Įkraunama...
Įkraunama...

Implantai, vainikėliai, tilteliai

QUOTE(Florestina @ 2012 02 05, 10:53)

aciu 4u.gif labai naudinga informacija.

tik vat idomiai raso, kad draudziama rukyti 2 menesius g.gif
Atsakyti
QUOTE(*agnyte* @ 2012 02 06, 13:15)
tik vat idomiai raso, kad draudziama rukyti 2 menesius  g.gif

Jums tai aktualu? Mano kolegė, kaip garvežys rūkė iš karto, nors mes bandėm aiškinti, kad negalima. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Florestina @ 2012 02 06, 12:28)
Jums tai aktualu? Mano kolegė, kaip garvežys rūkė iš karto, nors mes bandėm aiškinti, kad negalima. g.gif

aktualu, bet del tokio reikalo galima ir nerukyti, nenumirciau tikrai. plius, man labai svarbi ta operacija, pagaliau noriu normaliai sypsotis
Atsakyti
QUOTE(Florestina @ 2012 02 06, 13:28)

as irgi blush2.gif
Atsakyti
sveikos

radau toki "stebukla" Kaune Nobel sypsena, kur implantus isuka per valanda, gal galit kokiu atsiliepimu parasyti gal teko susidurti ? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(MaGre @ 2012 02 08, 15:53)
sveikos

radau toki "stebukla" Kaune Nobel sypsena, kur implantus isuka per  valanda, gal galit kokiu atsiliepimu parasyti gal teko susidurti ?  4u.gif

tai greit juos isuka visur. jei nereik kaulo priauginimo, tai dar trumpiau. o pati danti galvoji irgi per valanda padarys?smile.gif
Atsakyti
QUOTE(brumbrumai @ 2012 02 08, 17:05)
tai greit juos isuka visur. jei nereik kaulo priauginimo, tai dar trumpiau. o pati danti galvoji irgi per valanda padarys?smile.gif

tai as negalvoju, noriu atsiliepimu biggrin.gif
man neitikinamai skamba viskas ten taip graziai parasyta pas juos paziurekit www.nobelsypsena.lt ax.gif juk siaip po danties rovimo implantu nesuka, turi praieti laiko kol uzgis, o pas juos isrove , isuko ir paleido namo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(MaGre @ 2012 02 08, 16:10)
tai as  negalvoju, noriu atsiliepimu  biggrin.gif
man neitikinamai skamba viskas ten taip graziai parasyta pas juos paziurekit www.nobelsypsena.lt  ax.gif  juk siaip po danties rovimo implantu nesuka, turi praieti laiko kol uzgis, o pas juos isrove , isuko ir paleido namo  biggrin.gif

Man gydytojas sakė, kad galima sukti iš karto po rovimo, jei dantis turi tik vieną šaknį.
Atsakyti
QUOTE(MaGre @ 2012 02 08, 16:10)
tai as  negalvoju, noriu atsiliepimu  biggrin.gif
man neitikinamai skamba viskas ten taip graziai parasyta pas juos paziurekit www.nobelsypsena.lt  ax.gif  juk siaip po danties rovimo implantu nesuka, turi praieti laiko kol uzgis, o pas juos isrove , isuko ir paleido namo  biggrin.gif

kiek domejaus, tai iskart po rovimo sukant implanta tikimybe, kad prigis - tik 60 proc.. mano gyd nerekomendavo. o skamba visos reklamos graziai smile.gif
Atsakyti
Gal kas gali rekomenduot gerą protezuotoją Kaune.Skaitinėju temas, bet gal kas neseniai protezavotės ir esat labai patenkinti darbu 4u.gif
Atsakyti
Gal kas turite atsiliepimu apie Odontologijos klinika - Ovidenta?
Buciau dekinga 4u.gif
Atsakyti
Laba mirksiukas.gif
Kažin, su kokiais implantais dirba stilusoptimus.lt? g.gif
Atsakyti