Įkraunama...
Įkraunama...

Implantai, vainikėliai, tilteliai

QUOTE(Karklas @ 2012 10 16, 16:40)
Na skaitau ir sunku patikėti, kad  taip gydytojai gali dirbti  doh.gif .Būtų labai įdomu, koks gydytojas?Vainikėlis turi visiškai priglusti.Negali matytis joks tarpas.Ir  kam išviso  jį laikinai cementuoti, jei netinka. Jį būtinai turi perdaryti.Jokiu būdu nesutikite dar kartą cementuoti, jei siūlys dar panešioti.
O dėl nejautros , tai dedant vainikėlį jos tikrai nereikia.

Ačiū visiems už palaikymą, nuomonę bei konkrečius patarimus! Buvau nuėjusi pas gydytoją, prieš tai surašiau išsamią pretenziją, kurioje nurodžiau kas ir kaip man atsitiko bei parašiau, kad prašau grąžinti pinigus. Ką galvojate? Gydytoja iš karto, tiesiog nieko neklausdama atidavė pinigus už patį vainikėlį ir mes atsisveikinome. Įvyko tai Klaipėdoje, III poliklinikoje. Kam bus įdomu parašysiu į privatą gydytojos pavardę. Šiaip "pribūrė" ji kažką akivaizdžiai - nes per daug klaidų, kuriuos gan tiklsiai nurodė Karklas. Tad tiesiog eisiu pas kitą gydytoją, kur gaminsiu iš naujo vainikėlį. Ačiū visiems ir linkiu kitiems neabėjoti ir negailėti gydytojo, jei tas akivaizdžiai "chalturina".
Atsakyti
4u.gif gal žinote kas, ar ortodontinio gygymo metu galima danties inplantacija? g.gif
Atsakyti
QUOTE(emulyte @ 2012 10 24, 21:49)
4u.gif gal žinote kas, ar ortodontinio gygymo metu galima danties inplantacija?  g.gif

Man implantavo, kai buvau dar su breketais.
Atsakyti
Laba diena.
Noriu paklausti kam jau pabaige implanta visa pastatytu,ar jums nebuvo kad isukta galvute iskristu?Man pries dvi sav isuko jau galvute,man skaudejo kaip niekad,net po impanto taip neskaudejo.Gyd sake ,kad tipo dantenos uzdegimas biski,patepliojo ir tiek.Rytoj jau turiu pagal uzrasyma eiti pas protezista,o pas ta implantologa menesiui i prieki vietu nera.Gal kam taip buvo ir nuo ko taip gali atsitikti?
Atsakyti
QUOTE(Diari @ 2012 11 08, 00:26)
Laba diena.
Noriu paklausti kam jau pabaige implanta visa pastatytu,ar jums nebuvo kad isukta galvute iskristu?Man pries dvi sav isuko jau galvute,man skaudejo kaip niekad,net po impanto taip neskaudejo.Gyd sake ,kad tipo dantenos uzdegimas biski,patepliojo ir tiek.Rytoj jau turiu pagal uzrasyma eiti pas protezista,o pas ta implantologa menesiui i prieki vietu nera.Gal kam taip buvo ir nuo ko taip gali atsitikti?

atleiskit, bet visiškai nesupratau ką parašėte... schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Diari @ 2012 11 08, 00:26)
Laba diena.

Dėl skausmo- tai ir man tas pats buvo. Man reikėjo protezavimui atvykti (protezavo tas pats gydytojas, kuris ir implantavo), po mėnesiuo nuo gijimo galvučių prisukimo ir nei viena neiškrito. Taloną sekančiam vizitui gydytojas davė iš karto.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Florestina: 08 lapkričio 2012 - 17:28
QUOTE(Eleina @ 2012 11 08, 12:50)
atleiskit,  bet visiškai nesupratau ką parašėte...  schmoll.gif

smile.gif .na jo ,matyt pas mane tiek minciu galvoje ,kad as jas nesudeliojau klausdama. smile.gif

QUOTE(Florestina @ 2012 11 08, 18:27)
Dėl skausmo- tai ir man tas pats buvo. Man reikėjo protezavimui atvykti (protezavo tas pats gydytojas, kuris ir implantavo), po mėnesiuo nuo gijimo galvučių prisukimo ir nei viena neiškrito. Taloną sekančiam vizitui gydytojas davė iš karto.

Aciu.Buvau siandien pas protezuologa ,isuke atgal galvute,bet sake kad taip kartais nutinka kad iskrenta.O del skausmo tai sake ,kad neturi skaudeti ,nebent tik pora dienu po isukinejimo.
Atsakyti
Sveikos!
Gal kas galetu pasidalinti kur dabar prieinamesnes kainos dantu protezavimui ir implantacijai?
Kiek domejausi, tai kainos kazkokios sukeltos, ispustos, "kosmines" kazkokios... Ir kaip siais laikais vidutines pajamas gaunanciam zmogui susideti tuos dantis? doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Diari @ 2012 11 08, 23:01)
smile.gif .na jo ,matyt pas mane tiek minciu galvoje ,kad as jas nesudeliojau klausdama. smile.gif
Aciu.Buvau siandien pas protezuologa ,isuke atgal galvute,bet sake kad taip kartais nutinka kad iskrenta.O del skausmo tai sake ,kad neturi skaudeti ,nebent tik pora dienu po isukinejimo.

Sveika, noriu paklausti kur dedate inplantus ir kiek sis malonumas kainuoja, nes vis neapsisprendziu kur kaip protezuotis ?
Atsakyti
Labuks mergaites 4u.gif 4u.gif

jau buvau klaususi ir gavus atsakyma, kad tai nebus "baisi" procedura, bet dar noriu siek tiek paklausti merginu jau patyrusiu ta mirksiukas.gif
treciadieni einu pas chirurga deti "metaliuku" po implantacijos, kad isformuoti dantenas galvutes uzdejimui, tikiuosi aiskiai apibudinau mirksiukas.gif , na ir klausimukas bus, ar po tos proceduros busiu darbinga ax.gif , aiksu tai subjektyvu, bet tiesiog ar ofisini darba galaima planuotis g.gif , kazkokai vidine baime atsirado doh.gif doh.gif , tikiuosi nebus jau ten "baisu" bigsmile.gif ir dar vienas kalsuimukuas, mazdaug po kiek laiko po tu "metaliuku" uzdejo galvute jau?
dekui merginos uz atsakyma 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(bambuccia @ 2012 11 12, 09:20)
Labuks mergaites 4u.gif  4u.gif

jau buvau klaususi ir gavus atsakyma, kad tai nebus "baisi" procedura, bet dar noriu siek tiek paklausti merginu jau patyrusiu ta mirksiukas.gif
treciadieni einu pas chirurga deti "metaliuku" po implantacijos, kad isformuoti dantenas galvutes uzdejimui, tikiuosi aiskiai apibudinau mirksiukas.gif , na ir klausimukas bus, ar po tos proceduros busiu darbinga ax.gif , aiksu tai subjektyvu, bet tiesiog ar ofisini darba galaima planuotis g.gif , kazkokai vidine baime atsirado doh.gif  doh.gif , tikiuosi nebus jau ten "baisu" bigsmile.gif ir dar vienas kalsuimukuas, mazdaug po kiek laiko po tu "metaliuku" uzdejo galvute  jau?
dekui merginos uz atsakyma 4u.gif

Tie "metaliukai" vadinasi Gijimo galvutės. Taip- būsit darbinga. Aš po visų procedūrų buvau darbinga.
Atsakyti
QUOTE(Florestina @ 2012 11 12, 12:10)
Tie "metaliukai" vadinasi Gijimo galvutės. Taip- būsit darbinga. Aš po visų procedūrų buvau darbinga.

ačiū Jums labai 4u.gif , antrą kartą jau nuraminat man 4u.gif 4u.gif
Atsakyti