Įkraunama...
Įkraunama...

Implantai, vainikėliai, tilteliai

g.gif smile.gif
Atsakyti
Man taip pat butu labai idomu suzinoti, kaip savijauta po keleriu metu su tais implantais.Paklausus informacijos pas pacius gydytojus, sako, kad viskas buna super, jeigu laikysies burnos higienos. O kaip yra realybeje? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Jovyda @ 2012 09 21, 13:28)
Man taip pat butu labai idomu suzinoti, kaip  savijauta po keleriu metu su tais implantais.Paklausus informacijos pas pacius gydytojus, sako, kad viskas buna super, jeigu laikysies burnos higienos. O kaip yra realybeje? g.gif

Bent jau man tikrai jokių problemų nebuvo. Jaučiuosi kaip su nuosavais dantimis.
Atsakyti
O sakykite jeigu yra likusios tik kruminio danties saknys tai i jas imanoma kazkaip imontuot danti,tuos varztus,ar butina israut tas saknis ir tuomet isas protezavimo procesas vyks?
Atsakyti
QUOTE(mr nobody @ 2012 09 21, 21:38)
O sakykite jeigu yra likusios tik kruminio danties saknys tai i jas imanoma kazkaip imontuot danti,tuos varztus,ar butina israut tas saknis ir tuomet isas protezavimo procesas vyks?

Šiap tai, jei šaknis sveika- tai galima ant štifto daryti, pas mane taip yra jau kokie septyni metai. Bet apie tokias galimybes gali paaiškinti tik gydytojas, nes jis mato situacija, mes tai tik patirtimi dalijamės.
Atsakyti
QUOTE(Florestina @ 2012 09 22, 14:07)
Šiap tai, jei šaknis sveika- tai galima ant štifto daryti, pas mane taip yra jau kokie septyni metai. Bet apie tokias galimybes gali paaiškinti tik gydytojas, nes jis mato situacija, mes tai tik patirtimi dalijamės.

na taip cia jau apie saknu bukle gali tik gydytojas spresti.Bet visvien jai likusios tik saknys,tai kaulas irgi nyksta?Kogero saknys negali but sveika jai tarkim kokius 5m yra be danties.
Atsakyti
QUOTE(mr nobody @ 2012 09 22, 16:32)
na taip cia jau apie saknu bukle gali tik gydytojas spresti.Bet visvien jai likusios tik saknys,tai kaulas irgi nyksta?Kogero saknys negali but sveika jai tarkim kokius 5m yra be danties.

nebus sveika šaknis žinoma. o ir jei implantuot, tai tada šaknį būtina raut. štiftas statosi protezuojant. bet jei tiek metų ten šaknis tiesiog būna be danties, tai iš savo ne vienkartinės praktikos galiu pasakyt, kad ją tikrai reikės raut. jei šaknis yra, ir jei jinai be jokių pūlių židinių, tai kaulas nyksta lėčiau, nei kad jei šaknies visai nėra.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Eleina: 23 rugsėjo 2012 - 20:01
Sveikos, jungiuosi prie jusu 4u.gif

Man pries du menesius isuko implanta ( varzta) apatiniame zandikaulyje. Ir.... Ir mano implantas pradejo judeti, klebeti, o db is viso, i sonus siubuoja. verysad.gif verysad.gif verysad.gif Iki to nieko blogo nepajutau, bet paskui pastebejau, kad ta varzto plokstele pradejo sukinetis doh.gif o po menesio ir visas varztas siubuoja. Tik siuo metu jauciu ateinanti skausma.
Jauciuosi nefainai verysad.gif daktaras sako, reikia traukti ta implanta lauk, laukti 3 men. kol sugis ir vel suks nauja. Bet kur garantas, jog viskas bus gerai.....
Ar yra jusu tarpe su panasia patirtim?
Atsakyti
QUOTE(saulėlydis* @ 2012 08 20, 13:40)
Laikas eina, kaulas priauginėja tikiuosi, bet man visai nebesinori to implanto  verysad.gif  verysad.gif
Gal žinot ar yra pinigų grąžinimo galimybė tokiu atveju kai implantą atmeta?
Ar tik persukimas iš naujo?

Sveika, man regis, ir man teks kaula priauginet.
Man siule tik persukima, ir tai kainuotu 250lt. Realiai, turetu grazinti pinigus g.gif
Mastot is viso nebesukti implanto, ar tik tos firmos nebenorit?
Atsakyti
QUOTE(Virsuneles @ 2012 09 23, 23:41)
Sveikos, jungiuosi prie jusu  4u.gif

Man pries du menesius isuko implanta ( varzta) apatiniame zandikaulyje. Ir.... Ir mano implantas pradejo judeti, klebeti, o db is viso, i sonus siubuoja.  verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif Iki to nieko blogo nepajutau, bet paskui pastebejau, kad ta varzto plokstele pradejo sukinetis  doh.gif o po menesio ir visas varztas siubuoja. Tik siuo metu jauciu ateinanti skausma.
Jauciuosi nefainai  verysad.gif daktaras sako, reikia traukti ta implanta lauk, laukti 3 men. kol sugis ir vel suks nauja. Bet kur garantas, jog viskas bus gerai.....

mano vienam pažįstamam tai buvo. nieko nelaukiant tą implantą ištraukė, laukė apie pusę metų (viršutinis žandikaulis), tada vėl suko naujo. antras prigijo.
Pinigų anei cento neėmė už persukimą.
Atsakyti
QUOTE(Virsuneles @ 2012 09 23, 22:41)
Sveikos, jungiuosi prie jusu  4u.gif

Man pries du menesius isuko implanta ( varzta) apatiniame zandikaulyje. Ir.... Ir mano implantas pradejo judeti, klebeti, o db is viso, i sonus siubuoja.  verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif Iki to nieko blogo nepajutau, bet paskui pastebejau, kad ta varzto plokstele pradejo sukinetis  doh.gif o po menesio ir visas varztas siubuoja. Tik siuo metu jauciu ateinanti skausma.
Jauciuosi nefainai  verysad.gif daktaras sako, reikia traukti ta implanta lauk, laukti 3 men. kol sugis ir vel suks nauja. Bet kur garantas, jog viskas bus gerai.....

Mano bendradarbei iš 8 implantų, 2 neprigisjo- tai persuko iš naujo ir viskas buvo gerai.
Atsakyti
quote=Cinamonine,2012 09 12, 19:51]
Sveikos 4u.gif
Aš šiuo metu turiu apsispręsti ar implantas, ar tiltelis. Kaip vyksta pati operacija, kai deda implantą? Man dar turės dėti kaulinio audinio, nes jo trūksta. Ar daro narkozę? Kiek laiko būna tinimas? Ar biuletenis suteikiamas jei pati operacija daroma privačioje odontologijos klinikoje?
[/quote]

Po keletu dienu manes laukia kaulo priauginimo operacija. Zinau tik tiek, kad narkoze bus. Operacija numatyta 4 val trukmes, paaiskino , kad narkozes poveikis bus toks, kad tau atrodys, kad viskas vyks ne ilgiau kaip valanda. O issamiau galesiu parasyt visai greitai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo IceT: 01 spalio 2012 - 10:15