į odontologą.
Atsakyti