visad tokiais valau,todel nuemus tilta nebudavo kariesu
QUOTE(melynake* @ 2012 07 02, 15:35)
kas turite karuneles ,implantus ,patarimas naudoti tarpdanciu sepetelius ,nepamainomas dalykas. Isvengsite maisto likuciu .
man nei vienas is situ nepralenda po tiltu, tik siulas
QUOTE(sm2002 @ 2012 07 02, 16:47)
man nei vienas is situ nepralenda po tiltu, tik siulas
Man irgi, tad naudojuosi siūlu. O dabar vieną karūnėlę taip uždėjo (tą kur keitė), kad iš viso siūlas nelenda, o kai jau prilenda, tai tenka, su tom plastmasinėm adatom siūlą per apačią praverti ir per viršų iškelti ten prilindusį maistą, o to to skauda ir kraujuoja dantenos. Kitą savaitę einu pas daktarą, kad pasižiūrėtų, kas ten darosi, nes jau nusibodo viskas juodai.
Va su tokiom, jos skirtos siūlui praverti po tilteliu, tai gerai, kad jų turiu, nes nežinau, ką reikėtų daryti:
man jau karta kele dantenas ir vale, sedziu su siulaus... neimanoma aplinkui valyti, o jei pasistengi pradeda skaudeti ir smarkiai kraujuoti...
as naudoju irigatoriu dantenu sepetelis nes pats siauriausias nelenda, tik siulas, o jis drasko mano ypatingai jautrias dantenas...
as naudoju irigatoriu dantenu sepetelis nes pats siauriausias nelenda, tik siulas, o jis drasko mano ypatingai jautrias dantenas...
QUOTE(melynake* @ 2012 07 02, 15:35)
kas turite karuneles ,implantus ,patarimas naudoti tarpdanciu sepetelius ,nepamainomas dalykas. Isvengsite maisto likuciu .
O čia jau kiekvienam individualiai - kam šitas variantas tinka - puiku, bet man rekomenduota tik siūlu ir paprastu šepetėliu, nors dar atradau vieno danties šepetėlį - visai patiko. Be to, jei karūnėlė padaryta nekokybiškai - yra tarpas tarp dantenų - valymas tikrai nepadės, reikia keisti karūnėlę, techniko/protezuotojo darbo brokas.
Norejau pasidometi, ar kasnors gydetes pas gyd. Cerkini jo klinikoje? Labai mazai atsiliepimu randu, tiesiog gavau rekomendacijas, apsilankiau ir po pirmuju vizitu ispudis teigiamas. Kadangi turiu beprotiskai didele baime, tai ieskojau kuo galeciau pasitiketi, bei gydytojo su patirtimi, nes nemazai gydymo laukia. Sekanti vizita bus aptartas gydymo planas, kolkas nezinau, ko tiketis.
QUOTE(Taki @ 2012 04 23, 11:05)
sveikos,
berods perskaiciau vias imanomas temas apie implantavima.
Atejo laikas daryti diiideli remonta ir man:)
Konsultavausi su eile gydytoju ...ir kiekvienas vis su kitokiais pasiulymais.
Galvojau bus aiskiau kuo daugiau nuomoniu...Kur vienas siulo implantus, kitas - isvis nemato galimybes isukti. Vienas rauna viena danti, kitas- kitus tris. Vienas priaugina kaula, kitas gali isukti be priauginimo. Vienas suka iskarto po rovimo, kitas tik po puses metu po rovimo..
Supratau viena: jei ateiciau isvis be dantu, butu idealus variantas:)
Isuktu keleta implantu ir uzdetu dantis.
Zodziu, galvoje visiska makalyne.
Apsistociau prie vieno chirurgo, kurio darbu kaina ir patirtis, zmogiskas faktorius labiausiai patiko.
Gal kas galit rekomenduoti gera protezuotoja, kuris protezuoja ne tik ant Strauman implantu? Veiksmas turetu buti Kaune.
berods perskaiciau vias imanomas temas apie implantavima.
Atejo laikas daryti diiideli remonta ir man:)
Konsultavausi su eile gydytoju ...ir kiekvienas vis su kitokiais pasiulymais.
Galvojau bus aiskiau kuo daugiau nuomoniu...Kur vienas siulo implantus, kitas - isvis nemato galimybes isukti. Vienas rauna viena danti, kitas- kitus tris. Vienas priaugina kaula, kitas gali isukti be priauginimo. Vienas suka iskarto po rovimo, kitas tik po puses metu po rovimo..
Supratau viena: jei ateiciau isvis be dantu, butu idealus variantas:)
Isuktu keleta implantu ir uzdetu dantis.
Zodziu, galvoje visiska makalyne.
Apsistociau prie vieno chirurgo, kurio darbu kaina ir patirtis, zmogiskas faktorius labiausiai patiko.
Gal kas galit rekomenduoti gera protezuotoja, kuris protezuoja ne tik ant Strauman implantu? Veiksmas turetu buti Kaune.
Nors tai jautri tema, daug pinigu ir t.t. bet susijuokiau si komentara perskaiciusi
QUOTE(soleado @ 2012 07 11, 15:22)
Nors tai jautri tema, daug pinigu ir t.t. bet susijuokiau si komentara perskaiciusi
Kartais kai pagalvoji, tai geriausia pasitarti su vienu gydytoju. Aš tai negastroliavau per visą Vilnių, su vienu susitariau ir viską jis man padarė.
QUOTE(soleado @ 2012 07 11, 16:22)
O, tai fain:), kad pralinksmino
Nes komentare irgi sypseneliu pripiesiau:)
Ir juokas ir makalyne vienu metu..
Niekada nepasitikeciau vienu gydytoju...net mano vaiku gydytoja taip sako: visad 2-3 mediku konsultacija reikalinga
QUOTE(Florestina @ 2012 07 11, 15:27)
Kartais kai pagalvoji, tai geriausia pasitarti su vienu gydytoju. Aš tai negastroliavau per visą Vilnių, su vienu susitariau ir viską jis man padarė.
Aš gastroliavau Ilgai ir nuobodžiai, buvau labai pasimetus tarp skirtingų nuomonių bei gal net 5, jei ne daugiau galimų sprendimo būdų, bet labai džiaugiuosi, kad nesutikau su pirmu pasiūlytu variantu, nes rezutatas būtų buvęs daug vėliau, gerokai skausmingesnis (dvi operacijos vietoj vienos) ir gal net brangesnis sprendžiant pagal darbų apimtis. Tiesiog buvo tokia gal gana dėkinga situacija, jog jau žinojau iš anksto eidama konsultuotis dėl implantavimo savo gydančios odontologės (kuri ir protezuoja) nuomonę bei jos kolegės nuomonę - šaunios gydytojas, kurių paciente esu jau daugiau kaip 15 metų ir esu patenkinta jų darbu ir pasitikiu. Todėl ir blaškiausi, kol daugmaž radau tai, kas buvo rekomenduota
QUOTE(Taki @ 2012 07 11, 15:40)
Niekada nepasitikeciau vienu gydytoju...net mano vaiku gydytoja taip sako: visad 2-3 mediku konsultacija reikalinga
Aš jei būčiau pas kelis ėjus- tai ir šiandien būčiau be dantų sėdėjus.
Aš ėjau per du gydytojus dėl implantavimo. Pirma gydytoja iškart įtartina pasirodė, kai net nepadarius panoraminės nuotraukos, tiesiog iš akies, pasakė, kad į ištrauktų prieš 15 metų keturių dantų vietą iškart galima sriegt implantus. tada nuėjau pas antrą gydytoją pasikonsultuot. ties juo ir apsistojau.