Įkraunama...
Įkraunama...

Implantai, vainikėliai, tilteliai

QUOTE(Borzika @ 2012 06 15, 22:50)
Kur darėtės ir kiek jums visas tas 'malonumas' kainavo?
Kaip šiandien jaučiatės?

Kliniką ir gydytoją, jei tai svarbu asmeniškai, galiu parašyti į AŽ, bet temoje nenorėčiau, kol kas sumokėjau 2200,-
Šiandien jau gerai, net prasiskalauti pamiršau, išsivaliau dantis kaip visada ir išlėkiau į darbą, gerai, kad skalavimo skysčiai dviem variantais – kišeninis ir rankininis – guli iš vakaro sudėti rankinėje lotuliukas.gif . Bet paprastai vakarais skausmas dar užsuka pas mane, tik gerai, kad vis vėliau ir vėliau - kažkada po pietų, kažkada po darbo, o vakar – tik prieš naktį. Patinimas jau atlėgo, tik dantenos smarkai paraudę. Ir kažkokie smulkūs balti grūdeliai vis atsiranda burnoje nežinia iš kur – gal čia mano lepus organizmas atmetinėja kaulą ar implantą??? unsure.gif unsure.gif unsure.gif

O kai išiminėja siūlus, nuskausmina ar ne? Darausi per šią savaitę liguistai jautri bet kokiam skausmui - išvargino.
Atsakyti
QUOTE(ispamas @ 2012 06 18, 08:05)
O kai išiminėja siūlus, nuskausmina ar ne? Darausi per šią savaitę liguistai jautri bet kokiam skausmui - išvargino.

Labuks,

visiskai neskauda kai isima siulus, bent jau man nieko nenuskausmino, bet tikrai neskausminga, taip, kad ramiai 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ispamas @ 2012 06 18, 09:05)
Kliniką ir gydytoją, jei tai svarbu asmeniškai, galiu parašyti į AŽ, bet temoje nenorėčiau, kol kas sumokėjau 2200,-
Šiandien jau gerai, net prasiskalauti pamiršau, išsivaliau dantis kaip visada ir išlėkiau į darbą, gerai, kad skalavimo skysčiai dviem variantais – kišeninis ir rankininis – guli iš vakaro sudėti rankinėje lotuliukas.gif . Bet paprastai vakarais skausmas dar užsuka pas mane, tik gerai, kad vis vėliau ir vėliau  - kažkada po pietų, kažkada po darbo, o vakar – tik prieš naktį. Patinimas jau atlėgo, tik dantenos smarkai paraudę. Ir kažkokie smulkūs balti grūdeliai vis atsiranda burnoje nežinia iš kur – gal čia mano lepus organizmas atmetinėja kaulą ar implantą??? unsure.gif  unsure.gif  unsure.gif

taip, čia dirbtinio kaulo perteklius.. na bent man taip buvo paaiškinta. nes irgi dėjo kaulo dirbtinio, tai po truputį mažais gabalėliais jis byrėjo. bet tai nieko tokio, visiškai nereiškia, kad organizmas kažką atmetinėja. Jūs dar dėl ramybės pasiklauskit savo gydytojo.
o siūlai man patys kažkaip išsirišo ir iškrito doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Eleina: 18 birželio 2012 - 09:12
QUOTE(Eleina @ 2012 06 18, 09:11)
taip, čia dirbtinio kaulo perteklius.. na bent man taip buvo paaiškinta. nes irgi dėjo kaulo dirbtinio, tai po truputį mažais gabalėliais jis byrėjo. bet tai nieko tokio, visiškai nereiškia, kad organizmas kažką atmetinėja. Jūs dar dėl ramybės pasiklauskit savo gydytojo.
o siūlai man patys kažkaip išsirišo ir iškrito  doh.gif

Aišku, ačiū 4u.gif Būtinai pasiklausiu, penktadienį išiminės siūlus, neturėtų jie patys pas mane iškristi, bent jau taip numatyta, jei teisingai supratau 4u.gif
Atsakyti
vakar man istate ta trumpa implanta.Tikrai visiskai neskaudejo ,nieko nejauciau,gal kaz kiek nemalonu vienu metu ,kai kaz ka grauze,na nemaciau aisku ka dare bet garsas nekoks.o taip ,po visko jau kaip ir sunku buvo atsikelti,nes atrodo viskas gerai,bet atisdodama nualpau,vietoje ten aisku atgaivino.Po savaites siulus nuimineti.Kol kas turiu temp ,geriu antibus.Bus matyt toliau.
Atsakyti
QUOTE(Diari @ 2012 06 20, 14:04)
vakar man istate ta trumpa implanta.Tikrai visiskai neskaudejo ,nieko nejauciau,gal kaz kiek nemalonu vienu metu ,kai kaz ka grauze,na nemaciau aisku ka dare bet garsas nekoks.o taip ,po visko jau kaip ir sunku buvo atsikelti,nes atrodo viskas gerai,bet atisdodama nualpau,vietoje ten aisku atgaivino.Po savaites siulus nuimineti.Kol kas turiu temp ,geriu antibus.Bus matyt toliau.

Tas trumpas implantas kokio ilgio?
Atsakyti
QUOTE(sm2002 @ 2012 06 20, 15:48)
Tas trumpas implantas kokio ilgio?

kiek is paso suprantu tai ilgis 7 mm o diametras 5mm
Atsakyti
QUOTE(Diari @ 2012 06 20, 14:53)
kiek is paso suprantu tai ilgis 7 mm o diametras 5mm

O implanto pasas visada būna po implantavimo? ax.gif Kol kas neturiu - tiesiog smalsu, ar aš jį turėsiu ax.gif Būtų įdomu, kas ten toks pas mane 4u.gif
Ir dar - ar visada po implantavimo būtinos konsultacijos po metų ir t.t. pas tą patį implantologą ar čia jau nuo klinikos priklauso - tiesiog smalsu, kas manęs laukia vėliau 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ispamas: 20 birželio 2012 - 15:55
QUOTE(ispamas @ 2012 06 20, 15:55)
O implanto pasas visada būna po implantavimo? ax.gif Kol kas neturiu - tiesiog smalsu, ar aš jį turėsiu  ax.gif Būtų įdomu, kas ten toks pas mane  4u.gif
Ir dar - ar visada po implantavimo būtinos konsultacijos po metų ir t.t. pas tą patį implantologą ar čia jau nuo klinikos priklauso - tiesiog smalsu, kas manęs laukia vėliau  4u.gif

Man irgi davė, bet ne po implantavomo, o prieš protezavimą, kada jau gydytojas buvo įsitikinęs, kad implantas gerai prigijo.
Man visos konsultacijos būna pas tą patį gydytoją, pirmoji po metų, antroji dar po trijų metų, aišku, jei kažką pajutai ne taip, iš karto leki pas gydytoją, kaip sako mano implantologas: "geriau šimtą kartų apsilankyti dėl nerimtos problemos arba jos nesant nei ateiti vieną kartą, kai viskas bus blogai."
Atsakyti
QUOTE(Florestina @ 2012 06 20, 18:10)
Man visos konsultacijos būna pas tą patį gydytoją, pirmoji po metų,

siaip ejai,kad sake ateit po metu,ar turejai jau kokiu bedu?
ar moki uz konsultacijas?
Atsakyti
QUOTE(girene @ 2012 06 21, 06:15)
siaip ejai,kad sake ateit po metu,ar turejai jau kokiu bedu?
ar moki uz konsultacijas?

Sakė ateiti, jokių bėdų neturėjau, už konsultacijas mokėti nereikėjo. NA aš nesakau, kas visur nereikia, bet mano atveju nereikėjo.
Atsakyti
Aišku 4u.gif
Atsakyti