Įkraunama...
Įkraunama...

Implantai, vainikėliai, tilteliai

QUOTE(Borzika @ 2012 06 12, 08:05)
Gal jau rašėt, bet praleidau: kada tas malonumas jums numatytas? Bus labai įdomu sužinoti, kaip viskas praėjo 4u.gif

Šiuo metu jau sėdžiu su implantu ir šiek tiek priauginto sintetinio kaulo ir po truputėlį vis didėju (tinstu). Visa tai truko vos valandą, įskaitant papildomą nuotrauką, pora perverstų žurnalų su pasisėdėjimu laukiamajame gal 10-15 min. bei susimokėjimą už paslaugas - ko gero, kartais apsikirpti užtrunka ilgiau. Antibiotikų negeriu, tik Nimesil'į, vakar vakare taip staigiai pagavo skausmas, kad pamiršau, kur padėjau ką tik iš rankinės išimtus vaistus - šaldytuve, kambary ar dar bala žino kur - isteriškai verčiau namus, ko suradau padėtus aiškiai ant stalo doh.gif lotuliukas.gif Naktį pabudinėjau, skausmo nebuvo, bet tik pasijudinus iš karto ir skausmas pabunda. Dabar darbe nelabai ką suprantu, vakare į treniruotę galima, tik į pirtį ne. Rytoj jau turėčiau būti padorus burundukas doh.gif lotuliukas.gif Po 10 dienų turėtų išimti siūlus. 4u.gif Nors šiaip iš tikrųjų viskas gerai, tik bandau įsijausti į didelio ligonio vaidmenį 4u.gif
Atsakyti
[quote=bambuccia,2012 06 13, 10:38]
[quote=Taki,2012 06 13, 08:54]
sveikos,

dziaugiuosi, kad puikiai pavyko, saunuole thumbup.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
[/quote]

aciu smile.gif tu didesne saunuole 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(bambuccia @ 2012 06 12, 10:59)
Sveikos merginos.

as parasysiu kaip buvo man:
Operacijos metu kele sinusa, priaugino kaulo, suko 4 implantus skirtingose vietose.
Operacija truko 5h. viskas praejo sklandziai, jokiu baisybiu nebuvo. po operacijos  jautesi maudimas, isgerus vaistu praejo, sutinau sekancia diena, na gerokai taip, sutinimas laikesi 4 paras.jauciausi puikiai, taciau jokio fizinio kruvio net ir buciau negalejus atlikti (trukumas jegu, bendras silpnumas). Nezinau, gal man tik taip buvo, bet tiesa pasakius ir dabar dar turiu venkti fizinio kruvio, chirurgas man sake, jei norim, kad viskas prigytu ir viskas butu gerai, reik saugot save. Chirurgine dalis praejo gerai, tikrai tikejausi baisiau.operacija buvo atlikta su vaistukais (taip pat kaip taiso dantis).
Vienu zodziu merginos drasiau, nebijokit, tikrai nera baisu.
Toki mano patirtis.

Noriu paklaust Jusu ar Jums tos pacios operacijos metu ir kaula priaugino ir susuko implantus? Man sudare gydymo plana, tai ten tarp kaulo piauginimo ir kitu proceduru menesiai turi praeit.
Beje, manes kaulo priauginimo operacija laukia rugsejo 23 d blink.gif todel ir domiuosi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(IceT @ 2012 06 14, 10:07)
Noriu paklaust Jusu ar Jums tos pacios operacijos metu ir kaula priaugino ir susuko implantus? Man sudare gydymo plana, tai ten tarp kaulo piauginimo ir kitu proceduru menesiai turi praeit.
Beje, manes kaulo priauginimo operacija laukia rugsejo 23 d  blink.gif  todel ir domiuosi  smile.gif

taip, man viskas padare vienu metu, bet situcija nelygi situacijai, man kaulo reikejo labai nedaug, na kiek as ten suprantu:), o siaip pasitikiu chirurgo darbu. 4u.gif, jei Jums paskyre taip, nusiau taip ir reik 4u.gif , viskas bus gerai, nera ten baisu 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bambuccia: 14 birželio 2012 - 10:14
Beje, manes kaulo priauginimo operacija laukia rugsejo 23 d  blink.gif  todel ir domiuosi  smile.gif

Man darė ne vienu metu. Pradžioj pakėlė sinuso dugną, tada po pusmečio suko implantus.
Atsakyti
QUOTE(bambuccia @ 2012 06 14, 10:13)
taip, man viskas padare vienu metu, bet situcija nelygi situacijai, man kaulo reikejo labai nedaug, na kiek as ten suprantu:), o siaip pasitikiu chirurgo darbu. 4u.gif, jei Jums paskyre taip, nusiau taip ir reik 4u.gif , viskas bus gerai, nera ten baisu 4u.gif

jei kaulo deda iki 3mm,tai suka iskart
yra ir impantu nauju,placiu,kuriuos galima sukt ,net jei ir daugiau mm kaulo deta
Atsakyti

Taip, operacijos metu.
Tiesa, kitas gydytojas buvo sudaręs kiek kitokį planą - tarpo padidinimas implantui ortodontiškai stumiant dantis, po to kaulo priauginimas, ir tik po to implantavimas ir protezavimas - susidūriau su labai skirtingomis nuomonėmis.
Atsakyti
gal kas lankesi Kaune Lazerines odontologijos centre, kokie atsiliepimai apie si centra, kaip rasoma ju puslapyje ten dirba D. Razukevicius, pas kuri noreciau sukti implanta, nes KIC pas ji eile labai ilga, be to gal ir kaina gali skirtis
Atsakyti
QUOTE(ispamas @ 2012 06 13, 11:12)
Šiuo metu jau sėdžiu su implantu ir šiek tiek priauginto sintetinio kaulo ir po truputėlį vis didėju (tinstu). Visa tai truko vos valandą, įskaitant papildomą nuotrauką, pora perverstų žurnalų su pasisėdėjimu laukiamajame gal 10-15 min. bei susimokėjimą už paslaugas - ko gero, kartais apsikirpti užtrunka ilgiau. Antibiotikų negeriu, tik Nimesil'į, vakar vakare taip staigiai pagavo skausmas, kad pamiršau, kur padėjau ką tik iš rankinės išimtus vaistus - šaldytuve, kambary ar dar bala žino kur - isteriškai verčiau namus, ko suradau padėtus aiškiai ant stalo doh.gif  lotuliukas.gif Naktį pabudinėjau, skausmo nebuvo, bet tik pasijudinus iš karto ir skausmas pabunda. Dabar darbe nelabai ką suprantu, vakare į treniruotę galima, tik į pirtį ne. Rytoj jau turėčiau būti padorus burundukas  doh.gif  lotuliukas.gif

Kur darėtės ir kiek jums visas tas 'malonumas' kainavo?
Kaip šiandien jaučiatės?

QUOTE(IceT @ 2012 06 14, 11:07)
Beje, manes kaulo priauginimo operacija laukia rugsejo 23 d

Ne manęs klausėt, bet pasisakysiu (nors jau rašiau apie tai prieš 3-4 metus). Aš, kai ėjau implantuotis, nė nežinojau, kad man reiks dirbtinio kaulo. Gerai, kad piniginėj buvo daugiau pinigų nei numatyta (2500 Lt + doh.gif 800 Lt). Tik po visko sužinojau, kad man dar ir d. kaulo įsodino.
Atsakyti
QUOTE(girene @ 2012 06 14, 13:54)
jei kaulo deda iki 3mm,tai suka iskart
yra ir impantu nauju,placiu,kuriuos galima sukt ,net jei ir daugiau mm kaulo deta

Man pvz sake po panoramines nuotraukos ,kad reikes sinusa kelti,bet paskui padares 3D nuotrauka ,sake kad mano kaulo plocio vos vos uztenka ,kad isukt trumpa implanta be sinuso pakelima.n va eisiu birz 19 d ,tai bus matyt.
Atsakyti
QUOTE(Diari @ 2012 06 15, 22:50)
Man pvz sake  po panoramines nuotraukos ,kad reikes sinusa kelti,bet paskui padares 3D nuotrauka ,sake kad mano kaulo plocio vos vos uztenka ,kad isukt trumpa implanta be sinuso pakelima.n va eisiu birz 19 d ,tai bus matyt.

jei sake,vadinasi galima .man ir vos vos uzteko,kad nereiktu sinuso kelt,ir isuko
Atsakyti
QUOTE(girene @ 2012 06 16, 08:43)
jei sake,vadinasi galima .man ir vos vos uzteko,kad nereiktu sinuso kelt,ir isuko

Supratau.) na man irgi ant ribos sake uztai ir einu dabar,nes veliau sake ,gali jau ir neisukti,nes ir taip jau 10 metu praejo ir kaulas pasikeites per toki laiko tarpa.
Atsakyti