Įkraunama...
Įkraunama...

Implantai, vainikėliai, tilteliai

QUOTE(Vajuza @ 2013 01 18, 18:20)
Kazka minejo,kad gal des tiltus kazkokius..Kas tai per daiktas? Kaip jis atrodo? Neturiu zalio supratimo  doh.gif

Nušlifuos du dantukus ir ant jų užmaus karūnėles, o tą tarpą užpildys dirbtiniai dantys, kurie remsis į dantenas. Turiu vieną tiltelį jau 8 metus jokių problemų.

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Florestina @ 2013 01 18, 20:53)
Nušlifuos du dantukus ir ant jų užmaus karūnėles, o tą tarpą užpildys dirbtiniai dantys, kurie remsis į dantenas. Turiu vieną tiltelį jau 8 metus jokių problemų.

user posted image

Be galo dekoju Jums uz atsakyma ,nors gal reikejo tiesiog "pagooglinti" gal ir buciau radusi kazkokios info aciuks.gif
Jetus paziurejau prirasiau su klaidom paskubomis,na bet nieko,esme supratote blush2.gif
Zodziu laukia manes daug proceduru,baisingai bijau skausmu doh.gif bijau.gif
Na bet niekur nedingsi,teks kenteti,kito kelio nera verysad.gif
Baisiai brangus tie dantuku taisymai..,nors aisku nera ka lyginti su uzsieniu..,bet kai striuka su pinigeliais,tai liudniau unsure.gif
Aciu Jums dar karteli 4u.gif
Atsakyti
Sveiki 4u.gif

*o tilteliu dejimo procedura skausminga?

*ir jei kolkas dedamas laikinas tiltelis- jau gaminamas ir tikrasis? ar kol priprasiu prie laikino tada gamins tikraji?

*kiek laiko nesiojamas laikinas tiltelis apytiksliai?

aciu uz atsakymus smile.gif

Atsakyti
QUOTE(Tiina*** @ 2013 01 30, 13:52)
Sveiki  4u.gif

*o tilteliu dejimo procedura skausminga?

*ir jei kolkas dedamas laikinas tiltelis- jau gaminamas ir tikrasis? ar kol priprasiu prie laikino tada gamins tikraji?

*kiek laiko nesiojamas laikinas tiltelis apytiksliai?

aciu uz atsakymus  smile.gif

Neskausminga.

Man laikino nedarė, tik kadangi vienas galas laikėsi ant gyvo dantuko, jį šlifavo su nuskausminimu ir uždėjo plastmasinį vaininkėlį, kad nebūtų jautrus.

Man buvo laikinai pricementatuotas tiltelis, nešiojau dvi savaites tam, kad įsitikinti jog patogu, tada nuėmė ir pritvirtino nuolatinai.
Atsakyti
QUOTE(Florestina @ 2013 01 30, 20:22)
Neskausminga.

Man laikino nedarė, tik kadangi vienas galas laikėsi ant gyvo dantuko, jį šlifavo su nuskausminimu ir uždėjo plastmasinį vaininkėlį, kad nebūtų jautrus.

Man buvo laikinai pricementatuotas tiltelis, nešiojau dvi savaites tam, kad įsitikinti jog patogu, tada nuėmė ir pritvirtino nuolatinai.

aa, tai gal taip ir vadinams laikinas-bet jis tas pats, kol priprasiu... o reikejo moket kai laikinai dejo? man uz laikina reikejo dar sumoket..:/ tai taio nesuprantu arvta ka sumokejau cia tik uz laikinai kad nesioju, o paskui sumoki jau uz pilna tiltelio kaina, ar tik damokey reiks nuo tos pilnos sumos?
Atsakyti
QUOTE(Tiina*** @ 2013 01 31, 12:37)
aa, tai gal taip ir vadinams laikinas-bet jis tas pats, kol priprasiu... o reikejo moket kai laikinai dejo? man uz laikina reikejo dar sumoket..:/ tai taio nesuprantu arvta ka sumokejau cia tik uz laikinai kad nesioju, o paskui sumoki jau uz pilna tiltelio kaina, ar tik damokey reiks nuo tos pilnos sumos?

Man buvo viskas įskaičiuota į protezavimo kainą. Bet laikinas buvo tik ant vieno danties. O tiltelį ešiojau tą, kuris vėliau buvo pricementuotas galutinai.
Atsakyti

Sveikos merginos

gal galit man rekomenduoti patikimus ir nelabai brangius implantologus Vilniuje. Reikia 4vnt. Per kuponus pirkti nedristu, nors kaina vilioja

ACIU 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasosmama @ 2013 02 17, 18:37)
Sveikos merginos
gal galit man rekomenduoti patikimus ir nelabai brangius implantologus Vilniuje. Reikia 4vnt. Per kuponus pirkti nedristu, nors kaina vilioja
ACIU 4u.gif

Man darė čia. Pas juos jei reikia 4 ir daugiau implantų, taikoma nuolaida. Tikrai jūsų neverčiueiti būtent čia, tiesiog man gerai padarė- tai ir kitiems rekomenduoju. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Florestina @ 2013 02 17, 20:43)
Man darė čia. Pas juos jei reikia 4 ir daugiau implantų, taikoma nuolaida. Tikrai jūsų neverčiueiti būtent čia, tiesiog man gerai padarė- tai ir kitiems rekomenduoju. g.gif

Dekui uz rekomendacia, suprantu, kad nepersat. O kaip kainos? Ju tinklapyje kainu neradau. 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Sveiki, gal kas turi kokią nuomonę apie Užupio odontologijos centre dirbantį Gediminą Kapušinską?
Atsakyti

O gal kas implantavosi ar dejosi tiltukus tiesiog Zalgirio klinikose? 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vajuza: 23 vasario 2013 - 18:20
QUOTE(Vajuza @ 2013 02 23, 18:20)
O gal kas implantavosi ar dejosi tiltukus tiesiog Zalgirio klinikose?  4u.gif

Man implanta isuko ten dirbanti gydytoja R.a.s.t.e.n.i.e.n.e, tik suko kitoje jos darbo vietoje (S. Troscenkov imonej S.e.j.o.d.e.n.t.a). Praejo tik metai, bet kol kas jokiu nusiskundimu. tiesa, reikia nuvykti dar pasirodyti.
Atsakyti