Įkraunama...
Įkraunama...

Implantai, vainikėliai, tilteliai

Sveikos merginos 4u.gif

sakykit po implanto isukimo praejus tam tikram laikui yra daroma kazkokiu budu duobute, kad galvute galetu isukti taip? kokia tai procedura, gal galetumet pasidalinti? dar man laiko nemazai laukti, bet but idomu suzinoti 4u.gif skausminga, neskausminga, baisu, nebaisu.. 4u.gif 4u.gif
dekui 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(bambuccia @ 2012 07 30, 11:05)
Sveikos merginos 4u.gif

sakykit po implanto isukimo praejus tam tikram laikui yra daroma kazkokiu budu duobute, kad galvute galetu isukti taip? kokia tai procedura, gal galetumet pasidalinti? dar man laiko nemazai laukti, bet but idomu suzinoti 4u.gif skausminga, neskausminga, baisu, nebaisu.. 4u.gif  4u.gif
dekui 4u.gif

Nuskausmina ir ties implantu išpjauna dalį dantenų. Procedūra labai greita ir neskausminga.
Atsakyti
QUOTE(Florestina @ 2012 07 30, 11:10)
Nuskausmina ir ties implantu išpjauna dalį dantenų. Procedūra labai greita ir neskausminga.

dekui Jums 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Esu visiskai siuo metu pasimetusi sad.gif. Sumaniau pries nestumo planavima dantis sutvsrkyt, tai del vieno danties nusiunte pas protezuotoja, tai zodziu jis pasake, kad ne tik tam bet ir kitam danciui sakes, kuri galvojau dantiste uzplombuos, negana to gali man detu nebent pigiausias karuneles uz 100Lt, nes ar taip ar taip ilgai nelaikys, nulus greit. Kazin ka man daryt, ar is vis verta protezuot, atvejai sudetingi, su gydymu atsieitu beveik 2000Lt du dantys su pigiausiom karunelem. Dar vieno is dantu kanalo dugne kazkoks pakitimas, buves arba busimas uzdegimas. Gal geriau rauti naciort tuos dantis ir inplantuot veliau. Gaila tik kad vienas is ju matosi sypsantis, o dar jauna esu, bedante busiu sad.gif. Nezinau su kuo pasikonsultuot, kas geriau busimai nesciajai, kad neislystu kokie uzdegimai ir nepakenktu, nes planuoju greitu metu pastot.

Taip abydna, tiek gyvenime i tuos dantis sukisus, labai gedo paauglystej ir vaikystej. Ejau pas geras dantistes, o va paeme ir nuluzo du dantys ir nera jau kaip ir ka padaryt, nors galvojau kad geri dar.
Atsakyti
QUOTE(Vicious_L @ 2012 08 14, 00:50)
Esu visiskai siuo metu pasimetusi sad.gif. Sumaniau pries nestumo planavima dantis sutvsrkyt, tai del vieno danties nusiunte pas protezuotoja, tai zodziu jis pasake, kad ne tik tam bet ir kitam danciui sakes, kuri galvojau dantiste uzplombuos, negana to gali man detu nebent pigiausias karuneles uz 100Lt, nes ar taip ar taip ilgai nelaikys, nulus greit. Kazin ka man daryt, ar is vis verta protezuot, atvejai sudetingi, su gydymu atsieitu beveik 2000Lt du dantys su pigiausiom karunelem. Dar vieno is dantu kanalo dugne kazkoks pakitimas, buves arba busimas uzdegimas. Gal geriau rauti naciort tuos dantis ir inplantuot veliau. Gaila tik kad vienas is ju matosi sypsantis, o dar jauna esu, bedante busiu sad.gif. Nezinau su kuo pasikonsultuot, kas geriau busimai nesciajai, kad neislystu kokie uzdegimai ir nepakenktu, nes planuoju greitu metu pastot.

Taip abydna, tiek gyvenime i tuos dantis sukisus, labai gedo paauglystej ir vaikystej. Ejau pas geras dantistes, o va paeme ir nuluzo du dantys ir nera jau kaip ir ka padaryt, nors galvojau kad geri dar.

sveika,

nezinau as paguosiu, bet mano istorija labai panasi... kiek save prisimenu neislenu is stomotologu... dantys pastoviai plombuojami, tvarkomi, higienos kas 4-5 men. minimum.. namie rytas / vakaras pasta, skalavimo skystis, irigatorius ir dar siulas!!! t.y valymas trunka apie 15 min! ir ka man 27m. nebera sveiko danties burnoje visi plombuoti, vienas laminate ir likes protezas... siai dienai turiu detis implanta truksta kruminio danties.. turiu ispeti kad implantavimas yra labai brangi procedura... tarkim pas mane truksta kaulo priauginti danciui... taigi del vieno danties teks daryti operacija su visiska narkoze kad nuiimti kaulo ir uzdeti i reikiama vieta... toliau 3 menesiai gyjimas, tada isuka sriegi ir tik dar po kiek laiko implantavimas... siulau tau kaip zmogus perejes per daug gydytoju ir siuo metu gydausi VIC pas algirda puisi... jei tik dar yra galimybe protezuokis... mes patys su vyru leliuka planavom bet taip atsitiko kad nusprendem susigydyti esamas ligas t.y dantenu problemas plius ginekologiniu visoiui uzdegimu buta ( cia ne i tema ) bet tiesiog kad nieko jau nebepakeis tie 3-4 men.... kaip supratau esate jauna moteris, taigi visais imanomais budais bandykit issaugoti tai ka turite... pries tai aisku susigydikite tai kas yra po dantimis... tegu isvalo kanalus sugydo, dantenas ir t.t. tarkim mano audiniai labai jautrus taigi po protezavimo praejus 5 men. man dar gyja ir dar dantenos jautrios doh.gif va toks unikalus atvejis, bet su ekstra prieziura gijimo procesas eina i pabaiga... siaindien 2000lt tikriausiai atrodo didele suma, taciau patikekit implntavimas plius kaulo priauginimas yra zenkliai didesne suma! nedelskit ir jei tik yra galimybiu viska susitvakrykite iki pastojimo... metus laiko beveik nestumas veliau maitinsite du dantys pasalinti yra daug didele tikimybe kad sakandis prades vaziuoti i viena ar i kita puse tuomet gali reiketi ir breketu.. cia asmenine patirtis sakandzio vaiksciojimo kai pasalinamas dantis... tikiuosi kazkiek pagelbejau.. pati apejau kruvas gydytoju.. pasidalinau su jumis gyd. Algirdo is VIC mintimis ir kitu gerai zinomu gydytoju smile.gif
Atsakyti
Konsulavausi dar su kita odontologe. Sake abu dantys ant ribos tai tikrai. Pasiule pasikonsultuot su kanalu gydytoja, kad ji galutinai patartu traukt ar protezuot. Saknys mano gana trumpos, kas yra minusas tiek protezavimui, tie implantavimui, tai patare is kart implantuot tik isrovus, jei apsispresiu, kol kaulas nespejes sunykt . Kaip man stoga rauna ta nezinia, pas ta kanalu gydytoja tik po keliu savaiciu yra vietos doh.gif.

Kokios mazdaug impalnavimo kainos Kauno implantologijos centre? Ar imasi sukti varzta is karto isrovus. As manau man turetu tikti sis variantas, nes tu dantu visiskai neskauda, na vienam yra mikrouzdegimas su rentgenu matomas, o kitam is vis nieko. Jei tektu sinusa pakelti irgi domintu kaina.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vicious_L: 18 rugpjūčio 2012 - 13:32
Ir dar kauno klinikose domintu kainos
Atsakyti
QUOTE(Vicious_L @ 2012 08 18, 15:12)
Ir dar kauno klinikose domintu kainos

neina tau atsakyti kainos,nes nezinia koki implanta sukt noresi
del kaulo velgi,nezinia kiek jos reiks.daug,ar tik biski
Atsakyti
Noretusi mazdaug zinot kokios kainos eina, brangiausiu implantu man nereik. Kaulo irgi gal labai daug nereiks, juk dar stovi dantys vietoj, tai nera jis sunykes smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vicious_L @ 2012 08 19, 13:16)
Noretusi mazdaug zinot kokios kainos eina, brangiausiu implantu man nereik. Kaulo irgi gal labai daug nereiks, juk dar stovi dantys vietoj, tai nera jis sunykes smile.gif

vieno danties implantavimo kaina "nuo iki" bus kažkur 2500-5500 priklausomai nuo situacijos 4u.gif
Atsakyti
sveikos. kur geriausia implantuotis vilniuje? ar kas nors implantavotes pa Mindauga Neverauska? gal zinote ir Panevezyje kokiu geresniu implantalogu? ar geriau su panevezieciais neprasidet?
Atsakyti
QUOTE(saulėlydis* @ 2012 05 02, 13:07)
verysad.gif  verysad.gif

Prieš du mėnesius atrodo sėkmingai įsuko Straumann firmos implantą
Nebuvo komplikacijų. Nesirgau jokiom infekcijom, bet...įvyko atmetimas.

Dabar prikišo kaulo ir vėl reiks laukti vos ne pusę metų. Bandys dar....
Apmaudu

Laikas eina, kaulas priauginėja tikiuosi, bet man visai nebesinori to implanto verysad.gif verysad.gif
Gal žinot ar yra pinigų grąžinimo galimybė tokiu atveju kai implantą atmeta?
Ar tik persukimas iš naujo?

Atsakyti