Įkraunama...
Įkraunama...

Implantai, vainikėliai, tilteliai

QUOTE(MaGre @ 2012 03 27, 11:14)
tai va as irgi visur girdejau tik panoramine, o man gyd liepe pasidaryt ta tomografija, bet jos ir kaina nemaza ir apsvitina neblogai, zodziu.....

kaip kokia situacija,kartais panoramines nepakanka

man ir reikejo daryt
Atsakyti
tai va as irgi visur girdejau tik panoramine, o man gyd liepe pasidaryt ta tomografija, bet jos ir kaina nemaza ir apsvitina neblogai, zodziu.....

kiek skaiciau tomografine nuotrauka tik digitali buna, todel apsvitina labai mazai. Be to tomografineje nuotraukoje geriau matosi, kur sukti implanta mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(girene @ 2012 03 27, 12:20)
kaip kokia situacija,kartais panoramines nepakanka

man ir reikejo daryt

nu pas mane situacijos niekas neklause, iskart pasake tomograma darytis uztai ir svarstau doh.gif o Jus pradzioj panoramine daretes ir neuzteko ?
Atsakyti
QUOTE(sm2002 @ 2012 03 27, 12:34)
kiek skaiciau tomografine nuotrauka tik digitali buna, todel apsvitina labai mazai. Be to tomografineje nuotraukoje geriau matosi, kur sukti implanta  mirksiukas.gif

man tai pati gydytoja sake kad apsvita ten nemaza unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(MaGre @ 2012 03 27, 11:52)
man tai pati gydytoja sake kad apsvita ten nemaza  unsure.gif

maza rase

ne,as iskart dariau,nes sake,kad panoramines gali neuztekt.tai kam du kart daryt?
Atsakyti
QUOTE(MaGre @ 2012 03 27, 11:52)
man tai pati gydytoja sake kad apsvita ten nemaza  unsure.gif

nuo panoramines tikrai daug nesiskirs. Tik idomu, kaip ta tomografine nuotrauka nusinesi pas gydytoja mastau.gif Mano atveju sukiojo ta 3D vaizda, dalino zandikauli i dalis, kad pamatyti, kur nervai praeina, kad pamatuoti viska.
Atsakyti
QUOTE(girene @ 2012 03 27, 13:09)
maza rase

ne,as iskart dariau,nes sake,kad panoramines gali neuztekt.tai kam du kart daryt?

o kur daretes ?
Papildyta:
QUOTE(sm2002 @ 2012 03 27, 13:25)
nuo panoramines tikrai daug nesiskirs. Tik idomu, kaip ta tomografine nuotrauka nusinesi pas gydytoja mastau.gif Mano atveju sukiojo ta 3D vaizda, dalino zandikauli i dalis, kad pamatyti, kur nervai praeina, kad pamatuoti viska.

neisivaizduoju, liepe pasidaryt ir atnest g.gif
Atsakyti
flesa nusinest reik
Atsakyti
Man irgi kompiuterinę darė.Implantus suko apatiniame žandikaulyje, o ten arti nervas praeina.
Atsakyti

man viena gydytoja siule iskart implantuot, nedarant jokios tomogramos. apatiniam zandikauly. nuejau dar pas kita pasikonsultuot, sake kad toli grazu neuztenka daznai panoramines, pasiunte daryt tomograma. irase ja i CD. tomograma parode, kad nei kaulo aukscio, nei plocio implantavimui nepakanka. vat ir pasitikek vienu gydytoju. pas mane ten dantu virs 10 metu nebuvo. todel tas kaulas ir sunyko. implantavimui virsutiniam zandikauly uzteko panoramines ir gydytoju matavimu spec. prietaisais.
jei jus nepasitikite ar abejojate gydytojos nurodymu, pasikonsultuokit dar su keliais. vien is forumo patarimu kad va man buvo vienaip, o man buvo kitaip, nepreskit apie savo konkrecia situacija 4u.gif
beje, kaip ir minejo, apatiniam zandikauly labai daug nervu, todel reikia labai kruopstaus tikslumo. tam panoramines neuzteks.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Eleina: 27 kovo 2012 - 17:10
QUOTE(Eleina @ 2012 03 27, 18:10)
jei jus nepasitikite ar abejojate gydytojos nurodymu, pasikonsultuokit dar su keliais. vien is forumo patarimu kad va man buvo vienaip, o man buvo kitaip, nepreskit apie savo konkrecia situacija  4u.gif

tai taip aisku 4u.gif o man virsutiniam zandikaulyje reikia implantuoti, o gal pasakysite kur daretes tomograma ir kiek kainavo ?
Atsakyti
Aš dariausi Kauno klinikose.Kiek kainavo nepamenu 4u.gif
Atsakyti