QUOTE(muti4 @ 2012 11 26, 19:41)
sveiki.turiu didziule problema.
protezavo metalo keramika 2 priekinius dantis bet paliko virsuj skylute:{.del jos jauciuosi l. nepatogiai :{ pakito net sneka tiesiog siaubingas diskomfortas:{. jau beveik metai nepripratau :{. norejau pasiteiraut galk imanoma uzblombuot ta skylute kad nebutu ar perdaryt dantis bet kas tada turetu moket?aciu uz atsakyma kurio l. lauksiu
ka mergaites mano kas kaltas kad jau beveik metai taip jauciuos
pradzioj gydytojui sakaiu tai jis sake reik is naujo daryt nusiunte pas ta kuris daro tai tas atsivertes savo knygas rodo man paveiksliukus kad g.b. tarpai atseit valyt tarpdanciam ir patare man pas psichologa kreiptis
ka jus manot ka daryt?
protezavo metalo keramika 2 priekinius dantis bet paliko virsuj skylute:{.del jos jauciuosi l. nepatogiai :{ pakito net sneka tiesiog siaubingas diskomfortas:{. jau beveik metai nepripratau :{. norejau pasiteiraut galk imanoma uzblombuot ta skylute kad nebutu ar perdaryt dantis bet kas tada turetu moket?aciu uz atsakyma kurio l. lauksiu
ka mergaites mano kas kaltas kad jau beveik metai taip jauciuos
pradzioj gydytojui sakaiu tai jis sake reik is naujo daryt nusiunte pas ta kuris daro tai tas atsivertes savo knygas rodo man paveiksliukus kad g.b. tarpai atseit valyt tarpdanciam ir patare man pas psichologa kreiptis
ka jus manot ka daryt?
Nelabai aišku, kur tą skylute paliko?Bet jei jaučiate siaubiną diskomfortą, reikia dantukus perdaryti.Pataisyti nelabai išeis.O dėl mokėjimo, tai jei normali klinika, turėtų perdaryti nemokamai.Bet čia tik nuo gydytojo geranoriškumo priklausys, nes praėjo metai.O protezuotiems dantukams garantija metai laiko dažniausiai .O kur ir pas ką darėtės?