Įkraunama...
Įkraunama...

Implantai, vainikėliai, tilteliai

QUOTE(ispamas @ 2012 06 12, 08:39)
Man nelabai dzin, bet negi rašyti pareiškimą ir eiti lauk iš darbo vien dėl to, kad noriu implantuoti dantį? Nebus už ką implantuoti  biggrin.gif

o tai toks baisiai griežtas ir diktatoriškas darbas, kad kelių laisvų dienų neduos? unsure.gif aš tarkim susiplanavus buvau penktadienį implantuotis. nors darbas ir sėdimas, bet šeštadienį sekmadienį mielai namie prabuvau. beje, kiek žinau, galima ir nedarbingumo lapelį imt keliom dienom po implantavimo.
Atsakyti
QUOTE(ispamas @ 2012 06 12, 08:39)
Visada galiu sumažinti krūvį, visada galiu nedaryti tų pratimų, kurie pakeltų spaudimą,

Mano manymu, savisaugai to turėtų pakakti smile.gif
QUOTE(Eleina @ 2012 06 12, 08:42)
o tai toks baisiai griežtas ir diktatoriškas darbas, kad kelių laisvų dienų neduos?  unsure.gif

Visokių situacijų būna.
QUOTE(Eleina @ 2012 06 12, 08:42)
susiplanavus buvau penktadienį implantuotis. nors darbas ir sėdimas, bet šeštadienį sekmadienį mielai namie prabuvau.

Nėjot tą penktadienį į darbą? O aš iškart po implantacijos važiavau darban (mano taip pat sėdimas), nes, kaip minėjau, jaučiausi, lyg niekur nieko smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Eleina @ 2012 06 12, 07:42)
o tai toks baisiai griežtas ir diktatoriškas darbas, kad kelių laisvų dienų neduos?  unsure.gif aš tarkim susiplanavus buvau penktadienį implantuotis. nors darbas ir sėdimas, bet šeštadienį sekmadienį mielai namie prabuvau. beje, kiek žinau, galima ir nedarbingumo lapelį imt keliom dienom po implantavimo.

Deja, taip, laisvų dienų niekas neduos - nedarbingumas arba atostogos, kurios planuojamos iš anksto žiemą. Bet esu pasiplanavau taip, kad sunkesnė treniruotė būtų tik trečią dieną 4u.gif
Žinoma, po implantacijos einu namo, ramiai (arba ne lotuliukas.gif doh.gif ) miegu, sekančią dieną - lengva treniruotė, kitą - jau dvi - sunkesnė ir lengva 4u.gif Kas be ko, ofisinis darbas kitu metu (dirbu keliuose darbuose), manau, tikrai man netrukdys 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Borzika @ 2012 06 12, 07:48)

Tada jau ramiau, nes galvoju, gal atšaukti vizitą pas implantologą, o labai nesinorėtų 4u.gif Paprastai taip ir sukuosi ligos atveju, nes kažkada terapeutė paaiškino, kas yra krūvis kitam, tai nėra krūvis man, nes tą darau pastoviai 4u.gif
Gal aš čia visai be reikalo panikuoju doh.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ispamas: 12 birželio 2012 - 07:59
QUOTE(Borzika @ 2012 06 12, 08:48)

Visokių situacijų būna.

Nėjot tą penktadienį į darbą? O aš iškart po implantacijos važiavau darban (mano taip pat sėdimas), nes, kaip minėjau, jaučiausi, lyg niekur nieko smile.gif

penktadienį ėjau, darbą baigiu palyginus anksti, tada implantavo, o tada savaitgalį namie buvau smile.gif ai man labai patiko nesirodyt ištinusiu veidu darbe biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(ispamas @ 2012 06 12, 08:53)
Deja, taip, laisvų dienų niekas neduos - nedarbingumas arba atostogos, kurios planuojamos iš anksto žiemą. Bet esu pasiplanavau taip, kad sunkesnė treniruotė būtų tik trečią dieną 4u.gif
Žinoma, po implantacijos einu namo, ramiai (arba ne lotuliukas.gif  doh.gif ) miegu, sekančią dieną - lengva treniruotė, kitą - jau dvi - sunkesnė ir lengva  4u.gif Kas be ko, ofisinis darbas kitu metu (dirbu keliuose darbuose), manau, tikrai man netrukdys 4u.gif

vat mane labiausiai neramintų tos treniruotės unsure.gif bet gal jums viskas bus gerai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ispamas @ 2012 06 12, 08:53)
Gal aš čia visai be reikalo panikuoju

Žinot, geriau iš anksto, kaip sakoma, apsidraust (sužinot, kas gali būt blogiausiai) smile.gif, kad vėliau nebūtų didelio šoko.

Gal jau rašėt, bet praleidau: kada tas malonumas jums numatytas? Bus labai įdomu sužinoti, kaip viskas praėjo 4u.gif
Atsakyti
Laba diena ,mergaites.
Vakar tiek prisiskaiciavau cia nuomoniu, kad sinadien nakti sapnavau ,kad man opwruoja danti.istikruju tai uzejau paskaityti zmoniu nuomoniu.Uzsirasiau i MIR birzelio 19 d ,darysiu viena trumpa implanta.Nes kaip gyd sake ,man tada nereikes sinuso pakelimo operacijos.Siaubingai bijau.o dar taip iseina ,kad man 21d jau i darba. g.gif na kaip nors.Paskui parasysiu savoo nuomone ,po operacijos ir aisku po gijimo laikotarpio.
Atsakyti
QUOTE(Borzika @ 2012 06 12, 08:05)
Žinot, geriau iš anksto, kaip sakoma, apsidraust (sužinot, kas gali būt blogiausiai) smile.gif, kad vėliau nebūtų didelio šoko.

Gal jau rašėt, bet praleidau: kada tas malonumas jums numatytas? Bus labai įdomu sužinoti, kaip viskas praėjo 4u.gif

Bandau iš anksto šiek tiek sužinoti, kur reikėtų apsidrausti ir ko būtinai paklausti odontologo doh.gif
Ne, nerašiau - šiandien, jei neatsiras papildomų problemų 4u.gif Jei rytoj bus noro lindėti SM - būtinai parašysiu 4u.gif Arba kai šiek tiek atsigausiu - po kelių dienų ar savaičių 4u.gif Ko gero, bet kokiu atveju vėl kils begalė žiopliausių klausimų, kai šalia nebebus gydytojo lotuliukas.gif doh.gif
Atsakyti
Sveikos merginos.

as parasysiu kaip buvo man:
Operacijos metu kele sinusa, priaugino kaulo, suko 4 implantus skirtingose vietose.
Operacija truko 5h. viskas praejo sklandziai, jokiu baisybiu nebuvo. po operacijos jautesi maudimas, isgerus vaistu praejo, sutinau sekancia diena, na gerokai taip, sutinimas laikesi 4 paras.jauciausi puikiai, taciau jokio fizinio kruvio net ir buciau negalejus atlikti (trukumas jegu, bendras silpnumas). Nezinau, gal man tik taip buvo, bet tiesa pasakius ir dabar dar turiu venkti fizinio kruvio, chirurgas man sake, jei norim, kad viskas prigytu ir viskas butu gerai, reik saugot save. Chirurgine dalis praejo gerai, tikrai tikejausi baisiau.operacija buvo atlikta su vaistukais (taip pat kaip taiso dantis).
Vienu zodziu merginos drasiau, nebijokit, tikrai nera baisu.
Toki mano patirtis.
Atsakyti
QUOTE(Borzika @ 2012 06 12, 07:48)
Visokių situacijų būna.

Tikrai taip. Man irgi kai darė sinuso dugno pakėlimą buvo suplanuotos trys išeiginės po operacijos (kai darbas pamaininis - tai įmanoma), bet susirgo kolegė ir man teko dirbti. Tiesa naktimis, nors pas mane nei mėlynių nebuvo, nei tino.
Atsakyti
QUOTE(Florestina @ 2012 06 12, 11:12)
Tikrai taip. Man irgi kai darė sinuso dugno pakėlimą buvo suplanuotos trys išeiginės po operacijos (kai darbas pamaininis - tai įmanoma), bet susirgo kolegė ir man teko dirbti. Tiesa naktimis, nors pas mane nei mėlynių nebuvo, nei tino.

tai aš suprantu, kad visokių būna. klausiau - ar jos darbas būtent toks. atsakymą gavau.
Atsakyti
sveikos,

gal kam pravers info: ketvirtadieni(pries 5 d) dare abieju sinusu pakelima.
Pati operacija truko 1,5 val, neiskilo jokiu problemu.Nuskausminamieji veike puikiai, tik man bjaurus buvo vaistu leidimas i gomuri- skaudejo:)
Po operacijos iskarto pradejau tinti.Kita diena isvis buvau panasi i ziurkena:)
Vyras sako, jog ne velnio as jokios dietos nesilaikau, visko uz zandu prisikisus doh.gif
Geriau antibiotikus+homeopatines tabletes+homeopat tepalu skruostus is isores tepu+skalavimas+ nuskausminamieji.
Pirma diena po operacijos labai gerai jauciausi(aisku su visais vaistais) , bet bendras silpnumas jauciasi ir dabar . Vistik nemaza invazija.
Melyniu nebuvo ir nera ( gal tepalo deka), snd jau beveik panasi i zmogu doh.gif .Zinoma, neliko veide nei vienos rauksles smile.gif bent trumpam:)
Atsakyti
[quote=Taki,2012 06 13, 08:54]
sveikos,

dziaugiuosi, kad puikiai pavyko, saunuole thumbup.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti