Įkraunama...
Įkraunama...

Implantai, vainikėliai, tilteliai

QUOTE(Antandraja @ 2013 02 25, 08:53)
Man implanta isuko ten dirbanti gydytoja R.a.s.t.e.n.i.e.n.e, tik suko kitoje jos darbo vietoje (S. Troscenkov imonej S.e.j.o.d.e.n.t.a). Praejo tik metai, bet kol kas jokiu nusiskundimu. tiesa, reikia nuvykti dar pasirodyti.

Tai ir kitur reikia. Man pirmą kartą reikėjo po metų, paskui po trijų metų. Tai va kaip tik šių metų gruodį važiuosiu, nes apžiūrėjo tai penktadienį (buvo problemytė su tilteliu- tai tuo pačiu ir implantus bei visus dantis patikrino), bet reikės gruodį važiuot, kad padarytų panoraminę. Sakė dabar nedarys, reikia, kad praeitų trys metai pilnai. g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Florestina: 25 vasario 2013 - 16:49
QUOTE(Florestina @ 2013 02 25, 16:48)
Tai ir kitur reikia. Man pirmą kartą reikėjo po metų, paskui po trijų metų.

tai taip. tiesiog sakau, kad nesiskundziu, bet gal paziureje ras ka negero (3xtfu). jau sausi metai suejo, na gal neuzdelsiu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Antandraja @ 2013 02 25, 09:53)
Man implanta isuko ten dirbanti gydytoja R.a.s.t.e.n.i.e.n.e, tik suko kitoje jos darbo vietoje (S. Troscenkov imonej S.e.j.o.d.e.n.t.a). Praejo tik metai, bet kol kas jokiu nusiskundimu. tiesa, reikia nuvykti dar pasirodyti.

Sakykite jeigu ne paslaptis kiek Jums kainavo implantukas,isukimas ir t.t.. Jeigu cia nenoresite rasyti,tai brukstelkite i AZ,kad bent orientuociausi blush2.gif
Atsakyti
Gal yra atsiliepimų apie Ščiukinaitės kliniką ir joje dirbančius protezuotojus?
Atsakyti
QUOTE(-čiobrelis- @ 2013 03 05, 13:11)
Gal yra atsiliepimų apie Ščiukinaitės kliniką ir joje dirbančius protezuotojus?

Kažkurioj temoj tikrai buvo ir gerų, ir nelabai gerų. g.gif Matyt, kaip kam pasiseka, nes ir apie savo kliniką viskokių esu girdėjus.
Atsakyti
sveiki,

Sutinku sv Kristoforo klinika trodo profesonaliai, bet kur yra panasi kokybe dar ax.gif
Atsakyti
Mamytes,turiu klausimeli tom,kuriom dejo tilteli. Ar tiesa,jog ji pastatyti slifuojami dnatukai, o kadangi jie gyvi,tai marina/traukia nerva pries tai? Ar taip dare kazkam? Ar baisia skauda,kai traukia nerva? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Vajuza @ 2013 03 16, 15:30)
Mamytes,turiu klausimeli tom,kuriom dejo tilteli. Ar tiesa,jog ji pastatyti slifuojami dnatukai, o kadangi jie gyvi,tai marina/traukia nerva pries tai? Ar taip dare kazkam? Ar baisia skauda,kai traukia nerva? unsure.gif

Taip šlifuojami. Bet nešalinami nervai. Man vienas tiltelio galas uždėtas ant gyvo dantuko, praėjo beveik 10 metų ir jokių problemų nėra.
Atsakyti
QUOTE(Florestina @ 2013 03 16, 18:06)
Taip šlifuojami. Bet nešalinami nervai. Man vienas tiltelio galas uždėtas ant gyvo dantuko, praėjo beveik 10 metų ir jokių problemų nėra.

Hmm,kaip idomiai.. Na pas mane kita beda,turiu paradontoze,kuria gydau ir dantys beg alo jautrus,todel man sake,kad du budai sutvarkyti prarastus dantis,t.y. deti tilteli,bet kadangi dantys "gyvi" (taip komentavo) ,todel reiketu salinti nervus arba kitas budas kelti sinusus operuojant,kad atsirastu vietos isukti implantui,nes daug kaulo nutirpe,tad siuo metu jam truksta vietos,nera kur jo isukti..Tai man abu varintai tokie truputi gasdinantys unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Vajuza @ 2013 03 18, 16:32)
Hmm,kaip idomiai.. Na pas mane kita beda,turiu paradontoze,kuria gydau ir dantys beg alo jautrus,todel man sake,kad du budai sutvarkyti prarastus dantis,t.y. deti tilteli,bet kadangi dantys "gyvi" (taip komentavo) ,todel reiketu salinti nervus arba kitas budas kelti sinusus operuojant,kad atsirastu vietos isukti implantui,nes daug kaulo nutirpe,tad siuo metu jam truksta vietos,nera kur jo isukti..Tai man abu varintai tokie truputi gasdinantys  unsure.gif

Pas mane tik vienas galas ant gyvo danties, kitas ant negyvo. O kitoj vietoj gydytojas pradžioj atsisakė šlifuot du sveikus dantis, bet paaiškėjus, kad truks kaulo sakė, kad tuomet gali, bet aš sutikau su sinuso dugno pakėlimu ir implantais, kažkaip pačiai pagailo sveikų dantų.
Atsakyti
Bendradarbės mamai uždėjo tiltelį ant gyvų dantų ir moteriai labai nepasisekė, per kelias dienas iškėlė, teko pragręžti tiltelį.

O tiltelio ir implanto pasirinkimą dažnai kaina nulemia, o ypač, jei dar reik kelt sinusus.
Atsakyti
QUOTE(Florestina @ 2013 03 18, 17:35)
Pas mane tik vienas galas ant gyvo danties, kitas ant negyvo. O kitoj vietoj gydytojas pradžioj atsisakė šlifuot du sveikus dantis, bet paaiškėjus, kad truks kaulo sakė, kad tuomet gali, bet aš sutikau su sinuso dugno pakėlimu ir implantais, kažkaip pačiai pagailo sveikų dantų.

O JUms jau operavo sinusus,kele? Kokia procedura,ar skauda,kiek laiko operuoja ir pan?
Papildyta:
QUOTE(linnn @ 2013 03 18, 17:49)
Bendradarbės mamai uždėjo tiltelį ant gyvų dantų ir moteriai labai nepasisekė, per kelias dienas iškėlė, teko pragręžti tiltelį.
O tiltelio ir implanto pasirinkimą dažnai kaina nulemia, o ypač, jei dar reik kelt sinusus.

aha,as suprantu,kad kartais tai sekmes dalykas, o ir netik manau sekmes,tai ir nuo gyd gal priklauso ir nuo pacios situacijos dantuku,gal atmetimo kazkokia reakcija...
O del kainos aisku butu pigiau deti tilteli,bet taip bijau tu nervu salinimo,kad siaubas verysad.gif
O su implantu tai be galo brangu,bet niekur nesides,reiketu ir ieskotum pinigiuku,kad tik sutvarkytu,bet velgi gasdina ta operacija..,baisiai nesinori to pakelimo sinusu,velnias zino kaip ateityje ar tai nekenks sveikatai ir pan..
Atsakyti