Įkraunama...
Įkraunama...

Implantai, vainikėliai, tilteliai

QUOTE(muti4 @ 2012 11 26, 19:41)
sveiki.turiu didziule problema.
protezavo metalo keramika 2 priekinius dantis bet paliko virsuj skylute:{.del jos jauciuosi l. nepatogiai :{ pakito net sneka tiesiog siaubingas diskomfortas:{. jau beveik metai nepripratau :{. norejau pasiteiraut galk imanoma uzblombuot ta skylute kad nebutu ar perdaryt dantis bet kas tada turetu moket?aciu uz atsakyma kurio l. lauksiu
ka mergaites mano kas kaltas kad jau beveik metai taip jauciuos  verysad.gif
pradzioj gydytojui sakaiu tai jis sake reik is naujo daryt nusiunte pas ta kuris daro tai tas atsivertes savo knygas rodo man paveiksliukus kad g.b. tarpai atseit valyt tarpdanciam ir patare man pas psichologa kreiptis  doh.gif
ka jus manot ka daryt?

Nelabai aišku, kur tą skylute paliko?Bet jei jaučiate siaubiną diskomfortą, reikia dantukus perdaryti.Pataisyti nelabai išeis.O dėl mokėjimo, tai jei normali klinika, turėtų perdaryti nemokamai.Bet čia tik nuo gydytojo geranoriškumo priklausys, nes praėjo metai.O protezuotiems dantukams garantija metai laiko dažniausiai .O kur ir pas ką darėtės?
Atsakyti
QUOTE(muti4 @ 2012 11 26, 19:41)
sveiki.turiu didziule problema.
protezavo metalo keramika 2 priekinius dantis bet paliko virsuj skylute:{.del jos jauciuosi l. nepatogiai :{ pakito net sneka tiesiog siaubingas diskomfortas:{. jau beveik metai nepripratau :{. norejau pasiteiraut galk imanoma uzblombuot ta skylute kad nebutu ar perdaryt dantis bet kas tada turetu moket?aciu uz atsakyma kurio l. lauksiu
ka mergaites mano kas kaltas kad jau beveik metai taip jauciuos  verysad.gif
pradzioj gydytojui sakaiu tai jis sake reik is naujo daryt nusiunte pas ta kuris daro tai tas atsivertes savo knygas rodo man paveiksliukus kad g.b. tarpai atseit valyt tarpdanciam ir patare man pas psichologa kreiptis  doh.gif
ka jus manot ka daryt?

Mažai vilčių, kad perdarys nemokamai, jeigu jau iš pat pradžių aiškino, kad pacientas yra psichinis ligonis. Užplombuoti tikriausiai neįmanoma, tik perdaryti vainikėlius.Jei žmogus pagal knygutes tebedirba, tai kompetencija aiški, gaila, kad iš karto nebuvo pareikalauta griežtai perdaryti arba nemokėti už padarytą darbą, bet man tik taip kalbėti lengva, pati to niekada nepadaryčiau, o tiesiog eičiau ieškoti kito gydytojo, kuris perdarytų profesionaliau. Vienintelis patartinas variantas - bet viešai paskelbti kliniką ir gydytoją, kad bent kiti žinotų, juolab, kad gydytojams tokia antireklama nereikalinga, bet kad ir dirbti reikia atsakingiau - odontologų kabinetų dabar daugiau nei kirpyklų, o pas ką gydytis - dar ir paieškoti reikia. Pati turiu medikų sugadintus dantis - vietoj estetinės rekomendavo numarinti visus priekinius ir dėti metalo keramiką, tik darbui įpusėjus iš kitos gydytojos atsitiktinai sužinojau, kad padariau didelę klaidą ir pasirinkau labai netinkamą variantą bei susigadinau visus priekinius dantis visai be reikalo. Tik tada pasirinkau estetinį plombavimą, o dantys jau buvo negyvi - deja, po laiko sad.gif Dabar trapūs, nes negyvi, patamsėję, lūžinėja ... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(ispamas @ 2012 11 27, 09:13)

Tai tame ir esmė, kad gydytojų daug, o rasti gerą sunku. Aš kol kas darbo kokybe nesiskundžiu, juolab, kad net po kelių metų iškilę problemos buvo sprendžiamos nemokamai ir tik du kartus nepavykus jų išspręst taip, kad nebūtų nuolatinių dantenų uždegimų, buvo pašalintas protinis.
Atsakyti
Labuks mergaites,
As vel su savo klausimais,kiek jums kainavo pats dantukas ant implanto?dekui uz atsakymus.
Atsakyti
QUOTE(bambuccia @ 2012 11 27, 20:18)
Labuks mergaites,
As vel su savo klausimais,kiek jums kainavo pats dantukas ant implanto?dekui uz atsakymus.

1800 Lt, minus 10 proc. nuolaida. Į kainą įėjo vainikėlis ir konstrukcija ant kurios jis laikosi.
Atsakyti
QUOTE(bambuccia @ 2012 11 27, 20:18)
Labuks mergaites,

680 Lt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(bambuccia @ 2012 11 27, 21:18)
Labuks mergaites,

Man 1500lt,galvute 200lt ir implantas 2400lt.
Atsakyti
QUOTE(Florestina @ 2012 11 27, 20:26)
1800 Lt, minus 10 proc. nuolaida. Į kainą įėjo vainikėlis ir konstrukcija ant kurios jis laikosi.

Bijau nusikalbet,jei ka nepykit. Cia turit omeny tik protezavimo darbus(neiskaitant chirrurgines dalies).kazkaip daug atrodo g.gif ,as butent klausiu po chirurgines dalies,protezavimodarbu
Kainos g.gif
Atsakyti
QUOTE(bambuccia @ 2012 11 27, 21:38)
Bijau nusikalbet,jei ka nepykit. Cia turit omeny tik protezavimo darbus(neiskaitant chirrurgines dalies).kazkaip daug atrodo g.gif ,as butent klausiu po chirurgines dalies,protezavimodarbu
Kainos g.gif

Pats dantukas kainavo 1500lt
Atsakyti
QUOTE(bambuccia @ 2012 11 27, 20:38)
Kainos g.gif

Implantas 2000 Lt plius protezavimas 1800 Lt. Jokių atskirų mokesčių už gijimo galvutės prisukimą, suprakonstrukciją, matyt jau įskaičiuota į kažkurią iš sumų.
Atsakyti
QUOTE(Florestina @ 2012 11 27, 20:26)

Kainos g.gif
Papildyta:
QUOTE(Florestina @ 2012 11 27, 20:43)
Implantas 2000 Lt plius protezavimas 1800 Lt. Jokių atskirų mokesčių už gijimo galvutės prisukimą, suprakonstrukciją, matyt jau įskaičiuota į kažkurią iš sumų.

Dekui mergaites,chirurgas jau sius pas protezuotoja,tai dabar orentacine kaina zinau,as atskirai mokejau uz galvutes ir t.t. Tai manau apie 1000 lt. Bus +-
Atsiprasau tel. Subludo kelis kart pacitavo.
Atsakyti
Sveikutės, inplantuotis kelis dantukus. Bet labai labai baisu... doh.gif Gal galite pasakyti ar skausminga operacija, kaip jaučiatės po operacijos, ar reikia gerti antibijotikus, kiek laiko gija ir pan. Maitinu dar lelių, tai net nežinau ar dabar darytis ar atideėi, nors nelabai norėciau tempti gumos, nes pavasarį grįžtu i darbą , tai laiko visai nebus po gyditojus lakstyti , Ačiu jai kas atsakys . smile.gif
Atsakyti