Man su viskuo kainavo 1760 Lt.
QUOTE(Florestina @ 2012 06 26, 10:40)
Man su viskuo kainavo 1760 Lt.
Čia be paties implanto?
QUOTE(ispamas @ 2012 06 26, 10:38)
Kokia būtų orientacinė vainikėlio (karūnėlės) kaina ant implanto (darbas bei medžiagos, t.y. pilna kaina)?
Kauno klinikose apie 700 lt buvo prieš kelis metus.Čia be implanto
man dabar protezuos viena krumini danti su daug atstatymu, tai kartu su saknu gydymais (senu plombu isemimai, nauju uzdejimai) man kainuos apie 2000
QUOTE(Karklas @ 2012 06 26, 18:05)
Kauno klinikose apie 700 lt buvo prieš kelis metus.Čia be implanto
800 lt ant implanto- siemet, ne Kauno klinikose
Priklausomai nuo klinikos(750-1200) ir nuo implanto rusies gali siek kita kaina buti, nes abutment kainuoja skirtingai
Aišku, ačiū Gaila, kad klinikoje iš anksto nelabai pasako apie kainas, o man kaip ir klausti nesinori, nes yra kainoraštis, bet aš ten visiškai nesusigaudau tarp tų abrų kadabrų - lieti tauriųjų metalų, lieti netauriųjų, bemetaliai -absoliuti abra kadabra be odontologo O labai nesinorėtų suprasti, kad reikiamos sumos nepasiėmiau
QUOTE(ispamas @ 2012 06 27, 08:15)
Aišku, ačiū Gaila, kad klinikoje iš anksto nelabai pasako apie kainas, o man kaip ir klausti nesinori, nes yra kainoraštis, bet aš ten visiškai nesusigaudau tarp tų abrų kadabrų - lieti tauriųjų metalų, lieti netauriųjų, bemetaliai -absoliuti abra kadabra be odontologo O labai nesinorėtų suprasti, kad reikiamos sumos nepasiėmiau
o reikia klausti,reikia
QUOTE(ispamas @ 2012 06 27, 09:15)
o tokius neklausiančius, nesitikslinančius ir nesidominčius labiausiai ant kainų ir apgauna aš net neleidžiu liest tų mano varganų dantų, kol kainos nežinau. bent apytikslės nu aišku gal perdedu, bet visada išsiklausinėju vos ne cento tikslumu.
QUOTE(Eleina @ 2012 06 27, 09:24)
o tokius neklausiančius, nesitikslinančius ir nesidominčius labiausiai ant kainų ir apgauna aš net neleidžiu liest tų mano varganų dantų, kol kainos nežinau. bent apytikslės nu aišku gal perdedu, bet visada išsiklausinėju vos ne cento tikslumu.
Tai ką man daryti, kad kaklas ilgas, ir tai tik po dviejų savaičių daėjo, jog nepaklausiau Man buvo svarbu, kada maudimas dings - ar čia jau implantas nusprendė išeiti lauk, ar dantenos galų gale atgaus normalią spalvą iš to išsipūtusio raudono gniutulo ir kada gi galų gale turėsiu kažką panašaus į dantį, nes panašu, kad metus su skyle pravaikščiosiu Apytikslę turėčiau žinoti pagal kainoraštį, bet bežiūrėdama supratau, kad visai nieko nesuprantu Šiek tiek žinojau kitos klinikos kainas, tai kažkaip tas klausimas buvo paskutinis ir nebe taip aktualus , kol nepasižiūrėjau į kainoraštį - tada visai pasimečiau
Ačiū
QUOTE(ispamas @ 2012 06 27, 08:15)
Juk ne pagal kainorasti uzsisakai... Todel as kiekviena karta klausiu, ka darys sekanti karta, ir kiek tai kainuos - juk negali zinoti visu detaliu