Įkraunama...
Įkraunama...

Implantai, vainikėliai, tilteliai

QUOTE(Florestina @ 2012 12 04, 14:26)
Man irgi ne, sakė, kad prie implanto vainikėlis tvirtinamas specialiu cementu ir reikalui esant, lengvai nusiema. Tad jei bus kokios problemos ir nuolatinį vainikėlį nebus sudėtinga nuimti.

ir man taip pat sakė.
Atsakyti
laba mergaites l. aciu uz atsakymus
isivaizduokit visgi sukaupiau drasa ir nukeliavau pas gydytoja
o jis man pareiske PER GREIT VISKAS BUVO PADARYTA doh.gif doh.gif doh.gif doh.gif doh.gif doh.gif doh.gif
vien uzodziu be zodziu
bandysiu lipint skylute doh.gif ne skaip supratau perdarinejant paciai reiks uz viska moket
Atsakyti
Labuks likimo drauges 4u.gif
nesuprantu kazkokai baime ima del siandieninio vizito pas protezuotoja doh.gif doh.gif , maniau, kad sunkumai jau praeity, o pasirodo ir cia man baisu lotuliukas.gif ar baisu tas protezavimas ant implanto? blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(bambuccia @ 2012 12 05, 12:16)
Labuks likimo drauges 4u.gif
nesuprantu kazkokai baime ima del siandieninio vizito pas protezuotoja doh.gif  doh.gif , maniau, kad sunkumai jau praeity, o pasirodo ir cia man baisu lotuliukas.gif ar baisu tas protezavimas ant implanto? blush2.gif  blush2.gif

Man tai buvo pats lengviausias etapas. Juk nieko neskauda, tik tas antspaudų nuėmimas gana nemalonus, bet ir jis nekelia baimės, turbūt nepasdakysiu, kiek kartų esu tai praėjus. Kai gydytojas aiškina, ką darys, aš jam sakau, kad žinau, jis tada šypsosi ir sako, kad jau galiu būti konsultante kitiems šiuo klausimu.
Papildyta:
Tik išeidama iš klinikos būtinai pasižiūrėk į veidrodį. biggrin.gif

QUOTE(Florestina @ 2012 11 01, 18:35)
Dar prisiminiau, prieš porą metų einu per miestą išsišiepusi. Pavasaris, šilta, tik žiūriu, kad visi į mane žiūri, nu bet man gi dzin, jei patinku, lai žiūri. Parduotuvėj pardavėja kreivai pažiūrėjo, atvažiavau į darbą nakčiai ir apsauga šypsosi. Galvoju, kas čia visiems pasidarė, gera nuotaika nuo gero oro ar kaip. Įeinu darbe į liftą ir pasižiūriu į veidrodį... O ant lūpos prilipus protezų atspaudų masė ir dar tokia ryški oranžinė. Nu  blink.gif ir kiek kartų gydytojas yra sakęs išeinant iš kabineto pasižiūrėtį į ten pat kabantį veidrodį. Nu bet gi laimė, kad pagaliau paleido ir žiūrėti nereikia. Ir kaip nepajutau, kad ji ten prilipus, niekaip nesuprantu.

Atsakyti
QUOTE(Florestina @ 2012 12 05, 12:23)
Man tai buvo pats lengviausias etapas. Juk nieko neskauda, tik tas antspaudų nuėmimas gana nemalonus, bet ir jis nekelia baimės, turbūt nepasdakysiu, kiek kartų esu tai praėjus. Kai gydytojas aiškina, ką darys, aš jam sakau, kad žinau, jis tada šypsosi ir sako, kad jau galiu būti konsultante kitiems šiuo klausimu.
Papildyta:
Tik išeidama iš klinikos būtinai pasižiūrėk į veidrodį. biggrin.gif

dideliausias dekui, nuraminai mane oro_buckis.gif , butinai paziuresiu i veidrodi thumbup.gif dekui Tau labai 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(bambuccia @ 2012 12 05, 12:28)
dideliausias dekui, nuraminai mane oro_buckis.gif , butinai paziuresiu i veidrodi thumbup.gif dekui Tau  labai 4u.gif  4u.gif

Nori - pagąsdinsiu, bet nelabai stipriai - jei dantis toli ir šlykštiesi visais giliai burnoje esančiais svetimkūniais ar tai pykina - bus nemalonu. Aš paprastai bandau apsispręsti - uždusiu (lyg nosies neturėčiau doh.gif ), paspringsiu ar apsivemsiu, o gal nuo bandymo sulaikyti žiaukčiojimą iššoks akys iš orbitų arba pradėsiu laižyti odontologo pirštą, bandydama suvokti, kas tai yra blush2.gif lotuliukas.gif . Bet taip būna tik tokiems nenormaliems kaip aš, man ir LOR bandymas pasižiūrėti giliai giliai baigiasi bandymu neišpilti vakardienos vakarienės ir baisiu nesmagumu dėl tokio nevalingo reflekso 4u.gif Bet, kaip pasirodo, tokių yra ir daugiau - mano kolegei atspaudus nuiminėja sėdint, o ne pusiau gulomis - jai taip mažiau žiaukčiojimo.
O dėl veidrodžio - kartais į bendrą kainą ir paciento apvalymas įskaičiuota smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ispamas @ 2012 12 05, 14:21)
Nori - pagąsdinsiu, bet nelabai stipriai - jei dantis toli ir šlykštiesi visais giliai burnoje esančiais svetimkūniais ar tai pykina - bus nemalonu. Aš paprastai bandau apsispręsti - uždusiu (lyg nosies neturėčiau  doh.gif ), paspringsiu ar apsivemsiu, o gal nuo bandymo sulaikyti žiaukčiojimą iššoks akys iš orbitų arba pradėsiu laižyti odontologo pirštą, bandydama suvokti, kas tai yra  blush2.gif  lotuliukas.gif . Bet taip būna tik tokiems nenormaliems kaip aš, man ir LOR bandymas pasižiūrėti giliai giliai baigiasi bandymu neišpilti vakardienos vakarienės ir baisiu nesmagumu dėl tokio nevalingo reflekso  4u.gif Bet, kaip pasirodo, tokių yra ir daugiau - mano kolegei atspaudus nuiminėja sėdint, o ne pusiau gulomis - jai taip mažiau žiaukčiojimo.
O dėl veidrodžio - kartais į bendrą kainą ir paciento apvalymas įskaičiuota smile.gif

o jeckau, vadinas ir as ziaukciosiu, nes man kiaurai bloga nuo svetimkuniu doh.gif doh.gif , nu bent jau paguoda, kad neskauda lotuliukas.gif
dekui mergaites uz pasisakymus, nes tikrai nusiteikus zymiai lengviau eiti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ispamas @ 2012 12 05, 14:21)

Tai ir mane apvalo, bet gydytojas visada liepia pasižiūrėti į veidrodį, nes būna, kad lieka.
O šiaip gydytoja sakė, kad būna žmonių, kuriuos valantis dantis iš karto po valgio pykina, ypač siekiant išvalyti tolimesnius,
Atsakyti
QUOTE(Florestina @ 2012 12 05, 14:33)
Tai ir mane apvalo, bet gydytojas visada liepia pasižiūrėti į veidrodį, nes būna, kad lieka.
O šiaip gydytoja sakė, kad būna žmonių, kuriuos valantis dantis iš karto po valgio pykina, ypač siekiant išvalyti tolimesnius,

jeckau as per nestuma kaip vargau, tik dantu sepetelis link kruminiu ir ..... taip vargau 3 men doh.gif , dabar ir nepasakysiu, kad tolimuosius dantis valyti labai malonu lotuliukas.gif , vienu zodziu kaip noreciau, kad dantys iskristu ir isdygtu nauji thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif kiek mergaites sutaupytumem pinigeliu ka biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(bambuccia @ 2012 12 05, 14:36)
vienu zodziu kaip noreciau, kad dantys iskristu ir isdygtu nauji thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif kiek mergaites sutaupytumem pinigeliu ka biggrin.gif

Oi, tik gydytojui nepasakyk, nes jei bus doras ir uolus, humoro jausmą užslėpęs ar pametęs - neatsitiktų kaip man - išklausiu paskaitą apie naujausias technologijas, pažangą ir etc. ir t.t. medicinoje, odontologijoje ir dantų atauginimo perspektyvas. Bet finale paguodė, kad aš to gal ir nesulauksiu, bet jis - galbūt, galbūt, nors irgi nežinia.. Bet jei vyrai trumpiau dešimtmečiu gyvena - galėjo nors dėl to nebūti toks drąsus lotuliukas.gif
Tiesa, tikriausiai tos technologijos pinigėlių dar mažiau pataupytų g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ispamas: 05 gruodžio 2012 - 16:34
Šiaip tai aš čia įsijaučiau, nors tik norėjau paklausti - kiek tų matavimų vainikėliui ant implanto? Aš jau po atspaudų (ar kaip jie ten blush2.gif ) ir dviejų matavimų galų gale trečiąkart norėčiau išeiti su dančiu - kažkaip su paprastu protezavimu (ant danties) viskas būdavo daug greičiau g.gif
Atsakyti
QUOTE(ispamas @ 2012 12 05, 17:18)
Šiaip tai aš čia įsijaučiau, nors tik norėjau paklausti - kiek tų matavimų vainikėliui ant implanto? Aš jau po atspaudų (ar kaip jie ten  blush2.gif ) ir dviejų matavimų galų gale trečiąkart norėčiau išeiti su dančiu - kažkaip su paprastu protezavimu (ant danties) viskas būdavo daug greičiau g.gif

Man vieną kartą matavo, kitą kartą įsitikino, kad gerai ir iš karto cementavo. 4u.gif
Atsakyti