Įkraunama...
Įkraunama...

Implantai, vainikėliai, tilteliai

QUOTE(vilka11 @ 2012 11 30, 14:27)
Sveikutės, inplantuotis kelis dantukus. Bet labai labai baisu... doh.gif Gal galite pasakyti ar skausminga operacija, kaip jaučiatės po operacijos, ar reikia gerti antibijotikus, kiek laiko gija ir pan. Maitinu dar lelių, tai net nežinau ar dabar darytis ar atideėi, nors nelabai norėciau tempti gumos, nes pavasarį grįžtu i darbą , tai laiko visai nebus po gyditojus lakstyti , Ačiu jai kas atsakys . smile.gif

Labuks,

skausmo tikrai operacijso metu nejusite, tik po buna vienoms maudimas, kitoms dar kazkas. As kalbesiu is savo varpines, po operacijos jauciausi gerai, bet 3 dienas buvau namie, nes patino, geriau antibus i nuskausminamuosius. del maitinimo ir operacijso siulau pasikonsultuoti su chirurgu, ka jis patars.. Siaip tikrai tikejaus, kad bus baisiau. linki nebijoti ir bus viskas gerai 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
man kainavo implantas 1400, dantis ant jo - 1100. viskas, daugiau jokių mokesčių.

jei greai prisimenu pasiskirstymą, bet bendroj sumoj - 2500
Atsakyti
QUOTE(Eleina @ 2012 11 30, 15:18)
man kainavo implantas 1400, dantis ant jo - 1100. viskas, daugiau jokių mokesčių.

jei greai prisimenu pasiskirstymą, bet bendroj sumoj - 2500

dekui 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Sveikutės, inplantuotis kelis dantukus. Bet labai labai baisu... doh.gif Gal galite pasakyti ar skausminga operacija, kaip jaučiatės po operacijos, ar reikia gerti antibijotikus, kiek laiko gija ir pan. Maitinu dar lelių, tai net nežinau ar dabar darytis ar atideėi, nors nelabai norėciau tempti gumos, nes pavasarį grįžtu i darbą , tai laiko visai nebus po gyditojus lakstyti , Ačiu jai kas atsakys . smile.gif

Implantavo 4. Nieko baisaus ar labai skausmingo, tik kol atsileidzia uzmarinimas jausmas nemalonus. 2-3 dienos ir kaip nieko nebuve.
Atsakyti

Man buvo daugiau baimės nei skausmo. Po operacijos buvau pilnai darbinga.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Florestina: 01 gruodžio 2012 - 10:05
Labas rytas merginos 4u.gif 4u.gif
nepykit, bet vel noriu pasiklausineti blush2.gif
jau ryt einu pas protezista, kaip supratau is chirurgo, nes jis jau siuncia mane pas protezista, kad man ryt nuims anspaudus, kadangi niekad to nedarius, tai kaip suprantu kzkokiu budu nuims man tuos spaudus, kad matyti forma dantu taip g.gif ir galetu gaminti dantukus? g.gif ar tokia protezisto misija blush2.gif , nes idomiai mane uzsirase 1.5 h. (cia protezuotojas skirs man tiek laiko), tai man klausimas ka tiek laiko gali daryti biggrin.gif .
sekantis man rupimas dalykas, chirurgas ma siulo pradzioje laikinus dantukus isistatyti, kad suguletu dantenos ir t.t.t sako sis variantas geresnis, kaip Jus daret?
prasau apsvieskit mane merginos apie protezavima ant implantu ax.gif
dekui Jums uz pasisakymus 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(bambuccia @ 2012 12 04, 09:21)
Labas rytas merginos 4u.gif  4u.gif
nepykit, bet vel noriu pasiklausineti blush2.gif
jau ryt einu pas protezista, kaip supratau is chirurgo, nes jis jau siuncia mane pas protezista, kad man ryt nuims anspaudus, kadangi niekad to nedarius, tai kaip suprantu kzkokiu budu nuims man tuos spaudus, kad matyti forma dantu taip g.gif ir galetu gaminti dantukus? g.gif  ar tokia protezisto misija blush2.gif , nes idomiai mane uzsirase 1.5 h.  (cia protezuotojas skirs man tiek laiko), tai man klausimas ka tiek laiko gali daryti biggrin.gif .
sekantis man rupimas dalykas, chirurgas ma siulo pradzioje laikinus dantukus isistatyti, kad suguletu dantenos ir t.t.t sako sis variantas geresnis, kaip Jus daret?
dekui Jums uz pasisakymus 4u.gif  4u.gif

Tikrai, kad kažko ilgokai gaunasi. Man užteko pusvalandžio. Tiesa, man viską darė tas pats gydytojas. Pirmiausia nusuka gijimo galvutes ir prieimplantų prisuka tokius strypelius. Paima plastmasinę forma ir joje tose vietose, kur bus dantukai pragręžia skylutes, jei forma nauja arba jos jau ten būna. Tada į ją prideda antspaudų masės ir uždeda ant dantukų, truputį palaiko, nuima ir išeina atspaudas, taip pat nuima priešingų dantų atspaudą ir registruoja sakandį. Pasakysiu savo gydytojo žodžiais: tarp dantų įdeda atspaudų masės "makaroną" ir paprašo sukąsti, po kurio laiko išima. Nuėmus atspaudą nuo implantų gijimo galvutes prisuka atgal, nes su tais strypeliais negalima sukąsti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Florestina: 04 gruodžio 2012 - 11:48
QUOTE(Florestina @ 2012 12 04, 11:47)
Tikrai, kad kažko ilgokai gaunasi. Man užteko pusvalandžio. Tiesa, man viską darė tas pats gydytojas. Pirmiausia nusuka gijimo galvutes ir prieimplantų prisuka tokius strypelius. Paima plastmasinę forma ir joje tose vietose, kur bus dantukai pragręžia skylutes, jei forma nauja arba jos jau ten būna. Tada į ją prideda antspaudų masės ir uždeda ant dantukų, truputį palaiko, nuima ir išeina atspaudas, taip pat nuima priešingų dantų atspaudą ir registruoja sakandį. Pasakysiu savo gydytojo žodžiais: tarp dantų įdeda atspaudų masės "makaroną" ir paprašo sukąsti, po kurio laiko išima. Nuėmus atspaudą nuo implantų gijimo galvutes prisuka atgal, nes su tais strypeliais negalima sukąsti.

dekui uz atsakyma 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(bambuccia @ 2012 12 04, 09:21)
dekui Jums uz pasisakymus 4u.gif  4u.gif

Nedėjo man laikinų ir nesiūlė g.gif

QUOTE(Florestina @ 2012 12 04, 11:47)

drinks_cheers.gif Man irgi taip darė
Atsakyti
QUOTE(sm2002 @ 2012 12 04, 14:14)
Nedėjo man laikinų ir nesiūlė  g.gif

Man irgi ne, sakė, kad prie implanto vainikėlis tvirtinamas specialiu cementu ir reikalui esant, lengvai nusiema. Tad jei bus kokios problemos ir nuolatinį vainikėlį nebus sudėtinga nuimti.
Atsakyti
QUOTE(Florestina @ 2012 12 04, 14:26)
Man irgi ne, sakė, kad prie implanto vainikėlis tvirtinamas specialiu cementu ir reikalui esant, lengvai nusiema. Tad jei bus kokios problemos ir nuolatinį vainikėlį nebus sudėtinga nuimti.

idomu kodėl man taip chirurgas patare g.gif , žiūrėsiu ką ryt pasakys protezuotojas g.gif
Atsakyti
QUOTE(bambuccia @ 2012 12 04, 14:32)
idomu kodėl man taip chirurgas patare g.gif , žiūrėsiu ką ryt pasakys protezuotojas g.gif

Kiekvienas turi savo darbo metodus, turbūt taip. g.gif
Atsakyti